2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim kuzenimin eşi gidiyor çok rahat ve huzurlu bir hamilelik geciriyor. Ocağın 2 haftasi doğumu var psikolojik olarak cok hazir. Siddetle tavsiye ediyor
Aa ne guzell.. Ben de dusunuyorm ama drum uc ayi tamamlayinca basla dedi.. Sevindm okuyunca yaZdiklarini ne guzell..

Selamlarrr.. Ya ben normalde evde videoyl her sporu yaparm ama hamileyken cesaretim yok ne bilim basimda hoca olsa ve baska hamisler daha iyi hissederim gibi geliyor.. Ters bi hareket yapmamaya cok dikkat etmek lazm diye dusunuyorum.. Dr a da bi danis istersen canm.. Eve yakin bi yer yok mu??

merhaba kızlar bende dün akşamdan beri baş ağrısı var hiçbir şeye katlanamıyorum. işe gelmek istemiyorum ama yıllık izinleri de bitirmek istemiyorum doğum için

Kızlar ben çok hastayım. Fena grip oldum dun birden ve yataklara düştüm. Hapşırdıkça bebiş için endiseleniyorum. Yersiz mi acaba endişem? İlaç falan kullanmiyorum zaten. Portakal suyu mandalina Vs bal yiyip duruyorum.

geçmiş olsun hapşırmaktan bir şey olmaz bebeğe korkma ama c vitamini al bol bol dinlen. atlatırsın inşallah hemen

Merhaba herkese! bende yeni hamişlerden!
yaklaşık 6 haftalık. aranızada yeni katıldım.
istanbul/beylikdüzünde yaşıyorum.
iyi bir doktor bulamıyorum,hemde hesaplı :)
Merhabalarr aramiza hosgeldinn ben de antalyadanimm.. Allah hepimize saglikli bebek saglikli dogum nasip etsn insallahh

gittim ve yavrumu gördüm hemde iki kere kalp atışını bile dinledim. 7+0 daymışım. Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun canım,bende yarın aynı değerlerde olacağım,sabahtan kalp atışını duyacağız inş.

Kizlar her özel hastanede epidural normal dogum vardr dimi. Mesela pendik emsey hastanesi çok özel bi hastane orda varmdr bi bilginiz varmi aceba

Geçmiş olsun canım 3 bardağa kadar ballı ıhlamur içebiliyorsun.Ben de 1-2 gün böyle hastalandım ıhlamur iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…