- 26 Mart 2015
- 184
- 216
- 23
- 42
benim gitmem için daha var. belki 1 hafta daha beklerim. Çalıştığım için izin almak sıkıntı oluyor.Bnde bu haftasonu gidecem yılbşı dye kapalı olur . Bir hafta daha beklemem gerekir . O yüzden bu hafta sonu gitmye karr verdm bnde
Kızlar ben çok hastayım. Fena grip oldum dun birden ve yataklara düştüm. Hapşırdıkça bebiş için endiseleniyorum. Yersiz mi acaba endişem? İlaç falan kullanmiyorum zaten. Portakal suyu mandalina Vs bal yiyip duruyorum.
Cnm anlattığn seyi gecen sene birebir yasadim. Once kanamam başladı sonra 10 gün surdu. Bir hafta sonra bir daha basladi. Ama ben parcayı gordum dusurduğumu. Dusururken de hissettim zaten. Beyaz minicik bi kese vardi. Artı parcadan sonra gelen kanama camurumsu bi kanamaydı. Bence kanaman kesildiyse ve parcayı görmediysen bi daha test yaptr. Cunku dusukten sonra doktr inatla parcayı gördün mü nasldı falan diye sordu. Ben de evet dedim. Bi kan testi yaptiriver hemen bence
Aynen Google baka baka ihtisas yapmama az kaldıOff yaaa bu hamilelik meğer ne zor olaymişşş. .sanırdım o iş oldu hamileysen tamamdır. .yok boyle kese gor yok dıs gebe yok kimyasal. .kontroller..ne zormulş yaw.. annelerımız biz valla bi öğrendik hamile hiç bilmem oyle surekli tetkikmiş takıpmış dıyor...bişeyde gelmemiş başlarınaahh teknoloji deli ettin sen bizii iyimi kotumusun bilemedimmnm
kızlar benim hiç halimmm yok, işe geliyorum ama ben mi geliyorum bi başkasımı belli degil..
evde ise prenses gibiyim, her yer her yerde ama ben kafamı kaldıramıyorum.
benimle aynı belirtileri yaşayan varmı? Neler yapıyorsunuz..
teşekkür ederim hoşbuldukbeylikdüzü kolan'a gidicem bende ama emin olamıyorum. hangi doktora gitti acaba kardeşiniz?
SaolasinGeçmiş olsun canım 3 bardağa kadar ballı ıhlamur içebiliyorsun.Ben de 1-2 gün böyle hastalandım ıhlamur iyi geldi.
Arzu aydın çuhalı ymiş dr unun ismi. Simdi sordum. :)
ben de çok hastayım ya grip oldum boğazım da ağrıyor. ballı ıhlamur iç canım çok abartmadan. 3 bardağa kadar normal. ben de eve gidim yapıcam içicem bi de akşama kdr konuştum iş gereği
Kızlar yataktayim dün den beri çıkamıyorum bugün alışveriş yaptik hemen kendimi yatağa attım bulantı devam ediyor agzinin tadı yok soda ıctim biraz iyi geldi
Kizlarrr hamilelik yogasi dusunen var miii
Kızlar kesesi yuvarlak olmayan var mı? Benim kesem uzun göründü, doktorda bişey söylemedi ama netten araştırınca farkettim normal değilmiş
Slm kızlr dün aksam esim araba sürerkn korktum kasıgıma agrı girdi eve gelince baktım pecetede kahverengi akıntı gwldi baya cürümüş gibi sonrada gelmedi korkmalımıyım
Kızlar kafam çok karışık.
15 Kasım son adetimn ilk günü.
16aralıkda da doktora gittim ultrasnda gözkmdi belirti vr dedi emin değilim tahlil yaplm dedi. Tahll yaptrdk ama gec çktı tekrar doktra gtmedm zaten canımı sıkmıştı çok. Hcg 611 çktı.
Şimdi sat a göre 5+4deyz. 5+6 da doktora gitcm ama acaba boşuna mı gtmiş olurz erken mi daha. Bebeğin bişeyi vr mı htta tam olarak hamile miym ondan ble bazen emin olamyrz szce bişy çıkmasa da cumartesi gitsem mi yksa ocak 9 gbi mi gitsem
Kizlar ya bu mide bulantisi bas donmesi falan kacinci haftada basliyo insallah olmazda merak ediyorum iste ben 4+5 günlk hamileyim insallah. Hic mide bulantisi belirti halsizlik yok sadece bel agrisi var.
merhaba kızlar bende dün akşamdan beri baş ağrısı var hiçbir şeye katlanamıyorum. işe gelmek istemiyorum ama yıllık izinleri de bitirmek istemiyorum doğum için
Kızlar ben çok hastayım. Fena grip oldum dun birden ve yataklara düştüm. Hapşırdıkça bebiş için endiseleniyorum. Yersiz mi acaba endişem? İlaç falan kullanmiyorum zaten. Portakal suyu mandalina Vs bal yiyip duruyorum.
kızlar benim hiç halimmm yok, işe geliyorum ama ben mi geliyorum bi başkasımı belli degil..
evde ise prenses gibiyim, her yer her yerde ama ben kafamı kaldıramıyorum.
benimle aynı belirtileri yaşayan varmı? Neler yapıyorsunuz..
Kızlar yataktayim dün den beri çıkamıyorum bugün alışveriş yaptik hemen kendimi yatağa attım bulantı devam ediyor agzinin tadı yok soda ıctim biraz iyi geldi
Cnm düşükten bir sure sonra gormeye devam ediyorsun ama benim yasadklarimi yasamadysan bence dusuk değil bu. Kistin falan var mıydıdoktor düşük yapıyorsun 10 gün sürer kanamamın dedi ama az olan kanamam 2 gün tamamiyle kesildi. Bugün de idrar testi yaptım pozitif çıktı. Diyelim ki düşük yaptım pozitif çıkar mı arkadaşlar bu arada 14 kasım son adetimin ilk günü 5. Haftada geldi kanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?