2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

ben de çok hastayım ya grip oldum boğazım da ağrıyor. ballı ıhlamur iç canım çok abartmadan. 3 bardağa kadar normal. ben de eve gidim yapıcam içicem bi de akşama kdr konuştum iş gereği

kızlar benim hiç halimmm yok, işe geliyorum ama ben mi geliyorum bi başkasımı belli degil..
evde ise prenses gibiyim, her yer her yerde ama ben kafamı kaldıramıyorum.
benimle aynı belirtileri yaşayan varmı? Neler yapıyorsunuz..

Salı günü yaptıracağım kan testini doktorum 1 hafta beklememi söyledi değerlerimin gidiş hatını daha net görebilmek için ve ben bugün dayanamadım test yaptım yine pozitif çıktı. Şimdi oturup dinleniyorum nolur nolmaz diye

doktor düşük yapıyorsun 10 gün sürer kanamamın dedi ama az olan kanamam 2 gün tamamiyle kesildi. Bugün de idrar testi yaptım pozitif çıktı. Diyelim ki düşük yaptım pozitif çıkar mı arkadaşlar bu arada 14 kasım son adetimin ilk günü 5. Haftada geldi kanamam

Kızlar ben ankarada Lokman Hekim hastanesinde doktor Elif Terziye gittim. Normalde 2 ay sonrasına randevu veriyorlar ama ilk gebelik olduğu için aradan aldı. Pazartesi tekrar emin olmak için bakacaklar ondan sonra randevu tarihi ayarlayacagiz. Özel bir hastane ama öyle çok lüks değil fiyatlar uygun. Doğum paketi 2.900. Doktor tavsiyesi üzerine gittim ve doktoru çok beğendim. Yaptığım araştırmalarda da olumsuz bir bilgiye rastlamadım. Sizlerede bilgi vermek istedim.

Aynen Google baka baka ihtisas yapmama az kaldı

bende öyleyim hiç halim yok kasıklrımda ağrım var ve hep ama hep uykum var

ben de çok hastayım ya grip oldum boğazım da ağrıyor. ballı ıhlamur iç canım çok abartmadan. 3 bardağa kadar normal. ben de eve gidim yapıcam içicem bi de akşama kdr konuştum iş gereği

Allah yardımcın olsun canım. Bi de çalıştığımı düşünemiyorum ben bu süreçte:) finallerim var haftasonu. Ben anca ders çalışıyorum

Allah tüm hamilelere yardım etsin. En kötü yanı işte herşeyi yiyip içememek... alışmışım ben de 1 sene dir herşeyi rahat rahat yiyip içmeye. şimdi zorlanıyorum. öncekinde hamileyken dikkat et emzirirken dikkat et baya kasılmıştım artık. yine başa sardık neyse Allah versin de razıyım :)

Kızlar yataktayim dün den beri çıkamıyorum bugün alışveriş yaptik hemen kendimi yatağa attım bulantı devam ediyor agzinin tadı yok soda ıctim biraz iyi geldi

Kızlar yataktayim dün den beri çıkamıyorum bugün alışveriş yaptik hemen kendimi yatağa attım bulantı devam ediyor agzinin tadı yok soda ıctim biraz iyi geldi

Geçmiş olsun,

Sabah kalkışlarımda benide mahfediyor,boş olunca mide çok kötü ouyorum. Hatta gece uykumda uyandırıp,sabah kadar kırvrandırdı. Sen yine evdesin dua et,ben çalışıyorum ve inanılmaz zor geçiyor.

Mide bulantısı çeken çalışan çalışmayan tüm hamiş arkadaşlarım, hepinize Allah kolaylık versin. Sıkıntılarınız azalsın, sağlıklı, musmutlu, tatlı mı tatlı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle.

Sizleri takip ediyorum ama her zaman yazmaya vaktim olmuyor.
İyi bakın kendinize ve bebişleree

bebişlerini yeni öğrenen annelerin gözü aydınn sağlıkla kucaklarsınız inşallah

Kizlarrr hamilelik yogasi dusunen var miii

ben de düşünüyorum. masa başında oturmaktan çok sırt ağrısı çekiyorum, önceden haftada 3-4 kere internetten bulduğum yarım saatlik basit bi videoyla yoga yapıyodum, çok iyi geliyodu. hem temposu yavaştı hem de hareketleri kolaydı
şimdi yine başlamak istiyorum ama tabii bi de bebek olunca ona uygun bişey yapmak lazım. gittiğim hastanenin yoga dersleri oluyomuş hamilelere özel, bir ders ücretsiz diğerleri %40 indirimliymiş. ona gideyim diyorum ama daha araştırmadım hangi günler var, kaçıncı haftadan itibaren gidilebiliyo. öğrenirsem yazarım yine buraya

Kızlar kesesi yuvarlak olmayan var mı? Benim kesem uzun göründü, doktorda bişey söylemedi ama netten araştırınca farkettim normal değilmiş

kişiden kişiye değişiyo diye biliyorum ben, herkesin yapısı farklı. zaten kötü bişey olsa doktor söylerdi bu normal değil diye. içini ferah tut bence sen, interneti de çok karıştırma

Slm kızlr dün aksam esim araba sürerkn korktum kasıgıma agrı girdi eve gelince baktım pecetede kahverengi akıntı gwldi baya cürümüş gibi sonrada gelmedi korkmalımıyım

kötü bişey olmayabilir, doktorunu bi arayıp sorabilirsin yine de içini rahatlatmak için ama iyi düşün iyi olsun

bazen geç döllenme olabiliyomuş, bu aşamada doktora görünüp nedir ne değildir diye sorabilirsin. burda da daha önce çok yazıldı, kesesi görünmeyen bebeği görünmeyen anneler bir kaç hafta sonra güzel güzel gördüler bebişlerini endişe etmek için erken olabilir bence

Kizlar ya bu mide bulantisi bas donmesi falan kacinci haftada basliyo insallah olmazda merak ediyorum iste ben 4+5 günlk hamileyim insallah. Hic mide bulantisi belirti halsizlik yok sadece bel agrisi var.

herkeste olmayabiliyormuş, bende de pek olmadı şu ana dek böyle de gider inşallah

merhaba kızlar bende dün akşamdan beri baş ağrısı var hiçbir şeye katlanamıyorum. işe gelmek istemiyorum ama yıllık izinleri de bitirmek istemiyorum doğum için

sağlık ocağından rapor alman mümkün değil mi? en azından bir iki gün evde dinlenme şansın olurdu hem de izinlerini kullanmamış olursun.

çok geçmiş olsun, bol bol dinlenmek ve sıvı almak lazım ama bir de doktorunu arayıp durumunu bildir istersen, ilaç vermeyebilir ama belki bizden daha iyi bir tavsiyede bulunur

benim de aynı şekilde enerjim yok, olanın tamamını işe harcıyorum, ev alıp başını gitti zaten ilginç bir şekilde yürüdüğüm günler daha çok enerjim oluyo, sanki oturdukça fena oluyorum, o yüzden bir denemekte fayda olabilir.

geçmiş olsun canım, çorba gibi mideni rahatlatacak şeyler yemeye gayret et, boş mide daha fena oluyo sanki, yani benimki öyle oluyo aç duramıyorum hiç

Iyi aksamlar guzel anneler:) bisey danisim size hemen kefir diye bisey varmis ilk defa duyuyorum ben bugun bi ogretmen arkadasim soyledi de kefir ic cok yararli bisey diye nasil bisey oldugunu bilmedigim icin size sorayim dedim gercekten yararli bisey mi hamileyken icilebilir mi galiba bozuk ayran tadinda biseymis

Cnm düşükten bir sure sonra gormeye devam ediyorsun ama benim yasadklarimi yasamadysan bence dusuk değil bu. Kistin falan var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…