CNM benim tam tersi sabahları iyiyim yemek yedikten sonra başlıyor benim bütün gün aç gezesim varGeçmiş olsun,
Sabah kalkışlarımda benide mahfediyor,boş olunca mide çok kötü ouyorum. Hatta gece uykumda uyandırıp,sabah kadar kırvrandırdı. Sen yine evdesin dua et,ben çalışıyorum ve inanılmaz zor geçiyor.
Hiç duymadım kefir int bakmak lazimIyi aksamlar guzel anneler:) bisey danisim size hemen kefir diye bisey varmis ilk defa duyuyorum ben bugun bi ogretmen arkadasim soyledi de kefir ic cok yararli bisey diye nasil bisey oldugunu bilmedigim icin size sorayim dedim gercekten yararli bisey mi hamileyken icilebilir mi galiba bozuk ayran tadinda biseymis
bebişlerini yeni öğrenen annelerin gözü aydınnsağlıkla kucaklarsınız inşallah
ben de düşünüyorum. masa başında oturmaktan çok sırt ağrısı çekiyorum, önceden haftada 3-4 kere internetten bulduğum yarım saatlik basit bi videoyla yoga yapıyodum, çok iyi geliyodu. hem temposu yavaştı hem de hareketleri kolaydı
şimdi yine başlamak istiyorum ama tabii bi de bebek olunca ona uygun bişey yapmak lazım. gittiğim hastanenin yoga dersleri oluyomuş hamilelere özel, bir ders ücretsiz diğerleri %40 indirimliymiş. ona gideyim diyorum ama daha araştırmadım hangi günler var, kaçıncı haftadan itibaren gidilebiliyo. öğrenirsem yazarım yine buraya
kişiden kişiye değişiyo diye biliyorum ben, herkesin yapısı farklı. zaten kötü bişey olsa doktor söylerdi bu normal değil diye. içini ferah tut bence sen, interneti de çok karıştırma
kötü bişey olmayabilir, doktorunu bi arayıp sorabilirsin yine de içini rahatlatmak için ama iyi düşün iyi olsun
bazen geç döllenme olabiliyomuş, bu aşamada doktora görünüp nedir ne değildir diye sorabilirsin. burda da daha önce çok yazıldı, kesesi görünmeyen bebeği görünmeyen anneler bir kaç hafta sonra güzel güzel gördüler bebişlerini endişe etmek için erken olabilir bence
herkeste olmayabiliyormuş, bende de pek olmadı şu ana dek böyle de gider inşallah
sağlık ocağından rapor alman mümkün değil mi? en azından bir iki gün evde dinlenme şansın olurdu hem de izinlerini kullanmamış olursun.
çok geçmiş olsun, bol bol dinlenmek ve sıvı almak lazım ama bir de doktorunu arayıp durumunu bildir istersen, ilaç vermeyebilir ama belki bizden daha iyi bir tavsiyede bulunur
benim de aynı şekilde enerjim yok, olanın tamamını işe harcıyorum, ev alıp başını gitti zatenilginç bir şekilde yürüdüğüm günler daha çok enerjim oluyo, sanki oturdukça fena oluyorum, o yüzden bir denemekte fayda olabilir.
geçmiş olsun canım, çorba gibi mideni rahatlatacak şeyler yemeye gayret et, boş mide daha fena oluyo sanki, yani benimki öyle oluyo aç duramıyorum hiç
Ahahah oyle valla :))Aynen Google baka baka ihtisas yapmama az kaldı
Kefır Migros ta gormuştym canım ayrana cok benziyor o bölümde bulabilirsinIyi aksamlar guzel anneler:) bisey danisim size hemen kefir diye bisey varmis ilk defa duyuyorum ben bugun bi ogretmen arkadasim soyledi de kefir ic cok yararli bisey diye nasil bisey oldugunu bilmedigim icin size sorayim dedim gercekten yararli bisey mi hamileyken icilebilir mi galiba bozuk ayran tadinda biseymis
Yok cnm o bulunur sorum o degil de acaba zarari olur mu hamilelikte normalde cok faydali biseymis amaKefır Migros ta gormuştym canım ayrana cok benziyor o bölümde bulabilirsin
Bende ayniyim. Hic halim yok. Hep uyumak istiyorum.kızlar benim hiç halimmm yok, işe geliyorum ama ben mi geliyorum bi başkasımı belli degil..
evde ise prenses gibiyim, her yer her yerde ama ben kafamı kaldıramıyorum.
benimle aynı belirtileri yaşayan varmı? Neler yapıyorsunuz..
bebişlerini yeni öğrenen annelerin gözü aydınnsağlıkla kucaklarsınız inşallah
ben de düşünüyorum. masa başında oturmaktan çok sırt ağrısı çekiyorum, önceden haftada 3-4 kere internetten bulduğum yarım saatlik basit bi videoyla yoga yapıyodum, çok iyi geliyodu. hem temposu yavaştı hem de hareketleri kolaydı
şimdi yine başlamak istiyorum ama tabii bi de bebek olunca ona uygun bişey yapmak lazım. gittiğim hastanenin yoga dersleri oluyomuş hamilelere özel, bir ders ücretsiz diğerleri %40 indirimliymiş. ona gideyim diyorum ama daha araştırmadım hangi günler var, kaçıncı haftadan itibaren gidilebiliyo. öğrenirsem yazarım yine buraya
kişiden kişiye değişiyo diye biliyorum ben, herkesin yapısı farklı. zaten kötü bişey olsa doktor söylerdi bu normal değil diye. içini ferah tut bence sen, interneti de çok karıştırma
kötü bişey olmayabilir, doktorunu bi arayıp sorabilirsin yine de içini rahatlatmak için ama iyi düşün iyi olsun
bazen geç döllenme olabiliyomuş, bu aşamada doktora görünüp nedir ne değildir diye sorabilirsin. burda da daha önce çok yazıldı, kesesi görünmeyen bebeği görünmeyen anneler bir kaç hafta sonra güzel güzel gördüler bebişlerini endişe etmek için erken olabilir bence
herkeste olmayabiliyormuş, bende de pek olmadı şu ana dek böyle de gider inşallah
sağlık ocağından rapor alman mümkün değil mi? en azından bir iki gün evde dinlenme şansın olurdu hem de izinlerini kullanmamış olursun.
çok geçmiş olsun, bol bol dinlenmek ve sıvı almak lazım ama bir de doktorunu arayıp durumunu bildir istersen, ilaç vermeyebilir ama belki bizden daha iyi bir tavsiyede bulunur
benim de aynı şekilde enerjim yok, olanın tamamını işe harcıyorum, ev alıp başını gitti zatenilginç bir şekilde yürüdüğüm günler daha çok enerjim oluyo, sanki oturdukça fena oluyorum, o yüzden bir denemekte fayda olabilir.
geçmiş olsun canım, çorba gibi mideni rahatlatacak şeyler yemeye gayret et, boş mide daha fena oluyo sanki, yani benimki öyle oluyo aç duramıyorum hiç
canım her düşükte de bu iğneyi vurulman gerekiyor ondanCanim bizde de uyuşmazlık var neden kanama olunca yapcam dedi bnm kafam karıştı bnm dr kanamam oldu bi ara sana niye öyle dedi ki kafam karıştı tedirgin oldum bn daha erken diye soylemediydim dr a
Evet normalde faydalı. .bnde bilmıyrm hamilelikte iyimi dra sormak grkli :)Yok cnm o bulunur sorum o degil de acaba zarari olur mu hamilelikte normalde cok faydali biseymis ama
Canım sen keseyi gordunmuYa canım cook sevindimmmm :)
Darısı başıma insaAllahhhh :)
CNM benim tam tersi sabahları iyiyim yemek yedikten sonra başlıyor benim bütün gün aç gezesim var
Canım sen keseyi gordunmu
7.haftada mı gormuştun canımm.. ben 5 bucuk ta goremedim banada 1 hfta snra gorunur dedı inşallah. .Evet gördüm çok şükür. Dr 10 gün sonra gel demişti kalp atışı için. O da bugün. Ama şehir dışında olduğumdan biraz ertelicem sanırım. Eşimle birlikte duymak istiyorduk. :) sabredebilirsem beklicem
Maşallah darısı başımıza canımselam kızlar,
dr a gittik, yavrumun kalp atışını gördük şükür. bundan sonra aylık rutin kontroller olacak inşallah.
Iyi aksamlar guzel anneler:) bisey danisim size hemen kefir diye bisey varmis ilk defa duyuyorum ben bugun bi ogretmen arkadasim soyledi de kefir ic cok yararli bisey diye nasil bisey oldugunu bilmedigim icin size sorayim dedim gercekten yararli bisey mi hamileyken icilebilir mi galiba bozuk ayran tadinda biseymis
Arayabileceğim bir dr um yok ki benim. 2 sefer devlet hastanesine gittim yalnızca. Özeldeki dr lar mi veriyorlar telefon numaralarini
selam kızlar,
dr a gittik, yavrumun kalp atışını gördük şükür. bundan sonra aylık rutin kontroller olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?