2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
CNM benim tam tersi sabahları iyiyim yemek yedikten sonra başlıyor benim bütün gün aç gezesim var

TAROTTO cmm resmi var mi benim doktor da bana şekli değişik olmasi gereken gibi değil demişti bebeği görememisti bende çok korktum uzunlamasina birşeyi bir gün sorna başka doktora gittim o hersey normal bebeği de kalp atışlarını da gördü dün randevum varmış şekli değişmiş ince uzun değil

Hiç duymadım kefir int bakmak lazim

Dr bana uc ay dolduktan sonra dedi.. Ben de yeni arastirmaya basladm daha bi ay var zaten rahat rahat arastirirz.. Ben de antalyayoga diye bi yer buldm arkadas gidiyo normalde haftada uce kadr ama hamile yogasi haftada bir gunmus cumartesi ben de orasi i dusunmeye basladmm.. Bakalm hayirlisi ins

Kefır Migros ta gormuştym canım ayrana cok benziyor o bölümde bulabilirsin

Bende ayniyim. Hic halim yok. Hep uyumak istiyorum.

Arayabileceğim bir dr um yok ki benim. 2 sefer devlet hastanesine gittim yalnızca. Özeldeki dr lar mi veriyorlar telefon numaralarini

Canim bizde de uyuşmazlık var neden kanama olunca yapcam dedi bnm kafam karıştı bnm dr kanamam oldu bi ara sana niye öyle dedi ki kafam karıştı tedirgin oldum bn daha erken diye soylemediydim dr a
canım her düşükte de bu iğneyi vurulman gerekiyor ondan

7.haftada mı gormuştun canımm.. ben 5 bucuk ta goremedim banada 1 hfta snra gorunur dedı inşallah. .
Haklısın eşinle gitmelisin O an cok duygusal oluyormuş cunkuu

aslında kefir çok faydalı bir şey, içinde bir sürü iyi bakteri var. benim çok fazla bağırsak problemim olduğu için doktor tavsiye etmişti ama tansiyonumu yükseltti bi anda, o yüzden devam edip içemedim. belki azar azar içilebilir ama sen yine de doktoruna danış, hem yoğurt da en az onun kadar faydalı içmezsen çok bir şey kaybedeceğini düşünmüyorum

Arayabileceğim bir dr um yok ki benim. 2 sefer devlet hastanesine gittim yalnızca. Özeldeki dr lar mi veriyorlar telefon numaralarini

evet canım ben özelden gittim, o zaman verdi numarasını ama senin yoksa belki acilden bir görünebilirsin durumuna göre, kendini nasıl hissettiğine bağlı tabii, çok geçmiş olsun tekrardan

selam kızlar,
dr a gittik, yavrumun kalp atışını gördük şükür. bundan sonra aylık rutin kontroller olacak inşallah.

gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…