inşallah canım.Maşallah darısı başımıza canım
sağol canım.
Cnm cok sevindim gözün aydın darısı bekleyenlerin basınaselam kızlar,
dr a gittik, yavrumun kalp atışını gördük şükür. bundan sonra aylık rutin kontroller olacak inşallah.
aslında gribin bebeğe geçme ihtimali oluyormuş ama son aylarda diye biliyorum. Allah yardımcın olsunAmin insaAllah Allah razı olsun. Onun dışında bu hastalık ta bi zarar vermez dimi bebiş e. Ne kadar da korkuyor insan :)
amin inşallah canım.Cnm cok sevindim gözün aydın darısı bekleyenlerin basına
7.haftada mı gormuştun canımm.. ben 5 bucuk ta goremedim banada 1 hfta snra gorunur dedı inşallah. .
Haklısın eşinle gitmelisin O an cok duygusal oluyormuş cunkuu
sağol canım, amin.gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Kizlar yarın öğlen randevumuz var kese görebilecek miyiz bakalım heyecandan uyuyamıyorum
Gunaydinnn kizlarrr bugun doktor randevum var kalp atisi icin dua edin ...
Ben senden nerdeyse 10 gun gerıdeyım valla benımde hesaba gore bu hfta 6 olduk Dr ne dıcek bkalım ilk gttıgmde cok yenı fln demiştiDimi yaa... :) senin de mi ilk gebelik. Valla benim hafta meselesi karışık. Son adet tarihime gore 5,6 haftalıkti. Ama dr ultrasona bakinca 4 haftalık falan dedi .sanırım o da dollenmeden hesapladı. Bi dahaki gittiğimde iyice sorcam inş ben simdi kaç haftaligim diye :)
gözün aydın canım maşallah darısı başımıza inşallahselam kızlar,
dr a gittik, yavrumun kalp atışını gördük şükür. bundan sonra aylık rutin kontroller olacak inşallah.
Kızlar günaydın,
Doktordan geliyorum. Gördük bizim fındığın kalp atışını. Bizim ki çok küçükmüş,haftasına göre geç geliyormuş. Hamilelik testlerine başlıyoruz artık,sonraki randevumuz 2 hafta sonra. testleri mi yapıp götüreceğim.
Güzel dilekleriniz için çok saolun kızlar.
gözün aydın canım maşallah darısı başımıza inşallah
Günaydın kızlar bugün daha fenayım salya sümük hastayım...hamileliği öğrenmeden önce yılbaşı eğlencesine bilet almıştım.yarın akşama. oğlumla inşallah zorlanmam
Canım gözün aydın çok sevindimmmm.. Maaşallah size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?