2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bulantı ya soda gerçekten iyi geliyor aşırı bulantım olmuştu bi tane içtim kesti biraz

7.haftada mı gormuştun canımm.. ben 5 bucuk ta goremedim banada 1 hfta snra gorunur dedı inşallah. .
Haklısın eşinle gitmelisin O an cok duygusal oluyormuş cunkuu

Dimi yaa... :) senin de mi ilk gebelik. Valla benim hafta meselesi karışık. Son adet tarihime gore 5,6 haftalıkti. Ama dr ultrasona bakinca 4 haftalık falan dedi .sanırım o da dollenmeden hesapladı. Bi dahaki gittiğimde iyice sorcam inş ben simdi kaç haftaligim diye :)

Ben senden nerdeyse 10 gun gerıdeyım valla benımde hesaba gore bu hfta 6 olduk Dr ne dıcek bkalım ilk gttıgmde cok yenı fln demişti bizim evdeki hesaplar onlara uymuyor pekk evet ilk benımde canım

Günaydın kızlar bugün daha fenayım salya sümük hastayım... hamileliği öğrenmeden önce yılbaşı eğlencesine bilet almıştım.yarın akşama. oğlumla inşallah zorlanmam

Kızlar günaydın,

Doktordan geliyorum. Gördük bizim fındığın kalp atışını. Bizim ki çok küçükmüş,haftasına göre geç geliyormuş. Hamilelik testlerine başlıyoruz artık,sonraki randevumuz 2 hafta sonra. testleri mi yapıp götüreceğim.
Güzel dilekleriniz için çok saolun kızlar.

Canım gözün aydın çok sevindimmmm.. Maaşallah size..

Günaydın kızlar bugün daha fenayım salya sümük hastayım... hamileliği öğrenmeden önce yılbaşı eğlencesine bilet almıştım.yarın akşama. oğlumla inşallah zorlanmam

hastayken birde eğlenceye gitmeseydin keşke... yani vazgeç bence.. sat birine bileti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…