2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
amin canım ya inşallah.. Benimde kan tahlillerim yapılmıştı onların sonucunu bekliyorum sabırsızlıkla.. İnşallah güzel çıkarlar..

Nerde yaptırdın,devlet temi özel demi.çok para tutar mı özelde yaptırsam merak ediyorum. Ordan oraya sürünüyor insan çok zor oluyor.

hastayken birde eğlenceye gitmeseydin keşke... yani vazgeç bence.. sat birine bileti :)

ah canım keşke ama en yakın arkadaşım da bana güvenip bilet aldı ayıp olur şimdi artık napalım dinlenirim biraz

1 hafta sonrabizde kalp atışlarını duyacağız inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Nerde yaptırdın,devlet temi özel demi.çok para tutar mı özelde yaptırsam merak ediyorum. Ordan oraya sürünüyor insan çok zor oluyor.

Canım ben özelde yaptırdım ama devlettede geyt güzel yapıyorlar bu tahlilleri.. Benim özel sağlık sigortam var %100 karşılıyor masraf vermiyoruz o yüzden özel hastaneleri tercih ediyorum..

Dr.um da aradı çok şükür herşey yolunda dedi.. tahlillerinizde hiç bir problem yok dedi.. Darısı başınıza inşallah canım..

Süper tahlilerinde iyi çıkmış harikasın, benim özel sigortam %100 karşılıyor,ama bugün gördükki bir prüz çıkardılar,ona canım ayrıca sıkıldı,bu yaptığım harcamaları daha sonra fatura edebileceğim,o yüzden normal ücretlerden yaptıracağım işlemleri,onun için para ayarlıyım diyordum.

Evet canım sigorta şirketine fatura edebilirisin.. Aslında bana harcama miktarı herseferinde mail geliyor ancak henüz giriş yapmadılar sanırım daha mail gelmedi.. Öğrenirsem sana bilgi veririm canım ne kadar tuttuğu ile ilgili.

Bak o güzel olur,bende ona göre kıstas yaparım.saol canım.

Kızlar bu özel sigorta nasıl oluyor açıklar mısınız,bizler her seferinde muayene ücreti veriyoruz,tahliller falan da cabası,
Ayrıca bu tahlilleri sağlık ocağından çıkarıp götürsek,kan ve gebelik tahlili de mi şu aşamada çıkarılanlar,önümüzdeki salı randevum var, hazırlıklı gitmek istiyorum..

Ozel sıgorta hamile kalmadan önce yapılmış olması gerekırdı csnım mlsf bende istedım ancak şimdi olmuyor

kızlar bu testlerden bahsetmişsiniz ne oluyor onlar... 2li 3lü taramalar falan diyolar onlar mı hiç bilmiyom..

Cnm sen zaten hamileysen sigortalisin demwk
Analik hakki sigortasi devletten .bn oyle muayene oluyorum.kayittaki k8za analik hakki sigortasindan yararlancm diyorum.devletin hamilelere doguma kadar kanunen sundugu sigorta bu
Canim ben eşimin sigortasından yararlanıyorum,özel hastanede doktorum, ama çok masraflı her gittiğimizde muayene ücreti alıyorlar..

kızlar günaydınn.. kalp atışı duyacaklar kese görecekler hepinize dua edicem bugün... iyi haberlerle gelin inşallah hatta hastaneden yazın
bende gittim ama doktorum izne çıkmış ona göre ayarlar insan dimi ama çalışan insanlarız sonuçta boş döndüm canım çok sıkkın ya

hayırlı olsun darısı başımıza ne kadar küçük dedi sana bana da küçük demişlerdi de onsan merak ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…