- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Çok saol canım,hepimiz az kilo ve bol sağlıkla hamileliği atlatalım inş.
amin canım ya inşallah.. Benimde kan tahlillerim yapılmıştı onların sonucunu bekliyorum sabırsızlıkla.. İnşallah güzel çıkarlar..
hastayken birde eğlenceye gitmeseydin keşke... yani vazgeç bence..sat birine bileti :)
Nerde yaptırdın,devlet temi özel demi.çok para tutar mı özelde yaptırsam merak ediyorum. Ordan oraya sürünüyor insan çok zor oluyor.
Canım ben özelde yaptırdım ama devlettede geyt güzel yapıyorlar bu tahlilleri.. Benim özel sağlık sigortam var %100 karşılıyor masraf vermiyoruz o yüzden özel hastaneleri tercih ediyorum..
Dr.um da aradı çok şükür herşey yolunda dedi.. tahlillerinizde hiç bir problem yok dedi.. Darısı başınıza inşallah canım..
Süper tahlilerinde iyi çıkmış harikasın, benim özel sigortam %100 karşılıyor,ama bugün gördükki bir prüz çıkardılar,ona canım ayrıca sıkıldı,bu yaptığım harcamaları daha sonra fatura edebileceğim,o yüzden normal ücretlerden yaptıracağım işlemleri,onun için para ayarlıyım diyordum.
Sukurlerrr olsun gup gup atan kalbini cokk net duydukkk:))kocamida aldilar bu sefer
sağol canım. darısı sana ve diğer bekleyen tüm annelere :)gözün aydın canım maşallah darısı başımıza inşallah
Evet canım sigorta şirketine fatura edebilirisin.. Aslında bana harcama miktarı herseferinde mail geliyor ancak henüz giriş yapmadılar sanırım daha mail gelmedi.. Öğrenirsem sana bilgi veririm canım ne kadar tuttuğu ile ilgili.
Bak o güzel olur,bende ona göre kıstas yaparım.saol canım.
Kızlar bu özel sigorta nasıl oluyor açıklar mısınız,bizler her seferinde muayene ücreti veriyoruz,tahliller falan da cabası,Canım ben özelde yaptırdım ama devlettede geyt güzel yapıyorlar bu tahlilleri.. Benim özel sağlık sigortam var %100 karşılıyor masraf vermiyoruz o yüzden özel hastaneleri tercih ediyorum..
Dr.um da aradı çok şükür herşey yolunda dedi.. tahlillerinizde hiç bir problem yok dedi.. Darısı başınıza inşallah canım..
Ozel sıgorta hamile kalmadan önce yapılmış olması gerekırdı csnım mlsf bende istedım ancak şimdi olmuyorKızlar bu özel sigorta nasıl oluyor açıklar mısınız,bizler her seferinde muayene ücreti veriyoruz,tahliller falan da cabası,
Ayrıca bu tahlilleri sağlık ocağından çıkarıp götürsek,kan ve gebelik tahlili de mi şu aşamada çıkarılanlar,önümüzdeki salı randevum var, hazırlıklı gitmek istiyorum..
Anladım Canım,teşekkürlerOzel sıgorta hamile kalmadan önce yapılmış olması gerekırdı csnım mlsf bende istedım ancak şimdi olmuyor
Muhtesem bir duyguuu Alllahh herkese yasatsin isallahCanımmm gözünüz aydınnnnn... Ayyy bugünler de nasılda hızlı atıyor kalpleri dimi.. İnsan çok duygusal oluyor dinlerken..
Cnm sen zaten hamileysen sigortalisin demwkAnladım Canım,teşekkürler
Canim ben eşimin sigortasından yararlanıyorum,özel hastanede doktorum, ama çok masraflı her gittiğimizde muayene ücreti alıyorlar..Cnm sen zaten hamileysen sigortalisin demwk
Analik hakki sigortasi devletten .bn oyle muayene oluyorum.kayittaki k8za analik hakki sigortasindan yararlancm diyorum.devletin hamilelere doguma kadar kanunen sundugu sigorta bu
bende gittim ama doktorum izne çıkmış ona göre ayarlar insan dimi ama çalışan insanlarız sonuçta boş döndüm canım çok sıkkın yakızlar günaydınn..kalp atışı duyacaklar kese görecekler hepinize dua edicem bugün... iyi haberlerle gelin inşallah hatta hastaneden yazın
hayırlı olsun darısı başımıza ne kadar küçük dedi sana bana da küçük demişlerdi de onsan merak ettmKızlar günaydın,
Doktordan geliyorum. Gördük bizim fındığın kalp atışını. Bizim ki çok küçükmüş,haftasına göre geç geliyormuş. Hamilelik testlerine başlıyoruz artık,sonraki randevumuz 2 hafta sonra. testleri mi yapıp götüreceğim.
Güzel dilekleriniz için çok saolun kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?