2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canım ben bir bankada çalışıyorum ve bankamın sigortası var ben ona tabiyim.. Herşeyi karşılıyor oradan.. Şimdi bazı sigorta şirketlerinin özel sağlık sigortaları var.. Onlardan bahsediyoruz aslında.. Farklı paketleri var sen seçebiliyorsun isteklerine göre.. Ama önce yaptırman gerekiyordu hamilelikten sonra olmuyor malesef kuzum..

Çok saol canım,1 hafta gerideymiş. Geç döllenme olduğunu zaten düşünüyorduk,geçen pazartesi baktığımızda değerler normaldi günlük gidiyordu. ama bugün 7 haftayı bitirmiş olmamıza rağmen daha yeni 6. haftaya giriyor olarak göründük. kalbinin atışını gördük yanıp sönen bir ışık ayyy çok değişikti ya. şimdi artık hamile olarak kendimi kabul ediyorum. :):)

Kızlar ne yiyosunuz ne iciyosunuz çokkk açimm ama canım hiç birşey istemio kafayı yicem açlıktan bi fikir verinn

sabah süt yumurta corn flakes arada biraz bisküvi ya da meyve öğlen kurumda ne çıkarsa o :) akşam üzeri kuru meyve ya da bisküvimsi bişeyler akşam salata yemek yoğurt :) çay yanında atıştırıyorum :)sigarayı da bıraktım mecburi inşallah bu hamilelğimde çok kilo almam. ilkinde 25 kg almıştım ilk 3 ay yediklerinize dikkat edin. çnkü bebek kilo almıyor sadece beyin gelişimine faydalı şeyler yiyin

benimde 2 hafta küçüktü canım geç döllenme sebebiyle bugün randevum vardı kalp atışı için ama doktorum izne ayrılmış zor geçen 15 güne 3 gün daha eklencek çok heyecanlıdır eminimki benimde gidene kadar tansiyonum çıktı Rabbim herkese nasip etsin

Kızlar ne yiyosunuz ne iciyosunuz çokkk açimm ama canım hiç birşey istemio kafayı yicem açlıktan bi fikir verinn
bende aynen çok acıkıorum o yüzden çubuk kraker atıştırıyorum baharatlı falan midem de bulanmıyor o sayede

Benimkide netlesti sonunda dogum tarihi. Gerci 2 kizim var ikiside 4 5 gun once dogdu. Buda 3 agustos ama temmuzdada dogabilir bakalim artik

Benimkide netlesti sonunda dogum tarihi. Gerci 2 kizim var ikiside 4 5 gun once dogdu. Buda 3 agustos ama temmuzdada dogabilir bakalim artik
nasıl yani 4-5 gün öce doğum yaptın ama hamilesin 2 aylık kadar emin misin?

Nasıl bekliycen yaaaa, ben dayanamazdım. Nöbetçi başka bir doktora görünsene.

Çerez yemek den usandim ya

Bu arada ben maden suyu iciyorum malum gaz bulantiyi tetikliyor. Tuzlu leblebi cubuk kraker. Haslanmis patates ayva ve limon zarari olmayan besinler. Ozellikle ayvayi dun ve bugun denedim bugun cok iyiyim sukur. Rahatim yani bulantim yok denecek kadar az. Birde ac durmakta iyi degil cunku bulanti yapiyor. Azar azar yiyip tok durmak onemli

Cnm benimde öyle 7+7 haftaya girdik ama ultrasonda 6+6 inşallah bir sorun olmaz sağlıklı dedi kalp atışlarını gördük kafasını fln gösterdi

8 hafta olana kadar ne gibi test ve tahliller yapılıyor yaptıranlar bilgi verirlerse cok seviniriz

Cnm benimde öyle 7+7 haftaya girdik ama ultrasonda 6+6 inşallah bir sorun olmaz sağlıklı dedi kalp atışlarını gördük kafasını fln gösterdi

Bizim bu bebişler bizim sabırsızlığıma inatla geç gelmeyi uygun görüyorlar demekki :):) olsun en azından var olduğunu ve büyümeye çalıştığını biliyoruz,bende önemli olan bu ha geride olmuş ha ilerde olmuş,çok önemsenecek şeyler değil. Ha bazı bebekler gerçekten geç gelişiyoda olabilir nolcak sanki.

şimdi rutin testlere geçiyoruz.yarın hepsi için kan vermeye gideceğim. Ocak 8 içinde randevulaştık. Sen ne yaptın o işler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…