- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Kızlar bu özel sigorta nasıl oluyor açıklar mısınız,bizler her seferinde muayene ücreti veriyoruz,tahliller falan da cabası,
Ayrıca bu tahlilleri sağlık ocağından çıkarıp götürsek,kan ve gebelik tahlili de mi şu aşamada çıkarılanlar,önümüzdeki salı randevum var, hazırlıklı gitmek istiyorum..
Ben 5.haftada gıttım kese goxukmedi pişman oldum keske dha gec gtseymişim dedim cunku hayal kırıklığı oldu canım..hatta sanki randevusu 5 ocakta aldım yıne bır uzuntu yasamıyım dıye yinede sen bilirsin kalbinden gecen yap
bende gittim ama doktorum izne çıkmış ona göre ayarlar insan dimi ama çalışan insanlarız sonuçta boş döndüm canım çok sıkkın ya
hayırlı olsun darısı başımıza ne kadar küçük dedi sana bana da küçük demişlerdi de onsan merak ettm
benimde 2 hafta küçüktü canım geç döllenme sebebiyle bugün randevum vardı kalp atışı için ama doktorum izne ayrılmış zor geçen 15 güne 3 gün daha eklencekÇok saol canım,1 hafta gerideymiş. Geç döllenme olduğunu zaten düşünüyorduk,geçen pazartesi baktığımızda değerler normaldi günlük gidiyordu. ama bugün 7 haftayı bitirmiş olmamıza rağmen daha yeni 6. haftaya giriyor olarak göründük. kalbinin atışını gördük yanıp sönen bir ışık ayyy çok değişikti ya. şimdi artık hamile olarak kendimi kabul ediyorum. :):)
bende aynen çok acıkıorum o yüzden çubuk kraker atıştırıyorum baharatlı falan midem de bulanmıyor o sayedeKızlar ne yiyosunuz ne iciyosunuz çokkk açimm ama canım hiç birşey istemio kafayı yicem açlıktan bi fikir verinn
nasıl yani 4-5 gün öce doğum yaptın ama hamilesin 2 aylık kadar emin misin?Benimkide netlesti sonunda dogum tarihi. Gerci 2 kizim var ikiside 4 5 gun once dogdu. Buda 3 agustos ama temmuzdada dogabilir bakalim artik
benimde 2 hafta küçüktü canım geç döllenme sebebiyle bugün randevum vardı kalp atışı için ama doktorum izne ayrılmış zor geçen 15 güne 3 gün daha eklencekçok heyecanlıdır eminimki benimde gidene kadar tansiyonum çıktı Rabbim herkese nasip etsin
bende aynen çok acıkıorum o yüzden çubuk kraker atıştırıyorum baharatlı falan midem de bulanmıyor o sayede
Yaziyi tam okumadin sanirim. 2 kizim var ikiside 4 5 gun once dogmustu. Yani beklenen tarihlerinden once. Suan 2.5 ve 1.5 yasindalarnasıl yani 4-5 gün öce doğum yaptın ama hamilesin 2 aylık kadar emin misin?
pardon ya sen yanlış ifade etmemişsin de ben yanlış anlamışımYaziyi tam okumadin sanirim. 2 kizim var ikiside 4 5 gun once dogmustu. Yani beklenen tarihlerinden once. Suan 2.5 ve 1.5 yasindalar
yoktu bebişim diğer doktrda yoktu yaniNasıl bekliycen yaaaa, ben dayanamazdım. Nöbetçi başka bir doktora görünsene.
Çerez yemek den usandim yabenimde 2 hafta küçüktü canım geç döllenme sebebiyle bugün randevum vardı kalp atışı için ama doktorum izne ayrılmış zor geçen 15 güne 3 gün daha eklencekçok heyecanlıdır eminimki benimde gidene kadar tansiyonum çıktı Rabbim herkese nasip etsin
bende aynen çok acıkıorum o yüzden çubuk kraker atıştırıyorum baharatlı falan midem de bulanmıyor o sayede
4 5 gun once dogum yaptim yazmamistim ama neyse. Ben yanlis anlatmis olayimpardon ya sen yanlış ifade etmemişsin de ben yanlış anlamışım
İnşallah canım Allah yardımcımız olsun korusun meleklerimiziBende 2 ocakta gidecem inşallah sıra alabilirsek
Çok saol canım,1 hafta gerideymiş. Geç döllenme olduğunu zaten düşünüyorduk,geçen pazartesi baktığımızda değerler normaldi günlük gidiyordu. ama bugün 7 haftayı bitirmiş olmamıza rağmen daha yeni 6. haftaya giriyor olarak göründük. kalbinin atışını gördük yanıp sönen bir ışık ayyy çok değişikti ya. şimdi artık hamile olarak kendimi kabul ediyorum. :):)
Cnm benimde öyle 7+7 haftaya girdik ama ultrasonda 6+6 inşallah bir sorun olmaz sağlıklı dedi kalp atışlarını gördük kafasını fln gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?