- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Bu arada ben maden suyu iciyorum malum gaz bulantiyi tetikliyor. Tuzlu leblebi cubuk kraker. Haslanmis patates ayva ve limon zarari olmayan besinler. Ozellikle ayvayi dun ve bugun denedim bugun cok iyiyim sukur. Rahatim yani bulantim yok denecek kadar az. Birde ac durmakta iyi degil cunku bulanti yapiyor. Azar azar yiyip tok durmak onemli
Hosbuldum tesekkur ederimAramıza hoşgeldin,bebeğinin kalp atışlarını gördün mü? Senin son durumların nedir?
Merhaba anneler ve bebişkolarıya benimde canım sadece brokoli yemek istiyo normalde aklımın ucuna gelmez akşam aldım tuz dökerek üstüne yedim ve sabah ellerim ve ayaklarım şiş uyandım yüzüğüm parmağıma olmuyor o derece meğersem tuz şişirmiş beni yasak artık ama şuan tuzluktaki tuzu ağzıma doldurmak istiyorum o kadar yani
Merhaba anneler ve bebişkolarıya benimde canım sadece brokoli yemek istiyo normalde aklımın ucuna gelmez akşam aldım tuz dökerek üstüne yedim ve sabah ellerim ve ayaklarım şiş uyandım yüzüğüm parmağıma olmuyor o derece meğersem tuz şişirmiş beni yasak artık ama şuan tuzluktaki tuzu ağzıma doldurmak istiyorum o kadar yani
kızlar ben acayip su içiyorum ya. içim yanıyor resmen su çay içmekten lavabodan çıkamıyorum. fazla yememeye çalışıyorum çünkü aşırı kilo almaktan korkuyorum
Kaçıncı haftada mide bulantıyarı başlıyor biliyor musunuz?Zaten ilk 3 ay bebek rahim sütünden beslenirmiş tabi folik asit kalsiyum vs içeren gıdalar tüketilmeli onun dışında 2 kat yemek yemenin bir faydası yok
Bende deli gibi ekşi limon yemek istiyorum. ekşili salata olsunda hiç farketmez...
Kaçıncı haftada mide bulantıyarı başlıyor biliyor musunuz?
bende normalde çok turşu yerim ama şuan görmek istemiyorum benim yerime de yeBende deli gibi ekşi limon yemek istiyorum. ekşili salata olsunda hiç farketmez...
Normalde ilk 3 ay mide bulantısı ile geçiyormuş benim şuan birşey yok bulantı tiksinme flan inşallah olmazdaKaçıncı haftada mide bulantıyarı başlıyor biliyor musunuz?
Yasaklamasının sebebi nedir? Hemoroid riskinden dolayı mı? Ben geçenlerde öyle çok turşu yedim ki canım çekti dayanamadım.Kızlar benım drum turşu ve eksi gıdaları yasakladı
Hosbuldum tesekkur ederimtabi tabi 1 hafta arayla 2 kez duydum kontrolde kalp atisini. 2 haftadir bulantilar vardi ama suan iyi gibi. Ayvayi yedim rahatim ac kalmamaya ozen gosteriyorum. 1 ay sonra randevum var. Ins. Cinsiyeti o zamana belli olur cok merak ediyorum ya. Erkek olsun insallah 2 kizim var
kızlar ben acayip su içiyorum ya. içim yanıyor resmen su çay içmekten lavabodan çıkamıyorum. fazla yememeye çalışıyorum çünkü aşırı kilo almaktan korkuyorum
Kaçıncı haftada mide bulantıyarı başlıyor biliyor musunuz?
bende gittim ama doktorum izne çıkmış ona göre ayarlar insan dimi ama çalışan insanlarız sonuçta boş döndüm canım çok sıkkın ya
hayırlı olsun darısı başımıza ne kadar küçük dedi sana bana da küçük demişlerdi de onsan merak ettm
Kızlar ne yiyosunuz ne iciyosunuz çokkk açimm ama canım hiç birşey istemio kafayı yicem açlıktan bi fikir verinn
8 hafta olana kadar ne gibi test ve tahliller yapılıyor yaptıranlar bilgi verirlerse cok seviniriz
Hayırlı olsun,cinsiyeti için biraz erken değil mi? Şuan 2 aylıksan,1 ay sonra belli olması zor gibi. Şuanda tam değerin ne görünüyor.
Ya bazilarinda 11. 12. Haftada gorunuyormusya cinsiyet ondan dedim belki bnmkide gorunur. 1 ay sonra tam 3 ay doluyor. Kismet
Bende aynıyım merak etme,su hem sağlıktır,bol bol içelim, içmekten tuvalete yetişemiyorum.
Herkesinki değişiyor. Bence olması için değilde,olmamamsı için dua et :)
ya benim de canım çok brokoli istiyo, hatta geçen gün haşladım bol limonlu tuzlu yedim ama ertesi gün feci karın ağrısı yaptı, korkumdan yiyemiyorum şimdiMerhaba anneler ve bebişkolarıya benimde canım sadece brokoli yemek istiyo normalde aklımın ucuna gelmez akşam aldım tuz dökerek üstüne yedim ve sabah ellerim ve ayaklarım şiş uyandım yüzüğüm parmağıma olmuyor o derece meğersem tuz şişirmiş beni yasak artık ama şuan tuzluktaki tuzu ağzıma doldurmak istiyorum o kadar yani
Evet canim önemli olan kalp atışları Benim doktorum hatta küçük ama sağlıklı dedi az Türkçe ile hatta maşallah falan dedi ben dedi bizim 10 11 haftalik iken ense ölçümü var onun dışında herhangi bir test hiç yaptirmadimBizim bu bebişler bizim sabırsızlığıma inatla geç gelmeyi uygun görüyorlar demekki :):) olsun en azından var olduğunu ve büyümeye çalıştığını biliyoruz,bende önemli olan bu ha geride olmuş ha ilerde olmuş,çok önemsenecek şeyler değil. Ha bazı bebekler gerçekten geç gelişiyoda olabilir nolcak sanki.
şimdi rutin testlere geçiyoruz.yarın hepsi için kan vermeye gideceğim. Ocak 8 içinde randevulaştık. Sen ne yaptın o işler için.
Canlar bana bakıyormusunuzzzzzzz
ben daha 4 ocakta test yapıcak biri olarak eğer poztifte çıkarsa eylül annesi olucakken sizinlede topiki paylaşabilir miyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?