2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Aramıza hoşgeldin,bebeğinin kalp atışlarını gördün mü? Senin son durumların nedir?

Aramıza hoşgeldin,bebeğinin kalp atışlarını gördün mü? Senin son durumların nedir?
Hosbuldum tesekkur ederim tabi tabi 1 hafta arayla 2 kez duydum kontrolde kalp atisini. 2 haftadir bulantilar vardi ama suan iyi gibi. Ayvayi yedim rahatim ac kalmamaya ozen gosteriyorum. 1 ay sonra randevum var. Ins. Cinsiyeti o zamana belli olur cok merak ediyorum ya. Erkek olsun insallah 2 kizim var

Merhaba anneler ve bebişkoları ya benimde canım sadece brokoli yemek istiyo normalde aklımın ucuna gelmez akşam aldım tuz dökerek üstüne yedim ve sabah ellerim ve ayaklarım şiş uyandım yüzüğüm parmağıma olmuyor o derece meğersem tuz şişirmiş beni yasak artık ama şuan tuzluktaki tuzu ağzıma doldurmak istiyorum o kadar yani

kızlar ben acayip su içiyorum ya. içim yanıyor resmen su çay içmekten lavabodan çıkamıyorum. fazla yememeye çalışıyorum çünkü aşırı kilo almaktan korkuyorum

Sabahları normalde de şişlik olur canım tabi tuzu azaltman iyi olur :)

Bende deli gibi ekşi limon yemek istiyorum. ekşili salata olsunda hiç farketmez...

kızlar ben acayip su içiyorum ya. içim yanıyor resmen su çay içmekten lavabodan çıkamıyorum. fazla yememeye çalışıyorum çünkü aşırı kilo almaktan korkuyorum

Zaten ilk 3 ay bebek rahim sütünden beslenirmiş tabi folik asit kalsiyum vs içeren gıdalar tüketilmeli onun dışında 2 kat yemek yemenin bir faydası yok

Hayırlı olsun,cinsiyeti için biraz erken değil mi? Şuan 2 aylıksan,1 ay sonra belli olması zor gibi. Şuanda tam değerin ne görünüyor.

Bende aynıyım merak etme,su hem sağlıktır,bol bol içelim, içmekten tuvalete yetişemiyorum.

Kaçıncı haftada mide bulantıyarı başlıyor biliyor musunuz?

Herkesinki değişiyor. Bence olması için değilde,olmamamsı için dua et :)

selam kızlarr!
nasılsınız? işler yoğundu bugün ancak yazıyorum size

canım hakkında hayırlısı olsun ama niye önden haber vermemişler acaba sana? tekrar ne zaman gel dediler?

Kızlar ne yiyosunuz ne iciyosunuz çokkk açimm ama canım hiç birşey istemio kafayı yicem açlıktan bi fikir verinn

eğer mide bulantısı yoksa ben genelde acıktığımda bir bardak süt ya da bi kase yoğurt yiyorum, yanında bi iki tane kuru meyve olabiliyo, öğleden sonra da bir tane meyve yiyorum

akşam eve gittiğimde midem kazınıyo oluyo, hemen bi ceviz, salatalık, turp havuç gibi kıtır şeyler yiyorum, hem yeme isteiğimi bastırıyo hem de eşim gelene kadar yemeğe sabredebiliyorum

ana öğünler de genelde üç aşağı beş yukarı aynı oluyo, sabahları yumurta peynir ceviz süt, öğlen yemekhane ne veriyosa, akşama da etli sebze yemeği ya da artık ne uydurabilirsem

8 hafta olana kadar ne gibi test ve tahliller yapılıyor yaptıranlar bilgi verirlerse cok seviniriz

benim doktorum kan ve idrar tahlili yaptırdı. tam kan sayımı, kızamıkçık, hepatit b, HIV gibi tahliller vardı, dahası da var da ne olduklarını bilmiyorum, bir de toksoplasma için olan testten yaptı galiba

idrar testinde de kan, şeker, protein, enfeksiyon vs. var mı diye bakılmış, tabii başka şeyler de var ama tıp tahsilim yetmiyo anlamaya

ya benim de canım çok brokoli istiyo, hatta geçen gün haşladım bol limonlu tuzlu yedim ama ertesi gün feci karın ağrısı yaptı, korkumdan yiyemiyorum şimdi

bu arada kızlar kullanıcı adımı değiştirdim yadırgamayın bu da kim diye :) ben clgnbds :)

Evet canim önemli olan kalp atışları Benim doktorum hatta küçük ama sağlıklı dedi az Türkçe ile hatta maşallah falan dedi ben dedi bizim 10 11 haftalik iken ense ölçümü var onun dışında herhangi bir test hiç yaptirmadim

Canlar bana bakıyormusunuzzzzzzz

ben daha 4 ocakta test yapıcak biri olarak eğer poztifte çıkarsa eylül annesi olucakken sizinlede topiki paylaşabilir miyimmmm

Hoşgeldin canım valla bizimde ne olacağımız belli değil çoğumuzun erken doğum olur sezeryan olur temmuz ayına düşebiliriz önemli olan ay değil burdaki paylasimlarimiz tecrübelerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…