2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ya benim de canım çok brokoli istiyo, hatta geçen gün haşladım bol limonlu tuzlu yedim ama ertesi gün feci karın ağrısı yaptı, korkumdan yiyemiyorum şimdi

Cnm brokili lahana bunları dikkat et bende corbasi i çok seviyorum ama sancıdan öldüm öldüm int okudum malesef çok gaz yapıyormuş beyaz lahana da cig tüketin diyor salata fln olarak

Bu kadar erken tuz neden şisirdi acaba başka bir rahatsızlığınız mi var

Bu kadar erken tuz neden şisirdi acaba başka bir rahatsızlığınız mi var
Bir rahatsızlığım yok ama doktor dedi ki testlerin yapıldığında ortaya çıkar yemekten bile çıkar tuzu dedi çok erken başlamış 5 aylıkkn düşünemiyorum dedi zaten o azıcık şişkinlik bile canımı yakıyo etlerim geriliyo bi arkadaşımda böyle tuz yiyerek şişmiş 6,5 aylıkken doğurmak zorunda kalmış bebek zehirlemeye başlamış o yüzden yemiyorum ama çok zorlanıyorum

Csnasırımda fln yok ilk defa oldu agrımda yok peceteye silince geldi telaş yaptım sende nsl oldu bi dha olurmu ndn olduki
Nedenini bilmiyorum ben hemen Dr gitmiştim Dr sağlıklı gebelik ise devam eder değilse düşer demişti çok şükür bidaha olmadı telaş yapmayın Dr görüşmeniz gerekli

Csnasırımda fln yok ilk defa oldu agrımda yok peceteye silince geldi telaş yaptım sende nsl oldu bi dha olurmu ndn olduki

Canım bende bir gün jel kullandım o esnada pembelik görmüştüm peçetede.. Ama bişi yoktu dr bişi olmaz olur bunlar gönlüü ferah tut dedi.. Bence sende öyle yap canım.. Rahmin büyüyor unutma kii

evet benimki de ince uzun solucan gibi bişey. Resim var da, link istiyo kk, yükleyemedim.
benim randevum 31inde, sabah gidicem kalp atışı görürüm inşallah. Dün çok moralim bozuktu ama senin hikayen gibi bi sürü şey okudum nette, biraz daha iyiym şimdi. ama endişeliyim tabi Senin adına çok sevindim

Evet cnm dikkatli ol çok erken zaten ayaklarınız elleriniz sisecek şimdi bence iç organ testlerini yaptir yada en son ne zaman yaptirdin

canım hiç içmedim ama mayası var, süte katıyosun, maya kendi kendine ürüyor büyüyor falan. değişik, gerçekten çok faydalı ama hamileyken içilirmi, doktora sor bence

Bende çok kötü oldum hemen başka doktora gittim sen kalp atışını görmüşsün ilk doktorum hiç birşey goremedi sadece kese olması gerektiği gibi deigl dedu bi hafta sonraya randevu verdi ben bekleyemedim başka doktora gittim orda gördüm kalp atışını doktorum da hersey olmasi gerektiği gibi dedi içim rahatladı

yoktu bebişim diğer doktrda yoktu yani bugün cuma haftasonu da bulamam kadın doğumu işe geldim mecbur

Canım ben de seni merak etmiştim, bugün yoğundu işler pek giremedim. Ne zaman gelecekmiş doktor? Keske haber verselermiş yaaa...

bende kalp atışı görmedim daha, 6 haftalık diye gittim, 5 haftalıkmış miniğim. Bebek görünmedi, doktorda bişey demedi ama endişeli bi bakışını yakalamış eşim, keseyi biraz aradıktan sonra buldu, ona yormuştuk ama belkide şekilden ötürü öyle yaptı. şu ultrason aletinin telefona takılan aparatını yapsalar ne güzel olur ya:)) offff ben korkumdan gidemiyorum başkasına da...

Şu an bize yasak olan yiyecek ve içecekler neler arkadaslar bilen var mı?
Kola kahve cips çikolata abur cubur yiyecekler yasakmış galiba. Ama ben tuzlu çubuk yemeynce mide bulantım gecmiyor. Meyveler ve sebzelerden yasak yok sanırım.
Bide şu gaz için yardımcı olur musunuz karnım patlıyor resmen çok şişti rahatsız ediyor. 5 hafta değil 5 aylık gibiyim

Burcumerve37 greyfurtu önermedi benim doktorum. yersen de yarım ye dedi. 1 tane türk kahvesine izin verdi. bol bol balık, süt, peynir, yoğurt verdi. bol meyve verdi. ama şu yasak bu yasak demedi hiç. çubuk mide bulantısına veriyorlar diye biliyorum, onun zararı yoktur heralde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…