ya benim de canım çok brokoli istiyo, hatta geçen gün haşladım bol limonlu tuzlu yedim ama ertesi gün feci karın ağrısı yaptı, korkumdan yiyemiyorum şimdi
ya benim de canım çok brokoli istiyo, hatta geçen gün haşladım bol limonlu tuzlu yedim ama ertesi gün feci karın ağrısı yaptı, korkumdan yiyemiyorum şimdi
Merhaba anneler ve bebişkolarıya benimde canım sadece brokoli yemek istiyo normalde aklımın ucuna gelmez akşam aldım tuz dökerek üstüne yedim ve sabah ellerim ve ayaklarım şiş uyandım yüzüğüm parmağıma olmuyor o derece meğersem tuz şişirmiş beni yasak artık ama şuan tuzluktaki tuzu ağzıma doldurmak istiyorum o kadar yani
Bir rahatsızlığım yok ama doktor dedi ki testlerin yapıldığında ortaya çıkar yemekten bile çıkar tuzu dedi çok erken başlamış 5 aylıkkn düşünemiyorum dedi zaten o azıcık şişkinlik bile canımı yakıyo etlerim geriliyo bi arkadaşımda böyle tuz yiyerek şişmiş 6,5 aylıkken doğurmak zorunda kalmış bebek zehirlemeye başlamış o yüzden yemiyorum ama çok zorlanıyorumBu kadar erken tuz neden şisirdi acaba başka bir rahatsızlığınız mi var
Aynı durumu bende yaşadım geçen hafta Dr ilaç verdi şimdi herşey yolunda ihmal etmemek gerekiyorKızlar yaa az önce wcye grdm peceteye pembemsi bi kan geldi cok korkuyrm
Mutfakta ne bulsam onu yiyorum.Kızlar ne yiyosunuz ne iciyosunuz çokkk açimm ama canım hiç birşey istemio kafayı yicem açlıktan bi fikir verinn
Csnasırımda fln yok ilk defa oldu agrımda yok peceteye silince geldi telaş yaptım sende nsl oldu bi dha olurmu ndn oldukiAynı durumu bende yaşadım geçen hafta Dr ilaç verdi şimdi herşey yolunda ihmal etmemek gerekiyor
Nedenini bilmiyorum ben hemen Dr gitmiştim Dr sağlıklı gebelik ise devam eder değilse düşer demişti çok şükür bidaha olmadı telaş yapmayın Dr görüşmeniz gerekliCsnasırımda fln yok ilk defa oldu agrımda yok peceteye silince geldi telaş yaptım sende nsl oldu bi dha olurmu ndn olduki
Csnasırımda fln yok ilk defa oldu agrımda yok peceteye silince geldi telaş yaptım sende nsl oldu bi dha olurmu ndn olduki
TAROTTO cmm resmi var mi benim doktor da bana şekli değişik olmasi gereken gibi değil demişti bebeği görememisti bende çok korktum uzunlamasina birşeyi bir gün sorna başka doktora gittim o hersey normal bebeği de kalp atışlarını da gördü dün randevum varmış şekli değişmiş ince uzun değil
Evet cnm dikkatli ol çok erken zaten ayaklarınız elleriniz sisecek şimdi bence iç organ testlerini yaptir yada en son ne zaman yaptirdinBir rahatsızlığım yok ama doktor dedi ki testlerin yapıldığında ortaya çıkar yemekten bile çıkar tuzu dedi çok erken başlamış 5 aylıkkn düşünemiyorum dedi zaten o azıcık şişkinlik bile canımı yakıyo etlerim geriliyo bi arkadaşımda böyle tuz yiyerek şişmiş 6,5 aylıkken doğurmak zorunda kalmış bebek zehirlemeye başlamış o yüzden yemiyorum ama çok zorlanıyorum
Iyi aksamlar guzel anneler:) bisey danisim size hemen kefir diye bisey varmis ilk defa duyuyorum ben bugun bi ogretmen arkadasim soyledi de kefir ic cok yararli bisey diye nasil bisey oldugunu bilmedigim icin size sorayim dedim gercekten yararli bisey mi hamileyken icilebilir mi galiba bozuk ayran tadinda biseymis
Bende çok kötü oldum hemen başka doktora gittim sen kalp atışını görmüşsün ilk doktorum hiç birşey goremedi sadece kese olması gerektiği gibi deigl dedu bi hafta sonraya randevu verdi ben bekleyemedim başka doktora gittim orda gördüm kalp atışını doktorum da hersey olmasi gerektiği gibi dedi içim rahatladıevet benimki de ince uzun solucan gibi bişey. Resim var da, link istiyo kk, yükleyemedim.
benim randevum 31inde, sabah gidicem kalp atışı görürüm inşallah. Dün çok moralim bozuktu ama senin hikayen gibi bi sürü şey okudum nette, biraz daha iyiym şimdi. ama endişeliyim tabiSenin adına çok sevindim
yoktu bebişim diğer doktrda yoktu yanibugün cuma haftasonu da bulamam kadın doğumu işe geldim mecbur
Bende çok kötü oldum hemen başka doktora gittim sen kalp atışını görmüşsün ilk doktorum hiç birşey goremedi sadece kese olması gerektiği gibi deigl dedu bi hafta sonraya randevu verdi ben bekleyemedim başka doktora gittim orda gördüm kalp atışını doktorum da hersey olmasi gerektiği gibi dedi içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?