2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
O sorun bende de var ben kiyafetlerime bile sogamiyorum..karnimin sisliginden...
Yasak mesela cig et, islenmis gidalar, kafein de mumkun mertebe az olacak.. Valla ben arada cikolata yerim bence ben cok mutlu oluyom bebisim de olurr

Aynen cnm benimde gorunmedi hatta bana yüzde 50 dedi haftaya bekliycem hiç moralini bozma imkanın varsa başka doktora da gorunebikirsun çünkü beklemek zor oluyor

bebeğin kalp atışlarını duydun mu? 29 muayene demiştin yanlış hatırlamıyorsam.
Yok Can'ım daha gitmedim. 7. Haftasında gitmeye karar verdim. 68 kg ile hamiş kaldığım için göbekten görünmez dedi dk. Allttan muayene yapıyo her seferinde ben de hem dr. Değiştireceğim hem de bir hafta daha geç gideyim diyorum. Senin Nasıl gidiyor? Kaç haftalık

Kızlar bende bulantı başladı maalesef. Yemek yemek istemiyorum. Yiyince midem bulanıyor. Her yiyecek kotu gozukuyor. Ne yesem diye düşünüyorum mecburiyetten ama ne yesem mide bulantısı. Cok gicik gecer ins ya ne güzel col guzel gidiyordu. Simdi midem kalmadiu

Haydi hayirli olsun bende ikiz annesiyim ama bi bebisim daha olucak nasipse agustos 2016 da

Merhaba candy evet bende de şişlik ve gaz oluyor çok. Bana da çok baskı yapıyor pantalonlarım. Ama erken değilmi hamiş pantolonu ilk aylar için bulunuyor mu ki? Bir de ben hamiş sütyeni diye birşey varsa almayı düşünüyorum. Çünkü memiklerim çok şiş patlıycak gibi ve aşırı acıyorlar. Normalde yatarken sütyenle yaramazdım. Şimdi de takmazsam ağrıdan Can'ım çıkıyor

Kızlar kesenizi gördüğünüzde hcg niz kaçtı? Benim bugün 1116 4+6 oldu. çarşamba muayeneye gidicem hastanede çalışıyorum her gün hcg bakıyorum çünkü daha önce kimyasal gebelik yaşadım. 1500 de görünür dedi asistan şimdi 2000 de 2 hafta sonra gel keseye zarar verir vajinal usg diyor. Hoca da gel dedi şaşırdım valla ne yapsam. Çarşambaya kadar 2000 i gecer zaten.

Bence degik canım çok rahat oluyor göbişini sıcak tuttuyo birde ben ilk hamilelikte aldigim pantolonlari doğumdan sonra giydim kışın çok rahat oldu yoksa inan çok baskı oluyor oturamiyorim Çünki gaz şişkinlik hersey var bizde bebis te rahat etsin dimi :)

Ttlm daha erken rahat ol. Ben de 5+1 diye gittim 4+2 ckti. Biz de bebegi goremedik kese var sadece. Kalp atisini dinlemeyi denemedi. Daha erken ttlm ben de endiselenmistim. Komsularm rahatlattı 8. Haftada keseyi görmüs bi arkadasm. Doktorum da iyi gorunuyo ama sonucta her sey yolunda demek icin cok erken bekleyip göreceğiz dedi. Endiselenme icin ferah olsun ki bebis de rahat rahat büyüsün icerde

Kızlar hamile pantolonuna ne zaman geçmeli?, ben korkudan pantolonun düğmesini kapatmıyorum, külotlu çorabın bel kısmını pantolonun üzerine doğru katlayıp düşmemesini sağlıyorum bebişi öğrendiğimden beri

Doğru söylüyosun canım, ama gelde benim deli aklıma anlat bunu :)) kendimi oyalıyorum sabahtan akşama dikiş nakış bişeyler. hooop akşam oluyo, şimdide haftasonu geldi, eşim 2 gün benimle, sonrada kalıyo 3 gün dha.. sayılı gün:)))

balığıda haftada ikiden fazla önermiyolar, malum doğru düzgün temiz deniz kalmadığı için memlekette özellikle dip balıklarında ağır metaller birikiyormuş aklınızda bulunsun

benim de çok gaz problemim oluyo, karın ağrısından kıvranıyorum annem bana hamileyken ve emzirirken hep rezene çayı içmiş, ne benim ne de senin gaz problemin olmadı diyo ama doktora bi danışmam lazım, bi dahaki kontrole gittiğimde sorucam içebilir miyim diye

mavidenizbebegim ben de sütyene tahammül edemiyorum, o kadar acıyolar ki gece sağımdan soluma dönerken kırk kere düşünüyorum, doğumdan sonra da böyle olacaksa nasıl emziririm bebeği bilemiyorum
şimdiden doğumu değil emzirmeyi düşünüyorum, resmen tüylerim diken diken oluyo

bunu bi asistanın söylemesi de çok ilginç olmuş yani.. kese nerdee ultrasonun probu nerde, bu topicte bile birsürü arkadaş var vajinal ultrasona giren canını sıkma hoca gel dediyse git

Doğru diyosun. Ben de 2 3 aya alırım diyordum ama almak gerekir. Nerede ikamet ediyorsun özel olmazsa. Ben İstanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…