- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
O sorun bende de var ben kiyafetlerime bile sogamiyorum..karnimin sisliginden...Şu an bize yasak olan yiyecek ve içecekler neler arkadaslar bilen var mı?
Kola kahve cips çikolata abur cubur yiyecekler yasakmış galiba. Ama ben tuzlu çubuk yemeynce mide bulantım gecmiyor. Meyveler ve sebzelerden yasak yok sanırım.
Bide şu gaz için yardımcı olur musunuz karnım patlıyor resmen çok şişti rahatsız ediyor. 5 hafta değil 5 aylık gibiyim
Aynen cnm benimde gorunmedi hatta bana yüzde 50 dedi haftaya bekliycem hiç moralini bozma imkanın varsa başka doktora da gorunebikirsun çünkü beklemek zor oluyorbende kalp atışı görmedim daha, 6 haftalık diye gittim, 5 haftalıkmış miniğim. Bebek görünmedi, doktorda bişey demedi ama endişeli bi bakışını yakalamış eşim, keseyi biraz aradıktan sonra buldu, ona yormuştuk ama belkide şekilden ötürü öyle yaptı. şu ultrason aletinin telefona takılan aparatını yapsalar ne güzel olur ya:)) offff ben korkumdan gidemiyorum başkasına da...
Yok Can'ım daha gitmedim. 7. Haftasında gitmeye karar verdim. 68 kg ile hamiş kaldığım için göbekten görünmez dedi dk. Allttan muayene yapıyo her seferindebebeğin kalp atışlarını duydun mu? 29 muayene demiştin yanlış hatırlamıyorsam.
MasaAllah ben de 2014 kasim ikiz annesiyim. Ve suan hamileyim.Selam arkadaslar, nisan 2013 annesiydim, agustos 2016 annesi oluyorum insallah:)
Haydi hayirli olsun bende ikiz annesiyim ama bi bebisim daha olucak nasipse agustos 2016 daMerhabalar ,
Ben de Allah kısmet ederse ağustos annesi olacağım. Uzun zamandır istediğim mucizem şükürler olsun ki sonunda gerçekleşti, yaşadıklarımı, kontrollerimi sizlerle paylaşırım ve takip ederim. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder ve bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder :)
Merhaba candy evet bende de şişlik ve gaz oluyor çok. Bana da çok baskı yapıyor pantalonlarım. Ama erken değilmi hamiş pantolonu ilk aylar için bulunuyor mu ki? Bir de ben hamiş sütyeni diye birşey varsa almayı düşünüyorum. Çünkü memiklerim çok şiş patlıycak gibi ve aşırı acıyorlar. Normalde yatarken sütyenle yaramazdım. Şimdi de takmazsam ağrıdan Can'ım çıkıyorKızlar şişlik oluyor karında brn hamile pantolon aldım iki tane çünkü diğer kotlarim la oturdugun zaman baskı çok oluyordu ben rahatsız okuyordum evde sorun yok ama dışarı çıkarken lazım mutlaka :)
Bence degik canım çok rahat oluyor göbişini sıcak tuttuyo birde ben ilk hamilelikte aldigim pantolonlari doğumdan sonra giydim kışın çok rahat oldu yoksa inan çok baskı oluyor oturamiyorim Çünki gaz şişkinlik hersey var bizde bebis te rahat etsin dimi :)Merhaba candy evet bende de şişlik ve gaz oluyor çok. Bana da çok baskı yapıyor pantalonlarım. Ama erken değilmi hamiş pantolonu ilk aylar için bulunuyor mu ki? Bir de ben hamiş sütyeni diye birşey varsa almayı düşünüyorum. Çünkü memiklerim çok şiş patlıycak gibi ve aşırı acıyorlar. Normalde yatarken sütyenle yaramazdım. Şimdi de takmazsam ağrıdan Can'ım çıkıyor
Bi sorun yoktu ama tekrar yapilicak cuma gunu bakalimEvet cnm dikkatli ol çok erken zaten ayaklarınız elleriniz sisecek şimdi bence iç organ testlerini yaptir yada en son ne zaman yaptirdin
Ttlm daha erken rahat ol. Ben de 5+1 diye gittim 4+2 ckti. Biz de bebegi goremedik kese var sadece. Kalp atisini dinlemeyi denemedi. Daha erken ttlm ben de endiselenmistim. Komsularm rahatlattı 8. Haftada keseyi görmüs bi arkadasm. Doktorum da iyi gorunuyo ama sonucta her sey yolunda demek icin cok erken bekleyip göreceğiz dedi. Endiselenme icin ferah olsun ki bebis de rahat rahat büyüsün icerdebende kalp atışı görmedim daha, 6 haftalık diye gittim, 5 haftalıkmış miniğim. Bebek görünmedi, doktorda bişey demedi ama endişeli bi bakışını yakalamış eşim, keseyi biraz aradıktan sonra buldu, ona yormuştuk ama belkide şekilden ötürü öyle yaptı. şu ultrason aletinin telefona takılan aparatını yapsalar ne güzel olur ya:)) offff ben korkumdan gidemiyorum başkasına da...
Kistim yok hiç böyle birşey gelmedi ömrüm boyuncaCnm düşükten bir sure sonra gormeye devam ediyorsun ama benim yasadklarimi yasamadysan bence dusuk değil bu. Kistin falan var mıydı
Ttlm daha erken rahat ol. Ben de 5+1 diye gittim 4+2 ckti. Biz de bebegi goremedik kese var sadece. Kalp atisini dinlemeyi denemedi. Daha erken ttlm ben de endiselenmistim. Komsularm rahatlattı 8. Haftada keseyi görmüs bi arkadasm. Doktorum da iyi gorunuyo ama sonucta her sey yolunda demek icin cok erken bekleyip göreceğiz dedi. Endiselenme icin ferah olsun ki bebis de rahat rahat büyüsün icerde
balığıda haftada ikiden fazla önermiyolar, malum doğru düzgün temiz deniz kalmadığı için memlekette özellikle dip balıklarında ağır metaller birikiyormuş aklınızda bulunsun@oznurbgc greyfurtu önermedi benim doktorum. yersen de yarım ye dedi. 1 tane türk kahvesine izin verdi. bol bol balık, süt, peynir, yoğurt verdi. bol meyve verdi. ama şu yasak bu yasak demedi hiç. çubuk mide bulantısına veriyorlar diye biliyorum, onun zararı yoktur heralde:)
Cig et ,iyi pismemis et ve sakatat yasak dedi dr bana bilginiz olsun kizlarbalığıda haftada ikiden fazla önermiyolar, malum doğru düzgün temiz deniz kalmadığı için memlekette özellikle dip balıklarında ağır metaller birikiyormuş aklınızda bulunsun
Şu an bize yasak olan yiyecek ve içecekler neler arkadaslar bilen var mı?
Kola kahve cips çikolata abur cubur yiyecekler yasakmış galiba. Ama ben tuzlu çubuk yemeynce mide bulantım gecmiyor. Meyveler ve sebzelerden yasak yok sanırım.
Bide şu gaz için yardımcı olur musunuz karnım patlıyor resmen çok şişti rahatsız ediyor. 5 hafta değil 5 aylık gibiyim
Kızlar şişlik oluyor karında brn hamile pantolon aldım iki tane çünkü diğer kotlarim la oturdugun zaman baskı çok oluyordu ben rahatsız okuyordum evde sorun yok ama dışarı çıkarken lazım mutlaka :)
Merhaba candy evet bende de şişlik ve gaz oluyor çok. Bana da çok baskı yapıyor pantalonlarım. Ama erken değilmi hamiş pantolonu ilk aylar için bulunuyor mu ki? Bir de ben hamiş sütyeni diye birşey varsa almayı düşünüyorum. Çünkü memiklerim çok şiş patlıycak gibi ve aşırı acıyorlar. Normalde yatarken sütyenle yaramazdım. Şimdi de takmazsam ağrıdan Can'ım çıkıyor
bunu bi asistanın söylemesi de çok ilginç olmuş yani.. kese nerdee ultrasonun probu nerde, bu topicte bile birsürü arkadaş var vajinal ultrasona giren canını sıkma hoca gel dediyse gitKızlar kesenizi gördüğünüzde hcg niz kaçtı? Benim bugün 1116 4+6 oldu. çarşamba muayeneye gidicem hastanede çalışıyorum her gün hcg bakıyorum çünkü daha önce kimyasal gebelik yaşadım. 1500 de görünür dedi asistan şimdi 2000 de 2 hafta sonra gel keseye zarar verir vajinal usg diyor. Hoca da gel dedi şaşırdım valla ne yapsam. Çarşambaya kadar 2000 i gecer zaten.
Doğru diyosun. Ben de 2 3 aya alırım diyordum ama almak gerekir. Nerede ikamet ediyorsun özel olmazsa. Ben İstanbulBence degik canım çok rahat oluyor göbişini sıcak tuttuyo birde ben ilk hamilelikte aldigim pantolonlari doğumdan sonra giydim kışın çok rahat oldu yoksa inan çok baskı oluyor oturamiyorim Çünki gaz şişkinlik hersey var bizde bebis te rahat etsin dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?