benim de çok gaz problemim oluyo, karın ağrısından kıvranıyorumannem bana hamileyken ve emzirirken hep rezene çayı içmiş, ne benim ne de senin gaz problemin olmadı diyo ama doktora bi danışmam lazım, bi dahaki kontrole gittiğimde sorucam içebilir miyim diye
mavidenizbebegim ben de sütyene tahammül edemiyorum, o kadar acıyolar ki gece sağımdan soluma dönerken kırk kere düşünüyorum, doğumdan sonra da böyle olacaksa nasıl emziririm bebeği bilemiyorum
şimdiden doğumu değil emzirmeyi düşünüyorum, resmen tüylerim diken diken oluyo
Rez'ine iyi diyorlar ama tabi ki de bir dr una danış. Ayneeen benim göğüslerim de öyle acıyor ki. Yatakta sağdan sola dönerken kopuyor sanki. Aynı dertten muzdaripiz. Bir de bana ilaçlar çok uyku yapıyor. Gün boyu sarhoş gibiyim. Ağlıyorum ben hep böyle mi geçiricem 8 ayı diyorum eşime. Hantal hantal. Garibim onun da elinden bişey gelmiyor ya üzülüp duruyor o da.benim de çok gaz problemim oluyo, karın ağrısından kıvranıyorumannem bana hamileyken ve emzirirken hep rezene çayı içmiş, ne benim ne de senin gaz problemin olmadı diyo ama doktora bi danışmam lazım, bi dahaki kontrole gittiğimde sorucam içebilir miyim diye
mavidenizbebegim ben de sütyene tahammül edemiyorum, o kadar acıyolar ki gece sağımdan soluma dönerken kırk kere düşünüyorum, doğumdan sonra da böyle olacaksa nasıl emziririm bebeği bilemiyorum
şimdiden doğumu değil emzirmeyi düşünüyorum, resmen tüylerim diken diken oluyo
Öyle birşey ki canım hiç birşey istemio yaselam kızlarr!
nasılsınız? işler yoğundu bugün ancak yazıyorum size
canım hakkında hayırlısı olsun ama niye önden haber vermemişler acaba sana? tekrar ne zaman gel dediler?
eğer mide bulantısı yoksa ben genelde acıktığımda bir bardak süt ya da bi kase yoğurt yiyorum, yanında bi iki tane kuru meyve olabiliyo, öğleden sonra da bir tane meyve yiyorum
akşam eve gittiğimde midem kazınıyo oluyo, hemen bi ceviz, salatalık, turp havuç gibi kıtır şeyler yiyorum, hem yeme isteiğimi bastırıyo hem de eşim gelene kadar yemeğe sabredebiliyorum
ana öğünler de genelde üç aşağı beş yukarı aynı oluyo, sabahları yumurta peynir ceviz süt, öğlen yemekhane ne veriyosa, akşama da etli sebze yemeği ya da artık ne uydurabilirsem
benim doktorum kan ve idrar tahlili yaptırdı. tam kan sayımı, kızamıkçık, hepatit b, HIV gibi tahliller vardı, dahası da var da ne olduklarını bilmiyorum, bir de toksoplasma için olan testten yaptı galiba
idrar testinde de kan, şeker, protein, enfeksiyon vs. var mı diye bakılmış, tabii başka şeyler de var ama tıp tahsilim yetmiyo anlamaya
Ahh keşke bnde onu yapabilsemMutfakta ne bulsam onu yiyorum.
Progestan iştahsızlık yapıyor mu? Ben de günde totalde 300 mg kapsül progestan alıyorum. Ve gece yatmadan da vajinal jel (progestan) uyku çok yapıyor. İştahım da eskiye göre kalmadı. Acıktığını için değil bebeğim için yiyorum.Öyle birşey ki canım hiç birşey istemio yasüt icince kusuyom ne kadar aç olursam olayim yine yiyemiom progestan iğne vuruluyom oda iştahsızlık yapıo ya bian önce anlataydik şu 3 ayı ya
Bence dusuk yapmadn kanaman oldu. Ben mutlaka baska bi doktora görün derim ttlmKistim yok hiç böyle birşey gelmedi ömrüm boyunca
Senin randevu yakınmıs. Benimki tee ocak5de ama dayanamayp daha erken de gidebilirimDoğru söylüyosun canım, ama gelde benim deli aklıma anlat bunu :)) kendimi oyalıyorum sabahtan akşama dikiş nakış bişeyler. hooop akşam oluyo, şimdide haftasonu geldi, eşim 2 gün benimle, sonrada kalıyo 3 gün dha.. sayılı gün:)))
Progestan eğer tablet olrak verdiyse doktorun onu fitil olarak kullan..Progestan iştahsızlık yapıyor mu? Ben de günde totalde 300 mg kapsül progestan alıyorum. Ve gece yatmadan da vajinal jel (progestan) uyku çok yapıyor. İştahım da eskiye göre kalmadı. Acıktığını için değil bebeğim için yiyorum.
Eşime söyledim hadı acile gıdelim dedı alttan bakarlar fln dıye korkuyrm dahada gelmedi ztn kac kez gıdıp baktım sildim hatta inşallah csnım kotu bi durum yoktur .. ne jeli kullanmıştın sen .. Seninde kırmızı degilde koyu bir renkmı gelmişti
Progestan nedir düşügü mü engelliyor bnde mi kullansam Dr mu vermesi gerekli canımCanım benim çok açık bi pembeydie progestan jel kullanmıştım onu mıhtemelen kullanırken ters bişi yaptım yaraladım da oldu diye düşünüyorum. Bir kez çok az gördüm birdaha görmedim. Bence bi görün canm dr.a aklında kalmasın
Teşekkürler cevabın için. insan ister istemez endişe duyup acaba diye düşünüyor. İçimi rahatlattın bi nebze teşekkür ederim.bunu bi asistanın söylemesi de çok ilginç olmuş yani.. kese nerdee ultrasonun probu nerde, bu topicte bile birsürü arkadaş var vajinal ultrasona giren canını sıkma hoca gel dediyse git
Doktoruna sor. Progestan düşük olmasını önlüyorProgestan nedir düşügü mü engelliyor bnde mi kullansam Dr mu vermesi gerekli canım
evet canım, biliyorum onu. normalde de dip balıklarını pek tüketmemekte fayda var. İyi pişmemiş et, iyi pişmemiş yumurta, pastörize edilmemiş süt ürünleri falan da tüketmemek lazımmışbalığıda haftada ikiden fazla önermiyolar, malum doğru düzgün temiz deniz kalmadığı için memlekette özellikle dip balıklarında ağır metaller birikiyormuş aklınızda bulunsun
Hamsi daha iyievet canım, biliyorum onu. normalde de dip balıklarını pek tüketmemekte fayda var. İyi pişmemiş et, iyi pişmemiş yumurta, pastörize edilmemiş süt ürünleri falan da tüketmemek lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?