2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim de alttan muayene ediyo doktor yaa..kiloyla mi alakali birsey ben 57 kiloyum..12.haftaya kadar böyle diyor nedenini anlamadim...

Benim de alttan muayene ediyo doktor yaa..kiloyla mi alakali birsey ben 57 kiloyum..12.haftaya kadar böyle diyor nedenini anlamadim...
Cnm karindan gorunecek kadar net olmuyor .alttan kalp atimi ve gelisimini net olcuyor ondandir.genel anlamda doktorlar oyle cnm sorun oldugundan degil yane

merhaba kızlar iyi geceler öncelikle geçen gün buraya yazmıştım gebeliğimle ilgili ilk bebeğim tüp bebekti şimdi normal yolla hamile kalmıştım bugün kanamam oldu hastaneye gittik kesenin 3 mm gözüktüğünü söyledi çok küçük değil mi gçen çarşamba gittiğimizde doktor bize boyutunu söylemedi o yüzden bilmiyorum offf perişan durumdayım şuan 1 hafta daha bekleyelim sonra tekrar gelin dedi sizce bu durum ne şimdi geç döllenme mi yoksa kese gelişmemiş mi peki kanam neden oldu bişeyler söyleyin bana kızlar lütfen

Az once hiç ağlamayacağ bir durum için ağladim (( noluyor bana... Duygularimin şimdiden değişmesi normal mi? Baya bir ağladim gizli gizli kizmam gereken yerde oturdum ağladim yani sonra fark ettim.

İyi geceler geçmiş olsun kese boyutuyla ilgili bir bilgim yok belkide dediğin gibi geç döllenmedir ama ilk hamileliğimde 6+5 ken ciddi bir kanama geçirmiştim bende 3 gün hastanede yattım 5 .aya kadar lekenme şeklinde devam etti çok şükür oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Stres yapmamaya çalış birkaç gün ayakta durma inşallah bişey olmaz kuzuna gönlünü ferah tut.

Daha erken dur bakalim haftaya tekrar gidersin.kanamanın neden oluyormuş peki Dr ne dedi.

Ben sabahları uyanınca çok rahatım boş Mideyle,
Ne oluyorsa kahvaltıyı ettikten 5-10 Dk sonra oluyor ,pek iştahımda yok eskisi gibi , bazen sofradakilere bakar bakmaz iştahım kesiliyor az yiyorum , son 5 gün hep çıkardım yediklerimi yarım saat sonra , dünden beride azaldı gibi , bulanıyor içim ama enazından çıkmadı çok şükür , bakalım dahada azalacakmı merak ediyorum ,

Nasıl geçti peki ? Ben giremedim kk ya son Zaman'larda

Kahvaltı da tost biraz rahatlatiyor canım ben çok suyu seviyorum kana kana içmek istiyorum bazen iki bardak içiyorum bu sefer migdem lak lak oluyor :)) ya ben evde yiyemiyorum annemde yiyorum çok eve gelince bulantı bu aksam misafirliteydim yedim de yedim eve geldim bulantı :) sanırım 8 ay dışarda gezicem))

Ayyy candy cim nekadar ilginç , benimde daha çok evde bulanıyor ,gezmelerde pek tık yok neden acaba
Hamile kaldığımız mekan diyemiki anlamadım bende

Negüzel su içiyorsun , benim aklıma pek su gelmiyor ya , geneldede çok içen biri değildim

Kanama icin birşey vermedimi. ? progestan isimli ilac var..onu düşük olmasıni önlüyor. Ya ignesini veriyor doktor yada tablet ama fitil olarak kullanılıyor

Progestan eğer tablet olrak verdiyse doktorun onu fitil olarak kullan..
Evet tablet. Hatta ilk gün ağızdan aldığımda öyle bi sersemletti ki. Dr umu aradım. O da vajinadan fitil olarak kullan dedi. Ama ben ağızdan almaya devam etti. Ağızdan almaya fitil olarak kullanma arasında ne fark oluyor ki???? İyice kafam karıştı

Sakin agizdan almA. Agizdan alinca cok yan etki yapiyor.ama fitil olarak kullaninca yan etki yapmiyor. O ilac rahim kaslarını güçlendirir düşük olmasını önler. Alttan alınca faydasi daha cok. Agizdan alinca cok az faydasi var. Hemde icen kisiyi mahvediyor. Mide bulantisi.bas dönmesi.sersemlik yapıyor agizdan alinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…