ben çuprayla somonu da çok seviyorum. Somon öneriliyo zaten hamişlere ama çipurayı bilmiyorum diptemi gezer ne yapar?Hamsi daha iyi
Crinone jel kullaniyorum cnm bn doktorum yazmisti .doktoruna sor uygun gorurse kullanirsinProgestan nedir düşügü mü engelliyor bnde mi kullansam Dr mu vermesi gerekli canım
Çipura sanırım dip balikben çuprayla somonu da çok seviyorum. Somon öneriliyo zaten hamişlere ama çipurayı bilmiyorum diptemi gezer ne yapar?
Benim de alttan muayene ediyo doktor yaa..kiloyla mi alakali birsey ben 57 kiloyum..12.haftaya kadar böyle diyor nedenini anlamadim...Yok Can'ım daha gitmedim. 7. Haftasında gitmeye karar verdim. 68 kg ile hamiş kaldığım için göbekten görünmez dedi dk. Allttan muayene yapıyo her seferindeben de hem dr. Değiştireceğim hem de bir hafta daha geç gideyim diyorum. Senin Nasıl gidiyor? Kaç haftalık
Cnm karindan gorunecek kadar net olmuyor .alttan kalp atimi ve gelisimini net olcuyor ondandir.genel anlamda doktorlar oyle cnm sorun oldugundan degil yaneBenim de alttan muayene ediyo doktor yaa..kiloyla mi alakali birsey ben 57 kiloyum..12.haftaya kadar böyle diyor nedenini anlamadim...
Korkuyorum cekiniyorum ne bileyim...artik katlacagim sanirimCnm karindan gorunecek kadar net olmuyor .alttan kalp atimi ve gelisimini net olcuyor ondandir.genel anlamda doktorlar oyle cnm sorun oldugundan degil yane
İyi geceler geçmiş olsun kese boyutuyla ilgili bir bilgim yok belkide dediğin gibi geç döllenmedir ama ilk hamileliğimde 6+5 ken ciddi bir kanama geçirmiştim bende 3 gün hastanede yattım 5 .aya kadar lekenme şeklinde devam etti çok şükür oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. Stres yapmamaya çalış birkaç gün ayakta durma inşallah bişey olmaz kuzuna gönlünü ferah tut.merhaba kızlar iyi geceler öncelikle geçen gün buraya yazmıştım gebeliğimle ilgili ilk bebeğim tüp bebekti şimdi normal yolla hamile kalmıştım bugün kanamam oldu hastaneye gittik kesenin 3 mm gözüktüğünü söyledi çok küçük değil mi gçen çarşamba gittiğimizde doktor bize boyutunu söylemedi o yüzden bilmiyorum offf perişan durumdayım şuan 1 hafta daha bekleyelim sonra tekrar gelin dedi sizce bu durum ne şimdi geç döllenme mi yoksa kese gelişmemiş mi peki kanam neden oldu bişeyler söyleyin bana kızlar lütfen
Daha erken dur bakalim haftaya tekrar gidersin.kanamanın neden oluyormuş peki Dr ne dedi.bur_mus 44301577 .!.:merhaba kızlar iyi geceler öncelikle geçen gün buraya yazmıştım gebeliğimle ilgili ilk bebeğim tüp bebekti şimdi normal yolla hamile kalmıştım bugün kanamam oldu hastaneye gittik kesenin 3 mm gözüktüğünü söyledi çok küçük değil mi gçen çarşamba gittiğimizde doktor bize boyutunu söylemedi o yüzden bilmiyorum offf perişan durumdayım şuan 1 hafta daha bekleyelim sonra tekrar gelin dedi sizce bu durum ne şimdi geç döllenme mi yoksa kese gelişmemiş mi peki kanam neden oldu bişeyler söyleyin bana kızlar lütfen
Çok teşekkürler ederim canım rahatladım gerçekten..Benim de ilk sekli yuvarlak degildi.haftaya kontrole gittim.kese yuvarlak olmuş kalp ayisini da duydum.üzülme hic .zamanla duzeluyor kese buyuyor .
merabalar..sağlıkla sıhatle kucagımıza almayı nasip etsin cümlemizin..benim 2.gebeliğim ilkindede 5 6 ay aralıksız cıkardım..bu hamileliğimdede anladığım kadarıyla öyle devam edecek((( boş mide bulantı yapmıyormu yoksa..bende ilk uyandığımda bişi yok ama 10 15 dakka sonra yavaş yavaş başlıo.bişiyler yiyincede artıyor..senin yazını görünce sormak istedim..yemesek bulanmazmı diyorsunuz:))
Teşekkür ederim. Dış gebelikten bahsetmedi doktor ama nedenlerini açıkladı yumurta spermle uyuşmadığından vücuttan atmaya çalışabilir dedi ama ben yinede bir umut bekliyorum salı gün ki kan tahlilimi
Doğru diyosun. Ben de 2 3 aya alırım diyordum ama almak gerekir. Nerede ikamet ediyorsun özel olmazsa. Ben İstanbul
Kahvaltı da tost biraz rahatlatiyor canım ben çok suyu seviyorum kana kana içmek istiyorum bazen iki bardak içiyorum bu sefer migdem lak lak oluyor :)) ya ben evde yiyemiyorum annemde yiyorum çok eve gelince bulantı bu aksam misafirliteydim yedim de yedim eve geldim bulantı :) sanırım 8 ay dışarda gezicemBen sabahları uyanınca çok rahatım boş Mideyle,
Ne oluyorsa kahvaltıyı ettikten 5-10 Dk sonra oluyor ,pek iştahımda yok eskisi gibi , bazen sofradakilere bakar bakmaz iştahım kesiliyor az yiyorum , son 5 gün hep çıkardım yediklerimi yarım saat sonra , dünden beride azaldı gibi , bulanıyor içim ama enazından çıkmadı çok şükür , bakalım dahada azalacakmı merak ediyorum ,
Kahvaltı da tost biraz rahatlatiyor canım ben çok suyu seviyorum kana kana içmek istiyorum bazen iki bardak içiyorum bu sefer migdem lak lak oluyor :)) ya ben evde yiyemiyorum annemde yiyorum çok eve gelince bulantı bu aksam misafirliteydim yedim de yedim eve geldim bulantı :) sanırım 8 ay dışarda gezicem))
Kanama icin birşey vermedimi. ? progestan isimli ilac var..onu düşük olmasıni önlüyor. Ya ignesini veriyor doktor yada tablet ama fitil olarak kullanılıyormerhaba kızlar iyi geceler öncelikle geçen gün buraya yazmıştım gebeliğimle ilgili ilk bebeğim tüp bebekti şimdi normal yolla hamile kalmıştım bugün kanamam oldu hastaneye gittik kesenin 3 mm gözüktüğünü söyledi çok küçük değil mi gçen çarşamba gittiğimizde doktor bize boyutunu söylemedi o yüzden bilmiyorum offf perişan durumdayım şuan 1 hafta daha bekleyelim sonra tekrar gelin dedi sizce bu durum ne şimdi geç döllenme mi yoksa kese gelişmemiş mi peki kanam neden oldu bişeyler söyleyin bana kızlar lütfen
Evet tablet. Hatta ilk gün ağızdan aldığımda öyle bi sersemletti ki. Dr umu aradım. O da vajinadan fitil olarak kullan dedi. Ama ben ağızdan almaya devam etti. Ağızdan almaya fitil olarak kullanma arasında ne fark oluyor ki???? İyice kafam karıştıProgestan eğer tablet olrak verdiyse doktorun onu fitil olarak kullan..
Sakin agizdan almA. Agizdan alinca cok yan etki yapiyor.ama fitil olarak kullaninca yan etki yapmiyor. O ilac rahim kaslarını güçlendirir düşük olmasını önler. Alttan alınca faydasi daha cok. Agizdan alinca cok az faydasi var. Hemde icen kisiyi mahvediyor. Mide bulantisi.bas dönmesi.sersemlik yapıyor agizdan alinca
Evet tablet. Hatta ilk gün ağızdan aldığımda öyle bi sersemletti ki. Dr umu aradım. O da vajinadan fitil olarak kullan dedi. Ama ben ağızdan almaya devam etti. Ağızdan almaya fitil olarak kullanma arasında ne fark oluyor ki???? İyice kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?