- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Evet belli yerlerde var.CNm benn avusturya dayım hamilelik pantolonlari artık çok güzel hiç belli olmuyor dar parça var yirtik pirtik var bem HM den aliyorim türkiyede de var sanırım hm
Haahah canım bizim belirtileri aynı bakalim cinsiyete aynı mj olacam biz hamilelik boyunca gezelim :)Ayyy candy cim nekadar ilginç , benimde daha çok evde bulanıyor ,gezmelerde pek tık yokneden acaba
Hamile kaldığımız mekan diyemikianlamadım bende
Negüzel su içiyorsun , benim aklıma pek su gelmiyor ya , geneldede çok içen biri değildim
Evet yaa aynı etkiler bende var. Bütün gün hantal hantal uzanıyorum. Kalkıp makinaya çamaşır atıp tekrar yat. Bitince kal as ve yat. Kalk yemek yap ve yat. Yat yat... Oooofff dün ağladım 8 ay boyunca böyle mi olacak diye.Sakin agizdan almA. Agizdan alinca cok yan etki yapiyor.ama fitil olarak kullaninca yan etki yapmiyor. O ilac rahim kaslarını güçlendirir düşük olmasını önler. Alttan alınca faydasi daha cok. Agizdan alinca cok az faydasi var. Hemde icen kisiyi mahvediyor. Mide bulantisi.bas dönmesi.sersemlik yapıyor agizdan alinca
Bilgi için çok teşekkürler.Sakin agizdan almA. Agizdan alinca cok yan etki yapiyor.ama fitil olarak kullaninca yan etki yapmiyor. O ilac rahim kaslarını güçlendirir düşük olmasını önler. Alttan alınca faydasi daha cok. Agizdan alinca cok az faydasi var. Hemde icen kisiyi mahvediyor. Mide bulantisi.bas dönmesi.sersemlik yapıyor agizdan alinca
Canim valla bn iğnesini yiyom o bana hem iştahsızlık hem ateş ve uyku yapıo biraz bünyem zayıf hemn etkileniyomProgestan iştahsızlık yapıyor mu? Ben de günde totalde 300 mg kapsül progestan alıyorum. Ve gece yatmadan da vajinal jel (progestan) uyku çok yapıyor. İştahım da eskiye göre kalmadı. Acıktığını için değil bebeğim için yiyorum.
verdi canım iğnesini de tabletinide verdi ben kesenin çok küçük olmasına takıntılıyım normal mi sence kanamanın yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum çünkü çok az geldi şuan gelmiyor geç döllenme mi acabaKanama icin birşey vermedimi. ? progestan isimli ilac var..onu düşük olmasıni önlüyor. Ya ignesini veriyor doktor yada tablet ama fitil olarak kullanılıyor
Yok Can'ım daha gitmedim. 7. Haftasında gitmeye karar verdim. 68 kg ile hamiş kaldığım için göbekten görünmez dedi dk. Allttan muayene yapıyo her seferindeben de hem dr. Değiştireceğim hem de bir hafta daha geç gideyim diyorum. Senin Nasıl gidiyor? Kaç haftalık
Kızlar kesenizi gördüğünüzde hcg niz kaçtı? Benim bugün 1116 4+6 oldu. çarşamba muayeneye gidicem hastanede çalışıyorum her gün hcg bakıyorum çünkü daha önce kimyasal gebelik yaşadım. 1500 de görünür dedi asistan şimdi 2000 de 2 hafta sonra gel keseye zarar verir vajinal usg diyor. Hoca da gel dedi şaşırdım valla ne yapsam. Çarşambaya kadar 2000 i gecer zaten.
Bence degik canım çok rahat oluyor göbişini sıcak tuttuyo birde ben ilk hamilelikte aldigim pantolonlari doğumdan sonra giydim kışın çok rahat oldu yoksa inan çok baskı oluyor oturamiyorim Çünki gaz şişkinlik hersey var bizde bebis te rahat etsin dimi :)
Kızlar hamile pantolonuna ne zaman geçmeli?, ben korkudan pantolonun düğmesini kapatmıyorum, külotlu çorabın bel kısmını pantolonun üzerine doğru katlayıp düşmemesini sağlıyorum bebişi öğrendiğimden beri
Doğru diyosun. Ben de 2 3 aya alırım diyordum ama almak gerekir. Nerede ikamet ediyorsun özel olmazsa. Ben İstanbul
Merhaba kızlar. Bat dündü. Henüz gelen giden yok. Çok umutlu değilim ama pazartesiye kadar olmazsam inşallah ben de ağustos annesi olucam.
Geç yumurtlama olamaz çünkü ovulasyon testi kullanfım. Ovulasyonun 12. Günü yaptığım test negatif çıkınca testlere küstümIns hayirlisi olsn hakkindaa ben batin ertesi gunu test yaptm pozitif cikti bence hemen bile yapabilirsinama garanti olsn dersen bekle gec dollenme falan olmussa hemen cikmayabilirr..
Merhaba kızlar. Bat dündü. Henüz gelen giden yok. Çok umutlu değilim ama pazartesiye kadar olmazsam inşallah ben de ağustos annesi olucam.
Geç yumurtlama olamaz çünkü ovulasyon testi kullanfım. Ovulasyonun 12. Günü yaptığım test negatif çıkınca testlere küstümhava da soğuk olduğu için çocuğu çıkaramıyorum eczaneye kadar. Eşimden istedim test. İnşallah alır da
Sağol canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Bende haftaya cumartesi gideceğim. Hayırlısıyla duyarız inşallah.Yok Can'ım daha gitmedim. 7. Haftasında gitmeye karar verdim. 68 kg ile hamiş kaldığım için göbekten görünmez dedi dk. Allttan muayene yapıyo her seferindeben de hem dr. Değiştireceğim hem de bir hafta daha geç gideyim diyorum. Senin Nasıl gidiyor? Kaç haftalık
kızlar kızlar suyu ihmal etmeyin aman diyeyim, yanınıza alın 1 litrelik şişelerden günde 2 tane bitirin.. kışın 10 bardak, yazın 15 bardak dedi doktorcum bana.. idrar yolu enfeksiyonu olmak istemeyiz ama dimi??Ayyy candy cim nekadar ilginç , benimde daha çok evde bulanıyor ,gezmelerde pek tık yokneden acaba
Hamile kaldığımız mekan diyemikianlamadım bende
Negüzel su içiyorsun , benim aklıma pek su gelmiyor ya , geneldede çok içen biri değildim
Cnm olabilir valla hic belli olmaz. Ben ilacla hamilr kalabildim. Ultrason takibinde sagda 22 ve 24 mm iki yumurtam vardı. Solda da 13 mmlik vardi. Soldaki işe yaramaz ama sağdakiler iyi gelişmiş dedi. Şu anda bebiş 5 gün arkadan geliyo ve kese sol tarafta. O yüzden hiç belli olmaz cnm ama idrarda bakmanda fayda var. Adetten iki gün once ogrendim ben. Doktorum da iyi ki erken davrandin zaten düşüğün var dedi. O yuzden kan olmasa bile idrarda bak derim benGeç yumurtlama olamaz çünkü ovulasyon testi kullanfım. Ovulasyonun 12. Günü yaptığım test negatif çıkınca testlere küstümhava da soğuk olduğu için çocuğu çıkaramıyorum eczaneye kadar. Eşimden istedim test. İnşallah alır da
Sağol canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Birşey değilBilgi için çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?