2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Haahah canım bizim belirtileri aynı bakalim cinsiyete aynı mj olacam biz hamilelik boyunca gezelim :)

Evet yaa aynı etkiler bende var. Bütün gün hantal hantal uzanıyorum. Kalkıp makinaya çamaşır atıp tekrar yat. Bitince kal as ve yat. Kalk yemek yap ve yat. Yat yat... Oooofff dün ağladım 8 ay boyunca böyle mi olacak diye.

Bilgi için çok teşekkürler.

Canim valla bn iğnesini yiyom o bana hem iştahsızlık hem ateş ve uyku yapıo biraz bünyem zayıf hemn etkileniyom

Kanama icin birşey vermedimi. ? progestan isimli ilac var..onu düşük olmasıni önlüyor. Ya ignesini veriyor doktor yada tablet ama fitil olarak kullanılıyor
verdi canım iğnesini de tabletinide verdi ben kesenin çok küçük olmasına takıntılıyım normal mi sence kanamanın yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum çünkü çok az geldi şuan gelmiyor geç döllenme mi acaba

68 kg ile neden gobekten gorunmuyomuss ben anlamadmm ben 75 le hamile kaldm ama cok sukur gobekten gorundu alttan muayenenin de hic zarari yok dedi bana dr um yani kafana da takma ama yaklasimi ilginc bence de degisebilirsin gibi..

Evet benm 2600 de gorundu yani 1500 u gecince gorunme ihtimali oluyomus ama zaten iki gunde bi ikiye katliyo bu hormon iki hafta da cokmuss catlarim ben ayoll

Valla ben de aldm bi pantolon bi etek cidden pantolonlarm cok darliyodu neden sikaym bebisimi dedm.. Onyargilara takilmamak lazm her seyden onemlisi rahatimzz

Doğru diyosun. Ben de 2 3 aya alırım diyordum ama almak gerekir. Nerede ikamet ediyorsun özel olmazsa. Ben İstanbul

Almak gerekiyor bence de ben de aldm.. Oyle rahat oluyoki yani gobecik

Merhaba kızlar. Bat dündü. Henüz gelen giden yok. Çok umutlu değilim ama pazartesiye kadar olmazsam inşallah ben de ağustos annesi olucam.

Ins hayirlisi olsn hakkindaa ben batin ertesi gunu test yaptm pozitif cikti bence hemen bile yapabilirsin ama garanti olsn dersen bekle gec dollenme falan olmussa hemen cikmayabilirr..

Ins hayirlisi olsn hakkindaa ben batin ertesi gunu test yaptm pozitif cikti bence hemen bile yapabilirsin ama garanti olsn dersen bekle gec dollenme falan olmussa hemen cikmayabilirr..
Geç yumurtlama olamaz çünkü ovulasyon testi kullanfım. Ovulasyonun 12. Günü yaptığım test negatif çıkınca testlere küstüm hava da soğuk olduğu için çocuğu çıkaramıyorum eczaneye kadar. Eşimden istedim test. İnşallah alır da
Sağol canım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Hmm anladmm.. Hadi bakalm o zaman alsn da bikac test bulunsun bence olmadikca bi daha yaparsn

Bende haftaya cumartesi gideceğim. Hayırlısıyla duyarız inşallah.

günaydın kızlar. ciğerlerimi üşütmüşüm öksür öksür bi hal oldum. öksürmeye de korkuyorum hemen kasıklara ağrı giriyor

kızlar kızlar suyu ihmal etmeyin aman diyeyim, yanınıza alın 1 litrelik şişelerden günde 2 tane bitirin.. kışın 10 bardak, yazın 15 bardak dedi doktorcum bana.. idrar yolu enfeksiyonu olmak istemeyiz ama dimi??

Günaydın kızlar. Dün Dr gittim. Kalp atışını gördük şükürler olsun. 8 haftalık olduk. Her şey yolunda ve hiç bir sorun yok maşallah. Aşırı bulantı ve kusmam olduğu için bulantı ilacı,b vitamini ve çok zayıf oluşum ve 2,5 yılda gebe kaldığım için multivitamin verdi. B vitamin kompleksi bulantıyı en az %30 oranında azalttığını ve olumlu etkiler sağladığını söyledi. Bulantı ilacı mükemmel bir şey dünden beri hiç çıkarmadım ve kesintisiz uyudum detaylı kan ve idrar tahlili yaptı her şey iyi. Sadece bir dahaki gidişimde açlık kan şekerimi bakacağını söyledi..anlamadım?? Başina böyle bir şey gelen var mı?

Cnm olabilir valla hic belli olmaz. Ben ilacla hamilr kalabildim. Ultrason takibinde sagda 22 ve 24 mm iki yumurtam vardı. Solda da 13 mmlik vardi. Soldaki işe yaramaz ama sağdakiler iyi gelişmiş dedi. Şu anda bebiş 5 gün arkadan geliyo ve kese sol tarafta. O yüzden hiç belli olmaz cnm ama idrarda bakmanda fayda var. Adetten iki gün once ogrendim ben. Doktorum da iyi ki erken davrandin zaten düşüğün var dedi. O yuzden kan olmasa bile idrarda bak derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…