2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
maşallah, hep böyle devam eder inşallah
rutin bir test o, kanları tokken verdiysen o nedenle bakmak istemiştir.. bazal şekere bakıyolarki şeker yükleme yapıldığında karşılaştırabilsinler..

Haahah canım bizim belirtileri aynı bakalim cinsiyete aynı mj olacam biz hamilelik boyunca gezelim :)
Dün bende Dr gittim. Hazır bi çıktım alış veriş yapım dedim..bulantım yoktu eşim para harcamak olunca kendine geliyon diye dalga geçiyor
Oğlana hamileyken 3 aydan sonra her gün gezdim. Küçük görümcem hamile kaldı o kadar nazlıydı ki yerinden bile kalkmadı. Diğer görümcemin kızı teyze sen Nasıl hamilesin yengem hamileyken hep geziyordu..bence sen hamile diilsin! Deyip duruyordu

Hadi gözün aydıncanım
Maşallah herşey yolundaymış çok şükür
Can'ım Oray'ı bilmem ama Danimarka'da bütün gebelere o test yapılır şekeri çıkanlar oluyor hamileyken , çıkmayanlar oluyor

CNm benn avusturya dayım hamilelik pantolonlari artık çok güzel hiç belli olmuyor dar parça var yirtik pirtik var bem HM den aliyorim türkiyede de var sanırım hm

Herkez hamilelik pantolonundan bahsetmiş,
Daha çok erken değilmi yaa
Benim göğüs dışında bi yerimde şişlik yok

Herkez hamilelik pantolonundan bahsetmiş,
Daha çok erken değilmi yaa
Benim göğüs dışında bi yerimde şişlik yok
Şeker yüklemesi burda da yapılıyor ama o daha sonra yanı 20.haftadan sonra..neyse artık bekleyip görecem.
Bende okudum bu hamile pantolonu olayını..daha çok var o işlere aslında ama ilk gebeliğini yaşayanlar için heyecanlı bir durum olduğundan,heves ettiklerinden ses etmedim benim karnım çok geç çıkıyor. İlk hamileliğimde 5.ayım biterken hamile pant giymeye başladım.

Günaydın kızlar karın ve kasiklarda ağrı var dün den beri regl tarihine yakın olurmuş arastiridm gerçekten de 28 regl olmam gereken tarih

Cnm benim ikinci ama hiç hevesim yok ilk hamileliğim de herseyi almıştım ama normal pantolonlarla oturamiyorim gaz şişlik sorunu olduğundan olabilir rahatsız olmayanlar almasın tabi ama bizim gibi oturunca rahatsız olanlar varsa alsinlar

kalp atışını gördün mü canım sen. günlerimiz aynı da. ben daha doktora gitmedim. pazartesi gidecem

canım hakkında hayırlısı olsun ama niye önden haber vermemişler acaba sana? tekrar ne zaman gel dediler?
vermediler haber canım bende ona sinir oldum ptesi gelir ama yine de siz arayın gelmeden dediler ptesi arara anca salı gelebilirim çalışıyorum onların keyfine göre hareket edemem ki zaten bi kalp atışını duyayaım bırakcam o hasteneyi başka bi yer var oraya gidicem parasını ödedim die tekrar ona gidiyorum
Canım ben de seni merak etmiştim, bugün yoğundu işler pek giremedim. Ne zaman gelecekmiş doktor? Keske haber verselermiş yaaa...
ptesi aricam kuzum gelmişse salı sabah yada öğleden sonra giderim izin alabilirsem durıuma bağlı keşke verseydiler o kadar stres yaşadım boşuna

Cok sukur tebrik ederm ayni saglikla devam ins

Baskasi deyip gulse anlrm da hamile bi bayandan boyle duyarsizca cumle duymak hic hosuma gitmedi ne yalan soylim.. Birincisi tabi ki heves de olabilir ama gulunecek dalga gecilecek degil bas taci edilecek bir heves.. Ve ikincisi senin bes ayda cikiyo olabilir gobegin ama herkesin bunyesi ve yapisi oyle farklidir ki.. Biz de gobegimiz cikti demedk ayrica cok sis dedik bizde odem ya da gaz problemi fazla olabilir hic dusundunuz mu? Ya da belki pantolonlarimiz dar geliyordu giremedk icine vs vs yani alay edilcek konu olms siZe tebrik ederm..

Merhabalar bende sizdenim kizlar :)

Merhabalar aramiza hosgeldin hayirli ugurlu olsn ins

Hamile pantolonu almayı bende düşünüyorum. Perşembe kalp atışını dinlemeye gidecem o gün alacam. Kasıklarımda ağrı oluyor ve pantolon sıkınca rahatsız oluyorum. Rahatsız oluyorsanız alın illa göbeğin büyümesine gerek yok

Kesinlikle bir de 9 ay giyilebilen ayarli bari erken alip daha uzun giyelm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…