- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Gec döllenme olabilirverdi canım iğnesini de tabletinide verdi ben kesenin çok küçük olmasına takıntılıyım normal mi sence kanamanın yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum çünkü çok az geldi şuan gelmiyor geç döllenme mi acaba
maşallah, hep böyle devam eder inşallahGünaydın kızlar. Dün Dr gittim. Kalp atışını gördük şükürler olsun. 8 haftalık olduk. Her şey yolunda ve hiç bir sorun yok maşallah. Aşırı bulantı ve kusmam olduğu için bulantı ilacı,b vitamini ve çok zayıf oluşum ve 2,5 yılda gebe kaldığım için multivitamin verdi. B vitamin kompleksi bulantıyı en az %30 oranında azalttığını ve olumlu etkiler sağladığını söyledi. Bulantı ilacı mükemmel bir şey dünden beri hiç çıkarmadım ve kesintisiz uyudumdetaylı kan ve idrar tahlili yaptı her şey iyi. Sadece bir dahaki gidişimde açlık kan şekerimi bakacağını söyledi..anlamadım?? Başina böyle bir şey gelen var mı?
Dün bende Dr gittim. Hazır bi çıktım alış veriş yapım dedim..bulantım yoktuHaahah canım bizim belirtileri aynı bakalim cinsiyete aynı mj olacam biz hamilelik boyunca gezelim :)
Aynen cnm benimde gorunmedi hatta bana yüzde 50 dedi haftaya bekliycem hiç moralini bozma imkanın varsa başka doktora da gorunebikirsun çünkü beklemek zor oluyor
Günaydın kızlar. Dün Dr gittim. Kalp atışını gördük şükürler olsun. 8 haftalık olduk. Her şey yolunda ve hiç bir sorun yok maşallah. Aşırı bulantı ve kusmam olduğu için bulantı ilacı,b vitamini ve çok zayıf oluşum ve 2,5 yılda gebe kaldığım için multivitamin verdi. B vitamin kompleksi bulantıyı en az %30 oranında azalttığını ve olumlu etkiler sağladığını söyledi. Bulantı ilacı mükemmel bir şey dünden beri hiç çıkarmadım ve kesintisiz uyudumdetaylı kan ve idrar tahlili yaptı her şey iyi. Sadece bir dahaki gidişimde açlık kan şekerimi bakacağını söyledi..anlamadım?? Başina böyle bir şey gelen var mı?
İnşALLAH Can'ım inşALLAH Çarşamba tekrar kontrol var bakalım ALLAH büyükGec döllenme olabilir
CNm benn avusturya dayım hamilelik pantolonlari artık çok güzel hiç belli olmuyor dar parça var yirtik pirtik var bem HM den aliyorim türkiyede de var sanırım hm
Hadi gözün aydıncanım
Maşallah herşey yolundaymış çok şükür
Can'ım Oray'ı bilmem ama Danimarka'da bütün gebelere o test yapılır şekeri çıkanlar oluyor hamileyken , çıkmayanlar oluyor
Şeker yüklemesi burda da yapılıyor ama o daha sonra yanı 20.haftadan sonra..neyse artık bekleyip görecem.Herkez hamilelik pantolonundan bahsetmiş,
Daha çok erken değilmi yaa
Benim göğüs dışında bi yerimde şişlik yok
Cnm benim ikinci ama hiç hevesim yok ilk hamileliğim de herseyi almıştım ama normal pantolonlarla oturamiyorim gaz şişlik sorunu olduğundan olabilir rahatsız olmayanlar almasın tabi ama bizim gibi oturunca rahatsız olanlar varsa alsinlarŞeker yüklemesi burda da yapılıyor ama o daha sonra yanı 20.haftadan sonra..neyse artık bekleyip görecem.
Bende okudum bu hamile pantolonu olayını..daha çok var o işlere aslında ama ilk gebeliğini yaşayanlar için heyecanlı bir durum olduğundan,heves ettiklerinden ses etmedimbenim karnım çok geç çıkıyor. İlk hamileliğimde 5.ayım biterken hamile pant giymeye başladım.
Hahahaha supermis:)
kalp atışını gördün mü canım sen. günlerimiz aynı da. ben daha doktora gitmedim. pazartesi gidecemDimi yaa... :) senin de mi ilk gebelik. Valla benim hafta meselesi karışık. Son adet tarihime gore 5,6 haftalıkti. Ama dr ultrasona bakinca 4 haftalık falan dedi .sanırım o da dollenmeden hesapladı. Bi dahaki gittiğimde iyice sorcam inş ben simdi kaç haftaligim diye :)
vermediler haber canım bende ona sinir oldum ptesi gelir ama yine de siz arayın gelmeden dediler ptesi arara anca salı gelebilirim çalışıyorum onların keyfine göre hareket edemem ki zaten bi kalp atışını duyayaım bırakcam o hasteneyi başka bi yer var oraya gidicem parasını ödedim die tekrar ona gidiyorumcanım hakkında hayırlısı olsun ama niye önden haber vermemişler acaba sana? tekrar ne zaman gel dediler?
ptesi aricam kuzum gelmişse salı sabah yada öğleden sonra giderim izin alabilirsem durıuma bağlı keşke verseydiler o kadar stres yaşadım boşunaCanım ben de seni merak etmiştim, bugün yoğundu işler pek giremedim. Ne zaman gelecekmiş doktor? Keske haber verselermiş yaaa...
Hadi bakalım hayırlısıBende haftaya cumartesi gideceğim. Hayırlısıyla duyarız inşallah.
Günaydın kızlar. Dün Dr gittim. Kalp atışını gördük şükürler olsun. 8 haftalık olduk. Her şey yolunda ve hiç bir sorun yok maşallah. Aşırı bulantı ve kusmam olduğu için bulantı ilacı,b vitamini ve çok zayıf oluşum ve 2,5 yılda gebe kaldığım için multivitamin verdi. B vitamin kompleksi bulantıyı en az %30 oranında azalttığını ve olumlu etkiler sağladığını söyledi. Bulantı ilacı mükemmel bir şey dünden beri hiç çıkarmadım ve kesintisiz uyudumdetaylı kan ve idrar tahlili yaptı her şey iyi. Sadece bir dahaki gidişimde açlık kan şekerimi bakacağını söyledi..anlamadım?? Başina böyle bir şey gelen var mı?
Şeker yüklemesi burda da yapılıyor ama o daha sonra yanı 20.haftadan sonra..neyse artık bekleyip görecem.
Bende okudum bu hamile pantolonu olayını..daha çok var o işlere aslında ama ilk gebeliğini yaşayanlar için heyecanlı bir durum olduğundan,heves ettiklerinden ses etmedimbenim karnım çok geç çıkıyor. İlk hamileliğimde 5.ayım biterken hamile pant giymeye başladım.
Merhabalar bende sizdenim kizlar :)
Hamile pantolonu almayı bende düşünüyorum. Perşembe kalp atışını dinlemeye gidecem o gün alacam. Kasıklarımda ağrı oluyor ve pantolon sıkınca rahatsız oluyorum. Rahatsız oluyorsanız alın illa göbeğin büyümesine gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?