vermediler haber canım bende ona sinir oldum ptesi gelir ama yine de siz arayın gelmeden dediler ptesi arara anca salı gelebilirim çalışıyorum onların keyfine göre hareket edemem ki zaten bi kalp atışını duyayaım bırakcam o hasteneyi başka bi yer var oraya gidicem parasını ödedim die tekrar ona gidiyorum
mrb arkadaşlar bende ağustos annesi adayıyım artıkkk
mrb arkadaşlar bende ağustos annesi adayıyım artıkkk
inşşş tşkr ederimm sağ salim kucağımıza alalım hayırlısıylaGozun aydinnaramiza hosgeldin hayirlisiyla tamamlarz seruvenimizi ins sagliklica
hayırlı olsun canım
ben dr. demese hamilesin inanmazdm hiçbir ağrım bulantım yok az biraz kasık batması dışındaKızlar selam.
Çok kötü benim midem. Resmen işkence çekiyorum. Sizde durumlar nasıl?
Hayırlı olsun canım hoş geldinhayırlı olsun canım
Arada kayboluyorsun :)meraba bayanlar nasılsınız ?
Canım o ayarlı olan hamilelik pantolonlarını nerden satın alıyoruz,Kesinlikle bir de 9 ay giyilebilen ayarli bari erken alip daha uzun giyelm
Canım o ayarlı olan hamilelik pantolonlarını nerden satın alıyoruz,
Ben H&M de gördüm ayarlı değildi sanki..
Selamm, bende izmir deyim, cinarli da dogum yapmayi oneriyor herkes.Selam kızlar İzmir'den birileri var mı acaba? Hangi doktorları tercih ettiniz? Doktor ve hastane konusunda fikir alışverişinde bulunmak isterim.
Bu yazdıklarını okuyunca tüm samimiyetimle söylüyorum kalbim çok kırıldı. Yazdıklarımı baya bi yanlış anlamışsın. Asla kimseyle dalga geçmek ya da farklı bi amaçla yazmadım. Ben 2 satır bişi yazmıştım lakin siz baya bi destan yazıp bana ders verme çabasına girmişsiniz. Bende sizi tebrik ediyorum.Cok sukur tebrik ederm ayni saglikla devam ins
Baskasi deyip gulse anlrm da hamile bi bayandan boyle duyarsizca cumle duymak hic hosuma gitmedi ne yalan soylim.. Birincisi tabi ki heves de olabilir ama gulunecek dalga gecilecek degil bas taci edilecek bir heves.. Ve ikincisi senin bes ayda cikiyo olabilir gobegin ama herkesin bunyesi ve yapisi oyle farklidir ki.. Biz de gobegimiz cikti demedk ayrica cok sis dedik bizde odem ya da gaz problemi fazla olabilir hic dusundunuz mu? Ya da belki pantolonlarimiz dar geliyordu giremedk icine vs vs yani alay edilcek konu olms siZe tebrik ederm..
Merhabalar aramiza hosgeldinhayirli ugurlu olsn ins
Aynı sıkıntı içindeyim. Bulantı ilacı kullanıyorum da biraz rahatlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kızlar selam.
Çok kötü benim midem. Resmen işkence çekiyorum. Sizde durumlar nasıl?
Belki de canım bilemiyorum. Pazartesiye kadar olmazsam önce idrar testi yaparım. Sonuca göre giderim doktora. Ya tam umutlanmışken negatif çıkarsa diye korkuyorum. Sanırım o yüzden erteliyorum sürekliCnm olabilir valla hic belli olmaz. Ben ilacla hamilr kalabildim. Ultrason takibinde sagda 22 ve 24 mm iki yumurtam vardı. Solda da 13 mmlik vardi. Soldaki işe yaramaz ama sağdakiler iyi gelişmiş dedi. Şu anda bebiş 5 gün arkadan geliyo ve kese sol tarafta. O yüzden hiç belli olmaz cnm ama idrarda bakmanda fayda var. Adetten iki gün once ogrendim ben. Doktorum da iyi ki erken davrandin zaten düşüğün var dedi. O yuzden kan olmasa bile idrarda bak derim ben
Bu yazdıklarını okuyunca tüm samimiyetimle söylüyorum kalbim çok kırıldı. Yazdıklarımı baya bi yanlış anlamışsın. Asla kimseyle dalga geçmek ya da farklı bi amaçla yazmadım. Ben 2 satır bişi yazmıştım lakin siz baya bi destan yazıp bana ders verme çabasına girmişsiniz. Bende sizi tebrik ediyorum.
Aynı sıkıntı içindeyim. Bulantı ilacı kullanıyorum da biraz rahatlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Şeker yüklemesi burda da yapılıyor ama o daha sonra yanı 20.haftadan sonra..neyse artık bekleyip görecem.
Bende okudum bu hamile pantolonu olayını..daha çok var o işlere aslında ama ilk gebeliğini yaşayanlar için heyecanlı bir durum olduğundan,heves ettiklerinden ses etmedimbenim karnım çok geç çıkıyor. İlk hamileliğimde 5.ayım biterken hamile pant giymeye başladım.
Bende öyle 4 buçuk aylık pantolon almaya başladım yavaştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?