2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

nasıl haber vermezler baska doktora randevu alırdın en azından

Kızlar selam.

Çok kötü benim midem. Resmen işkence çekiyorum. Sizde durumlar nasıl?

Bu yazdıklarını okuyunca tüm samimiyetimle söylüyorum kalbim çok kırıldı. Yazdıklarımı baya bi yanlış anlamışsın. Asla kimseyle dalga geçmek ya da farklı bi amaçla yazmadım. Ben 2 satır bişi yazmıştım lakin siz baya bi destan yazıp bana ders verme çabasına girmişsiniz. Bende sizi tebrik ediyorum.

Kızlar selam.

Çok kötü benim midem. Resmen işkence çekiyorum. Sizde durumlar nasıl?
Aynı sıkıntı içindeyim. Bulantı ilacı kullanıyorum da biraz rahatlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Belki de canım bilemiyorum. Pazartesiye kadar olmazsam önce idrar testi yaparım. Sonuca göre giderim doktora. Ya tam umutlanmışken negatif çıkarsa diye korkuyorum. Sanırım o yüzden erteliyorum sürekli

Dersle alakasi yok bende sizin yazdiklariniza kirildm ki normal kirilgan bi donemdeyiz daha dikkatli olmamz gerekir belki de.. Kirmak istemedm ben sadece alayci yazdinz gibi geldi alindm..

Bende öyle 4 buçuk aylık pantolon almaya başladım yavaştan

Bende öyle 4 buçuk aylık pantolon almaya başladım yavaştan

Ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla ,gaz ve şişkinlik yüzünden alınmak istenmiş ,olabilir , her bünye değişik sonuçta. Sanırım yanlış anlayan benim kusura bakmayın bayanlar Hepinizi çok seviyorum taze annişler

Günaydınn herkese...
Bayadır okuyorum ama yazamıyorum... Bugün de oğlum öksürükle uyandı anca yarın doktora götürebilicem, evde yapabileceğim öksürüğe iyi gelen tavsiyeleriniz var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…