2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Belki de canım bilemiyorum. Pazartesiye kadar olmazsam önce idrar testi yaparım. Sonuca göre giderim doktora. Ya tam umutlanmışken negatif çıkarsa diye korkuyorum. Sanırım o yüzden erteliyorum sürekli
Ben 23 ay tek cizgi goren biri olarak soyluyorum. Yap gitsin bacım. Aklında kalıp seni yiyeceğine en azından bilirsin var mı yok mu diye

Günaydın kızlar. Burda mükemmel güneşli bir hava var ama benim havam pek güneşli olmadığından neyse..Rabbim yardımcımız olsun inşallah.

Canım o ayarlı olan hamilelik pantolonlarını nerden satın alıyoruz,
Ben H&M de gördüm ayarlı değildi sanki..
Karnı komple saran penye kumaşlı modellerin bel kısmının içinde lastikli ayarlanabilir kısım var. Dışardan bakınca anlaşılmıyor.
Çoğu markanın hamile giyimi var. Fiyatlarda baya farklı tabi H&M, Ebrumaternity, gebe, defakto,lcw.

Belki de canım bilemiyorum. Pazartesiye kadar olmazsam önce idrar testi yaparım. Sonuca göre giderim doktora. Ya tam umutlanmışken negatif çıkarsa diye korkuyorum. Sanırım o yüzden erteliyorum sürekli
Ben 2 ay boyunca adet gormedim doktor hic bisey yok diye adet sokturu verdi 3 hafta daha sokulmedi idrarda zaten cikmiyodu kan teti yaptirdim kac defa yine cikmadi sonra 10,17cikti doktor gebelik yok adet olursun bu ara dedi bi daha ki hafta zorla beni hastaneye gonderdiler bende beklemiyodum zaten belirti flanda yoktu son yaptirdigim test 859,61 cikti 4 haftalik olarak gozuktu. Insallah sende de bebis vardir

Çok teşekkür ederim canım. Bende aksine balık ve süt ürünlerini hiç tüketmem. Tek içtiğim sadece hazır ayran o kadar

Selam güzel hamislerde hafta sonu biraz sayfamız boş kalıyor :) naısl gidiyor
Ben 30 dk önce iyiydim ama yemek yedikten sonra bulantı başladı hafiften sanki Bira azalıyor diğer günlere bakarak

Selam güzel hamislerde hafta sonu biraz sayfamız boş kalıyor :) naısl gidiyor
Ben 30 dk önce iyiydim ama yemek yedikten sonra bulantı başladı hafiften sanki Bira azalıyor diğer günlere bakarak
Candycim bende gece uyutmuyor artık her 2 saatte bir Kalkıp midemi doldurmam gerekti.yoksa acayip kramp giriyor öldürüyo beni.resmen şimdiden çocuk besliyor gibi ayaktayım gece. Sabah mahvoldum hem uykusuzluk hem sürekli yemekten gına geldi. Böyle ben acayip kilo alırım dedim. Sabah Aradım doktorumu.ben dayanacak gibi değilim dedim. Bana ilaç ismi verdi. Premesis ve yanmalarda kullanmam içingaviscon şurup aldım . Hala aynıyım bakalım gece kriz geldiğinde ne yapıcam. Benim için uyku çok önemli zaten iş nedeniyle hep sabahları erken kalkıyorum.uyuma fırsatım hiç yok gece dışımda. Birde geceleri uykumdan oldum nabıcam kara kara düşünüyorum.

Merhabalar herkese cuma günü gittik doktora karindan ultrasonla bakti, dış ya da boş gebelik değil ama kalp atışı için erken dedi, 4 ünde de kalp atışı için gideceğiz, henüz benim bulantı vb belirtilerim olmadı belki 1 2 hafta sonra olur belki olmaz yaşayıp göreceğiz bakalım

Ay ne güzel bende Tayt bakcam kendime kışın iyi olur bot üstüne uzun birds tamam işte :)
Evet kesinlikle ztn normalde kışın tayt cok rahat oluyor birde bunları sonrada giyebiliriz cunku üstünde ek parcasi var gobüş için ayarlanıyor esnek oldugu içinde kilo alsanda zayıflasanda kullanılır

Cnm migde yanması migdem deki asit beni geçen haftalarda sabaha kadar yatirmiyordu uykusuzluk mahfetmisti ben ceviz den sanmisitm ama buldum sonradan vişne suyu yapmış onu kestim migde kramplari falan gitti

Genelde kalp atışı olduktan sonra bulantılar çoğalıyor daha doğrusu bende öyle oldu

Ben varim canim cise bi kere bilemedin 2 kere kalkiorum o cok degil de donerken belimde agri kasiklarimda batma oluyo ve maalesef kaliteli uykum yok cunku normalde karninin ustune yatan bi insanim agizustu yatarim suan yatamiorum karnım acio hem de zarari olur diye yatmiorum o sekilde kısacası alisik oldugumdan dolayi tadini cikararak uyuyamiorum maalesef

Benim 9 aylik kızım var ve hamileyim aslinda cok hazır ya da heyecanlı degilim çünkü bebegim daha küçük ve tüm sevgimi ilgimi ona verdim

Çok rahatsızım ateşim yüksek heryerim ağrıyor öksürüyorum ve mide bulantısı mahvetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…