- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Ayağının altına viks sürünGünaydınn herkese...
Bayadır okuyorum ama yazamıyorum... Bugün de oğlum öksürükle uyandı anca yarın doktora götürebilicem, evde yapabileceğim öksürüğe iyi gelen tavsiyeleriniz var mıdır acaba?
Ben 23 ay tek cizgi goren biri olarak soyluyorum. Yap gitsin bacım. Aklında kalıp seni yiyeceğine en azından bilirsin var mı yok mu diyeBelki de canım bilemiyorum. Pazartesiye kadar olmazsam önce idrar testi yaparım. Sonuca göre giderim doktora. Ya tam umutlanmışken negatif çıkarsa diye korkuyorum. Sanırım o yüzden erteliyorum sürekli
Karnı komple saran penye kumaşlı modellerin bel kısmının içinde lastikli ayarlanabilir kısım var. Dışardan bakınca anlaşılmıyor.Canım o ayarlı olan hamilelik pantolonlarını nerden satın alıyoruz,
Ben H&M de gördüm ayarlı değildi sanki..
Ben 2 ay boyunca adet gormedim doktor hic bisey yok diye adet sokturu verdi 3 hafta daha sokulmedi idrarda zaten cikmiyodu kan teti yaptirdim kac defa yine cikmadi sonra 10,17cikti doktor gebelik yok adet olursun bu ara dedi bi daha ki hafta zorla beni hastaneye gonderdiler bende beklemiyodum zaten belirti flanda yoktu son yaptirdigim test 859,61 cikti 4 haftalik olarak gozuktu. Insallah sende de bebis vardirBelki de canım bilemiyorum. Pazartesiye kadar olmazsam önce idrar testi yaparım. Sonuca göre giderim doktora. Ya tam umutlanmışken negatif çıkarsa diye korkuyorum. Sanırım o yüzden erteliyorum sürekli
Burcumerve37 greyfurtu önermedi benim doktorum. yersen de yarım ye dedi. 1 tane türk kahvesine izin verdi. bol bol balık, süt, peynir, yoğurt verdi. bol meyve verdi. ama şu yasak bu yasak demedi hiç. çubuk mide bulantısına veriyorlar diye biliyorum, onun zararı yoktur heralde:)
O sorun bende de var ben kiyafetlerime bile sogamiyorum..karnimin sisliginden...
Yasak mesela cig et, islenmis gidalar, kafein de mumkun mertebe az olacak..Valla ben arada cikolata yerim bence ben cok mutlu oluyom bebisim de olurr
Ay ne güzel bende Tayt bakcam kendime kışın iyi olur bot üstüne uzun birds tamam işte :)Ayy evet ben dha şimdiden 3 tane hamile tayt bide özel bıgun olur fln dıye elbise aldım
kalp atışını gördün mü canım sen. günlerimiz aynı da. ben daha doktora gitmedim. pazartesi gidecem
Candycim bende gece uyutmuyor artık her 2 saatte bir Kalkıp midemi doldurmam gerekti.yoksa acayip kramp giriyor öldürüyo beni.resmen şimdiden çocuk besliyor gibi ayaktayım gece. Sabah mahvoldum hem uykusuzluk hem sürekli yemekten gına geldi. Böyle ben acayip kilo alırım dedim. Sabah Aradım doktorumu.ben dayanacak gibi değilim dedim. Bana ilaç ismi verdi. Premesis ve yanmalarda kullanmam içingaviscon şurup aldım . Hala aynıyım bakalım gece kriz geldiğinde ne yapıcam. Benim için uyku çok önemli zaten iş nedeniyle hep sabahları erken kalkıyorum.uyuma fırsatım hiç yok gece dışımda. Birde geceleri uykumdan oldum nabıcam kara kara düşünüyorum.Selam güzel hamislerde hafta sonu biraz sayfamız boş kalıyor :) naısl gidiyor
Ben 30 dk önce iyiydim ama yemek yedikten sonra bulantı başladı hafiften sanki Bira azalıyor diğer günlere bakarak
Evet kesinlikle ztn normalde kışın tayt cok rahat oluyor birde bunları sonrada giyebiliriz cunku üstünde ek parcasi var gobüş için ayarlanıyor esnek oldugu içinde kilo alsanda zayıflasanda kullanılırAy ne güzel bende Tayt bakcam kendime kışın iyi olur bot üstüne uzun birds tamam işte :)
Cnm migde yanması migdem deki asit beni geçen haftalarda sabaha kadar yatirmiyordu uykusuzluk mahfetmisti ben ceviz den sanmisitm ama buldum sonradan vişne suyu yapmış onu kestim migde kramplari falan gittiCandycim bende gece uyutmuyor artık her 2 saatte bir Kalkıp midemi doldurmam gerekti.yoksa acayip kramp giriyor öldürüyo beni.resmen şimdiden çocuk besliyor gibi ayaktayım gece. Sabah mahvoldum hem uykusuzluk hem sürekli yemekten gına geldi. Böyle ben acayip kilo alırım dedim. Sabah Aradım doktorumu.ben dayanacak gibi değilim dedim. Bana ilaç ismi verdi. Premesis ve yanmalarda kullanmam içingaviscon şurup aldım . Hala aynıyım bakalım gece kriz geldiğinde ne yapıcam. Benim için uyku çok önemli zaten iş nedeniyle hep sabahları erken kalkıyorum.uyuma fırsatım hiç yok gece dışımda. Birde geceleri uykumdan oldum nabıcam kara kara düşünüyorum.
Genelde kalp atışı olduktan sonra bulantılar çoğalıyor daha doğrusu bende öyle olduMerhabalar herkese cuma günü gittik doktora karindan ultrasonla bakti, dış ya da boş gebelik değil ama kalp atışı için erken dedi, 4 ünde de kalp atışı için gideceğiz, henüz benim bulantı vb belirtilerim olmadı belki 1 2 hafta sonra olur belki olmaz yaşayıp göreceğiz bakalım
Ben varim canim cise bi kere bilemedin 2 kere kalkiorum o cok degil de donerken belimde agri kasiklarimda batma oluyo ve maalesef kaliteli uykum yok cunku normalde karninin ustune yatan bi insanim agizustu yatarim suan yatamiorum karnım acio hem de zarari olur diye yatmiorum o sekilde kısacası alisik oldugumdan dolayi tadini cikararak uyuyamiorum maalesefGeceleri kaliteli uyku uyuyabilen var mı? Çişe çok kalkıyorum uykum bölünüyor hep. Birde sağa sola dönerken uyandığımı hissediyorum çünkü bir ağırlık oluyor karın kalça bölgemde, zor dönüyorum. Bu şekilde olanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?