2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gece yatmadan içersem bişi azar azar çıkmak üzere 2 saatte 1 kaldırıyor. Sağa sola dönerken ki sıkıntım da belki midemin boşalmasından da kaynaklanıyor olabilir. Bir ağırlık oluyor ve her dönerken uyanıyorum. Hiç uyumamış gibi yorgun kalkıyorum sabah

kızlar mrb bazen karnımda ince bi sancı oluyor adet olacakmışım gibi geçio sonra normal mi?

Iyi akşamlar. Benim 2 gündür acaip başım ağrıyor catlayacak gibi. Ne yapabilirim bilmiyorum

Iyi akşamlar. Benim 2 gündür acaip başım ağrıyor catlayacak gibi. Ne yapabilirim bilmiyorum

Valla bnmde ağrıodu hatta gittiğim gündü folik asitten başka ilaç içme sakın yenisin dedi dinlen geçer normal dedi. bence ilaç alma şimdilik :)

evet uzanınca geçiooo ilk gebeliğim dr kntrolüm salı günü evham yapıom galiba
Benimde ilk canım masallah sanada tecrübesizligin verdigi bir vesveseden ibaret normal bir seyir yani korkma sende :) kalp atışı içinmi gideceksiniz

Çok rahatsızım ateşim yüksek heryerim ağrıyor öksürüyorum ve mide bulantısı mahvetti beni
Cok geçmiş olsun ttlm gecen hafta ben de cok hastaydim hala da tam olarak iyilesemedim. Doktorum ilac kullanma ama ateşine dikkat et yükselmesin dedi. Yükselirse ilac alacaktm artık. Ama sürekli elimi yuzumu yikadim Yukseldikce. Atesine dikkat et bnce cnm. Ilık duş ince giyinme iyi gelir insallah

İyi akşamlar arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim.cok şükür mide bulantım başlamadı ama bel Ağrım cok oluyor sıcak su torbası koyuyorum hep belime.cok sık idrara cıkıyorum.tek sorunum su içemeyen biriyim zorluyorum günde 3 bardak su ancak içebiliyorum Rabbim hepimize kolaylık versin

Sıcak su torbası birakmayin zararli. Beliniz agriyinca uzanin

Cnm hayırlı ugurlu olsun ama sicak su torbasini bele koymayin iyi degil diyorlar. Ayağınıza koyun dediler ben hep ayağima koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…