- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Geçmiş olsun. Doktora gidin. Bitkisel ilac versinÇok rahatsızım ateşim yüksek heryerim ağrıyor öksürüyorum ve mide bulantısı mahvetti beni
Gece yatmadan içersem bişi azar azar çıkmak üzere 2 saatte 1 kaldırıyor. Sağa sola dönerken ki sıkıntım da belki midemin boşalmasından da kaynaklanıyor olabilir. Bir ağırlık oluyor ve her dönerken uyanıyorum. Hiç uyumamış gibi yorgun kalkıyorum sabahBen varim canim cise bi kere bilemedin 2 kere kalkiorum o cok degil de donerken belimde agri kasiklarimda batma oluyo ve maalesef kaliteli uykum yok cunku normalde karninin ustune yatan bi insanim agizustu yatarim suan yatamiorum karnım acio hem de zarari olur diye yatmiorum o sekilde kısacası alisik oldugumdan dolayi tadini cikararak uyuyamiorum maalesef
Bnde az yemeye çalışıyorum çikolatasız olmuyor
Seninle ayni gundeyız evet cnm bendede oluyor zaman zaman sancı bıçak batması gbi uzanıp dınlenınce hmn geciyorkızlar mrb bazen karnımda ince bi sancı oluyor adet olacakmışım gibi geçio sonra normal mi?
evet uzanınca geçiooo ilk gebeliğim dr kntrolüm salı günü evham yapıom galibaSeninle ayni gundeyız evet cnm bendede oluyor zaman zaman sancı bıçak batması gbi uzanıp dınlenınce hmn geciyor
Mrb Dr gittiniz mi herşey yolundadır inşallahSeninle ayni gundeyız evet cnm bendede oluyor zaman zaman sancı bıçak batması gbi uzanıp dınlenınce hmn geciyor
Iyi akşamlar. Benim 2 gündür acaip başım ağrıyor catlayacak gibi. Ne yapabilirim bilmiyorum
Bende öyleyim .sancı olunca amanin birşey mi oldu bebege diye cok korkuyomevet uzanınca geçiooo ilk gebeliğim dr kntrolüm salı günü evham yapıom galiba
Benimde ilk canım masallah sanadaevet uzanınca geçiooo ilk gebeliğim dr kntrolüm salı günü evham yapıom galiba
Bende bazen hiç agrı sancı fln olmayınca aa bişeymi oldu ses seda yok dıyıp korkuyrmBende öyleyim .sancı olunca amanin birşey mi oldu bebege diye cok korkuyom
Sağolun teşekkür ederim. Yarın gidecem inşallahGeçmiş olsun. Doktora gidin. Bitkisel ilac versin
Cok geçmiş olsun ttlm gecen hafta ben de cok hastaydim hala da tam olarak iyilesemedim. Doktorum ilac kullanma ama ateşine dikkat et yükselmesin dedi. Yükselirse ilac alacaktm artık. Ama sürekli elimi yuzumu yikadim Yukseldikce. Atesine dikkat et bnce cnm. Ilık duş ince giyinme iyi gelir insallahÇok rahatsızım ateşim yüksek heryerim ağrıyor öksürüyorum ve mide bulantısı mahvetti beni
Sıcak su torbası birakmayin zararli. Beliniz agriyinca uzaninİyi akşamlar arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim.cok şükür mide bulantım başlamadı ama bel Ağrım cok oluyor sıcak su torbası koyuyorum hep belime.cok sık idrara cıkıyorum.tek sorunum su içemeyen biriyim zorluyorum günde 3 bardak su ancak içebiliyorum Rabbim hepimize kolaylık versin
Cnm hayırlı ugurlu olsun ama sicak su torbasini bele koymayin iyi degil diyorlar. Ayağınıza koyun dediler ben hep ayağima koyuyorumİyi akşamlar arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim.cok şükür mide bulantım başlamadı ama bel Ağrım cok oluyor sıcak su torbası koyuyorum hep belime.cok sık idrara cıkıyorum.tek sorunum su içemeyen biriyim zorluyorum günde 3 bardak su ancak içebiliyorum Rabbim hepimize kolaylık versin
Aa bilmiyordum tesekkür ederimSıcak su torbası birakmayin zararli. Beliniz agriyinca uzanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?