- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Hatta hamilelerin sıcak su ile banyo etmesi bile zarar..ılık suyla banyo edilmeliAa bilmiyordum tesekkür ederim
Can'ım cok teşekkürler şeninde hayırlı olsun bilmiyordum koymam artıkCnm hayırlı ugurlu olsun ama sicak su torbasini bele koymayin iyi degil diyorlar. Ayağınıza koyun dediler ben hep ayağima koyuyorum
Cok sagol daha öğrenmem gereken cok şey var anlaşılanHatta hamilelerin sıcak su ile banyo etmesi bile zarar..ılık suyla banyo edilmeli
Amin cumlemizin insallah. Ben sırt ustu yatiyorum bi de yastkla falan destekliyorum iyi geliyor. İstersen dene sen de ama herkesin rahat etme sekli farklı. Bi kac denemede kendin icin en rahati bulursun :)Can'ım cok teşekkürler şeninde hayırlı olsun bilmiyordum koymam artık
5+3 günlk hamileyim. Hic ne bas donmesi ne mide bulantisi hic biseyim yok canm hep evdeyim gayet islerimi güzel güzel yapyrm yorulmuyorum da ablamlar böyle degildi onlar cok kötü olurdu ama bende hicbisey yok seviniyim dimiBirinci çocuğuna hamile olan arkadaşlar
Gününüz nasıl geçiyor. ? bütün gün evde nelerle mesgulsünüz?
Fikir edinmek icin soruyorum
Süper. Tabiki sevin5+3 günlk hamileyim. Hic ne bas donmesi ne mide bulantisi hic biseyim yok canm hep evdeyim gayet islerimi güzel güzel yapyrm yorulmuyorum da ablamlar böyle degildi onlar cok kötü olurdu ama bende hicbisey yok seviniyim dimi
Belkide erkendir dimi canm ileriki haftalarda olur belkiSüper. Tabiki sevin
Hayr yaaaaKızlar galiba bebeğimden ayrılıyorum
Sağol canım çok teşekkür ederim az önce ıhlamur içtim baya iyi geldi. Ben ağrı kesici aldım minoset aldım biraz daha iyi gibiyim inşallah yarına toparlarım. Yarın için izin de aldım evde dinlenecemCok geçmiş olsun ttlm gecen hafta ben de cok hastaydim hala da tam olarak iyilesemedim. Doktorum ilac kullanma ama ateşine dikkat et yükselmesin dedi. Yükselirse ilac alacaktm artık. Ama sürekli elimi yuzumu yikadim Yukseldikce. Atesine dikkat et bnce cnm. Ilık duş ince giyinme iyi gelir insallah
Hayr yaaaaneden öyle dedin simdi noldu tatlim
ben de yarın gidiyorum canım.Bende aslında 2,3 gün önce gidip duymam lazim di. Ama ailemin yanina geldim. Ve eşimle gidip duymak isterigimizden erteledim biraz nasil dayanacaksam:)))
Canım geçmiş olsun ama hemen korkma dur daha kesin bir şey yok. Uzan dinlen. Allah büyükKanamam var hala devam ediyor. Şu an ne kadar üzüldüğümü canımın yandığını anlatamam. Acile gittim. O da kesin bişey diyemem dedi. Kadın doğuma gidin dedi. Galiba buraya kadarmış
Anliyorum seni bitanem üzülme canm allah büyüktr. Ne desem boş simdi senin icin allah yardmcn olsun bitanem.Kanamam var hala devam ediyor. Şu an ne kadar üzüldüğümü canımın yandığını anlatamam. Acile gittim. O da kesin bişey diyemem dedi. Kadın doğuma gidin dedi. Galiba buraya kadarmış
Anliyorum seni bitanem üzülme canm allah büyüktr. Ne desem boş simdi senin icin allah yardmcn olsun bitanem.
Canım geçmiş olsun ama hemen korkma dur daha kesin bir şey yok. Uzan dinlen. Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?