2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Arkadaşlar Beylikdüzü kolan hastanesine gittim hamileliğimi öğrendiğimde.ben kısmet olursa epidural normal doğum istiyorum bu hastane epidural normal dogum yapan var mı ilk randevum Mehmet bey di önümüzdeki randevu için Arzu aydın Çulhalı ya aldım öneriniz varsa cok minnettar olurum

Can'ım cok teşekkürler şeninde hayırlı olsun bilmiyordum koymam artık
Amin cumlemizin insallah. Ben sırt ustu yatiyorum bi de yastkla falan destekliyorum iyi geliyor. İstersen dene sen de ama herkesin rahat etme sekli farklı. Bi kac denemede kendin icin en rahati bulursun :)

2015'in son pazar gününü umarım herkes çok güzel geçirmiştir.
Bulantı ilacı beni fena yapıyor..gözümü açamıyorum! Neyse çıkarmaktan iyidir

Birinci çocuğuna hamile olan arkadaşlar
Gününüz nasıl geçiyor. ? bütün gün evde nelerle mesgulsünüz?
Fikir edinmek icin soruyorum
5+3 günlk hamileyim. Hic ne bas donmesi ne mide bulantisi hic biseyim yok canm hep evdeyim gayet islerimi güzel güzel yapyrm yorulmuyorum da ablamlar böyle degildi onlar cok kötü olurdu ama bende hicbisey yok seviniyim dimi

Sağol canım çok teşekkür ederim az önce ıhlamur içtim baya iyi geldi. Ben ağrı kesici aldım minoset aldım biraz daha iyi gibiyim inşallah yarına toparlarım. Yarın için izin de aldım evde dinlenecem

akıntılar ne alemde kızlar. durmuyor ben de leke veya kan deil ama. iç çamaşırım sürekli ıslak. günde 3,4 defa çamaşır değiştiriyorum.

Kanamam var hala devam ediyor. Şu an ne kadar üzüldüğümü canımın yandığını anlatamam. Acile gittim. O da kesin bişey diyemem dedi. Kadın doğuma gidin dedi. Galiba buraya kadarmış
Canım geçmiş olsun ama hemen korkma dur daha kesin bir şey yok. Uzan dinlen. Allah büyük

Kanamam var hala devam ediyor. Şu an ne kadar üzüldüğümü canımın yandığını anlatamam. Acile gittim. O da kesin bişey diyemem dedi. Kadın doğuma gidin dedi. Galiba buraya kadarmış
Anliyorum seni bitanem üzülme canm allah büyüktr. Ne desem boş simdi senin icin allah yardmcn olsun bitanem.

Anliyorum seni bitanem üzülme canm allah büyüktr. Ne desem boş simdi senin icin allah yardmcn olsun bitanem.

Gercekten üzülmemek elde değil. O bizim ilk bebeğimiz. Ne hayaller kurmuştum daha şimdiden. Allahım hiç kimseye yaşatmasın böyle birşeyi. Hala umudum var inşallah benimledir. Yarın sabah randevum var. İnşallah yaşıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…