2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Umudun olsun tabiki canm benim bebegin seninle zaten hic üzülme annesi

Canm yat uzan sabaha kadar dinlen

Canım çok üzüldüm. Nöbetçi kadın doğum doktorları var onu bulsaydın keşke. İçni ferah tut. Herşey gönlüne göre olsun.

Kızlar galiba bebeğimden ayrılıyorum
Can'ım Allah yardımcın olsun. İçini ferah tut. Bunu yapmak çok zor biliyorum ama sakin olmak daha iyi gelecektir. Rabbim hayırlısı versin inşallah. Dua edecem senin için.

akıntılar ne alemde kızlar. durmuyor ben de leke veya kan deil ama. iç çamaşırım sürekli ıslak. günde 3,4 defa çamaşır değiştiriyorum.
Benim de öyle. Bi ara azaldı gibi ama hala devam ediyor. Dr sordum çok normal içerdi bi canlı büyütüyorsun vücut her türlü korumaya savunmaya geçti dedi. Enfeksiyondan korkmuştum ama şükürler olsun yokmuş.

İyide canım ne olduda dussun yahu durup dururken duşmez oyle kolay kolay. .sen içini ferah tut Allah yardımcın olsun..

İnşallah canım. Sürekli dua ediyorum bişey olmasın diye.

İyide canım ne olduda dussun yahu durup dururken duşmez oyle kolay kolay. .sen içini ferah tut Allah yardımcın olsun..

Bilmiyorum canım herseyi düşünüyorum bişey bulamıyorum. Kendimi yormadım bi ilaç içmedim ilişki falan zaten yok. Ne sebebi anlayamadım bugün sadece evin işini yaptım o kadar

Allah razi olsun canım

Hepinizden tek tek Allah razi olsun. İnşallah yarın sabah ne olduğunu öğrenecem. Sizede yazarım. Ne olur bebeğimden dualarınızı eksik etmeyin. Beni bırakmasın

Merhaba kızlar şu sıralar pek vakit bulup giremiyorum .
Bulantılarım azaldı ,enazından şiddetli değil artık.
Benimde fırsattan enerji geldi . Dip temizliği , yok hamur işi felan giriştim , halada bitmedi:)
Ya çok iş yaptığımdan , yada bat günüm olduğundan kasıklarım bugün çok Ağrı'dı ,
İşi mişi bırakıp korkudan hemen uzandım .
Ama bildiğim kadarıyla tekrar bat günlerinde ağrı olurmuş ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…