- 17 Kasım 2015
- 294
- 188
- 18
- 28
Umudun olsun tabiki canm benim bebegin seninle zaten hic üzülme annesiGercekten üzülmemek elde değil. O bizim ilk bebeğimiz. Ne hayaller kurmuştum daha şimdiden. Allahım hiç kimseye yaşatmasın böyle birşeyi. Hala umudum var inşallah benimledir. Yarın sabah randevum var. İnşallah yaşıyordur
Canm yat uzan sabaha kadar dinlenGercekten üzülmemek elde değil. O bizim ilk bebeğimiz. Ne hayaller kurmuştum daha şimdiden. Allahım hiç kimseye yaşatmasın böyle birşeyi. Hala umudum var inşallah benimledir. Yarın sabah randevum var. İnşallah yaşıyordur
Kanamayi durdurmak icin birşey vermedimi dr? Progestan igne yada fitilKanamam var hala devam ediyor. Şu an ne kadar üzüldüğümü canımın yandığını anlatamam. Acile gittim. O da kesin bişey diyemem dedi. Kadın doğuma gidin dedi. Galiba buraya kadarmış
Belli olmaz böyle de devam edebilirBelkide erkendir dimi canm ileriki haftalarda olur belki
Kanamayi durdurmak icin birşey vermedimi dr? Progestan igne yada fitil
Canım çok üzüldüm. Nöbetçi kadın doğum doktorları var onu bulsaydın keşke. İçni ferah tut. Herşey gönlüne göre olsun.Gercekten üzülmemek elde değil. O bizim ilk bebeğimiz. Ne hayaller kurmuştum daha şimdiden. Allahım hiç kimseye yaşatmasın böyle birşeyi. Hala umudum var inşallah benimledir. Yarın sabah randevum var. İnşallah yaşıyordur
Can'ım Allah yardımcın olsun. İçini ferah tut. Bunu yapmak çok zor biliyorum ama sakin olmak daha iyi gelecektir. Rabbim hayırlısı versin inşallah. Dua edecem senin için.Kızlar galiba bebeğimden ayrılıyorum
Benim de öyle. Bi ara azaldı gibi ama hala devam ediyor. Dr sordum çok normal içerdi bi canlı büyütüyorsun vücut her türlü korumaya savunmaya geçti dedi. Enfeksiyondan korkmuştum ama şükürler olsun yokmuş.akıntılar ne alemde kızlar. durmuyor ben de leke veya kan deil ama. iç çamaşırım sürekli ıslak. günde 3,4 defa çamaşır değiştiriyorum.
İyide canım ne olduda dussun yahu durup dururken duşmez oyle kolay kolay. .sen içini ferah tut Allah yardımcın olsun..Gercekten üzülmemek elde değil. O bizim ilk bebeğimiz. Ne hayaller kurmuştum daha şimdiden. Allahım hiç kimseye yaşatmasın böyle birşeyi. Hala umudum var inşallah benimledir. Yarın sabah randevum var. İnşallah yaşıyordur
Insallah canm benimBelli olmaz böyle de devam edebilir
Canm yat uzan sabaha kadar dinlen
Merhaba ben de araniza yeni katildim kabul ederseniz. Ben de allah nasip ederse agustos annesi olacagim 3 agustos bebisimin tahmini dogum tarihi.kanamasi olan arkadasa acil sifalar dilerim insallah sag salim kavusursun bebegine gonlunu ferah tutmaya calis herseyde bir hayir vardir.
Iyi aksamlar dilerim
Çok sağol canım yattım uzanyrm sanki azalıyor gibi. Allahım hepimizin yavrusunu korusun
İyide canım ne olduda dussun yahu durup dururken duşmez oyle kolay kolay. .sen içini ferah tut Allah yardımcın olsun..
Can'ım Allah yardımcın olsun. İçini ferah tut. Bunu yapmak çok zor biliyorum ama sakin olmak daha iyi gelecektir. Rabbim hayırlısı versin inşallah. Dua edecem senin için.
Benim de öyle. Bi ara azaldı gibi ama hala devam ediyor. Dr sordum çok normal içerdi bi canlı büyütüyorsun vücut her türlü korumaya savunmaya geçti dedi. Enfeksiyondan korkmuştum ama şükürler olsun yokmuş.
Kanamayi durdurmak icin birşey vermedimi dr? Progestan igne yada fitil
Progestan isimli ilaci hamileler en az iki ay kullanıyor ki düşük olmasin..dr a sorunYok canım vermedi. Acile gitmiştim zaten. Belki göbek bağı oluşuyor damarlanmalar falan bundan da olabilir günün uyuşuyor ama bişeyin yok diyemem dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?