- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Hepinizden tek tek Allah razi olsun. İnşallah yarın sabah ne olduğunu öğrenecem. Sizede yazarım. Ne olur bebeğimden dualarınızı eksik etmeyin. Beni bırakmasın
valla canım korka korka haftasonu temizlik yaptım..çok şükür bişey olmadı kasıklarım ağırdı bazen dinlendim tekrar.. normaldede çalışıyorum ev iş öyle geçiyor.Birinci çocuğuna hamile olan arkadaşlar
Gününüz nasıl geçiyor. ? bütün gün evde nelerle mesgulsünüz?
Fikir edinmek icin soruyorum
geçmiş olsun canımm inşallah kötü bir şey yoktur dualarımız seninle...Kanamam var hala devam ediyor. Şu an ne kadar üzüldüğümü canımın yandığını anlatamam. Acile gittim. O da kesin bişey diyemem dedi. Kadın doğuma gidin dedi. Galiba buraya kadarmış
Günaydın kızlar. Güzel bir hafta olsun inşallah. Bugün Can'ım pek bi sıkkınRabbim hepimize hayırlar versin,yar ve yardımcımız olsun
ben bir hafta önce grip oldum. DOktorun verdiği multivitaminler etkili oluyor. Bir gün izin alıp evde dinlendim hiç birşeyim kalmadı. Merak etme çabucak atlatırsın.slm arkadaşlar ben grip oldum da ilaçsız nasıl geçicek
Allah yardimciniz olsn ins dualarimiz seninle.. Hemen guzel haberler ver bize ins bi sorun yokturHepinizden tek tek Allah razi olsun. İnşallah yarın sabah ne olduğunu öğrenecem. Sizede yazarım. Ne olur bebeğimden dualarınızı eksik etmeyin. Beni bırakmasın
Günaydın kızlar. Güzel bir hafta olsun inşallah. Bugün Can'ım pek bi sıkkınRabbim hepimize hayırlar versin,yar ve yardımcımız olsun
ben bir hafta önce grip oldum. DOktorun verdiği multivitaminler etkili oluyor. Bir gün izin alıp evde dinlendim hiç birşeyim kalmadı. Merak etme çabucak atlatırsın.
imkanın varsa biran önce gidersen daha çabuk toparlarsın. vücut direnci düştüğü için ek takviye gerekiyor.ben sadece folik asit kullanıyorum daha doktora gitmedim. önümüzdeki hafta gidicem. portakal suyu limon tüketiyorum.
imkanın varsa biran önce gidersen daha çabuk toparlarsın. vücut direnci düştüğü için ek takviye gerekiyor.
Allah yardimcin olsun canim ,acil sifalar ,bebeginle yola devam etmen dilegiyle ki oyle olacagindan eminimHepinizden tek tek Allah razi olsun. İnşallah yarın sabah ne olduğunu öğrenecem. Sizede yazarım. Ne olur bebeğimden dualarınızı eksik etmeyin. Beni bırakmasın
Canım dualarım seninle umarım bir sıkıntı yoktur...Hepinizden tek tek Allah razi olsun. İnşallah yarın sabah ne olduğunu öğrenecem. Sizede yazarım. Ne olur bebeğimden dualarınızı eksik etmeyin. Beni bırakmasın
ay ne diyosun, verilmiş sadakamız varmış desene. ben bu gittiğimde bi doktora danışıcam ne yapayım ne yapmayayım diye, hayatım baya zor oldu bu gaz yüzündenCanım annene bişi olmamış ama rezene gebelikte iyi değilmiş. Adet sökücü niyetine içtiydim ben geçen aylarda.
Öyle birşey ki canım hiç birşey istemio yasüt icince kusuyom ne kadar aç olursam olayim yine yiyemiom progestan iğne vuruluyom oda iştahsızlık yapıo ya bian önce anlataydik şu 3 ayı ya
Ben 2 ay boyunca adet gormedim doktor hic bisey yok diye adet sokturu verdi 3 hafta daha sokulmedi idrarda zaten cikmiyodu kan teti yaptirdim kac defa yine cikmadi sonra 10,17cikti doktor gebelik yok adet olursun bu ara dedi bi daha ki hafta zorla beni hastaneye gonderdiler bende beklemiyodum zaten belirti flanda yoktu son yaptirdigim test 859,61 cikti 4 haftalik olarak gozuktu. Insallah sende de bebis vardir
Gercekten üzülmemek elde değil. O bizim ilk bebeğimiz. Ne hayaller kurmuştum daha şimdiden. Allahım hiç kimseye yaşatmasın böyle birşeyi. Hala umudum var inşallah benimledir. Yarın sabah randevum var. İnşallah yaşıyordur
Burcumerve37 naptın canım cok merak ettim durumun nasıl....
Günaydınlar hepinize!
haftanız güzel geçsin kıslar, bebişleriniz sizi hiç üzmesinler uslu uslu büyüsünler bu hafta
ben de bir değişiklik yok hala, acıyan göğüsler ve sık sık atağa geçen gaz sancıları arasında hayatıma devam ediyorum
enerjim tam yerine gelmedi ama bu haftasonu daha bi iştahlı temizlik yaptım gerçi ütüler hala duruyo
ay ne diyosun, verilmiş sadakamız varmış desene. ben bu gittiğimde bi doktora danışıcam ne yapayım ne yapmayayım diye, hayatım baya zor oldu bu gaz yüzünden
az kaldı inşallah canım, sağlıkla geçsin bu günler de inşallah ikinci üç ayda iştahın da yerine gelir bol bol yersin
İnanmıyorum! resmen mucize bebek! Allah'tan ilaçlar işe yaramamış, bebiş de iyi mücadeleciymiş yalnız maşallah ona
canım çok geçmiş olsun, umarım daha iyisindir şimdi, gidebildin mi doktora?
Canım dualarım seninle umarım bir sıkıntı yoktur...
geçmiş olsun canımm inşallah kötü bir şey yoktur dualarımız seninle...kıyamam ya bende kötü oldum
Allah yardimciniz olsn ins dualarimiz seninle.. Hemen guzel haberler ver bize ins bi sorun yoktur
Ohhh bee inan rahatladım ztn biliyordum bebişşş gıtmedııKızlar çok şükür kese gözüktü. Bebeğime bişey olmamış.
Yalnız başka sorunlarımız çıktıuterusum çiftmiş. İkiye bölünmüş. Bebek sol tarafa yerleşmiş sağ boşmuş. Bu da düşüğe ileride de erken doğuma sebep olabilir dedi. Progestan verdi. Her kanamada yatman gerekiyor dedi.
Şuan için kese normal gözüküyor sorun yok dedi
Kızlar çok şükür kese gözüktü. Bebeğime bişey olmamış.
Yalnız başka sorunlarımız çıktıuterusum çiftmiş. İkiye bölünmüş. Bebek sol tarafa yerleşmiş sağ boşmuş. Bu da düşüğe ileride de erken doğuma sebep olabilir dedi. Progestan verdi. Her kanamada yatman gerekiyor dedi.
Kızlar çok şükür kese gözüktü. Bebeğime bişey olmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?