2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hepinizden tek tek Allah razi olsun. İnşallah yarın sabah ne olduğunu öğrenecem. Sizede yazarım. Ne olur bebeğimden dualarınızı eksik etmeyin. Beni bırakmasın

Çok geçmiş olsun , umarım herşey yolundadır.
Geçmişi pek okuyamadım malum iki gündür pek giremiyorum. Umarım herkeste herşey yolundadır

Birinci çocuğuna hamile olan arkadaşlar
Gününüz nasıl geçiyor. ? bütün gün evde nelerle mesgulsünüz?
Fikir edinmek icin soruyorum
valla canım korka korka haftasonu temizlik yaptım..çok şükür bişey olmadı kasıklarım ağırdı bazen dinlendim tekrar.. normaldede çalışıyorum ev iş öyle geçiyor.

Kanamam var hala devam ediyor. Şu an ne kadar üzüldüğümü canımın yandığını anlatamam. Acile gittim. O da kesin bişey diyemem dedi. Kadın doğuma gidin dedi. Galiba buraya kadarmış
geçmiş olsun canımm inşallah kötü bir şey yoktur dualarımız seninle... kıyamam ya bende kötü oldum

Günaydın kızlar. Güzel bir hafta olsun inşallah. Bugün Can'ım pek bi sıkkın Rabbim hepimize hayırlar versin,yar ve yardımcımız olsun

Hepinizden tek tek Allah razi olsun. İnşallah yarın sabah ne olduğunu öğrenecem. Sizede yazarım. Ne olur bebeğimden dualarınızı eksik etmeyin. Beni bırakmasın
Allah yardimciniz olsn ins dualarimiz seninle.. Hemen guzel haberler ver bize ins bi sorun yoktur

ben bir hafta önce grip oldum. DOktorun verdiği multivitaminler etkili oluyor. Bir gün izin alıp evde dinlendim hiç birşeyim kalmadı. Merak etme çabucak atlatırsın.

ben sadece folik asit kullanıyorum daha doktora gitmedim. önümüzdeki hafta gidicem. portakal suyu limon tüketiyorum.

Günaydınlar hepinize!
haftanız güzel geçsin kıslar, bebişleriniz sizi hiç üzmesinler uslu uslu büyüsünler bu hafta

ben de bir değişiklik yok hala, acıyan göğüsler ve sık sık atağa geçen gaz sancıları arasında hayatıma devam ediyorum
enerjim tam yerine gelmedi ama bu haftasonu daha bi iştahlı temizlik yaptım gerçi ütüler hala duruyo

Canım annene bişi olmamış ama rezene gebelikte iyi değilmiş. Adet sökücü niyetine içtiydim ben geçen aylarda.
ay ne diyosun, verilmiş sadakamız varmış desene. ben bu gittiğimde bi doktora danışıcam ne yapayım ne yapmayayım diye, hayatım baya zor oldu bu gaz yüzünden

Öyle birşey ki canım hiç birşey istemio ya süt icince kusuyom ne kadar aç olursam olayim yine yiyemiom progestan iğne vuruluyom oda iştahsızlık yapıo ya bian önce anlataydik şu 3 ayı ya

az kaldı inşallah canım, sağlıkla geçsin bu günler de inşallah ikinci üç ayda iştahın da yerine gelir bol bol yersin

İnanmıyorum! resmen mucize bebek! Allah'tan ilaçlar işe yaramamış, bebiş de iyi mücadeleciymiş yalnız maşallah ona

canım çok geçmiş olsun, umarım daha iyisindir şimdi, gidebildin mi doktora?

Burcumerve37 naptın canım cok merak ettim durumun nasıl....
Canım dualarım seninle umarım bir sıkıntı yoktur...
geçmiş olsun canımm inşallah kötü bir şey yoktur dualarımız seninle... kıyamam ya bende kötü oldum
Allah yardimciniz olsn ins dualarimiz seninle.. Hemen guzel haberler ver bize ins bi sorun yoktur

Kızlar çok şükür kese gözüktü. Bebeğime bişey olmamış.
Yalnız başka sorunlarımız çıktı uterusum çiftmiş. İkiye bölünmüş. Bebek sol tarafa yerleşmiş sağ boşmuş. Bu da düşüğe ileride de erken doğuma sebep olabilir dedi. Progestan verdi. Her kanamada yatman gerekiyor dedi.
Şuan için kese normal gözüküyor sorun yok dedi

Ohhh bee inan rahatladım ztn biliyordum bebişşş gıtmedıı ikiye bölünme kısmını pek anlmadaım ancak hamileliği boyunca hiç iş yapmayıp yatarak gecıren ve bebeine kavuşan anne cok gordum. . Sende takipte ol canım yorma kendını yat hep

Çok geçmiş olsun valla akşamdan beri aklım sendeydi,çok şükür bişi olmamış,rahim ile ilgili sıkıntı yaşıcaksınız,doktorunu bu dönemde iyi seç,o seni güzelce yönlendirsin,bir çok operasyon geçiren de var bu durumda. Senin muhakkak yatarak geçirmen gerekiyor günlerini,ayakta durmak yasak olmalı,ona göre kendini koru.

Oh cok sukur cok gecms olsn canm cok dikkatli ol o zaman Allah sizi korusun hep guzel dusun guzel olsn.. Dinleneceksn bol bol demekki care yok ins hayirlisiyla sagliklica devam eder hamisligin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…