- 22 Mayıs 2015
- 298
- 550
- 33
- 44
Cok sukur cok sevindim senin adinaKızlar çok şükür kese gözüktü. Bebeğime bişey olmamış.
Yalnız başka sorunlarımız çıktıuterusum çiftmiş. İkiye bölünmüş. Bebek sol tarafa yerleşmiş sağ boşmuş. Bu da düşüğe ileride de erken doğuma sebep olabilir dedi. Progestan verdi. Her kanamada yatman gerekiyor dedi.
Şuan için kese normal gözüküyor sorun yok dedi
Kızlar çok şükür kese gözüktü. Bebeğime bişey olmamış.
Yalnız başka sorunlarımız çıktıuterusum çiftmiş. İkiye bölünmüş. Bebek sol tarafa yerleşmiş sağ boşmuş. Bu da düşüğe ileride de erken doğuma sebep olabilir dedi. Progestan verdi. Her kanamada yatman gerekiyor dedi.
Bulantılar gebeliğin verdiği psikoloji,oğlanın huysuzlukları eşimin odunluğu..hepsi eklenince toptan içim sıkılıyorCanım günaydınn... Neden canın sıkkın hayır olsun inşallah..
Maşallah. Rabbim sağlıkla ve zamanlıca kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Kızlar çok şükür kese gözüktü. Bebeğime bişey olmamış.
ayy ben de cevap yazdın mı diye okuyodum sayfaları. Parcayı gormediysen hala seninledir diyecektim cok sukur doktor cok guzel seyler soylemis. Eger imkanın varsa ailelerden birini çağır tatlım bi haftalığına da olsa gelsinler yardıma ve wc haricinden hic bir sey icin kalkma istersenKızlar çok şükür kese gözüktü. Bebeğime bişey olmamış.
Maşallah size,yata yata büyümüş valla. iyi büyütmüşsün maşallah. Gebelik kontrollerini yaptırmışmıydın,test değerlerin nasıllar. ben bu hafta kan vermeye gideceğim ama sabah aç gitmek gerekiyor,midem kabul etmiyor.Kızlar merhaba;
Bugün kontrolümüz vardı. Bebişi gördük. Kollarını bacaklarını oynatıyordu. Minnağım 1,73 cm olmuş. Teyzelerine selamı var :)
Canım çoook sevindim senin adına. Bebeğinden kıymetli değil hiçbir şey. Yatıp dinleneceksin o zaman artık. Doktorun evine yakın mı canım?
Kızlar merhaba;
Bugün kontrolümüz vardı. Bebişi gördük. Kollarını bacaklarını oynatıyordu. Minnağım 1,73 cm olmuş. Teyzelerine selamı var :)
Canım çoook sevindim senin adına. Bebeğinden kıymetli değil hiçbir şey. Yatıp dinleneceksin o zaman artık. Doktorun evine yakın mı canım?
selam.
bende Allah nasip ederse ikinci çocuğumu sizlerle birlikte alacağım kucağıma.
kalp atışını duydum şimdilik sıkıntım yok.
Ama ne kadar çok sayfa olmuş böyle ne ara yazdınız bu kadar
Bulantılar gebeliğin verdiği psikoloji,oğlanın huysuzlukları eşimin odunluğu..hepsi eklenince toptan içim sıkılıyor
Maşallah. Rabbim sağlıkla ve zamanlıca kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
ebisssss ve aleyküm selam maşallah paşaya! Yesin içsin göllensin yayılsın büyüsün
Maşallah size,yata yata büyümüş valla. iyi büyütmüşsün maşallah. Gebelik kontrollerini yaptırmışmıydın,test değerlerin nasıllar. ben bu hafta kan vermeye gideceğim ama sabah aç gitmek gerekiyor,midem kabul etmiyor.
Kızlaaaaarrrrrrr csnım cok fena kola cekti azıcık içsemm
Cnm eve almayın evde olunca insanın aklına düşüyor :) ben kucuk bir yudum alıp birakiyorum gonlum kalmasın diye sonra kalanını hemen döküyorum icemeyem diyeKızlaaaaarrrrrrr csnım cok fena kola cekti azıcık içsemm
Kızlaaaaarrrrrrr csnım cok fena kola cekti azıcık içsemm
Canımcım senin için erkek doğdu herhalde :)
Onları geçen kontrolde yaptırdım canım, bu sefer sadece ultrasonla baktı. Sadece tsh biraz yüksek çıktı, onun için de düşük dozda ilaç başladı. Bir sıkıntımız yok çok şükür. Aç karnına gidebilirsen daha iyi olur tabi canım, şeker falan da bakıyorlar ya.
Ohhh bee inan rahatladım ztn biliyordum bebişşş gıtmedııikiye bölünme kısmını pek anlmadaım ancak hamileliği boyunca hiç iş yapmayıp yatarak gecıren ve bebeine kavuşan anne cok gordum. . Sende takipte ol canım yorma kendını yat hep
Çalışıyorum ama sekreterim günü boyu oturuyorum. Eğer ilerde zor gelirse çıkarım artık napim. Bebeğimden önemli değil işÇok geçmiş olsun valla akşamdan beri aklım sendeydi,çok şükür bişi olmamış,rahim ile ilgili sıkıntı yaşıcaksınız,doktorunu bu dönemde iyi seç,o seni güzelce yönlendirsin,bir çok operasyon geçiren de var bu durumda. Senin muhakkak yatarak geçirmen gerekiyor günlerini,ayakta durmak yasak olmalı,ona göre kendini koru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?