2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cok sukur cok sevindim senin adina

Canım maaşallah.. geçmiş olsun.. Gözün aydınn bebişin seninle çok şükür..

Kızlar merhaba;

Bugün kontrolümüz vardı. Bebişi gördük. Kollarını bacaklarını oynatıyordu. Minnağım 1,73 cm olmuş. Teyzelerine selamı var :)

Canım çoook sevindim senin adına. Bebeğinden kıymetli değil hiçbir şey. Yatıp dinleneceksin o zaman artık. Doktorun evine yakın mı canım?

Canım günaydınn... Neden canın sıkkın hayır olsun inşallah..
Bulantılar gebeliğin verdiği psikoloji,oğlanın huysuzlukları eşimin odunluğu..hepsi eklenince toptan içim sıkılıyor

Maşallah. Rabbim sağlıkla ve zamanlıca kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

ebisssss ve aleyküm selam maşallah paşaya! Yesin içsin göllensin yayılsın büyüsün

ayy ben de cevap yazdın mı diye okuyodum sayfaları. Parcayı gormediysen hala seninledir diyecektim cok sukur doktor cok guzel seyler soylemis. Eger imkanın varsa ailelerden birini çağır tatlım bi haftalığına da olsa gelsinler yardıma ve wc haricinden hic bir sey icin kalkma istersen

Maşallah size,yata yata büyümüş valla. iyi büyütmüşsün maşallah. Gebelik kontrollerini yaptırmışmıydın,test değerlerin nasıllar. ben bu hafta kan vermeye gideceğim ama sabah aç gitmek gerekiyor,midem kabul etmiyor.

selam.
bende Allah nasip ederse ikinci çocuğumu sizlerle birlikte alacağım kucağıma.
kalp atışını duydum şimdilik sıkıntım yok.
Ama ne kadar çok sayfa olmuş böyle ne ara yazdınız bu kadar

Selam kızlar
Burcumerve37 cnm çok sevindim bebisin seninle birlikte birakmamis annesini

Kızlar benimde sol tarafta baskı vsr yine
Bende yatıyorum ayakta olunca oluyor

Ay masallahhh buyumus baya ufaklik... Aleykm selam bz de mincirdik onuu

selam.
bende Allah nasip ederse ikinci çocuğumu sizlerle birlikte alacağım kucağıma.
kalp atışını duydum şimdilik sıkıntım yok.
Ama ne kadar çok sayfa olmuş böyle ne ara yazdınız bu kadar

Hosgeldin aramizaa.. Valla kaynattikca kaynatiyo burda herkes

Canımcım senin için erkek doğdu herhalde :)

Onları geçen kontrolde yaptırdım canım, bu sefer sadece ultrasonla baktı. Sadece tsh biraz yüksek çıktı, onun için de düşük dozda ilaç başladı. Bir sıkıntımız yok çok şükür. Aç karnına gidebilirsen daha iyi olur tabi canım, şeker falan da bakıyorlar ya.

Kızlaaaaarrrrrrr csnım cok fena kola cekti azıcık içsemm
Cnm eve almayın evde olunca insanın aklına düşüyor :) ben kucuk bir yudum alıp birakiyorum gonlum kalmasın diye sonra kalanını hemen döküyorum icemeyem diye

Çok geçmiş olsun canım. Allahım yardımcın olsun seni ve bebisi korusun

Ay canım şu mideme bi laf geçirebilsem gideceğimde, bendeki mide problemi çok büyük,ne aç durabiliyorum ne tok durabiliyorum. genelde zaten kusamam,kramplarla kıvranıp duruyorum. Geceleri 1 gr uykum yok.

Daha bebeği hissetmediğim için arada kendimi kaptırıp her işi yapıyordum. Artık çok dikkat edecem. İnşallah kanamam daha olmaz. Şimdi yine kahverengi geliyor ama çok az.
Rahmim doğuştan ikiye bölünmüş canım. Anne karnında birleşmesi gerekirken birleşmemiş. Tek tarafında gebelik var dedi çok şükür.

Çalışıyorum ama sekreterim günü boyu oturuyorum. Eğer ilerde zor gelirse çıkarım artık napim. Bebeğimden önemli değil iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…