- 10 Ekim 2013
- 146
- 84
- 28
Çok geçmiş olsun canım. Allahım yardımcın olsun seni ve bebisi korusun
Canım maaşallah.. geçmiş olsun.. Gözün aydınn bebişin seninle çok şükür..
Kızlaaaaarrrrrrr csnım cok fena kola cekti azıcık içsemm
Kızlar merhaba;
Bugün kontrolümüz vardı. Bebişi gördük. Kollarını bacaklarını oynatıyordu. Minnağım 1,73 cm olmuş. Teyzelerine selamı var :)
Canım çoook sevindim senin adına. Bebeğinden kıymetli değil hiçbir şey. Yatıp dinleneceksin o zaman artık. Doktorun evine yakın mı canım?
Bulantılar gebeliğin verdiği psikoloji,oğlanın huysuzlukları eşimin odunluğu..hepsi eklenince toptan içim sıkılıyor
Maşallah. Rabbim sağlıkla ve zamanlıca kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
ebisssss ve aleyküm selam maşallah paşaya! Yesin içsin göllensin yayılsın büyüsün
ayy ben de cevap yazdın mı diye okuyodum sayfaları. Parcayı gormediysen hala seninledir diyecektim cok sukur doktor cok guzel seyler soylemis. Eger imkanın varsa ailelerden birini çağır tatlım bi haftalığına da olsa gelsinler yardıma ve wc haricinden hic bir sey icin kalkma istersen
Ay canım şu mideme bi laf geçirebilsem gideceğimde, bendeki mide problemi çok büyük,ne aç durabiliyorum ne tok durabiliyorum. genelde zaten kusamam,kramplarla kıvranıp duruyorum. Geceleri 1 gr uykum yok.
Yarım saat sürüyor canım çok da uzak değil. İşim rahat çok şükür ofiste genelde tekim uzanablyrm oturuyorum
Hay Allah yaa, senin zor geçiyormuş hamileliğin. Kolay gelsin canım. Benim çok şükür mide bulantım yok. Sadece bazen kokular çok rahatsız ediyor, onun haricinde çok şükür iyiyim.
Oh iy o zaman canım, ofiste de iyice otur da dinlen mutlaka
Haftaya pazartesi de kalp atışını dinleyecez inşallah teyzesi
ilki kız mı erkek mi ve kaç yaşında canımBen cnm ikinci
C vitamini ya tablet olarak al. Yada bol bol meyve yeslm arkadaşlar ben grip oldum da ilaçsız nasıl geçicek
Tesekkur ederim canim. Bazi sitelerde kese 1cm olunca yolk sac gorunmeli diyor. Bundan dolayi endiselendim. Ama sanirim herkesin degisken bu durum. Internetten cok araştirmayacagim diyorum. Panik oluyorum yoksa ama insanin elinden gelmiyor. Insallah hepimiz duyariz kalp atislarini.5+3 ken gitmistim bende canim doktorum kese buyumesi guzel ve zaten genelde o haftada bebislerimizi goremiyoruz bazilarimiz 7. Hafta net gorunur dedi doktorum o zaman kendini strese sokma normal seyler bunlar kese buyumeso guzelse sıkıntı olmaz demisti icini ferah tut kese guzel bebisini sende goreceksin ve ben hala gitmedm haftaya gitmeyi dusunuyorum kalp atisini duyuyaym daha net olsun diye
Ben çalışmıyorum evdeyim. Evde biraz is yapsam belim cok fena ağrıyorvalla canım korka korka haftasonu temizlik yaptım..çok şükür bişey olmadı kasıklarım ağırdı bazen dinlendim tekrar.. normaldede çalışıyorum ev iş öyle geçiyor.
Kizlar bebisleriniz kac hafta kac gunluk acaba
Gunaydin kizlar. Benimde dogum tarihim 25 agustos olarak gorunuyor. Sat:19 kasim. Suan 5+4 haftaligim ve bugun ilk ultrason kontrolum vardi. Kese 13.6 mm olarak gorundu cok sukur ama henuz icerde bisi goremedik. Karindan ultrasonla bakildi sadece. Doktor hersey normal 2 hafta sonra tekrar goruselim ozamn kalp atisini duyucaz dedi. Ama daha oncede 1 kere bos gebelik gecirdigim icin korkuyorum.Gerci ozamn ksse boyutlarim baya geriden geliyordu ve kanamam vardi. Sizce 5+4 iken 13mm kese boyu ve icinde bisi gormemek normal mi? Sizler ne zaman gordunuz bebisleri? Lutfen icime su serpin biraz
Tesekkur ederim canim. Bazi sitelerde kese 1cm olunca yolk sac gorunmeli diyor. Bundan dolayi endiselendim. Ama sanirim herkesin degisken bu durum. Internetten cok araştirmayacagim diyorum. Panik oluyorum yoksa ama insanin elinden gelmiyor. Insallah hepimiz duyariz kalp atislarini.
ben geçen hafta 5+6 da gitmiştim. acıbadem de vajinal ultrasonla bakıldı ve kalp atışını da duydum kesenin içinde bebeği de gördüm. aynı gün devlet hastanesinde karından bakıldığında hiç bişey yoktu. hatta dr dış gebelik olabilir bile dedi. ultrasonu iyi olan bi yere git bence canım. kese kaç mm yazmıyor valla ultrason fotoğraflarında. o konuda bişi diyemiycem. inşallah normal bir gebeliktirGunaydin kizlar. Benimde dogum tarihim 25 agustos olarak gorunuyor. Sat:19 kasim. Suan 5+4 haftaligim ve bugun ilk ultrason kontrolum vardi. Kese 13.6 mm olarak gorundu cok sukur ama henuz icerde bisi goremedik. Karindan ultrasonla bakildi sadece. Doktor hersey normal 2 hafta sonra tekrar goruselim ozamn kalp atisini duyucaz dedi. Ama daha oncede 1 kere bos gebelik gecirdigim icin korkuyorum.Gerci ozamn ksse boyutlarim baya geriden geliyordu ve kanamam vardi. Sizce 5+4 iken 13mm kese boyu ve icinde bisi gormemek normal mi? Sizler ne zaman gordunuz bebisleri? Lutfen icime su serpin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?