2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlaaaaarrrrrrr csnım cok fena kola cekti azıcık içsemm

Bence azcik ic hic icmeyip mutsuz olmak daha kotu bence tabi ki abartmamaliyiz, ben de hamileligi ogrendikten sonra hep saglikli beslenmeye calisiyorm mesela ama dun bi kacamak yapip burger yedimmm oh cok da guzel gitti

Yarım saat sürüyor canım çok da uzak değil. İşim rahat çok şükür ofiste genelde tekim uzanablyrm oturuyorum

Amin inşallah canım. Bebeğini kaybeden çokmuş ama benimki inşallah beni bırakmayacakannesinin yavrusu

İşe gidiyorum canım. Hatta bugün de işteyim oturuyorum hep ama yinede dikkatli davranmaya özen gösteriyorum. Bugün eşimde gelcek patronumla konuşacak. Hamile olduğumu durumumu anlatacak. Patronda sağolsun iyi biri. Bugün başım dönüyordu yüzün solmuş otur dinlen dedi .

Ay canım şu mideme bi laf geçirebilsem gideceğimde, bendeki mide problemi çok büyük,ne aç durabiliyorum ne tok durabiliyorum. genelde zaten kusamam,kramplarla kıvranıp duruyorum. Geceleri 1 gr uykum yok.

Hay Allah yaa, senin zor geçiyormuş hamileliğin. Kolay gelsin canım. Benim çok şükür mide bulantım yok. Sadece bazen kokular çok rahatsız ediyor, onun haricinde çok şükür iyiyim.

Yarım saat sürüyor canım çok da uzak değil. İşim rahat çok şükür ofiste genelde tekim uzanablyrm oturuyorum

Oh iy o zaman canım, ofiste de iyice otur da dinlen mutlaka

Haftaya pazartesi de kalp atışını dinleyecez inşallah teyzesi

Gunaydin kizlar. Benimde dogum tarihim 25 agustos olarak gorunuyor. Sat:19 kasim. Suan 5+4 haftaligim ve bugun ilk ultrason kontrolum vardi. Kese 13.6 mm olarak gorundu cok sukur ama henuz icerde bisi goremedik. Karindan ultrasonla bakildi sadece. Doktor hersey normal 2 hafta sonra tekrar goruselim ozamn kalp atisini duyucaz dedi. Ama daha oncede 1 kere bos gebelik gecirdigim icin korkuyorum. Gerci ozamn ksse boyutlarim baya geriden geliyordu ve kanamam vardi. Sizce 5+4 iken 13mm kese boyu ve icinde bisi gormemek normal mi? Sizler ne zaman gordunuz bebisleri? Lutfen icime su serpin biraz

5+3 ken gitmistim bende canim doktorum kese buyumesi guzel ve zaten genelde o haftada bebislerimizi goremiyoruz bazilarimiz 7. Hafta net gorunur dedi doktorum o zaman kendini strese sokma normal seyler bunlar kese buyumeso guzelse sıkıntı olmaz demisti icini ferah tut kese guzel bebisini sende goreceksin ve ben hala gitmedm haftaya gitmeyi dusunuyorum kalp atisini duyuyaym daha net olsun diye

Tesekkur ederim canim. Bazi sitelerde kese 1cm olunca yolk sac gorunmeli diyor. Bundan dolayi endiselendim. Ama sanirim herkesin degisken bu durum. Internetten cok araştirmayacagim diyorum. Panik oluyorum yoksa ama insanin elinden gelmiyor. Insallah hepimiz duyariz kalp atislarini.

Bende senin gibi ilk boş gebelik yaşadım,şimdi yeniden hamile kaldım ve aynısı olacak diye çok psikolojimi bozdum. Mecbursun dirayetli olup bekleyeceksin,şuanda belirttiğin değerler için görünmemesi anormal değil. ben de vajinal baktırdığımda tam 6 haftalıkken kalp atışını görebildim,kesem 15 mm di. Doktorlar ilk gördüklerinde genelde anlıyorlar,sana bişi yok dediyse bence yoktur. içini ferah tut.

Hiç ona göre değerlendirme bencede, benim boş gebelikte 2 hafta kadar yolk sak tüm keseyi kaplamış vaziyette kalmıştı. Görünmesi veya görünmemesi değil mesele.tam olarak içerideki yapısı ve boyutu önemli.Keseye göre küçük olduğundan görünmemiş bile olabilir.

ben geçen hafta 5+6 da gitmiştim. acıbadem de vajinal ultrasonla bakıldı ve kalp atışını da duydum kesenin içinde bebeği de gördüm. aynı gün devlet hastanesinde karından bakıldığında hiç bişey yoktu. hatta dr dış gebelik olabilir bile dedi. ultrasonu iyi olan bi yere git bence canım. kese kaç mm yazmıyor valla ultrason fotoğraflarında. o konuda bişi diyemiycem. inşallah normal bir gebeliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…