2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Vajinal ultrason karindan yapilana gore 1 hafta onceden gosterir deniyor. Ozamn sanirim benimde normal, 6+6 da gitsem tam şuana gore 1.5 hafta sonra oluyor. Doktorda 2 hafta sonra gel dedi. Hepimiz icin hayirlisi. Bilgilere tesekkurler cok.

Cok tesekkur ederim. Gebelik.org da yolk sac karindan ultrasonla gebelik kesesi 16-20 mm oldugunda gorulebilir, vajinal yolla 1 hafta oncesinde gorulebilir diyor. Sanirim 1-1.5 hafta sonra gitsem daha iyi. Keske direk o sekilde gitseydim bu beklemeler cok zor.

Haklisin cnm. Bekliycez artik baska care yok.tesekkur ederim.

gözün aydın canım, Allah bağışlasın bebişini, sağlıkla kucağına al inşallah

Kızlar merhaba;

Bugün kontrolümüz vardı. Bebişi gördük. Kollarını bacaklarını oynatıyordu. Minnağım 1,73 cm olmuş. Teyzelerine selamı var :)

Maşallah miniğe gözün aydın senin de canım daha da gelişssin serpilsin inşallah

Bulantılar gebeliğin verdiği psikoloji,oğlanın huysuzlukları eşimin odunluğu..hepsi eklenince toptan içim sıkılıyor

canım çok sıkma kendini, erkek kısmısı hep aynı zaten al birini vur diğerine sen kendine miniğe bak, arada bi karamsarlık geliyo ama bu günler de geçecek inşallah, azıcık keyif yap seni bugün evi işi salla

Kızlaaaaarrrrrrr csnım cok fena kola cekti azıcık içsemm
azıcık iç istersen bişey olmaz azıcıktan, ben geçen gün içtim valla yalan yok, canımın istediğini az az yiyorum yani zaten iki lokmada hevesi kaçıyo insanın

canım doktoruna güven, ters bişey olsa söylerdi zaten. ben 6+4'de gördüm mesela, kese boyutu nedir, kan değerim neydi o tarihte hiç bilmiyorum bile, herkesinki farklı olabilir çok detaylara bakma bence. zaten bebekler bu dönemde çok hızlı gelişiyolar, günden güne çok farkediyo, bi haftada bile çok farkeder, sen içini ferah tut, bebişi de kendini de üzme, her şey iyi olur inşallah

nasıl haber vermezler baska doktora randevu alırdın en azından
o hastanede iki tane var ikisi de yoktu bugün aradım ne zaman geleceği belli değilmiş saçmalık resmen ben doğuma girsem kadına ulaşamicam mı yani onun yüzünden başka yere bakcam o da zamanımı alcak işte

Cnm eve almayın evde olunca insanın aklına düşüyor :) ben kucuk bir yudum alıp birakiyorum gonlum kalmasın diye sonra kalanını hemen döküyorum icemeyem diye
Eşim içiyor işte yaa alıyor işte bmde gorunce csnım istıyo ama içmedim

ne zaman gelecekleri nasıl belli olmaz ya bizde araştırıyoruz canım daha inş iyi doktor denk gelir.

Sen hala gitmedin mi? Ay canım valla git başka bir hastanede başka bir doktor bul kendine,bu böyle sürüncemede hiç olmadı. Nasıl dayanıyorsun git git...

öyle diyor sekreter kız ne bilim benim test zamanım geliyor ondan telaşlanıyorum

Sen hala gitmedin mi? Ay canım valla git başka bir hastanede başka bir doktor bul kendine,bu böyle sürüncemede hiç olmadı. Nasıl dayanıyorsun git git...
o kadar şansızlık varki yakınımda 2-3 tane var benimki yok diğer hastanedeki ameliyat olmuş şimdi bi tane hiç bilmediğim yer var ona gidicem seçme şansım yok artık

Merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım 5+6 dayım. Sabah bulantılarım oluyor kasıklarda Ağrı'm ve akıntım çoğaldı buaralar :) ama genel olarak çok sıkıntı yaratmıyor Rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

ilki kız mı erkek mi ve kaç yaşında canım
Canım benim kızım var 8 yaşında

İçmedim yaa yeminliyim içmicemmm zararlı ne varsa canı cekıyo insanın işte :)
Kendini böyle sartlamayin bence canın ne istiyorsa ye iç aciymis tuzluymus takmayin ben normalde Fanta fln içme eşim içerken canım çekti bi yudum aldım o yetti daha fazlasını canım cekmedi

Bence cok normal 5. Hafta bittiginde biz de goremedk bi 10 gun sonra falan gelirseniz gorebilirz dedi ve gorsk cok sukur heyecanli ve sabirsiziz tabi ki annesi ama o kadar minicik ki nasil gorucez annesi susam bile olmamistir daha seninki

Hosgeldin aramizaa amin insa hepimiZee benm de agri akinti var ama olcak o kadar da demiii

Ayyyy kızlar alışverişe gittim geri dönüyorum migdem ağzıma geldi Bianda bulantı ben hiç kusamam normalde ama bu sefer çıkmak istedi arabayi durdurdum yasakta olsa çektim kenara gerçi cikaramadim yine ama 5 10 dk temiz hava yetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…