Nasıl geçti peki ? Ben giremedim kk ya son Zaman'larda
İnşallah. Yarın kan testi yaptırıp Çarşamba sonucu burdan bildiririm. Aranıza katılırım ağustos annesi olarakBence dusuk yapmadn kanaman oldu. Ben mutlaka baska bi doktora görün derim ttlm
Sevin tabi :) Ben de oyleyim cok sukur. Ilkinde de boyle olmustu, ikinci de de ayni5+3 günlk hamileyim. Hic ne bas donmesi ne mide bulantisi hic biseyim yok canm hep evdeyim gayet islerimi güzel güzel yapyrm yorulmuyorum da ablamlar böyle degildi onlar cok kötü olurdu ama bende hicbisey yok seviniyim dimi
Ayy ne güzel masallah. Insallah ileriki haftalarda böyle olmam olurmuyum kızSevin tabi :) Ben de oyleyim cok sukur. Ilkinde de boyle olmustu, ikinci de de ayni
Bulantin falan olmaz, rahat ol. Ama bende gebelik sekeri cikmisti, muhtemelern ikinci hamilelikte de cikacak..Ayy ne güzel masallah. Insallah ileriki haftalarda böyle olmam olurmuyum kız
Oh bak ne kdr sanslısın. Ama iste yoruluyorsun evde ful yat en azindan dinlenirsin.İşe gidiyorum canım. Hatta bugün de işteyim oturuyorum hep ama yinede dikkatli davranmaya özen gösteriyorum. Bugün eşimde gelcek patronumla konuşacak. Hamile olduğumu durumumu anlatacak. Patronda sağolsun iyi biri. Bugün başım dönüyordu yüzün solmuş otur dinlen dedi .
Soyle seker. Seni icince canim istiyo de ama icmem zararlı. Bebekten daha degerli ve onemliyse devam et de. Bizde ise yaradı artik ayran iciyoruzEşim içiyor işte yaa alıyor işte bmde gorunce csnım istıyo ama içmedim
İnsallah hayrlı sonuclarla dönersin ama bence bişey olmadi. Haşhaş hala orda inaniyorum.İnşallah. Yarın kan testi yaptırıp Çarşamba sonucu burdan bildiririm. Aranıza katılırım ağustos annesi olarak
6 haftalık canımKizlar bebisleriniz kac hafta kac gunluk acaba
Anladm canm insallah bi sıkntı olmadan geçer :)Bulantin falan olmaz, rahat ol. Ama bende gebelik sekeri cikmisti, muhtemelern ikinci hamilelikte de cikacak..
Canim ben duymadim boyle birsey ama belki gec dollenme olabilir. Sen dua et, rahat ol, Allah`a birak isini. Insallah saglikli bir bebisin olur. Herseyin hayirlisi.Arkadaslar hamileligi iki hafta geriden gelen kimse yok mu ya da hic boyle birsey duydunuz mu bir onceki sayfada durumumu yazmistim ama hic yorum yapan arkadas olmadi.
Ay benimde sol tarafımda yoğunlaşıyor ağrılar.Bir sorum var! Agrilarinizi genelde sol kasik tarafinda mi hissediyorsunuz yorulunca falan?
Arkadaslar hamileligi iki hafta geriden gelen kimse yok mu ya da hic boyle birsey duydunuz mu bir onceki sayfada durumumu yazmistim ama hic yorum yapan arkadas olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?