2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Nasıl geçti peki ? Ben giremedim kk ya son Zaman'larda

Yarın sabah kan testi yaptıracağım tekrardan. Değerlerimden anlaşılacak sürüp sürmediği ama kanamam 2. Günde kesildi. Zaten çok yoğunda değildi. Şimdilerde uzanıyorum bol bol dinleniyorum ama ufacık birşey yapsam hemen ağrı giriyor. Sezeryan doğum yapmışım da 1 hafta geçmiş gibi yarım Adam oldum çıktım. Akıntımda var. İçimden bir ses düşük yapmadın hamileliğin devam ediyor çünkü düşük yapsam kuş gibi olur rahatlarsın dediler tam tersi mutfak balkon arası gidip geliyorum sadece idrar testi yaptım bugün pozitif çıktı yine hamile görünüyor testte. Bakalım yarından sonra belli olacak arkadaşım

5+3 günlk hamileyim. Hic ne bas donmesi ne mide bulantisi hic biseyim yok canm hep evdeyim gayet islerimi güzel güzel yapyrm yorulmuyorum da ablamlar böyle degildi onlar cok kötü olurdu ama bende hicbisey yok seviniyim dimi
Sevin tabi :) Ben de oyleyim cok sukur. Ilkinde de boyle olmustu, ikinci de de ayni

Hosgeldin aramizaa amin insa hepimiZee benm de agri akinti var ama olcak o kadar da demiii [/QUOTE]
Teşekkür ederim hoşbuldum :) evet olacak o kadar anne olmak kolay değil :)

Selam arkadaslar,
Ben 7+5 gunluk hamile oldugumu saniyordum. Bugun ilk kez doktora gittim, doktor kesenin 5+5 gorundugunu ve bebegi goremedigini soyledi.
9 gun sonrasi icin randevu verdi.

Ben bu konu basligi altinda bu sartlarda oldugu halde gebeligi saglikli sekilde devam eden arkadaslar oldugunu hatirliyorum ama gecmis yillarda acilan bi konuda hemen hepsi kisa sure sonra gebeligi sonlandirmak zorunda kalmis.

Umutsuz olmak istemiyorum ama surekli bu durumu dusunuyorum.

Oh bak ne kdr sanslısın. Ama iste yoruluyorsun evde ful yat en azindan dinlenirsin.

Eşim içiyor işte yaa alıyor işte bmde gorunce csnım istıyo ama içmedim
Soyle seker. Seni icince canim istiyo de ama icmem zararlı. Bebekten daha degerli ve onemliyse devam et de. Bizde ise yaradı artik ayran iciyoruz

İnşallah. Yarın kan testi yaptırıp Çarşamba sonucu burdan bildiririm. Aranıza katılırım ağustos annesi olarak
İnsallah hayrlı sonuclarla dönersin ama bence bişey olmadi. Haşhaş hala orda inaniyorum.

Herkese iyi akşamlar...
Bugün benim doğumgünüm, nasipse yeni yaşımda 2 çocuklu biri olucam artık inşaAllah
Benim de ruh halim kötü gibi, yani kendimi mutsuz hissediyorum elh bugünümr ama hamilelikten sanırım, oğluma hamileyken de böyle hissederdim...

Doktor kontrolüne girmeden çikolata yiyin bebeği daha rahat görürsünüz inşallah

Bir tavsiyem daha var, mümkün olduğunca portakal suyu için azcık mide yanması yapar ama bebeğe kilo yapar, oğlumda denemiştim gerçekten maşaAllah 4270 gr doğmuştu, o sene hamile olan herkese söylemiştim 4 kg altında bebek olmamıştı
Öptüm sizi ve bebişlerii

Bir sorum var! Agrilarinizi genelde sol kasik tarafinda mi hissediyorsunuz yorulunca falan?

Bir sorum var! Agrilarinizi genelde sol kasik tarafinda mi hissediyorsunuz yorulunca falan?

Meraba N nimet1 , benim belime ve kalçama giriyo ağrı daha çok. 2 hafta önce öğrendiğim dönemde kasıklarımda şiddetli adet sancısı oluyordu. şimdi geçti şükür. sağ veya sol kasığımda ağrı olmuyor ama:)

Arkadaslar hamileligi iki hafta geriden gelen kimse yok mu ya da hic boyle birsey duydunuz mu bir onceki sayfada durumumu yazmistim ama hic yorum yapan arkadas olmadi.

Arkadaslar hamileligi iki hafta geriden gelen kimse yok mu ya da hic boyle birsey duydunuz mu bir onceki sayfada durumumu yazmistim ama hic yorum yapan arkadas olmadi.
Canim ben duymadim boyle birsey ama belki gec dollenme olabilir. Sen dua et, rahat ol, Allah`a birak isini. Insallah saglikli bir bebisin olur. Herseyin hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…