2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar benim kesem değişik ya, yuvarlak değil Umarım bi sorun yoktur, perşembe günü kontrole gidicem, saat sayıyorum ya nasıl perşembe olucak offff...

Eklentiler

• bebişim.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar benim kesem değişik ya, yuvarlak değil Umarım bi sorun yoktur, perşembe günü kontrole gidicem, saat sayıyorum ya nasıl perşembe olucak offff...
İnce yuvarlak farketmez dıye okudum bi yerde canım telaş etme yahu karından mı gozuktu Bu sekilde

QUOTE="TAROTTO, post: 44341293, member: 496908"]Kızlar benim kesem değişik ya, yuvarlak değil Umarım bi sorun yoktur, perşembe günü kontrole gidicem, saat sayıyorum ya nasıl perşembe olucak offff...[/QUOTE]
Kac mm daha kucuk gibi

İnce yuvarlak farketmez dıye okudum bi yerde canım telaş etme yahu karından mı gozuktu Bu sekilde

Evet karından baktı doktorum..

QUOTE="TAROTTO, post: 44341293, member: 496908"]Kızlar benim kesem değişik ya, yuvarlak değil Umarım bi sorun yoktur, perşembe günü kontrole gidicem, saat sayıyorum ya nasıl perşembe olucak offff...

Kac mm daha kucuk gibi[/QUOTE]

mm bilmiyorum ama GS 1,03cm GS Average 1,04cm yazıyor ultrason kaıdında

Canim ben duymadim boyle birsey ama belki gec dollenme olabilir. Sen dua et, rahat ol, Allah`a birak isini. Insallah saglikli bir bebisin olur. Herseyin hayirlisi.
Tesekkur ederim canim. Insallah hayirlisi olur

canım benim de 1 hafta geriymiş. geç döllenmedir, üzülme
Insallh canim. 1 haftayi normal goruyorlar ama 2 haftayi biraz fazla buluyorlar.
Doktorum da kotu bi haberim var diyerek basladi anlatmaya.
Surekli bana iyi misin diye sordu.
Ben cikarken tektar iyi olup olmadgmi sordu filan. Oyle olunca ben de umitsizlige kapildim biran.

Evet karından baktı doktorum..

Kac mm daha kucuk gibi

mm bilmiyorum ama GS 1,03cm GS Average 1,04cm yazıyor ultrason kaıdında[/QUOTE]
Bak canım daha cok kucuk oldugu için boyle göxukurmuş ztn ilerleyen haftalarda yuvarlak hal alıyormuş

Canımya üzülme benimde yuvarlak değil belki küçük oldukları içindir.Bana haftaya gel dedi yarın gidicem ama sabırsızlanıyorum.Birşey dedimi Dr sana normal birşeymiymiş..

Boş gebelik yaşayan biri olarak sana yorumumu iletmek isterim. Genelde doktorlar ani karar vermemek için bekleme taraftarı oluyorlar. Çünkü geç Döllenme bazen 3 hafta bile farkedebiliyor. Bu senin ilk gebeliğin mi.

Arkadaslar hamileligi iki hafta geriden gelen kimse yok mu ya da hic boyle birsey duydunuz mu bir onceki sayfada durumumu yazmistim ama hic yorum yapan arkadas olmadi.

Yeni geldim anca okuyorum.

Buda benim bebeğim bugün çok şükür gördük. Şekli fasulyemi yuvarlakmi sizce
oy cnmmmm ne güzel haberler veriyorsunuz bugun. Hayırlı olsun çok mutlu oldum canım.

bugün doktora gittim 7+3 günlük dedi. kalp atışlarını dinletti. boyu 13,1 mm 3 hafta sonra kontrole çağırdı

Maşallah masallah yattığı yerden büyümüş desene.. Ultrason resmin varsa göster fındığı bize.

Ay canımmm o daha ne şekilden şekile giricem,senin kese daha çok minik herhalde. Zamanla yapısı düzelir merak etme.

Hımmmmmm doktorun lafa direk bu şekilde mi başladı . Canım az sabret 2 hafta içinde herşey netleşir.ama doktorlar birşeyi görüyorlarsa doğru çıkıyor. Yınede Can'ını hiç Sıkma çünkü Allah büyüktür. Ne olacağı bilinmez. Aynı şeyi yaşayan biri olarak söylüyorum 2 hafta boyunca hergün Aralıksız Ağladım. Ama faydası olmadı. Bu Dünya'ya sağlıklı olabilecek canlılar doğuyor . Çok sık görünen birşey tek sen değilsin. Herşeyi hazırlıklı ol. Planlı bir gebelik miydi

hoşgeldin

İyi akşamlar hanımlar. Umarım siz ve bebişleriniz iyidir. Yarın bebişimizin ilk seslerini duymaya gideceğiz. Heyecanlıyız.

nymeria-burcu canim bu ilk gebeligim degil. 3,5 yasinda bi oglum var.

Planli bir gebelikti. Dr gec dollenme konusundan hic bahsetmedi bile. Bi de vajinal usg ile bakmak istedi ama ben gobekten bakilani istedim. Zaten bebek te gorunmedi.

Benim Sat 5 Kasim buna gore 11agustosta dogumun olmasini bekliyorduk.
Son durumda Sat 7+5 gosteriyor USG ise 5+5 gosteriyor. Ama cok sukur hic lekelenme filan olmadi simdiye kadr.

Ilgilendigin icin tesekkur ederim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…