2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
mm bilmiyorum ama GS 1,03cm GS Average 1,04cm yazıyor ultrason kaıdında

Sağ alt yada sol altta yazmiyormu kaç haftalik ve kaç mm olduğu[/QUOTE]
5+0 ayın 22si, ultrason tarihi. mm değil, cm olarak o değerler var, mm olarak bişey yazmıyor cnm

mm bilmiyorum ama GS 1,03cm GS Average 1,04cm yazıyor ultrason kaıdında
Bak canım daha cok kucuk oldugu için boyle göxukurmuş ztn ilerleyen haftalarda yuvarlak hal alıyormuş[/QUOTE]

Yaa inşallah canım, internette okuduklarım beni çok korkuttu.

Canımya üzülme benimde yuvarlak değil belki küçük oldukları içindir.Bana haftaya gel dedi yarın gidicem ama sabırsızlanıyorum.Birşey dedimi Dr sana normal birşeymiymiş..

sormadım ki, ben leyla gibi aldım fotoyu çıktım. sonra evde aklıma geldi bu neden böyle diye, şimdi sorucam işde perşembe sabah. Sana bişey dedii doktor?

Sağ alt yada sol altta yazmiyormu kaç haftalik ve kaç mm olduğu
5+0 ayın 22si, ultrason tarihi. mm değil, cm olarak o değerler var, mm olarak bişey yazmıyor cnm[/QUOTE]

O zaman daha küçük demekki. Zaman geçtikçe şekilden şekilde girer merak etme. Doktor bu sıkıntı görmedi ise problem yoktur.

Arkadaslar hamileligi iki hafta geriden gelen kimse yok mu ya da hic boyle birsey duydunuz mu bir onceki sayfada durumumu yazmistim ama hic yorum yapan arkadas olmadi.
Merhaba canım. Evet benim de 2 hafta geriden geliyor ve geç döllenme olduğu biliyorum çünkü sat 7 kasım ama 26 kasımda doktora gittiğimde hamilelik yoktu şimdi 8 hafta olması gerekirken 6 hafta dedi bugün doktorum bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür herşey yolunda.

Belki göbekten baktığı için görememiştir. Kesen büyükmüy dü en az 14 mm falansa karından rahat görünüyor. Yınede içini ferah tut. 10 gün sonra anlaşılır.

Bak canım daha cok kucuk oldugu için boyle göxukurmuş ztn ilerleyen haftalarda yuvarlak hal alıyormuş

Yaa inşallah canım, internette okuduklarım beni çok korkuttu.

sormadım ki, ben leyla gibi aldım fotoyu çıktım. sonra evde aklıma geldi bu neden böyle diye, şimdi sorucam işde perşembe sabah. Sana bişey dedii doktor?[/QUOTE]
Ben ısrarlı bir şekilde sordum normal bişeymi dedim.Şuan kese görünüyor bu güzel diğerleri soru işareti haftaya bakıcaz dedi.Kese henüz 8 mm çok küçük yerleşmeye çalışıyor dedi.progestan veriyorum her ihtimale karşı hem düşüğü önler hem bebeği besler dedi..

Buda benim bebeğim bugün çok şükür gördük. Şekli fasulyemi yuvarlakmi sizce
Masallah ne guzel bu kesecikleri dolu gormek. Cnm daha once girdinmi ultrasona 5+4 iken gittim ben 13mm sadece kese gorundu. Senin burda kesen kac mm ve karindan mi bakildi acaba?

Kızlar benim kesem değişik ya, yuvarlak değil Umarım bi sorun yoktur, perşembe günü kontrole gidicem, saat sayıyorum ya nasıl perşembe olucak offff...
Bir arkadasimin keseside ayni seninki gibiydi. Bende ozaman sasirmistim. Ama doktoruda hic bir problem belirtmemisti ve cokta saglikli bir bebegi oldu:)

Masallah ne guzel bu kesecikleri dolu gormek. Cnm daha once girdinmi ultrasona 5+4 iken gittim ben 13mm sadece kese gorundu. Senin burda kesen kac mm ve karindan mi bakildi acaba?

Evet canım ayin 21 de girmiştim 5+6 dı sadece keseyi gördük kese 18.7 mm di. Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Bugün gittik bebeği ölçtü 8 mm miş 6+6 gunlukmus. Her ikisindede karindan baktı kalp atışını kendisi gördü ama dinletmedi zararliymis sanırım.

5+0 ayın 22si, ultrason tarihi. mm değil, cm olarak o değerler var, mm olarak bişey yazmıyor cnm

O zaman daha küçük demekki. Zaman geçtikçe şekilden şekilde girer merak etme. Doktor bu sıkıntı görmedi ise problem yoktur.[/QUOTE]
A advcte doktor bişey söylemedi de acaba korkutmamak içinmi diye evham yaptım işte. benim gbi uzun süre bekleyp de hamile kalınca herşeyden evham oluyo heralde arkadaşım:) inşallah dediğin gibidir, sağol

Gozunaydin canim. Sat a gore senden 2gun onde oluyorum ama biz sadece keseyi gorebildik bugun. Bebek gorunmedi.

Ben ısrarlı bir şekilde sordum normal bişeymi dedim.Şuan kese görünüyor bu güzel diğerleri soru işareti haftaya bakıcaz dedi.Kese henüz 8 mm çok küçük yerleşmeye çalışıyor dedi.progestan veriyorum her ihtimale karşı hem düşüğü önler hem bebeği besler dedi..[/QUOTE]

bana progestan da vermedi, yani böyle durumlarda düşük tehdidi oluyormuş. aslında vermeliydi ama....
ben de kafama göre kullanmak da isstemedim.
Vardır bir bildiği heralde doktorcuğumun. eski doktorumun numarası vardı, aklıma takılan bişey olunca arıyodum ama bu doktor vermedi numara falan. mecbur bekliyoz. ne zor şey ya

Bir arkadasimin keseside ayni seninki gibiydi. Bende ozaman sasirmistim. Ama doktoruda hic bir problem belirtmemisti ve cokta saglikli bir bebegi oldu:)

Canım ne güzel konuşuyosun öyle kaç gündür nette benim gibi olan varmı diye arayıp duruyodum yaa, inşallah benim pirincimde sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…