- 16 Ekim 2015
- 66
- 36
- 3
- 34
mm bilmiyorum ama GS 1,03cm GS Average 1,04cm yazıyor ultrason kaıdında
Bak canım daha cok kucuk oldugu için boyle göxukurmuş ztn ilerleyen haftalarda yuvarlak hal alıyormuş[/QUOTE]mm bilmiyorum ama GS 1,03cm GS Average 1,04cm yazıyor ultrason kaıdında
Canımya üzülme benimde yuvarlak değil belki küçük oldukları içindir.Bana haftaya gel dedi yarın gidicem ama sabırsızlanıyorum.Birşey dedimi Dr sana normal birşeymiymiş..
Benimki 0.50 seninki yine 1 cikmiş :)[/QUOTE]mm bilmiyorum ama GS 1,03cm GS Average 1,04cm yazıyor ultrason kaıdında
5+0 ayın 22si, ultrason tarihi. mm değil, cm olarak o değerler var, mm olarak bişey yazmıyor cnm[/QUOTE]Sağ alt yada sol altta yazmiyormu kaç haftalik ve kaç mm olduğu
Merhaba canım. Evet benim de 2 hafta geriden geliyor ve geç döllenme olduğu biliyorum çünkü sat 7 kasım ama 26 kasımda doktora gittiğimde hamilelik yoktu şimdi 8 hafta olması gerekirken 6 hafta dedi bugün doktorum bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür herşey yolunda.Arkadaslar hamileligi iki hafta geriden gelen kimse yok mu ya da hic boyle birsey duydunuz mu bir onceki sayfada durumumu yazmistim ama hic yorum yapan arkadas olmadi.
nymeria-burcu canim bu ilk gebeligim degil. 3,5 yasinda bi oglum var.
Planli bir gebelikti. Dr gec dollenme konusundan hic bahsetmedi bile. Bi de vajinal usg ile bakmak istedi ama ben gobekten bakilani istedim. Zaten bebek te gorunmedi.
Benim Sat 5 Kasim buna gore 11agustosta dogumun olmasini bekliyorduk.
Son durumda Sat 7+5 gosteriyor USG ise 5+5 gosteriyor. Ama cok sukur hic lekelenme filan olmadi simdiye kadr.
Ilgilendigin icin tesekkur ederim canim.
Aynı dertten muzdaribiZ Ben kolan Mehmet beye gidiyorum ama bilemiyorumMerhaba herkese! bende yeni hamişlerden!
yaklaşık 6 haftalık. aranızada yeni katıldım.
istanbul/beylikdüzünde yaşıyorum.
iyi bir doktor bulamıyorum,hemde hesaplı :)
Bak canım daha cok kucuk oldugu için boyle göxukurmuş ztn ilerleyen haftalarda yuvarlak hal alıyormuş
Masallah ne guzel bu kesecikleri dolu gormek. Cnm daha once girdinmi ultrasona 5+4 iken gittim ben 13mm sadece kese gorundu. Senin burda kesen kac mm ve karindan mi bakildi acaba?Buda benim bebeğim bugün çok şükür gördük. Şekli fasulyemi yuvarlakmi sizce
Bir arkadasimin keseside ayni seninki gibiydi. Bende ozaman sasirmistim. Ama doktoruda hic bir problem belirtmemisti ve cokta saglikli bir bebegi oldu:)Kızlar benim kesem değişik ya, yuvarlak değilUmarım bi sorun yoktur, perşembe günü kontrole gidicem, saat sayıyorum ya nasıl perşembe olucak offff...
Masallah ne guzel bu kesecikleri dolu gormek. Cnm daha once girdinmi ultrasona 5+4 iken gittim ben 13mm sadece kese gorundu. Senin burda kesen kac mm ve karindan mi bakildi acaba?
Soyle seker. Seni icince canim istiyo de ama icmem zararlı. Bebekten daha degerli ve onemliyse devam et de. Bizde ise yaradı artik ayran iciyoruz
5+0 ayın 22si, ultrason tarihi. mm değil, cm olarak o değerler var, mm olarak bişey yazmıyor cnm
Gozunaydin canim. Sat a gore senden 2gun onde oluyorum ama biz sadece keseyi gorebildik bugun. Bebek gorunmedi.Merhaba canım. Evet benim de 2 hafta geriden geliyor ve geç döllenme olduğu biliyorum çünkü sat 7 kasım ama 26 kasımda doktora gittiğimde hamilelik yoktu şimdi 8 hafta olması gerekirken 6 hafta dedi bugün doktorum bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür herşey yolunda.
Ben ısrarlı bir şekilde sordum normal bişeymi dedim.Şuan kese görünüyor bu güzel diğerleri soru işareti haftaya bakıcaz dedi.Kese henüz 8 mm çok küçük yerleşmeye çalışıyor dedi.progestan veriyorum her ihtimale karşı hem düşüğü önler hem bebeği besler dedi..[/QUOTE]Yaa inşallah canım, internette okuduklarım beni çok korkuttu.
sormadım ki, ben leyla gibi aldım fotoyu çıktım. sonra evde aklıma geldi bu neden böyle diye, şimdi sorucam işde perşembe sabah. Sana bişey dedii doktor?
Bir arkadasimin keseside ayni seninki gibiydi. Bende ozaman sasirmistim. Ama doktoruda hic bir problem belirtmemisti ve cokta saglikli bir bebegi oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?