- 28 Aralık 2015
- 6
- 8
- 86
Teşekkür ederim hoşbuldumhoşgeldin
Selam canim, benim de sol tarafta baski var, cok tedirgin oluyorum. Ilk gebeligimde tek tarafli sizi yada baski hissetmemistim. Bir doktora gidip bebegi gorsem rahatlayacagim. Aklima kotu kotu seyler geliyor yok yere..Selam kızlar
@Oznur082016 cnm çok sevindim bebisin seninle birlikte birakmamis annesini
Kızlar benimde sol tarafta baskı vsr yine
Bende yatıyorum ayakta olunca oluyor
Saçlarını boyatan arkadaşlar. ,
Hamilelikte nasıl yapıcaksiniz?
Dipler geldi bende cok tuhaf duruyor ya
Kızlar galiba bebeğimden ayrılıyorum
Yasasin cok mutlu oldum. Insallah hepimiz yasariz bu mutlulugu.Evet canım ayin 21 de girmiştim 5+6 dı sadece keseyi gördük kese 18.7 mm di. Bir hafta sonra tekrar gel dedi. Bugün gittik bebeği ölçtü 8 mm miş 6+6 gunlukmus. Her ikisindede karindan baktı kalp atışını kendisi gördü ama dinletmedi zararliymis sanırım.
Korkma canm bebişin biraz naz yapms size artk yapmaz annesi yarın görürsn bebisini canm merak etme.Kızlar yarın randevum var..5+4 te gorememiştik cok uzulmuştum yrn 6+5 olacağız. . Gorunur inşallah bu sekilde olan varmı aranızda ya yine gozukmezse dıye cok korkuyorum
Ben varım ben varimKızlar yarın randevum var..5+4 te gorememiştik cok uzulmuştum yrn 6+5 olacağız. . Gorunur inşallah bu sekilde olan varmı aranızda ya yine gozukmezse dıye cok korkuyorum
İnşallah canım benımKorkma canm bebişin biraz naz yapms size artk yapmaz annesi yarın görürsn bebisini canm merak etme.annecik
Canım ben tüp bebek le hamile kaldim crinone jeli saat 4 de progestan 200 de sabah sekiz akşam 12 kullanıyorum emilen emiliyo geri kalan atiliyo yani gayet normal mantarla falan alakasi yok içini rahat tutKızlar bilginiz var mı???
Ekte fotoda fitilleri kullanıyorum. Ve söylemesi ayıp vakinamda çökelek (lor peynir) gibi birikiyor ve geri geliyor. Enfeksiyon, mantar olurum diye öyle korkuyorum ki. Yarın utana sıkıla dr uma söyleyeceğim. Bugün fitilisabah kullandım. Crınone yi akşam yatarken kullanmam gerekiyor ama bilgi almadan kullanmak istemiyorum.
Supersın valla masallah ona heyecan bastı bakalım bizimki ne durumdaBen varım ben varim5+4 idim bugun. Doktor bir sevinc iste burda dedi. Bende sandim bebeki gorduk. Keseye sevinmiş megerse doktorcum. Buna da ayrica şukur tabi ama ben boş gebelik gecirdigim icin o bomboş keseyi gorunce icimi gene bir korku kapladi. Ama cok normal dedi. 2 hafta sonra gel tekrar dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem.
Ben de gideceğim. Can'ım inş. Güzel güzel duyarız bebişlerimizin ilk seslerini duyarıııızz :)))Iyi akşamlar kizlar yarın bebisimin kalp atışını duymaya gidicem inşallah bi sorun çıkmaz
Ayy bu oluyor yani öyle mi? O kadar korktum ki enfeksiyona sebep olur diyeCanım ben tüp bebek le hamile kaldim crinone jeli saat 4 de progestan 200 de sabah sekiz akşam 12 kullanıyorum emilen emiliyo geri kalan atiliyo yani gayet normal mantarla falan alakasi yok içini rahat tut
Ne bombası Can'ım hayırdırBaşladılar bomba atmaya ya
Dışarda falan korkuyorum peşpeşe atarlar artık
Yılbaşı bombaları canım erkenden basliyorlarNe bombası Can'ım hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?