2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selam kızlar
@Oznur082016 cnm çok sevindim bebisin seninle birlikte birakmamis annesini

Kızlar benimde sol tarafta baskı vsr yine
Bende yatıyorum ayakta olunca oluyor
Selam canim, benim de sol tarafta baski var, cok tedirgin oluyorum. Ilk gebeligimde tek tarafli sizi yada baski hissetmemistim. Bir doktora gidip bebegi gorsem rahatlayacagim. Aklima kotu kotu seyler geliyor yok yere..

Yasasin cok mutlu oldum. Insallah hepimiz yasariz bu mutlulugu.

Kızlar bilginiz var mı???
Ekte fotoda fitilleri kullanıyorum. Ve söylemesi ayıp vakinamda çökelek (lor peynir) gibi birikiyor ve geri geliyor. Enfeksiyon, mantar olurum diye öyle korkuyorum ki. Yarın utana sıkıla dr uma söyleyeceğim. Bugün fitilisabah kullandım. Crınone yi akşam yatarken kullanmam gerekiyor ama bilgi almadan kullanmak istemiyorum.

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar yarın randevum var..5+4 te gorememiştik cok uzulmuştum yrn 6+5 olacağız. . Gorunur inşallah bu sekilde olan varmı aranızda ya yine gozukmezse dıye cok korkuyorum
Korkma canm bebişin biraz naz yapms size artk yapmaz annesi yarın görürsn bebisini canm merak etme. annecik

Kızlar yarın randevum var..5+4 te gorememiştik cok uzulmuştum yrn 6+5 olacağız. . Gorunur inşallah bu sekilde olan varmı aranızda ya yine gozukmezse dıye cok korkuyorum
Ben varım ben varim 5+4 idim bugun. Doktor bir sevinc iste burda dedi. Bende sandim bebeki gorduk. Keseye sevinmiş megerse doktorcum. Buna da ayrica şukur tabi ama ben boş gebelik gecirdigim icin o bomboş keseyi gorunce icimi gene bir korku kapladi. Ama cok normal dedi. 2 hafta sonra gel tekrar dedi. 2 hafta sonra tekrar gidicem.

Canım ben tüp bebek le hamile kaldim crinone jeli saat 4 de progestan 200 de sabah sekiz akşam 12 kullanıyorum emilen emiliyo geri kalan atiliyo yani gayet normal mantarla falan alakasi yok içini rahat tut

Supersın valla masallah ona heyecan bastı bakalım bizimki ne durumda

Canım ben tüp bebek le hamile kaldim crinone jeli saat 4 de progestan 200 de sabah sekiz akşam 12 kullanıyorum emilen emiliyo geri kalan atiliyo yani gayet normal mantarla falan alakasi yok içini rahat tut
Ayy bu oluyor yani öyle mi? O kadar korktum ki enfeksiyona sebep olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…