- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
Cevabin icin tesekkur ederim canim. Kesenin buyuklugunu soylemedi. 10 gun beklemeden baska bi doktora daha gitmek istiyorum. Hakkimizda en hayirlisi ne ise o olsun insallhBelki göbekten baktığı için görememiştir. Kesen büyükmüy dü en az 14 mm falansa karından rahat görünüyor. Yınede içini ferah tut. 10 gün sonra anlaşılır.
Evet yorulduğumda sol kasıktaBir sorum var! Agrilarinizi genelde sol kasik tarafinda mi hissediyorsunuz yorulunca falan?
Benimki 0.50 seninki yine 1 cikmiş :)
Günaydın güzel hamişler ve tatlı bebişlerr
Günaydın Canım,
Bugün nasılız,ben iyiyim çok şükür,mide problemim olmadığı sürece.
Can'ım benimde 5+0 da gittim kesenin boyu 3 mm dedi doktor Bebek gözükmedi haftasına göre küçük kese dedi bende o Zaman çok korktum hatta cuma günü hafif kahverengi şeklinde kanamam oldu o gün zaten gittim doktorada yarın tekrar gidicem geç döllenme diye düşünüyorum kanamanın da yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum sende takma kafana benim 2. Bebeğim ALLAH nasip ederse o zamanlar hamileyken yine kadınlar kulubünde 2015 mart anneleri topiğindeydim böyle olup bebekleri geç gözüken anneler vardı hiç kafamıza takmayalım bence stres yapıp bebeklerimizi de etkilemeyelim ALLAH büyüktür ona emanetizKızlar yarın randevum var..5+4 te gorememiştik cok uzulmuştum yrn 6+5 olacağız. . Gorunur inşallah bu sekilde olan varmı aranızda ya yine gozukmezse dıye cok korkuyorum
eee göründün mü?Kızlar hastanedeyim,ilk defa ultrasona giricem dua edin lütfen..
benim gebelik kanda çıktı ama ben hala doktora gitmedim gtsem de bişey grünmez şu anda diye. ilkinden tcrübeliyim :) ama beklemek zor geliyor ya :)
canım öyle oluyor bende fitil kullanmıştım enfeksiyon için ..sanıyosun ki hiç erimemiş bembeyaz dökülüyor çamaşıra falan.. bende fitil sayesinde enfeksiyondan kurtulmuştum iyice itebiliyormusun ben parmağım gittiği kadar sokmaya çalıştım...geçmiş olsun ...Kızlar bilginiz var mı???
Ekte fotoda fitilleri kullanıyorum. Ve söylemesi ayıp vakinamda çökelek (lor peynir) gibi birikiyor ve geri geliyor. Enfeksiyon, mantar olurum diye öyle korkuyorum ki. Yarın utana sıkıla dr uma söyleyeceğim. Bugün fitilisabah kullandım. Crınone yi akşam yatarken kullanmam gerekiyor ama bilgi almadan kullanmak istemiyorum.
maşallah annesiBuda benim bebeğim bugün çok şükür gördük. Şekli fasulyemi yuvarlakmi sizce
daha çok erken benim de olmadı bulantım henüz. :) aman olmasın daha iyiKizlar hic mide bulantisi ve kokuya karsi hassasiyet hissetmeyen var mi benim gibi. Yani yumurta ve sut bile ayni anda yiyip icebiliyorumki normalde bile pek cok insanin midesi kaldirmaz bunu tamam olmamasi iyide bukadr da olur mu yoksa daha erken diye mi? 5+5 teyim.
Kizlar hic mide bulantisi ve kokuya karsi hassasiyet hissetmeyen var mi benim gibi. Yani yumurta ve sut bile ayni anda yiyip icebiliyorumki normalde bile pek cok insanin midesi kaldirmaz bunu tamam olmamasi iyide bukadr da olur mu yoksa daha erken diye mi? 5+5 teyim.
daha çok erken benim de olmadı bulantım henüz. :) aman olmasın daha iyi
günaydın canımkızlar günaydın...
daha önce boş gebelik geçirenler olmuştur. bende yarın kalp atışını dinlemeye gidicem boş gebelik olsaydı düşük yapardım dimi şimdiye kadar sanırsam 7 haftalık olduk... inşallah kesede bebeğimi görürüz çok heyecanlıyım çok da korkuyorum
evet canım sabah kontrolümüz var... bende mide bulantısı falan yok şimdi... aslında bebek olmadan önceki gibiyim hatta çok enerji doluyum o yüzden şimdi ne durumda bebek yada var mı yok mu bu haftayı zor ettimgünaydın canım
bizde perşembe gidicez nasipse
aynı korkular hep mevcutinşallah hayırlı haberler ile gelirsin canım
yarın sabah mı gideceksiniz, pıt pıt atışları duyda gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?