2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Belki göbekten baktığı için görememiştir. Kesen büyükmüy dü en az 14 mm falansa karından rahat görünüyor. Yınede içini ferah tut. 10 gün sonra anlaşılır.
Cevabin icin tesekkur ederim canim. Kesenin buyuklugunu soylemedi. 10 gun beklemeden baska bi doktora daha gitmek istiyorum. Hakkimizda en hayirlisi ne ise o olsun insallh

Benimki 0.50 seninki yine 1 cikmiş :)

benimki uzun :))[/QUOTE]
Sıkma canini insallah guzel olacak her sey. Bazen abuk subuk seyler soyleyenler de oluyo. bebeğinin iyi hissetmeye ihtiyacı var. Dogal olarak senin ihtiyacın var. Dua et insallah alacaz kucağimiza Allahin izni ile

Kızlar yarın randevum var..5+4 te gorememiştik cok uzulmuştum yrn 6+5 olacağız. . Gorunur inşallah bu sekilde olan varmı aranızda ya yine gozukmezse dıye cok korkuyorum
Can'ım benimde 5+0 da gittim kesenin boyu 3 mm dedi doktor Bebek gözükmedi haftasına göre küçük kese dedi bende o Zaman çok korktum hatta cuma günü hafif kahverengi şeklinde kanamam oldu o gün zaten gittim doktorada yarın tekrar gidicem geç döllenme diye düşünüyorum kanamanın da yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum sende takma kafana benim 2. Bebeğim ALLAH nasip ederse o zamanlar hamileyken yine kadınlar kulubünde 2015 mart anneleri topiğindeydim böyle olup bebekleri geç gözüken anneler vardı hiç kafamıza takmayalım bence stres yapıp bebeklerimizi de etkilemeyelim ALLAH büyüktür ona emanetiz

benim gebelik kanda çıktı ama ben hala doktora gitmedim gtsem de bişey grünmez şu anda diye. ilkinden tcrübeliyim :) ama beklemek zor geliyor ya :)

canım öyle oluyor bende fitil kullanmıştım enfeksiyon için ..sanıyosun ki hiç erimemiş bembeyaz dökülüyor çamaşıra falan.. bende fitil sayesinde enfeksiyondan kurtulmuştum iyice itebiliyormusun ben parmağım gittiği kadar sokmaya çalıştım...geçmiş olsun ...

Kizlar hic mide bulantisi ve kokuya karsi hassasiyet hissetmeyen var mi benim gibi. Yani yumurta ve sut bile ayni anda yiyip icebiliyorum ki normalde bile pek cok insanin midesi kaldirmaz bunu tamam olmamasi iyide bukadr da olur mu yoksa daha erken diye mi? 5+5 teyim.

daha çok erken benim de olmadı bulantım henüz. :) aman olmasın daha iyi

kızlar günaydın...
daha önce boş gebelik geçirenler olmuştur. bende yarın kalp atışını dinlemeye gidicem boş gebelik olsaydı düşük yapardım dimi şimdiye kadar sanırsam 7 haftalık olduk... inşallah kesede bebeğimi görürüz çok heyecanlıyım çok da korkuyorum

daha çok erken benim de olmadı bulantım henüz. :) aman olmasın daha iyi

kızlar merhaba..
Bende hissetmiyorum bir şey.. Mide bulantım oldu ama bir keç sefer o da çok çabuk geçti.. Sabahları öksürme haricinde hiç bir şikayetim olmadı çok şükür.. Koku hassasiyetim var ancak herşeyden iğrenmiyorum.. Dr herşey yolunda bu Allahtan diyor.. İçinizi ferah tutunnn

günaydın canım
bizde perşembe gidicez nasipse
aynı korkular hep mevcut inşallah hayırlı haberler ile gelirsin canım
yarın sabah mı gideceksiniz, pıt pıt atışları duyda gel inşallah

günaydın canım
bizde perşembe gidicez nasipse
aynı korkular hep mevcut inşallah hayırlı haberler ile gelirsin canım
yarın sabah mı gideceksiniz, pıt pıt atışları duyda gel inşallah
evet canım sabah kontrolümüz var... bende mide bulantısı falan yok şimdi... aslında bebek olmadan önceki gibiyim hatta çok enerji doluyum o yüzden şimdi ne durumda bebek yada var mı yok mu bu haftayı zor ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…