2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canım korkma dua et,inş görürsün bebeşini,boş gebelik düşükle sonuçlanmıyor,kanama görünmesi de zorunlu değil,ben mecburi kürtaj oldum,boş gebelik kesede embriyonun görünmemesi ile teşhis edilebiliyor,yoksa herşeyi normal gebelik ile aynı,vucudun onu anlaması çok daha uzun sürüyor. sağlıksız olan embriyo gelişemesse kesenin içinde sıvı tarafından yok ediliyor. Bu nedenle sağlıklı olması için dua et.

anladım canım sağol.... inşallah herşey yolundadır.mutlaka burdanda yazarım resim verirse eklerim teyzeciklerine

benimki uzun :))
Sıkma canini insallah guzel olacak her sey. Bazen abuk subuk seyler soyleyenler de oluyo. bebeğinin iyi hissetmeye ihtiyacı var. Dogal olarak senin ihtiyacın var. Dua et insallah alacaz kucağimiza Allahin izni ile[/QUOTE]

inşallah ftsch cim kaldı 2 gün kontrole:))

Saçlarını boyatan arkadaşlar. ,
Hamilelikte nasıl yapıcaksiniz?
Dipler geldi bende cok tuhaf duruyor ya
canım 3. aya kadar boyanmıyo diye biliyorum. öyle gezicen, ben gebeliği planlamaya başladığımda kendi rengime dönmüştm boyayamam diye

Canim benim ilk gttıgmde kese gorunmedi 5 haftalık tı o zmn Dr dedı cok yenı gozukmez 1 hfta snra gelın dedı bnde bugun gtcem yani dmk istedıgım bebek dgl benım derdım kese suan inşallah bugun gorurum :) bu arada karından bakmıştı drum alttan belkide gozukurdu o zmn bilemıcem

Aynı bende senin gibiyim M maviulin omletli momletli kahvaltı yapıyorum valla, çok nadiren mide bulantısı gibi bişey oluyo ara ara bi kaç gündür. ama şimdilik çok keyifli geçiyor, hmile olduğumu unutuyorum :))

Anladım Can'ım karından benimde gözükmedi alttan bakıldı öyle gözüktü yani çok küçüktü benimde büyük ihtimal seninde öyledir o Zaman alttan bakılsaydı gözükürdü zaten gebeliğin ilk haftalarında hep alttan muayene ediliyor benim ilk gebeliğim tüp bebekti doktorum ilk 3 ay alttan muayene etti doktorun iyi olduktan sonra alttan muayene olmaktan çekinme hiçbir sakıncası yok endişelenmesin sen ve diğer anne adaylarıda

evet canım sabah kontrolümüz var... bende mide bulantısı falan yok şimdi... aslında bebek olmadan önceki gibiyim hatta çok enerji doluyum o yüzden şimdi ne durumda bebek yada var mı yok mu bu haftayı zor ettim
İnşallah hayılı sonuçlar ile gel canım benim
herkeste bulantı olması şart dğil ki
bende de olmuyor mesela arada hafif geçiyor şükür

Canimm bende boş gebelik gecirdim ayni endiseyi bende suan yasiyorum. 2 hafta sonra kalp atisi ve bebegi gormek icin gidicem. Ama seninde dedigin gibi simdiye kendini bir olumsuzlukla belli ederdi bos gebelik olsa. Benim bos gebelik oldugu zaman 6. Haftamin basinda kanamam baslamisti. Progestanla felan bile tam gecmemisti. Tabi kanamada herzaman bos gebelik demek degil kanamasi olanlarda hemen korkmasin

Günaydın kızlar, bugün çok kötüyüm... Grip olacakmışım
gibi her yerim ağrıyor, dökülüyorum resmen. Ne iyi gelir bilemedim. İşyerinden de izin alıp çıkamıyorum. offf...

Canım nasıl hastaneymiş bu? Sen yakınlarda başka hastane bulursan bi oraya bak canım. Bir de fiyat aldığın yer vardı. Yoksa burası orası mı?

Bir sorum var! Agrilarinizi genelde sol kasik tarafinda mi hissediyorsunuz yorulunca falan?

Canım azıcık fazl ayğrğsem ya da eğilip kalksam iş yaparken hemen sol kasığım ağrımaya başlıyor benim.

Sıkma canini insallah guzel olacak her sey. Bazen abuk subuk seyler soyleyenler de oluyo. bebeğinin iyi hissetmeye ihtiyacı var. Dogal olarak senin ihtiyacın var. Dua et insallah alacaz kucağimiza Allahin izni ile

inşallah ftsch cim kaldı 2 gün kontrole:))[/QUOTE]
Ya bana çok gec tarihe gün verdi. Benimki haftaya carşamba ama ben dayanamayip pazartesi gidecem bana baya ileri tarihe gün verdi

inşallah ftsch cim kaldı 2 gün kontrole:))
Ya bana çok gec tarihe gün verdi. Benimki haftaya carşamba ama ben dayanamayip pazartesi gidecem bana baya ileri tarihe gün verdi[/QUOTE]

Beklemek çok zor oluyo arkadaşım, ayın 22sinde gitmiştim bende. sanki aradan 2 ay geçti, geçmiyo günler:/

Kizlar ben daha hic kontrol olmadim 1 ayin sonuna rdv bekliyorum boyle oldumu bide cinsiyet cok gec ogreniyoruz malesef bekliyoruz bakalim 1 hafta yatili misafirim vardi cok yoruldum yemek yapmak oldurdu beni saten dinleniyorum hic 2 gundur artik hic bisey yemek istemiyor canim benim normal mi acaba herseyden tiksindim bu saat oldu acim ben daha ona ramen simdiden 2 kilo almisim isin yoksa dr fircasini cek ben su topluyorum diyorum anlatamiyorum dr lar dogumdan 1 hafta sonra hepsi gidiyor cunku kilolarin

İlkine 15inde gittim. Tam bat günümde. Goremedik keseyi 23ünde gittim o zaman karindan gorduk. İki hafta sonra gel tekrar dedi. Niye o kdr ileri attı bilmiyorum ama haftaya pztsi gidecem duramiyorum artk ne edem. Gormemisin bi cocugu olmuş tutmuş burnunu koparmış modundaym. Ne edem çok bekledim ilaç kullanarak oldu zaten. Korkmuyorum desem yalan olur. Allaha emanet ettim insallah bu sefer kucağıma alırım. İnsallah hepimiz alırız

Canim benim 1 tanesi 11+6 gundu hatta buyuk diye kurtaj oldum dis gebelik di ama kendini korkutma herkes ayni degil etkilemesîn seni saten oldugu zmn cok asiri agrili oluyor Rabbim kimseye gostermesin saglikli evlatlarimizi kucamiza alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…