2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar benim de bugün saat 15.00 de randevum var 6. Haftaya girdim karından belli olur mu gecen hafta vajinadan zar zor görünmüştü

Merhabalar... Nasipse bende agustos annesi olucam.... 8 yasinda bir oglum var bu ikinci bebegim olucak ins.... 30 yasima girdim :) Gecen c. Tesi ufak bi kanamam oldu fazla ogurmekten dolayi... Suan istirat ediyorum cok korktum ama oglumda hic yasamadigim seyleri yasiyorum bu hamileligim de... Pers kontrolum var bakalim ne diyecek cok merak ediyorum.... Hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimza aliriz insallah...

iki haftaya bir çağırıyor doktorlar zaten hep canim

Kızlar benim de bugün saat 15.00 de randevum var 6. Haftaya girdim karından belli olur mu gecen hafta vajinadan zar zor görünmüştü

Ben 6 haftalikkeb gittigimde karindan kese gozukmustu cnm bebek gozukmuo daha demisti dr 15 gun sonra tekrar cagirdi... Ayin 5 inde gidicem... Ama kanamam oldugundan dolayi gecen c. Tesi dr. Vaginal bakti kalp atislrini ve bebegimi gordum sukurler olsun... Pers ve haftaya sali farkli dr la randevum sanirim karindan bakicaklar.... Ins karindanda gorur ve duyarim bende....

tam olarak kaç gün kaç haftalıksın canım ben de çok merak ediyorum kalp atışını ne zaman duyarım acaba :) 6 hafta dolunca duyulur mu ki karından? benim doktorum alttan bakmıyor gebelikte. çok önemli bişey yoksa eğer

sanki önceki gebeliğimde 7. hafta dolduğunda kalbini hayal meyal duymuştuk

Canım doktor çağırdı bu hafta gel diye kalp atışı bence de duyulmaz muayene olunca yazarım canım

tam olarak kaç hafta kaç günlüksünüz canım?

Benimde 2 sene hiç olmadı, ilk kez hamileyim, aynı sen gibiyim :)) zaten hemen tutsaydı böyle panik atak modunda yaşamazdık git anam git, 2 günden bişey olmaz. Senin kese daha çok minnak heralde, geç döllenmeyse anca görünür, o yüzden muhtemelen geç zamana verdi. benimde bata göre 7. haftayı bitiriyo olmam lazım ama 6. hafta bitiyor daha. Geç olmuş bebişim

Yaa benim neden bukadar erken gobusm ckti ki oysa sadece 500 gram almisim ama gobus minicik ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…