iki haftaya bir çağırıyor doktorlar zaten hep canimİlkine 15inde gittim. Tam bat günümde. Goremedik keseyi 23ünde gittim o zaman karindan gorduk. İki hafta sonra gel tekrar dedi. Niye o kdr ileri attı bilmiyorum ama haftaya pztsi gidecem duramiyorum artk ne edem. Gormemisin bi cocugu olmuş tutmuş burnunu koparmış modundaym. Ne edem çok bekledim ilaç kullanarak oldu zaten. Korkmuyorum desem yalan olur. Allaha emanet ettim insallah bu sefer kucağıma alırım. İnsallah hepimiz alırız
Kızlar benim de bugün saat 15.00 de randevum var 6. Haftaya girdim karından belli olur mu gecen hafta vajinadan zar zor görünmüştü
Kızlar benim de bugün saat 15.00 de randevum var 6. Haftaya girdim karından belli olur mu gecen hafta vajinadan zar zor görünmüştü
Canım nasıl hastaneymiş bu? Sen yakınlarda başka hastane bulursan bi oraya bak canım. Bir de fiyat aldığın yer vardı. Yoksa burası orası mı?
yok canım bu orası değil eşim de o kadına bi görünelim sonra başka yere gidelim falan dio ama benim o kadını bekleyecek halim yok valla ne zaman geleceği belli olmayan görsem de kavga ederim heraldecuma günü özel hastane doktorları çalışır mı acaba? sürekli izin alamıyorum da
bugün kalp atışı için mi gideceksin canım erken değil mi.bana da biraz kilom olduğu için alttan görmüştük.Kızlar benim de bugün saat 15.00 de randevum var 6. Haftaya girdim karından belli olur mu gecen hafta vajinadan zar zor görünmüştü
Canım doktor çağırdı bu hafta gel diye kalp atışı bence de duyulmaz muayene olunca yazarım canımtam olarak kaç gün kaç haftalıksın canım ben de çok merak ediyorum kalp atışını ne zaman duyarım acaba :) 6 hafta dolunca duyulur mu ki karından? benim doktorum alttan bakmıyor gebelikte. çok önemli bişey yoksa eğer
Tesekkurler C candy123tam olarak kaç hafta kaç günlüksünüz canım?
Normalde bugun 6+5 ancak gec dollenmeymiştam olarak kaç hafta kaç günlüksünüz canım?
maşallah annesisenle aynı tarihlerimiz kalp atış duydunuz mu canım
aaa neden acabaCanim kalp atışımız varmış ama doktorumuz dinletmedi tavsiye etmiyorum dedi. Sen ne zaman gideceksin?
İlkine 15inde gittim. Tam bat günümde. Goremedik keseyi 23ünde gittim o zaman karindan gorduk. İki hafta sonra gel tekrar dedi. Niye o kdr ileri attı bilmiyorum ama haftaya pztsi gidecem duramiyorum artk ne edem. Gormemisin bi cocugu olmuş tutmuş burnunu koparmış modundaym. Ne edem çok bekledim ilaç kullanarak oldu zaten. Korkmuyorum desem yalan olur. Allaha emanet ettim insallah bu sefer kucağıma alırım. İnsallah hepimiz alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?