2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
benimde göbüşüm çıktı ya çok şaşırıyorum ben kilo almayı bırak verdim 1 kilo

Kızlar bu göbüş nasıl bi göbüş anlatır mısınız?? Çünkü benim alt karın kısmım ser göbeğim de şiş.. Sanki yemek yemişimde şişmiş gibi süreli.. Sizinde öyle mi??

Yaa benim neden bukadar erken gobusm ckti ki oysa sadece 500 gram almisim ama gobus minicik ortada

benimde göbüşüm çıktı ya çok şaşırıyorum ben kilo almayı bırak verdim 1 kilo

Gazdan kızlar şişkinlik yapıyor yediklerimiz,mecbur yoğurt ve süte yükleniyoruz.sonrada şişyoruz. Ben resmen 4 aylık hamile gibiyim göbiş kendini belli ediyor yani.

Kızlar bu göbüş nasıl bi göbüş anlatır mısınız?? Çünkü benim alt karın kısmım ser göbeğim de şiş.. Sanki yemek yemişimde şişmiş gibi süreli.. Sizinde öyle mi??

Şiş her yerim şiş hahahaha,

Valal canım benim göbüş önde gidiyor .çok ortaya çıktı. Aynı seninki gibi

Canimm bişe sorcam sen progestan iğne vuruluyonmu daha .ya bn mahvoldum bittim dayanamiom artık açısına napcam bn ya çok kotuyum

Teyzeleri kesemizi gördük doktor normal dedi kaç mm kaç cm su sayıları anlayamadım yorumlayabilen var mı acaba
Hadi hayırlı olsun sanada,kaç cm kese belli mi?
canım tesekkür ederim kese belli ama sormadım unutmuşum ultroson çıktısında yazıyor bişeyler 3.34 mm galiba

Eklentiler

• image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 135
Merhaba hanimlar kismet ise bir sağlıklı dogum bir düşük sonunda bende ikici bebeğim ama üçüncü hamileliyimi yaşıyorum. Insallah herkesle birlikte bende sorunsuz sekilde devam ederim. Suan icin 8+1 im kismetse eğer 08/08/2016 da dogumum olacak ve rabnim o kadar büyük ki biz diger bebegimizi de ağustosta kaybetmiştk o tarihte rabbim nizim acimizi inşallah hafifletecek. Ilk bebegimden daha cok istekliyiz bu bebeğe insalalh bir aksilik çıkmaz.

Canimm bişe sorcam sen progestan iğne vuruluyonmu daha .ya bn mahvoldum bittim dayanamiom artık açısına napcam bn ya çok kotuyum

Canım yaa bende hala oluyorum.. İnan ilaç geri çıkıyor artık.. Ama dayanıyorum.. 12. haftaya ne kaldı şurada çoğu gitti azı kaldı.. Akşamları kolonyalı pamuk yap koy kalçalarına alkol oranı yüksek olan bir kolonya al.. O biraz toparlıyor canım..

haaa anladım,
1,20 cm yazıyor büyük ihtimal 12 mm,gayet iyi,haftaya embrioyu görürsün doğru demiş doktor. Alttan mı baktı üstten mi,

kızlar moralim bozuldu yarın doktora gidicektik kalp atışı için kurumda eğitim varmış tam gün ... aslında ben kendi istediğim doktora ayın 4üne almıştım. acaba ona mı gitsem ki haftaya hem daha net görürüz belki

dayanabilirsen bekle, haftaya pazartesi nasılsa,3 günde bile daha iyi büyümüş olur bence bekle.

Seninki de sişip kizariyomu böyle yumruklar oluşuyor icerde sadece bnde mi bilmiyorum . Ya valla allah yardimcimiz olsun canım ya

evet canım sabah kontrolümüz var... bende mide bulantısı falan yok şimdi... aslında bebek olmadan önceki gibiyim hatta çok enerji doluyum o yüzden şimdi ne durumda bebek yada var mı yok mu bu haftayı zor ettim
bazen bende de oluyor, bebek varmı yok mu diye kuruntu yapıyorum. Hatta bazen iş yoğunluğundan varlığını unutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…