benimde göbüşüm çıktı ya çok şaşırıyorum ben kilo almayı bırak verdim 1 kiloYaa benim neden bukadar erken gobusm ckti ki oysa sadece 500 gram almisim ama gobus minicik ortada
benimde göbüşüm çıktı ya çok şaşırıyorum ben kilo almayı bırak verdim 1 kilo
Yaa benim neden bukadar erken gobusm ckti ki oysa sadece 500 gram almisim ama gobus minicik ortada
benimde göbüşüm çıktı ya çok şaşırıyorum ben kilo almayı bırak verdim 1 kilo
evet canım benim öyleKızlar bu göbüş nasıl bi göbüş anlatır mısınız?? Çünkü benim alt karın kısmım ser göbeğim de şiş.. Sanki yemek yemişimde şişmiş gibi süreli.. Sizinde öyle mi??
büyük ihtimalle öyledir yoksa daha çok erkenGazdan kızlar şişkinlik yapıyor yediklerimiz,mecbur yoğurt ve süte yükleniyoruz.sonrada şişyoruz. Ben resmen 4 aylık hamile gibiyim göbiş kendini belli ediyor yani.
Kızlar bu göbüş nasıl bi göbüş anlatır mısınız?? Çünkü benim alt karın kısmım ser göbeğim de şiş.. Sanki yemek yemişimde şişmiş gibi süreli.. Sizinde öyle mi??
Kese de problem yok kalp atışını haftaya duyabiliriz dedi
Kese de problem yok kalp atışını haftaya duyabiliriz dedi
Canimm bişe sorcam sen progestan iğne vuruluyonmu daha .ya bn mahvoldum bittim dayanamiom artık açısına napcam bn ya çok kotuyumKızlar bu göbüş nasıl bi göbüş anlatır mısınız?? Çünkü benim alt karın kısmım ser göbeğim de şiş.. Sanki yemek yemişimde şişmiş gibi süreli.. Sizinde öyle mi??
canım tesekkür ederim kese belli ama sormadım unutmuşum ultroson çıktısında yazıyor bişeyler 3.34 mm galibaHadi hayırlı olsun sanada,kaç cm kese belli mi?
Canimm bişe sorcam sen progestan iğne vuruluyonmu daha .ya bn mahvoldum bittim dayanamiom artık açısına napcam bn ya çok kotuyum
Teyzeleri kesemizi gördük doktor normal dedi kaç mm kaç cm su sayıları anlayamadım yorumlayabilen var mı acaba
canım tesekkür ederim kese belli ama sormadım unutmuşum ultroson çıktısında yazıyor bişeyler 3.34 mm galiba
kızlar moralim bozuldu yarın doktora gidicektik kalp atışı için kurumda eğitim varmış tam gün ... aslında ben kendi istediğim doktora ayın 4üne almıştım. acaba ona mı gitsem ki haftaya hem daha net görürüz belki
Üstten baktı Canım karından gecen hafta vajinadan zar zor gördü bugün 5 hafta bittihaaa anladım,
1,20 cm yazıyor büyük ihtimal 12 mm,gayet iyi,haftaya embrioyu görürsün doğru demiş doktor. Alttan mı baktı üstten mi,
Seninki de sişip kizariyomu böyle yumruklar oluşuyor icerde sadece bnde mi bilmiyorum . Ya valla allah yardimcimiz olsun canım yaCanım yaa bende hala oluyorum.. İnan ilaç geri çıkıyor artık.. Ama dayanıyorum.. 12. haftaya ne kaldı şurada çoğu gitti azı kaldı.. Akşamları kolonyalı pamuk yap koy kalçalarına alkol oranı yüksek olan bir kolonya al.. O biraz toparlıyor canım..
Biraz sabret artik canim haftaya daha net gorursunkızlar moralim bozuldu yarın doktora gidicektik kalp atışı için kurumda eğitim varmış tam gün ... aslında ben kendi istediğim doktora ayın 4üne almıştım. acaba ona mı gitsem ki haftaya hem daha net görürüz belki
bazen bende de oluyor, bebek varmı yok mu diye kuruntu yapıyorum. Hatta bazen iş yoğunluğundan varlığını unutuyorum.evet canım sabah kontrolümüz var... bende mide bulantısı falan yok şimdi... aslında bebek olmadan önceki gibiyim hatta çok enerji doluyum o yüzden şimdi ne durumda bebek yada var mı yok mu bu haftayı zor ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?