2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim bide bişe sorcam kaç güne bir vuruluyorsun igneyi bn 2 güne 1

Kızlar mrb.Ara ara açık pembe ya da kahverengi akıntı oluyor mu?Doktorum kırmızıya dönmedikçe sıkıntı yok dedi ama korkuyorum ben yine de

iki haftaya bir çağırıyor doktorlar zaten hep canim
Bi çok arkadasi bir haftada cağırmışlar o yuzden oylee bekliyom ama duramıyorum ya. Bundn iki hafta once gunler ne kdr cabuk geciyo diyordum. Arkadaş akreple yelkovan park ettiler saat bile geçmiyo :) saate bakiyom uyku saatim gelsin uyuyam uyanam gün bitsin yenisi başlasın diye bekliyom

Ben 5+1 de gittim 4+2 cikti karından ultrasonla gördük. Ama cok kucuk kız kesem 5 mm. Çok minnakız. Benim ikinci gebeliğim ilkini geçen sene 27 aralkta ogrendim 2 ocakta kaybettim. Tam bir sene sonra Rabbim büyüklüğünü gösterdi. Hep dua ederdim acımı acıyla değil guzellikle unuttur Allahım diye. Belki de onun hediyesi bilmiyorum ama korkuyorum. 23 ay oldu bizim de. Nasip insallah bu sefer alırım diyorum.

dayanabilirsen bekle, haftaya pazartesi nasılsa,3 günde bile daha iyi büyümüş olur bence bekle.

Biraz sabret artik canim haftaya daha net gorursun
Bende oyle dedim simdi kan falan isterse yine beklemek gerekicek... insallah aksilik olmzsa pazartesi kalp atisini duyacagiz mercimegimin

bazen bende de oluyor, bebek varmı yok mu diye kuruntu yapıyorum. Hatta bazen iş yoğunluğundan varlığını unutuyorum.
Ayy canim bende bazen unutuyorum yalniz degilmisim bu konuda

Bizde bugün bebisimizi görmeye gittik sat â göre 6+5 olduk fakat daha geriden geliyor :) ultrasyonda net görülmedi vajinal ultrasyonda 4mm gördük çok şükür doktor geç dollemedir sorun yok dedi. İnş yakın zamanda bebegmixide görürüz. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inş bebeklerimizi sağlıkla kucaklarimiza alalım inş :)

Kızlar hele şukur kesemizi gorebildıkkk yolk oluşmuş gayet saglıklı dedı Dr 10 g6n snra kalp atısı inşallah.. açmaya calıştm rengini gorebilin dıye teyzeleri
Ayy hadi gözün aydın Can'ım çok şükür darısı bana inşALLAH benim bu akşam ağrımvar sanki biraz bide hafif kanamam geldi bakalım bende yarın gidicem

Ayy hadi gözün aydın Can'ım çok şükür darısı bana inşALLAH benim bu akşam ağrımvar sanki biraz bide hafif kanamam geldi bakalım bende yarın gidicem
İhmal etme git tabi dra sknti yapma yerleşme kanamasidr inşallah sende bir an önce görürsün :)

Selam canim, benim de sol tarafta baski var, cok tedirgin oluyorum. Ilk gebeligimde tek tarafli sizi yada baski hissetmemistim. Bir doktora gidip bebegi gorsem rahatlayacagim. Aklima kotu kotu seyler geliyor yok yere..
Benim de sürekli sol tarafımda bir batma var ama doktorum normal dediği için düşünmeme ye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…