2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selam kızlar,bugün ilk defa ultrasona girdim(karından),
Çok şükür bebeği de gördük,kalp atışlarını da duyduk..çok netti sesi..2 hafta sonrasına randevu verdi,
Bir de amniyosentez öncesi Panorama diye bir test önerdi 9. 10.haftadan itibaren yapılıyormuş 2000 lira değerinde(35 yaş üstü herkese öneriyorlarmış)
Olmazsa olmaz mı bilmiyorum..
Sizce?

Kızlar belim fena halde ağırıyor oğlan karnıma doğru pat diye oturdu..ondan sonra başladı ağrı. Ace bişe mi oldu??

Bende hesabıma gore 6+5 im canım Dr banada gec dollenmeymiş dedı benım deminnak 11mm cıktı teyzesi kalp atısına 1 hafta snra cagırdı senınde oyledır dglmi

Çok sevindim..insan o sesi duyunca Nasıl duygulanıyor Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla verip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. O dediğin testi benim kuzenim yaptırmıştı. Kuzenim 25 yaşındaydı ama. Bebeğinde Dr anormallik gördüğünü söylemişti onlar da garanti olsun diye yaptırmışlardı. Şükürler olsun bir sorun yok. Sen neden amniyosentez yaptıracaksın ki?

Yaş faktöründen dolayı Canım ben 36 yaşındayım eşim daha da ileri,tedbir amaçlı..

Kızlar dr um bana kremleri söyledi ama dedi bebek yağı süren de var alternatif olarak çok da mantıklı dedi yani cidden bence de bir sürü para verip gereksiz kozmetiğe girmeye gerek yok

Kızlar yaa ozel olacak ancak dra annem yanımda oldugundan soramadım cinsellik oluyormu bu donemde nsl olmalı hiçte canım istemıyor eşim kulagımı yedi resmen ndn sormadın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…