- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kızlar yaa ozel olacak ancak dra annem yanımda oldugundan soramadım cinsellik oluyormu bu donemde nsl olmalı hiçte canım istemıyor eşim kulagımı yedi resmen ndn sormadın dıye
Bu kara haberi eşime veriyim hehe sagol canım benım için iyi oldu hormonlar baska cslışıyo cunku sadece annelğieHihihi canm ilk 3 ay cogu dr onermiyor ama ondan sonra sorun yok.. Benm dr um bi saglik sorunu olmadigi surece hic bi donem sorun yok diyor ama biz de ilk 3 ay yapmiyciizz karari aldksonrasinda fizigimz elversigi surece araliklarla yaparz ins
Sanırım iyice istemedim. Bugün dr a gittik. Progestanı tekrar ağızdan almaya devam et dedi ama dozunu düşürdü. Günde 3 dü 2 ye düşürdü bakalım.canım öyle oluyor bende fitil kullanmıştım enfeksiyon için ..sanıyosun ki hiç erimemiş bembeyaz dökülüyor çamaşıra falan.. bende fitil sayesinde enfeksiyondan kurtulmuştum iyice itebiliyormusun ben parmağım gittiği kadar sokmaya çalıştım...geçmiş olsun ...
Bende biran önce başlamak istiyorum. Eczanelerde var değilmi?
Kızlar dr um bana kremleri söyledi ama dedi bebek yağı süren de var alternatif olarak çok da mantıklı dediyani cidden bence de bir sürü para verip gereksiz kozmetiğe girmeye gerek yok
Bencee bebek yağııı ben öğrendiğimden beri sürmeye de başladımmm
Kızlar ben ikinci bebeğine hamileyim ilk hamilelikte bebekyagi ve vazelin kullandım.ve hiç çatlağın yok.şimdi yine aynı yönteme başladım bile...tecrübeyle sabit ..iki malzemeye yirmi lira filan verdim .pahali urune bence hic gerek yok.fikir vereyim dedimya ne iyi yapmışın bende hemen araştıraym
Kızlar yaa ozel olacak ancak dra annem yanımda oldugundan soramadım cinsellik oluyormu bu donemde nsl olmalı hiçte canım istemıyor eşim kulagımı yedi resmen ndn sormadın dıye
Kızlar bize yasak mesela.ama bir onceki nde değildi..gebelige göre degisiyor.benim bu gebelik riskli..o yüzdenHihihi canm ilk 3 ay cogu dr onermiyor ama ondan sonra sorun yok.. Benm dr um bi saglik sorunu olmadigi surece hic bi donem sorun yok diyor ama biz de ilk 3 ay yapmiyciizz karari aldksonrasinda fizigimz elversigi surece araliklarla yaparz ins
İyice itemedim sanırım bencanım öyle oluyor bende fitil kullanmıştım enfeksiyon için ..sanıyosun ki hiç erimemiş bembeyaz dökülüyor çamaşıra falan.. bende fitil sayesinde enfeksiyondan kurtulmuştum iyice itebiliyormusun ben parmağım gittiği kadar sokmaya çalıştım...geçmiş olsun ...
Ben de progestan kullanıyorum.ittiriyorum yapabildigim kadar.ama yinede iç çamaşırıma kalıntı geliyo...İyice itemedim sanırım ben
Günlük ped kullanin..bu fitil hep öyle. Rahimde bir kısmı emilim yapilip geriye kalan hep geri geliyorBen de progestan kullanıyorum.ittiriyorum yapabildigim kadar.ama yinede iç çamaşırıma kalıntı geliyo...
Günlük ped inanılmaz kaşıntı yapıyı kullanamiyorum...otuz tane iç çamaşırım var daha da almam lazimGünlük ped kullanin..bu fitil hep öyle. Rahimde bir kısmı emilim yapilip geriye kalan hep geri geliyor
Biz de bugün dr a gittik. Kalp atışını dr umuz gördü ama bize dinletmek için erkenmiş. Ultrason aletinin dalgalarını (bu dalgalar radyasyon mudur ben de bilmiyorum) artırmak şimdilik Bebek için güvenilir değilmiş. 15 gün sonra ( yani 9 haftalıkken) duyabilir mişizCanim kalp atışımız varmış ama doktorumuz dinletmedi tavsiye etmiyorum dedi. Sen ne zaman gideceksin?
Bu kara haberi eşime veriyim hehe sagol canım benım için iyi oldu hormonlar baska cslışıyo cunku sadece annelğie
Kızlar ben ikinci bebeğine hamileyim ilk hamilelikte bebekyagi ve vazelin kullandım.ve hiç çatlağın yok.şimdi yine aynı yönteme başladım bile...tecrübeyle sabit ..iki malzemeye yirmi lira filan verdim .pahali urune bence hic gerek yok.fikir vereyim dedim
Kızlar bize yasak mesela.ama bir onceki nde değildi..gebelige göre degisiyor.benim bu gebelik riskli..o yüzden[/QUOTE
Oyle bi risk varsa alinir mi hicccbize dr serbest dedi valla ona ragmen uc ayi dolduralm diye bekliyorz bebisten daha onemli bi sey var mi su an ayoll.. Ins riski en kisa zamanda atlatirsinz
Cnm hiç bir bilgim yok bu testleri ilgiliSelam kızlar,bugün ilk defa ultrasona girdim(karından),
Çok şükür bebeği de gördük,kalp atışlarını da duyduk..çok netti sesi..2 hafta sonrasına randevu verdi,
Bir de amniyosentez öncesi Panorama diye bir test önerdi 9. 10.haftadan itibaren yapılıyormuş 2000 lira değerinde(35 yaş üstü herkese öneriyorlarmış)
Olmazsa olmaz mı bilmiyorum..
Sizce?
Cnm ya dikkat et acile falan gitsen mi acabaKızlar belim fena halde ağırıyoroğlan karnıma doğru pat diye oturdu..ondan sonra başladı ağrı. Ace bişe mi oldu??
Cnm ben 12 kilo almama rağmen catladim göbek ve basenlerim ama hiç krem sürmedim şimdi ise o çatlak olan yerler kasiniyo acaba daha da mı catliycak:)))Arkadaşlar catlak olmamasi icin bende kakao yagi ve badem yagi kullandım ilk hamileligimde 3.ayda basladim kullanmaya zayifim ve hamilelikte 21 kilo almistim ama ne bi catlak nede geriye baska bisey kalmadi karin bolgem hic dogum yapmamış gibi yine aynilarini kullancam.bakalim bunda nasil olacak belki sizede fikir olur.
İnşALLAH Can'ım çok sağolİhmal etme git tabi dra sknti yapma yerleşme kanamasidrinşallah sende bir an önce görürsün :)
Insallah catlamaz canim sen yine tedbir amacli krem yada yağ kullan derim.aslinda bu catlamalarin genetik oldugunu dusunenlerde var ama.benim hem annem hem ablamda asiri catlaklar olmasina ragmen bende olmadi tabi 6 ay boyunca bu yağları surmemin bi etkisi olduğuna inanıyorum ben yine devam edicem.bakalim bunda nasil olacakCnm ben 12 kilo almama rağmen catladim göbek ve basenlerim ama hiç krem sürmedim şimdi ise o çatlak olan yerler kasiniyo acaba daha da mı catliycak:)))
Mutlaka kremin faydası vardır ben de bu hameligimde kullanacak ilkinde tecrubesizdim bu hafta arastirip alırım mutlakaInsallah catlamaz canim sen yine tedbir amacli krem yada yağ kullan derim.aslinda bu catlamalarin genetik oldugunu dusunenlerde var ama.benim hem annem hem ablamda asiri catlaklar olmasina ragmen bende olmadi tabi 6 ay boyunca bu yağları surmemin bi etkisi olduğuna inanıyorum ben yine devam edicem.bakalim bunda nasil olacak
hayirli olsun kizlar hamilelikleriniz, ins sag salim bebeklerinize kavusursunuz
soyle bi nostalji yapayim diye topiginize goz atayim dedimnasil gecmis zaman anlamamisim. ilk test yapisimi, bebegimin kalp sesini duyusumu
ayyy icim kipir kipir oldu
catlaklarla ilgili aci deneyimimi paylasayim sizinle. bir avuc para vererek aldigim (hala kullandigim) lierac jel bile fayda etmedi bana. 8.ayda hatta 7.ayda catlamaya basladim. duzenli kullandim, bol su ictim, arada badem yagi bile surdum extradan. ustelik toplamda 4 kg aldim. ama sonuc husraann
drum genetik yatkinligin varmis dedi. kardesimde ise ne krem kullndi ne yag, tek bir catlagi bile olmadi.
sans isi biraz.
siz tedbirinizi alin ama olacagin onune gecemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?