- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Canim bide bişe sorcam kaç güne bir vuruluyorsun igneyi bn 2 güne 1
hayirli olsun kizlar hamilelikleriniz, ins sag salim bebeklerinize kavusursunuz
soyle bi nostalji yapayim diye topiginize goz atayim dedimnasil gecmis zaman anlamamisim. ilk test yapisimi, bebegimin kalp sesini duyusumu
ayyy icim kipir kipir oldu
catlaklarla ilgili aci deneyimimi paylasayim sizinle. bir avuc para vererek aldigim (hala kullandigim) lierac jel bile fayda etmedi bana. 8.ayda hatta 7.ayda catlamaya basladim. duzenli kullandim, bol su ictim, arada badem yagi bile surdum extradan. ustelik toplamda 4 kg aldim. ama sonuc husraann
drum genetik yatkinligin varmis dedi. kardesimde ise ne krem kullndi ne yag, tek bir catlagi bile olmadi.
sans isi biraz.
siz tedbirinizi alin ama olacagin onune gecemezsiniz
Ayy canım allah korusun bebislerimizi dikkat et allahım onları bize bagislasin insCanım ben her sabah vuruluyorum.. Bu sabahta vuruldum.. Arabayıda hastanenin önünde kötü bi yere parketmiştim tam ortada duruyordu. Ona acele edeyim derken nasıl vuruldum nasıl kalktım gittim anlamadım.. Bebişe bişi olacak diye korkuyorum bazen çok hareketli olabiliyorum ben ya..
Ayy canım allah korusun bebislerimizi dikkat et allahım onları bize bagislasin ins
Canım ben her sabah vuruluyorum.. Bu sabahta vuruldum.. Arabayıda hastanenin önünde kötü bi yere parketmiştim tam ortada duruyordu. Ona acele edeyim derken nasıl vuruldum nasıl kalktım gittim anlamadım.. Bebişe bişi olacak diye korkuyorum bazen çok hareketli olabiliyorum ben ya..
Günaydın canlar.. Keyifler nasıl bugünn??
günaydın kızlar bugün kalp atışını dinlemeye gidecem çok heyecanlıyım :)
günaydın kızlar bugün kalp atışını dinlemeye gidecem çok heyecanlıyım :)
Gunaydinlarrrama dikkat et annesii hic stres yapmican arabayi ya daha iyi bi yere kiy kafan orda kalmasn ya da amann nolcak en fazla cekerler de
Ay ne guzelllher asamasi ayri heyecen ayoll ins dinle de gel hayirlisiyla
sağolun kızlar çok teşekkür ederimHadi hayirlisi olsunn cnm ins rahatca duyarsin... Benimde yarin kontrolum var... Bende cok heyecanliyim
Kizlar ben crinone jel kullaniyorum progesteron olarak, onda da hic boyle parca seklinde duşme felan yaşamadim. Biraz akinti seklinde geliyor gunde 2-3 kez. Bahsettiginiz fitil normal agizdan alinan progestan hapinin alttan kullanim sekli degil mi?Günlük ped kullanin..bu fitil hep öyle. Rahimde bir kısmı emilim yapilip geriye kalan hep geri geliyor
Günaydın kızlar. Dün akşam belim çok ağırdı ama şuanda çok iyiyim şükürler olsun. Regl tarihim geldi heralde ondan da oldu..
Geçmişi biraz okudum..çatlak konusunda bende hüsrana uğrayanlardanım3.aydan sonra çatlak kremi kullanmaya başladım. Her banyodan sonra bebe yağı badem yağı kakao yağı susam yağı sürdüm. Güreşe çıkacaklar gibi vıcık vıcık yağlandım. Düzenli su içtim..bana mısın demedi son ayımda karnımın altı çatladı neyseki küçük çatlaklar. Buna da şükür. Sonuç olarak 'Oğlanı doğurana kadar göbeğim çatladı' diyorum
Kızlaaar kar geliyo kaaaar!! Aman dikkat!!
Maşallah canımkızlar dün bebeişimin kalp atışlarını duyduk çok şükür çoook mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?