2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim bide bişe sorcam kaç güne bir vuruluyorsun igneyi bn 2 güne 1

Canım ben her sabah vuruluyorum.. Bu sabahta vuruldum.. Arabayıda hastanenin önünde kötü bi yere parketmiştim tam ortada duruyordu. Ona acele edeyim derken nasıl vuruldum nasıl kalktım gittim anlamadım.. Bebişe bişi olacak diye korkuyorum bazen çok hareketli olabiliyorum ben ya..

Canım maaşallah doğumun yaklaşmış.. Rabbim bizede nasip etsin bu günleri.. Lierac jel mi demiştin? Birde kremi var onun galiba.. İyi mi gerçekten?? Bende almak istiyorum artık.. Çünkü minik biriyim bebiş büyüyünce karnım oldukça fazla çıkacak gibi.. Haliyle çatlayacağım bende diye tahmin ediyorum..

Ayy canım allah korusun bebislerimizi dikkat et allahım onları bize bagislasin ins

Bende vuruluyorum cnm benimde az bi kanamam olmustu dr 3 gune 1 verdi 1 ignem kaldi... Yarin kontolüm var ins gecmis der dusuk tehliken... Senin cokmu kanaman olmustu hergun vuruluyosun... Birde ben vaginal olarak progestan kullaniyorum. Gunde 1 kere aksam yatmadan once...

Günaydın canlar.. Keyifler nasıl bugünn??

Gunaydinlarrr ama dikkat et annesii hic stres yapmican arabayi ya daha iyi bi yere kiy kafan orda kalmasn ya da amann nolcak en fazla cekerler de

günaydın kızlar bugün kalp atışını dinlemeye gidecem çok heyecanlıyım :)

Ay ne guzelll her asamasi ayri heyecen ayoll ins dinle de gel hayirlisiyla

Kizlar iki gundur sag kasigima arada bi agri saplaniyo boyle bicak gibi sonra geciyo ama aksamdan beri oldu bikac kere.. Bi sey yoktur demiii...Acaba diyorum adet tarihim geldi ondan mi bi de ben sag yumurtaliktan kist ameliyati olmustm her adet donemi zaten sizlardi daha az tabi... Yine de dayanamadik yarn bi dr a gidecez icimiz rahatlasn dedk esimle pazartesi gidecektk zaten pers olsn dedk.. Oyle yani yine de pinpirik yapmak istemesem de ufak bi kaygi oluyo

Gunaydinlarrr ama dikkat et annesii hic stres yapmican arabayi ya daha iyi bi yere kiy kafan orda kalmasn ya da amann nolcak en fazla cekerler de

Ay ne guzelll her asamasi ayri heyecen ayoll ins dinle de gel hayirlisiyla

Hadi hayirlisi olsunn cnm ins rahatca duyarsin... Benimde yarin kontrolum var... Bende cok heyecanliyim
sağolun kızlar çok teşekkür ederim

Günlük ped kullanin..bu fitil hep öyle. Rahimde bir kısmı emilim yapilip geriye kalan hep geri geliyor
Kizlar ben crinone jel kullaniyorum progesteron olarak, onda da hic boyle parca seklinde duşme felan yaşamadim. Biraz akinti seklinde geliyor gunde 2-3 kez. Bahsettiginiz fitil normal agizdan alinan progestan hapinin alttan kullanim sekli degil mi?

Günaydın kızlar. Dün akşam belim çok ağırdı ama şuanda çok iyiyim şükürler olsun. Regl tarihim geldi heralde ondan da oldu..
Geçmişi biraz okudum..çatlak konusunda bende hüsrana uğrayanlardanım 3.aydan sonra çatlak kremi kullanmaya başladım. Her banyodan sonra bebe yağı badem yağı kakao yağı susam yağı sürdüm. Güreşe çıkacaklar gibi vıcık vıcık yağlandım. Düzenli su içtim..bana mısın demedi son ayımda karnımın altı çatladı neyseki küçük çatlaklar. Buna da şükür. Sonuç olarak 'Oğlanı doğurana kadar göbeğim çatladı' diyorum

Kızlaaar kar geliyo kaaaar!! Aman dikkat!!

Günaydın :)
Çatlaklar biraz da bünyeyle alakalı galiba. İki kızımda da hiçbir şey kullanmadım ama şükür ki hiç çatlak olmadı. Bunda da olmaz inşallah.

İLK SAYFADAKİ GEBELİK TAKİP LİSTESİNE EKLENMEK İSTEYENLER YORUMA BİLGİLERİNİ YAZIP BENİ ETİKETLESİN LÜTFEN.

merhabalar bnm 7 haftam aslında ama doktor 5 hafta dedi 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi sat tarime göre uymadı midem çok kötü rahatlamak için siteye üye oldum konuşmak iyi gelir aynı şeyleri yaşayanlar var mı bu ikinci hamilelliğim ve aynı belirtiler ne yapacağımı şaşırdım

Çok korkuyorum çatlaktan.. Herkese soruyorum iyi bir krem var mı idiye ama çok çeşitli söylentiler var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…