- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Gangi yağ ve kremleri kullandın ve kaç aydan sonra başladın acaba. Bir de bunları kullanmadan dr a danışmak gerekiyor mu acaba?Insallah catlamaz canim sen yine tedbir amacli krem yada yağ kullan derim.aslinda bu catlamalarin genetik oldugunu dusunenlerde var ama.benim hem annem hem ablamda asiri catlaklar olmasina ragmen bende olmadi tabi 6 ay boyunca bu yağları surmemin bi etkisi olduğuna inanıyorum ben yine devam edicem.bakalim bunda nasil olacak
evet cnm jel olanini kullandim ama krem versiyonu var mi hic bilmiyorum. farkedecegini de sanmiyorum yaCanım maaşallah doğumun yaklaşmış.. Rabbim bizede nasip etsin bu günleri.. Lierac jel mi demiştin? Birde kremi var onun galiba.. İyi mi gerçekten?? Bende almak istiyorum artık.. Çünkü minik biriyim bebiş büyüyünce karnım oldukça fazla çıkacak gibi.. Haliyle çatlayacağım bende diye tahmin ediyorum..
Ben ilk hamileligimde arastirdim ve aktardan kakao yagi ve badem yagi aldim 3.aydan sonra her aksam yatmadan once karin bolgeme surdum hem cok ekonomik oldu hemde hic catlagim olmadi tabi bu bünye meselesi de olabilir ama ben yine bunlari kullanicam..umarim sifir catlakla atlatiriz hepimizGangi yağ ve kremleri kullandın ve kaç aydan sonra başladın acaba. Bir de bunları kullanmadan dr a danışmak gerekiyor mu acaba?
Ben ilk hamileligimde arastirdim ve aktardan kakao yagi ve badem yagi aldim 3.aydan sonra her aksam yatmadan once karin bolgeme surdum hem cok ekonomik oldu hemde hic catlagim olmadi tabi bu bünye meselesi de olabilir ama ben yine bunlari kullanicam..umarim sifir catlakla atlatiriz hepimiz
O zaman gercekten genetik olabilir bu catlak olayi... annemde de var cunku kesin dogum sonra si ben harita gibi olurumBende badem yağı hazırlattım,onu kullanmayı planlıyorum. Normalde çok sık kilo alıp veren biriyim,hiç çatlağım olmadı,kuru ciltlerin çok çatlaması oluyor diye biliyorum,benim cildim yağlı ciltlerden. bol su içmek ve hep nemlendirmek gerekiyor. önce nemlendirici sonra badem yağı sürücem,annemde hiçbişi kullanmamış hiç çatlağı olmamış,3 tane doğum yaptı.
Kizlar bu catlak olayi bendede var.. ilk hamileligim ama ergenlikte falan kalcamde ve baldirlarimda catlaklar olustu.simdide catlak kremk yada yag kullansam bi ise yarar mi cok merak ediyorjm . herkes bebe yagi kullan falan diyor ama sizce yarar mi ise ?
bende aynı sabırsızlığı yaşıyorum ama ilk zamanlar ciddi değişimler genelde iki haftada bir olduğu için öyle heralde :)Bi çok arkadasi bir haftada cağırmışlar o yuzden oylee bekliyom ama duramıyorum ya. Bundn iki hafta once gunler ne kdr cabuk geciyo diyordum. Arkadaş akreple yelkovan park ettiler saat bile geçmiyo :) saate bakiyom uyku saatim gelsin uyuyam uyanam gün bitsin yenisi başlasın diye bekliyom
merhabalar aynı seyleri suan ben de yasıyorum. Benim de ikinci hamileligim. 2 gun once dr a gittim Sata gore 7 artı 5 gunluktu ama usg ye göre 5 artı 5 gunluktu. usg de sadece kese gorundu. Doktor olumsuz konustu bıraz 10 gun sonra gel bebek yoksa kurtaj yapalım dedi.merhabalar bnm 7 haftam aslında ama doktor 5 hafta dedi 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi sat tarime göre uymadı midem çok kötü rahatlamak için siteye üye oldum konuşmak iyi gelir aynı şeyleri yaşayanlar var mı bu ikinci hamilelliğim ve aynı belirtiler ne yapacağımı şaşırdım
Ben de eskişehirdeyim hangi Dr a gıdıyorsunuzbende bugün ilk defa gidicem doktora inş hayırlı haberler alırım
Bende beyaz yakın ama çok az oluyor biri yazmıştı kokusuz olunca tehlikeli değil diyeKızlar ya sarı kokusuz akıntım çok oluyo bu normal mi
Testi nr zaman yapmış regl günü mu geçtikten sonra miMerhaba bi arkadasim test yaptirmis
sonuc: 0,68 sizce gebelik var mi ?
Adet gunu gectikten sonraTesti nr zaman yapmış regl günü mu geçtikten sonra mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?