2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bu sefer hem daha sakin hem daha sabırsızım psikopat mıyım ne

Gangi yağ ve kremleri kullandın ve kaç aydan sonra başladın acaba. Bir de bunları kullanmadan dr a danışmak gerekiyor mu acaba?

Ben oglumda cok yaglandim. Cok kremlendim ama tam 8.ayimda catladim hemde baya baya cok catladim... Ne kullanirsanjz kullanin vucut esnek degilse catliyor... Bunda hicbisi surmuyorum zaten catlak dolu karnim daha ne kdr catlayabilorimki

evet cnm jel olanini kullandim ama krem versiyonu var mi hic bilmiyorum. farkedecegini de sanmiyorum ya
yok cnm ben de hiic fayda etmedi. hatta karnimin bu fotosunu cekip lierac musteri hizmetlerine atmayi dusunuyorum
bn de fayda etmedi ama fayda ettigi kisiler vardir. sans

Gangi yağ ve kremleri kullandın ve kaç aydan sonra başladın acaba. Bir de bunları kullanmadan dr a danışmak gerekiyor mu acaba?
Ben ilk hamileligimde arastirdim ve aktardan kakao yagi ve badem yagi aldim 3.aydan sonra her aksam yatmadan once karin bolgeme surdum hem cok ekonomik oldu hemde hic catlagim olmadi tabi bu bünye meselesi de olabilir ama ben yine bunlari kullanicam..umarim sifir catlakla atlatiriz hepimiz

Bende badem yağı hazırlattım,onu kullanmayı planlıyorum. Normalde çok sık kilo alıp veren biriyim,hiç çatlağım olmadı,kuru ciltlerin çok çatlaması oluyor diye biliyorum,benim cildim yağlı ciltlerden. bol su içmek ve hep nemlendirmek gerekiyor. önce nemlendirici sonra badem yağı sürücem,annemde hiçbişi kullanmamış hiç çatlağı olmamış,3 tane doğum yaptı.

Kizlar bu catlak olayi bendede var.. ilk hamileligim ama ergenlikte falan kalcamde ve baldirlarimda catlaklar olustu. simdide catlak kremk yada yag kullansam bi ise yarar mi cok merak ediyorjm . herkes bebe yagi kullan falan diyor ama sizce yarar mi ise ?

O zaman gercekten genetik olabilir bu catlak olayi... annemde de var cunku kesin dogum sonra si ben harita gibi olurum

Hiç bişi yapmassan kesin olacak zaten,ama yapmakta fayda var, yaptın diye çatlak olmayada bilir. İnş öyle olur. bol su içelim ,bol nemlendirelim.

Catlaklar kesinlikle genetik annem 3 tane dogurmuş 60 yasında kız vücudu gıbı inşallah ona benzerımmm

bende aynı sabırsızlığı yaşıyorum ama ilk zamanlar ciddi değişimler genelde iki haftada bir olduğu için öyle heralde :)

merhabalar aynı seyleri suan ben de yasıyorum. Benim de ikinci hamileligim. 2 gun once dr a gittim Sata gore 7 artı 5 gunluktu ama usg ye göre 5 artı 5 gunluktu. usg de sadece kese gorundu. Doktor olumsuz konustu bıraz 10 gun sonra gel bebek yoksa kurtaj yapalım dedi.

bugun baska doktora gittim. Sata gore 8, usg ye göre 6 haftalık dedı. bebegide gördük kalp atısını da duyduk cok sukur. tabi doktor ilk üç ay bitmeden hiç sorun yok diyemeyiz dedi. bu butun hamileler için gecerliymiş. İnsallah saglıklı bır sekılde kucagınıza alırsınız bebegınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…