2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
inşallah bende yarın için randevu aldım başka doktora gideceğim ne güzel kalp atışını duymuşssunuz inşallah bende duyarım bu arada sata göre uyumsuzluğu ilerleyen aylarda geçer sanıyorum ilk hamilelğimde hep uyumlu gitmişti motivasyon adına 2 hafta bile çok öenmli birşey yiyemiyorum ilk hamileliğim de çok kötü geçmiştii sanırımmm bundada çekeceğim varr çatlak felan hikaye mide bulantısı geçsede hep çatlasammmm:(((

Mide bulantısı 4-5 gündür bende de var berbat bişeymiş. Gün boyu hep midem bulanıyor. 5 dakika gecsin de rahat edeyim diye dua ediyorum üstelik çoğu şeyden tiksiniyorum. Bi de sanki dünyadaki bütün kokular benim burnumda ya ilerleyen dönemlerde nasıl yemek yapcam acaba

herkese merhaba benimde üçüncü hamileliğim, ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı. ikinci hamileliğimden bitanecik oğlum dünyaya geldi. Oğlum 3.5 yaşında. Bir düşük geçmişim olduğu için tedirginliğim var bir hafta once test yaptım. çift çizgiyi gördüm zamandan beri günde 6 adet 100 lük progestan kullanıyorum. inşaat mühendisi olduğum için sahada kontrollere gittiğim oluyor hamileliğimi riske atmak istemedim. Progestan kullanımımı oğluma hamileyken doktorum önermişti. Progestan çok fazla sersemletiyor ama yapacak bir şey yok. şubat ayına kadar doktora gitmeyecegim. sağlıklı olmayan bir bebeği ne yaparsam yapayım tutmam zor ama yine de hiçbir şey yapmazsam kendimi çok huzursuz hissederim. bu arada progestan rahmin kalınlaşmasını sağlıyor kasılmalara karşı bir tedbir anneye kilo aldırma dışında bebeğe zararı yok.

Hayirli olsun canın işin zormuş allah kolaylik versin doktora erken gitmek bazen sinir bozucu olabiliyor 7 haftalıkta önce Bence gidilmeli tabi sabreden için

Hayirli olsun canın işin zormuş allah kolaylik versin doktora erken gitmek bazen sinir bozucu olabiliyor 7 haftalıkta önce Bence gidilmeli tabi sabreden için
teşekkürler candy1907 biraz daha sabırlı olmaya karar verdim. açıkcası doktora daha erken gitsem de pek bir şey değişmeyecek doktor sadece keseyi görüp görmediğini söyleyecek kalp atışları başladıysa dinletecek. sonra bir kayıp yaşarsam daha fazla üzüleceğim o yüzden beklemeye karar verdim. bir de vücudumu artık tanıyorum sorun oldumu veya zamanı geldiğinde bebeği vucudum kendiliğimden çıkartıyor. ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durduğunda kürtaj bile olmadım kendiliğinden kasılmalarla düşürdüm.oğlum için de doğumum da normal oldu 39 haftalıkken neredeyse evde doğuruyordum vücudum kasılmalarla bir şekilde çıkartıyor.

Haklısın kese yi görecek bebek için tekrar çağıracak duyuldu duyulmadi derken daha çok kafa karışıklığı hepimiz için Hayirlisi olsun

Çok sevindim canım çok şükür sana. Allah tamamını erdirsin inş.

Teyceleri benim miniş 5 gün geriden geliodu bir önceki ultrasona göre, bugun baktik gun farkimiz 2 ye inmis
9+0 iz ultrasona gore cok şükür
Bu da bıdığımın resmisi

Oyyy bıdık... Maşallah size

Teyceleri benim miniş 5 gün geriden geliodu bir önceki ultrasona göre, bugun baktik gun farkimiz 2 ye inmis
9+0 iz ultrasona gore cok şükür
Bu da bıdığımın resmisi
Oyyyy yerim ben seni masallah barekallah hepiciginin ablasi yada abisi bu..darisi bizr daha bu görüntüyü hayatimda hic gormedim

Kizlarrrr birsey sorucam ilk bebegim benim... kan uyusmazligi var esimle ...doktora söyledik onun disinda kafama takiliyor ilk cocukta birsey olmaz diyorlar siz ne dersiniz

Insallah en yakin zamanda siz de duyarsiniz kalp atisini. Dedigim gibi ilk 3ay hep bir endise olacak gibi bende.

Ilk hamileligimde dusuk tehlikesi vardi, 3 ay yatmistim.mide bulantisi bende hic olmadi. Insallah bunda da olmaz. Olursa is yerinde cok zor durumda kalirim. Yarin guzel haberlerle gelirsiniz insllh.

Ya bir de ben bu çoklu alıntı işini beceremedim kızlarAlıntılıyamadıklarım kusura bakmasın lütfen. Hepinizi çokkk seviyorumm@nymeria-burcu @hayalim77

Kizlarrrr birsey sorucam ilk bebegim benim... kan uyusmazligi var esimle ...doktora söyledik onun disinda kafama takiliyor ilk cocukta birsey olmaz diyorlar siz ne dersiniz
Canım doktora söylediysen önlemini alırlar. tam bilmiom da burdaki arkadaşlar yazmıştı iğne falan oluomuşunuz sanırım hamileyken. Tecrübeli arkadaşlar yazar simdi

Merhaba kızlar pazartesi hamile olduğumu öğrendim 4+1 günlük hamileyim. Yaklaşık 6 gündür 2-3 dk süren şiddetli karın Ağrı'ları yaşıyorum. Bazen kasık Ağrı'm da oluyor. Normalde 3 gün önce regl günümdü. Bu Ağrı'lar normaldi?? endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…