2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hayirli olsun bebisin bunlar normal şeyler canım hepimiz yaşadık hemen hemen bu ağrıları

Canım katılıyorm sana annemin karnı harita gibi resmen...ama benim karnında çok şükür çatlak yok.eşim de çok memnun valla bu yüzden..vazelin ve bebek yağını kullandım...aynen ikincide de başladim.genetik olsa ben de ilkinde çatladın.50 kilo ile hamile kaldım 65 ile dogum yaptim

Beni de ekler misin canım yaş 30 ilk bebek bir düşük var öncesi konya dan

Kızlar aynısını yaşadım.haftayA sabahtan ac gel olmazsa kürtaj dedi...hemen başka dr A gittim. Bir gün sonra bebeği gördük.kalp atışını duyduk..korkmayın kizlar dua edin Allah çok büyük.herşeyin hayırlısı

Iyi aksamlar hanimlar:) bi sorum var cevaplarinizi bekliyorum. Ben 5 haftalk hamileyim ve kombiyi pek yakmiyorum yakmadgmda sadece ayaklarm soguk oluyo azck üsyrm yaksam cok sıcak oluyo. bunun bebegime bi zarari varmi ki internetten baktm bisey bulamadm.

Bu listeye nasıl girebilirim

Cnm gunde 6 tane mi progestan kullaniyorsun doktorun mu bu sekilde verdi? Benim gecen seferki hamileligim dusukle sonuclandi kanamam vardi ama onda bile doktor gunde 1 tane vermişti. Biraz fazla geldi ama tabi dr. Bu sekilde demisse vardir bildigi.

Arkadaslar selam! Kalp atislarini duyanların gozu aydın. Benim de randevum haftayaö insallah hersey yolundadir.
Catlak meselesine gelince, bunun tammaen genetik oldugunu soylemisti bana doktorum gecen hamileligimde.
Ogluma hamileyken arada bir badem yagi surdum ama genelde hep unuttum. Hic catlagim olmadı cok sukur ama armut gibi bir gobek kaldı bende. Ne kadar zayiflarsanız zayiflayin,sezaryenden sonra genelde bir gobek kaliyor insanda. Bakalım insallah ikinci de dogduktan sonra gobek konusunda ne yapabilirim dusunmeye baslayacagım.:)
Bu arada agzinda metal tadı olan varmı benim gibi ? Sanki agzimda bir bozuk para varmis gibi bir tat sabahtan beri, sinir ediyor beni..

Ben ben ben aynisi yaaaa ama geçti bende

Maşallah canın zaten aradaki fazla dark yokmuş inşallah bizimki de kapanır
Kapanır canım Allah'ın izniyle. İlk keseyi gördüğümde 1 buçuk hafta farkımız vardı sat ile ultrason arasında.
Kalp atışlarını duyduğumda 5 güne inmişti farkımız, şimdi ise 2 oldu. Yavaş yavaş kapanacaktır bebişlerinizin farkı merak etmeyin

Tamam canm tesekkrler verdgn cevap icin. Ama yaksam bile ısınamyrm ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…