2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İyi akşamlar herkese hamileligimi öğrenen çoğu kisi oglun olacak diye cinsiyet söylüyor. Ben çok rahatsız oluyorum ama birşey de diyemiyorum kırmamak için. Sağlıklı olsun diye dua ediyorum ama gönlümden geçen de bir kız olduğu için erkek diyenlerin ağzına vurasım geliyor sinir oluyorum neden herkes böyle ahkam kesmeye bayılıyor anlamadım gitti

Canim cok haklisin tek dr un sozuyle hizli karar vermemek gerekiyor. Bi de ben yurtdisindayim. Bugun gittigim dr cok sasirdi. Iki gun once zaten gitmisin baska dr a simdi tekrar benim bakmami neden istiyorsun dedi.

Insallah bundan sonra saglikli bir sekilde ilerler hamilelik olayi da farkli dr.lara tekrar tekrar dert anlatmak zorunda kalmayiz.

Kizlarrrr birsey sorucam ilk bebegim benim... kan uyusmazligi var esimle ...doktora söyledik onun disinda kafama takiliyor ilk cocukta birsey olmaz diyorlar siz ne dersiniz
Bizde de var Can'ım ilk gebelikte sıkıntı yok 28.hafta civarı rh iğnesi yapılıyor koruma amaçlı

ben de aynı bir oğlum var sağlıklı olsun tabi herşeyden önce ..ama ben de kız istiyorum allahım da nasip ederse insallah...biz hamileyiz.duamiz tutar.Ben sana sen de bana dua et...hadi baslayalim...allahım insallah giosodioss un sağlıklı bir kızı olur

Amin canım, inşallah hepimizin bebişini bağışlasın Allah. Doğdukları zaman diycez ki ne kadar boş yere üzmüşüz kendimizi, saçma sapan panik yapmışız diycez ama elde değil işte:))

süpersin inş senin de sağlıklı bir kızın olur tüm hamislerin gönlünden geçen olsun hayırlısıyla.. yorumun çok iyi hissettirdi teşekkür ederim hamileyken hormonlar tuhaflasiyor insan daha cok anlaşılmak istiyor

Ben de acmayinca usuyorum.acinca da cok sicak ve nemsiz oluyor ortam. Sonuc olarak cok kotu hastayim suan. acmasan ama evde biraz kalin giyinsen belki daha iyi olur.
Aynen öyle yapyrm canm karnm cok agriyor geceleri kramp seklinde agrilar üsümekten ni acep

Benim de oglum var :) Eger oglum olursa , 1.5 yasindaki oglumla guzel oynarlar onunla kanka olurlar diye sevinirim, kızım olursa da bir kızım oldugu icin sevinirim diye kendime telkin ediyorum ve cinsiyet konusunda kendimi bir seye sartlamiyorum. Yurt disinda yasadigimiz icin oglum yalnizlık cekiyor ve bir erkek kardesi olursa onunla top oynar , eglenir diye dusunuyorum. Kızım olursa da elbet oynarlar ama ilgi alanları farklı olacagi icin pek bilemiyorum . Biizmki arabalar ve toplarla geciriyor vaktini cogu kez.

Ben 6. haftadayim ve son bir haftadır yasiyorum. Ama ozellikle su birkac gun feci. Yedigim yemekten supheleniyorum acaba bozuk mu bayat mı diye cunku agzimin tadi yok :)
Öyle oluyor canm naneli sekerlerden at agzina

B Began beni de ekermisin listeye:) yaşadığım yer Düzce yaş 28 sat 10.kasım bebişin tahmini doğum tarihi 23 ağustos

İyi akşamlar melek. Ben normalde üşüyen biriyim. Bebişim annecine misafirliğe geldiğinden bu yana pek üşümüyorum. 2 güne kadar ben de pek kombiyi açmıyordum. Ayağını, belini, sırtını üşütmemeye çalış. Tecrübesi olanlar bana hep böyle tavsiye veriyor. Paylaşmak istedim

Tamam canm çok tesekkr ederim o zaman kombiyi yakmaya devam yakmasam dedigin gibi gündz belim sırtm hele ayaklarm üsüyo gece oluncada kramp giriyo kasiklarima yakaym bari bebis icin napalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…