- 29 Nisan 2010
- 26
- 55
- 88
Kacinci haftada gecmisti canım?Ben ben ben aynisi yaaaaama geçti bende
Canim cok haklisin tek dr un sozuyle hizli karar vermemek gerekiyor. Bi de ben yurtdisindayim. Bugun gittigim dr cok sasirdi. Iki gun once zaten gitmisin baska dr a simdi tekrar benim bakmami neden istiyorsun dedi.Kızlar aynısını yaşadım.haftayA sabahtan ac gel olmazsa kürtaj dedi...hemen başka dr A gittim. Bir gün sonra bebeği gördük.kalp atışını duyduk..korkmayın kizlar dua edin Allah çok büyük.herşeyin hayırlısı
Yeni gecti canm 5 haftalk hamileyim demekki 4 haftamda bitnistir ama cok kötü birseyKacinci haftada gecmisti canım?
Ben 6. haftadayim ve son bir haftadır yasiyorum. Ama ozellikle su birkac gun feci. Yedigim yemekten supheleniyorum acaba bozuk mu bayat mı diye cunku agzimin tadi yok :)Yeni gecti canm 5 haftalk hamileyim demekki 4 haftamda bitnistir ama cok kötü birsey
Ben de acmayinca usuyorum.acinca da cok sicak ve nemsiz oluyor ortam. Sonuc olarak cok kotu hastayim suan. acmasan ama evde biraz kalin giyinsen belki daha iyi olur.Hamilelik icin zarari varmi aceba yaısınamıyorum da
Bizde de var Can'ım ilk gebelikte sıkıntı yok 28.hafta civarı rh iğnesi yapılıyor koruma amaçlıKizlarrrr birsey sorucam ilk bebegim benim... kan uyusmazligi var esimle ...doktora söyledik onun disinda kafama takiliyor ilk cocukta birsey olmaz diyorlar siz ne dersiniz
İyi akşamlar herkese hamileligimi öğrenen çoğu kisi oglun olacak diye cinsiyet söylüyor. Ben çok rahatsız oluyorum ama birşey de diyemiyorum kırmamak için. Sağlıklı olsun diye dua ediyorum ama gönlümden geçen de bir kız olduğu için erkek diyenlerin ağzına vurasım geliyor sinir oluyorumneden herkes böyle ahkam kesmeye bayılıyor anlamadım gitti
Ben 5+1 de gittim 4+2 cikti karından ultrasonla gördük. Ama cok kucuk kız kesem 5 mm. Çok minnakız. Benim ikinci gebeliğim ilkini geçen sene 27 aralkta ogrendim 2 ocakta kaybettim. Tam bir sene sonra Rabbim büyüklüğünü gösterdi. Hep dua ederdim acımı acıyla değil guzellikle unuttur Allahım diye. Belki de onun hediyesi bilmiyorum ama korkuyorum. 23 ay oldu bizim de. Nasip insallah bu sefer alırım diyorum.
ben de aynı bir oğlum var sağlıklı olsun tabi herşeyden önce ..ama ben de kız istiyorum allahım da nasip ederse insallah...biz hamileyiz.duamiz tutar.Ben sana sen de bana dua et...hadi baslayalim ...allahım insallah giosodioss un sağlıklı bir kızı olur
Benim doktorum haftada bir olabilir dedi cnmKızlar yaa ozel olacak ancak dra annem yanımda oldugundan soramadım cinsellik oluyormu bu donemde nsl olmalı hiçte canım istemıyor eşim kulagımı yedi resmen ndn sormadın dıye
Sağol Can'ım. İlk defa yaşayınca insan tedirgin oluyor. Senin de hayırlı olsun.Hayirli olsun bebisin bunlar normal şeyler canım hepimiz yaşadık hemen hemen bu ağrıları
Aynen öyle yapyrm canm karnm cok agriyor geceleri kramp seklinde agrilar üsümekten ni acepBen de acmayinca usuyorum.acinca da cok sicak ve nemsiz oluyor ortam. Sonuc olarak cok kotu hastayim suan. acmasan ama evde biraz kalin giyinsen belki daha iyi olur.
ben de aynı bir oğlum var sağlıklı olsun tabi herşeyden önce ..ama ben de kız istiyorum allahım da nasip ederse insallah...biz hamileyiz.duamiz tutar.Ben sana sen de bana dua et...hadi baslayalim ...allahım insallah giosodioss un sağlıklı bir kızı olur
Öyle oluyor canm naneli sekerlerden at agzinaBen 6. haftadayim ve son bir haftadır yasiyorum. Ama ozellikle su birkac gun feci. Yedigim yemekten supheleniyorum acaba bozuk mu bayat mı diye cunku agzimin tadi yok :)
Günaydın :)
Çatlaklar biraz da bünyeyle alakalı galiba. İki kızımda da hiçbir şey kullanmadım ama şükür ki hiç çatlak olmadı. Bunda da olmaz inşallah.
İLK SAYFADAKİ GEBELİK TAKİP LİSTESİNE EKLENMEK İSTEYENLER YORUMA BİLGİLERİNİ YAZIP BENİ ETİKETLESİN LÜTFEN.
İyi akşamlar melek. Ben normalde üşüyen biriyim. Bebişim annecine misafirliğe geldiğinden bu yana pek üşümüyorum. 2 güne kadar ben de pek kombiyi açmıyordum. Ayağını, belini, sırtını üşütmemeye çalış. Tecrübesi olanlar bana hep böyle tavsiye veriyor. Paylaşmak istedimIyi aksamlar hanimlar:) bi sorum var cevaplarinizi bekliyorum. Ben 5 haftalk hamileyim ve kombiyi pek yakmiyorum yakmadgmda sadece ayaklarm soguk oluyo azck üsyrm yaksam cok sıcak oluyo. bunun bebegime bi zarari varmi ki internetten baktm bisey bulamadm.
Aynen öyle yapyrm canm karnm cok agriyor geceleri kramp seklinde agrilar üsümekten ni acep
Tamam canm çok tesekkr ederim o zaman kombiyi yakmaya devam yakmasam dedigin gibi gündz belim sırtm hele ayaklarm üsüyo gece oluncada kramp giriyo kasiklarima yakaym bari bebis icin napalmİyi akşamlar melek. Ben normalde üşüyen biriyim. Bebişim annecine misafirliğe geldiğinden bu yana pek üşümüyorum. 2 güne kadar ben de pek kombiyi açmıyordum. Ayağını, belini, sırtını üşütmemeye çalış. Tecrübesi olanlar bana hep böyle tavsiye veriyor. Paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?