2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İnşallah ilk hamileliğim bi sıkıntıda yok gibi ama korkuyor insan birisi gelsin öyle kolay değil durduk yere düşük falan desin istiyorum şu üç ay bi geçse
Gecer gecer canm allahn izniyle hicbisey olmaz merak etme

Kızlar moralim bozuk kahverengi ceviz büyüklüğü kadar çok az leke gelmiş camasırıma off napsam bilemedim ayaklarımın altına sıcak su koydum

Beni de ekleyin canım yaş 28 ilk gebelik sat 21 Kasım tahmini doğum tarihi 27 ağustos eskişehir

bence zararı yok. tiroit hormonuna bi baktır canım. emin olmamakla birlikte

bence zararı yok. tiroit hormonuna bi baktır canım. emin olmamakla birlikte[/QU daha onceden doktora gittim evlenmeden once bana troit bezlerimin cok hizli calstgini ve dahiliyeye gitmemi onerdi bende onemsemedim canm gitmedim :)

hızlı üşüme hızlı ısınma tiroit bezinden salgılanan bir hormondan oluyordu yanlış hatırlamıyorsam ölçtürmende fayda var.

genel yakınmalarınız neler kızlar. ben günün çoğunu bulantı ile geçiriyorum. akıntı 3 veya 4 defa çamaşır değiştiriyor. yarın da 2. adet tarihim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…