2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
genel yakınmalarınız neler kızlar. ben günün çoğunu bulantı ile geçiriyorum. akıntı 3 veya 4 defa çamaşır değiştiriyor. yarın da 2. adet tarihim.
Canm ya bende 5 gündür beyaz aknti var normal mi acep bende daha doktora gidemedim yaaa 6 haftalk olcam.

Herkese iyi akşamlar...
Benim sıkıntılarım mide bulantısı ama en çok da şişkinlik... Ağır şeyler yemiyorum hatta sadece kahvaltı ve yemeek olarak da çorba falan içiyorum ama akşam bu saatlerdr nefes alamıyorum karnım da çıktı şaşkınımm...
Oğlumda 4 aylık olunca hamile olduğum yavaştan anlaşılıyordu... Şimdi ikinci diye sanırım hemen çıktı, hatta ayıptır söylemesi ağdamı zor yaptım...
Sağlıkla geçirelim hamileliğimizi inşaAllah..

Bir de cinsiyet konusunda, tabi ki hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşaAllah ama insanın gönlü de bi tarafa daha yakın oluyor, çevremdeki herkes yne oğlun olur senin falan diyo sanırım kız için heveslenmiyim diye, kızın olur diyene tutturursanız hediye alcam size diyorum

Amin canım, inşallah hepimizin bebişini bağışlasın Allah. Doğdukları zaman diycez ki ne kadar boş yere üzmüşüz kendimizi, saçma sapan panik yapmışız diycez ama elde değil işte:))
Amiiinn insallah. Umuyorum o gunler de gelecek :)

Ya ben kasık agrisindan uyuyamaz oldum çok kötü ya niye böyle oluyorum ki her gece her gece

Kizlar damla bile olmayan sadece peçetenin rengini hafif sarartan lekelenmesi olan oluyor mu? Benim iki gündür günde bi kere oldu.7 sinde dr a gidicem o zaman kadar bekleyeyim diyorum çunku devam etmeyenler tehlike olmayabilir denoyor.yine de başina gelen yazarsa yazabilir mi?

grill grill grill baciiim seni nasil etiketleyecegimi bilemedim ama insaallah gorursun
Yas :36
3.gebelik
Izmir
Sat: 22 kasim
Beklenen : 27 agustos

Allah yardmcmz olsun şu kasık ağrısı adet sancsndan farkli ya uyutmuyo her gece aglamak istemiyorum neden boyle oluyo ya.ne yapsam gecer eşimde yok. Valla zor durumdaym

Komsumda vardi ama çok yogun olmadıgı icin hic bisey olmadi canm korkma biseycik olmaz insallah benimde agrm cok ya

1234emremelek canim çok saol.senin sikintini da okudum ama gebelik haftani bilmediğim için cevap yazmad8m.ben de 5 hafta bitince başladi kasik agrisi.6 haftanin sonuna kadar gunde en az 50 kere yüz şeklimi değiatirecek kadar kasik ağrim olmuştu.özellikle ayağa kalkarken.bebiş ve kese büyüduğu icin yazmis bazi tecrübeliler.biz bu evhamla gidersek 9 ayi nasil tamamlayacaģiz merak ediyorum

Aynen canm onu bende merak ediyorum 5inci haftam bitiyor 6 olucam insallah ama zorlaniyorum valla bu agri bile canimi yakiyo bide bennn ayiptr soylemesi aci biber yedim hangi akilla yediysem galiba oda tetikledi. Oyuzden suan ben oturuyore zor zor allah yardmcmz olsun

Benımde sıkıntım gaz şişkinlik..bugun gunboyu dogrudurust sey yıyemedım iştahsızlık oluştu ve de enerjim cok dusuk öğleden sonra paso uyukluyorum aksam eşime yemek yapmaya üşenır oldum .. mutfaga pek giremiyorum dolabı acar acmaz butun kokular birleşip ustume hücum ediyor sanki..bulantı pek yok ancak için geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…