- 17 Kasım 2015
- 294
- 188
- 18
- 28
Canm ya bende 5 gündür beyaz aknti var normal mi acep bende daha doktora gidemedim yaaa 6 haftalk olcam.genel yakınmalarınız neler kızlar. ben günün çoğunu bulantı ile geçiriyorum. akıntı 3 veya 4 defa çamaşır değiştiriyor. yarın da 2. adet tarihim.
Amiiinn insallah. Umuyorum o gunler de gelecek :)Amin canım, inşallah hepimizin bebişini bağışlasın Allah. Doğdukları zaman diycez ki ne kadar boş yere üzmüşüz kendimizi, saçma sapan panik yapmışız diycez ama elde değil işte:))
Canm ya bende 5 gündür beyaz aknti var normal mi acep bende daha doktora gidemedim yaaa 6 haftalk olcam.
Tamam canm skntımz yok o zaman allaha şükür inşallah bende giderim bi gün doktora heraldeAkintiyi ben dr uma sormustm koku olmadigi surece ve cok koyu degilse sorun yok dedi.. Degisen hormonlardan dedi
Yaş otuz bir ikinci gebelik şehir izmir son adet 08,11,2015 tahmini dogum 12.08.2016. Bu şekilde sanırım.di mi canimorada istenen bilgileri yazıp beni etiketleyin lütfen.
Sat son adet tarihi oluyor...tahmini doğum da dr un verdiği bebeğin dogum tarihi canimSAT VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ NEDİR?
Komsumda vardi ama çok yogun olmadıgı icin hic bisey olmadi canm korkma biseycik olmazKizlar damla bile olmayan sadece peçetenin rengini hafif sarartan lekelenmesi olan oluyor mu? Benim iki gündür günde bi kere oldu.7 sinde dr a gidicem o zaman kadar bekleyeyim diyorum çunku devam etmeyenler tehlike olmayabilir denoyor.yine de başina gelen yazarsa yazabilir mi?
Kuzum nickin başina @ koyacaksingrill grill grill baciiim seni nasil etiketleyecegimi bilemedim ama insaallah gorursun
Yas :36
3.gebelik
Izmir
Sat: 22 kasim
Beklenen : 27 agustos
Aynen canm onu bende merak ediyorum 5inci haftam bitiyor 6 olucam insallah ama zorlaniyorum valla bu agri bile canimi yakiyo bide bennn ayiptr soylemesi aci biber yedim hangi akilla yediysem galiba oda tetikledi. Oyuzden suan ben oturuyore1234emremelek canim çok saol.senin sikintini da okudum ama gebelik haftani bilmediğim için cevap yazmad8m.ben de 5 hafta bitince başladi kasik agrisi.6 haftanin sonuna kadar gunde en az 50 kere yüz şeklimi değiatirecek kadar kasik ağrim olmuştu.özellikle ayağa kalkarken.bebiş ve kese büyüduğu icin yazmis bazi tecrübeliler.biz bu evhamla gidersek 9 ayi nasil tamamlayacaģiz merak ediyorum
Günlük ped kullaningenel yakınmalarınız neler kızlar. ben günün çoğunu bulantı ile geçiriyorum. akıntı 3 veya 4 defa çamaşır değiştiriyor. yarın da 2. adet tarihim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?