Birde hanimlar benim 1 haftadir gecmeyen bitmeyen omuz agrim var..üşüttüm diye düşünüyor dum ama sanirim degil..belki tecrübesi olan vardir bana bi el atın..doktora gidecegim yarin ama mr ya da film cekmeden anlamam diyecek bende cektirmek istemiyom..
Sat 7 kasim doğum tarihi 27 ağustos inşallahSAT VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ NEDİR?
Kizlar damla bile olmayan sadece peçetenin rengini hafif sarartan lekelenmesi olan oluyor mu? Benim iki gündür günde bi kere oldu.7 sinde dr a gidicem o zaman kadar bekleyeyim diyorum çunku devam etmeyenler tehlike olmayabilir denoyor.yine de başina gelen yazarsa yazabilir mi?
Allah yardmcmz olsun şu kasık ağrısı adet sancsndan farkli ya uyutmuyo her gece aglamak istemiyorumneden boyle oluyo ya.ne yapsam gecer eşimde yok. Valla zor durumdaym
Merhaba canlarr...sizi bebisimle tanistirmak istiyorum..kalp atislarini da duyduk..yemek kesesini de almis yanina keyfi yerinde..
EKLEDİM.grill grill grill baciiim seni nasil etiketleyecegimi bilemedim ama insaallah gorursun
Yas :36
3.gebelik
Izmir
Sat: 22 kasim
Beklenen : 27 agustos
EVET EKLEDİM CANIM.Yaş otuz bir ikinci gebelik şehir izmir son adet 08,11,2015 tahmini dogum 12.08.2016. Bu şekilde sanırım.di mi canim
EVET BEN DE SİZE TARİHLERİ SORUYORUM Kİ LİSTEYE YAZAYIM :)S
Sat son adet tarihi oluyor...tahmini doğum da dr un verdiği bebeğin dogum tarihi canim
Aynen cnm haftaya gidecez olmadı diğer hafta sorun yok olabilirmiş böyle. Sende içini ferah tut görürsün inş her ver banada ben pazartesi gidicem tekrar inş görürüz :)Bende hesabıma gore 6+5 im canım Dr banada gec dollenmeymiş dedı benım deminnak 11mm cıktı teyzesi kalp atısına 1 hafta snra cagırdı senınde oyledır dglmi
maşallah kuşumaMerhaba canlarr...sizi bebisimle tanistirmak istiyorum..kalp atislarini da duyduk..yemek kesesini de almis yanina keyfi yerinde..
Herkese mutlu ve sağlıklı yillar dilerim. Arkadaşlar benim gogsum bazen ağrıyor bazen hic agrim olmuyor. Sizde de boyle oluyor mu?? Korkuyorum bebek iyi mi diyecok stres oldum
kuzum kimisinin ağrılı geçiyor kimisi hamileliğinin farkına bile varmıyor.. Ben o farkına varmayanlardanım.. Bazen hafif ağrılarım oluyor sonra geçiyor..
Bende öyleyim. Kusma yok sadece bulanti arada oluyor. Gogus sizim bi var bi yok. Başka hiçbisi yok. Acaba bebek iyi mi diye stres oluyor insan. Ne zormuş
Kızlar günaydın..
Bugün ne ağrım ne sızım ne şişkinliğim var.. Bir tek göğüslerim ağrıyor o kadar.. İğne yaptırmasan ilaç almasam neredeyse hamile olduğumu unutucammİyi mi kötü mü bilemedim ama neyse..
Cok sevindim rabbim kucagımıza almayı nasıp etsinKızlaaaaaaaaaaaar kızlaaarrr bebişimin kalp atışını gördümmm inanamıyorumHayatımda yaşadığım en üst seviye mutluluklar bunlar, Allahım korusun yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?