2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Birde hanimlar benim 1 haftadir gecmeyen bitmeyen omuz agrim var..üşüttüm diye düşünüyor dum ama sanirim degil..belki tecrübesi olan vardir bana bi el atın..doktora gidecegim yarin ama mr ya da film cekmeden anlamam diyecek bende cektirmek istemiyom..

Zaten Mr yada film çekmez diye düşünüyorum. Bir iki gün sıcak tut bişey sarıp yat bakalım büyük ihtimal üşütmekten olmuştur

Ben de bi sey olmaz diye dusunuyorm ama telefonu varsa dr unu ara bi sor olmazsa..

Allah yardmcmz olsun şu kasık ağrısı adet sancsndan farkli ya uyutmuyo her gece aglamak istemiyorum neden boyle oluyo ya.ne yapsam gecer eşimde yok. Valla zor durumdaym

Ya bende de bu ara oluyo baya sanirm adet gunlerimiz geldi ondan oluyorms ama ben bugn de a gidecem sorarm olmazsa bi

Merhaba canlarr...sizi bebisimle tanistirmak istiyorum..kalp atislarini da duyduk..yemek kesesini de almis yanina keyfi yerinde..

Amann masallahh keyfini sursunler valla icerde bizim disardaki endiselerimizden agrilarimizdan haberleri hiccc olmasn

grill grill grill baciiim seni nasil etiketleyecegimi bilemedim ama insaallah gorursun
Yas :36
3.gebelik
Izmir
Sat: 22 kasim
Beklenen : 27 agustos
EKLEDİM.
İSMİMİN BAŞINA @ İŞARETİNİ EKLERSENİZ BANA UYARI MESAJI GELİYOR, BÖYLECE GÖREBİLİYORUM. BAŞKA TÜRLÜ HER MESAJI TAKİP EDEMİYORUM MAALESEF.

Bende hesabıma gore 6+5 im canım Dr banada gec dollenmeymiş dedı benım deminnak 11mm cıktı teyzesi kalp atısına 1 hafta snra cagırdı senınde oyledır dglmi
Aynen cnm haftaya gidecez olmadı diğer hafta sorun yok olabilirmiş böyle. Sende içini ferah tut görürsün inş her ver banada ben pazartesi gidicem tekrar inş görürüz :)

Herkese mutlu ve sağlıklı yillar dilerim. Arkadaşlar benim gogsum bazen ağrıyor bazen hic agrim olmuyor. Sizde de boyle oluyor mu?? Korkuyorum bebek iyi mi diye cok stres oldum

Herkese mutlu ve sağlıklı yillar dilerim. Arkadaşlar benim gogsum bazen ağrıyor bazen hic agrim olmuyor. Sizde de boyle oluyor mu?? Korkuyorum bebek iyi mi diye cok stres oldum

kuzum kimisinin ağrılı geçiyor kimisi hamileliğinin farkına bile varmıyor.. Ben o farkına varmayanlardanım.. Bazen hafif ağrılarım oluyor sonra geçiyor..

kuzum kimisinin ağrılı geçiyor kimisi hamileliğinin farkına bile varmıyor.. Ben o farkına varmayanlardanım.. Bazen hafif ağrılarım oluyor sonra geçiyor..

Bende öyleyim. Kusma yok sadece bulanti arada oluyor. Gogus sizim bi var bi yok. Başka hiçbisi yok. Acaba bebek iyi mi diye stres oluyor insan. Ne zormuş

Bende öyleyim. Kusma yok sadece bulanti arada oluyor. Gogus sizim bi var bi yok. Başka hiçbisi yok. Acaba bebek iyi mi diye stres oluyor insan. Ne zormuş

evet ya bende sürekli o moddayım.. İyi düşünmeye gayret ediyorum ama hep endişelere kapılıyorum.. Hayırlısı nasıl geçer 9 ay bilmiyorum..

ben yorulunca çok iş yapınca ya da ayakta fazla kalınca üşütünce kasıklarım ağrıyor onun dışında ben de hiç farketmiyorum hamileliği. doktora da gitmedim öğrendiğimden beri. kanama veya ters bişe olmadıüı sürece 7. haftayı doldurmadan gitmicem diye şartladım kendimi.geçen çarşamba öğrendim 1 hafta oldu yani. bir iki hafta daha durur giderim. kötü bişey olmamasına ragmen insan sürekli bir tereddütte hissediyor kendini :)

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…