Cok sevindim rabbim kucagımıza almayı nasıp etsin
benimde 7 kasım canım son adet tarihim.beklenen doğumu burda 14 ağustos gösteriyor .. sen nerde hesapladın kiSat 7 kasim doğum tarihi 27 ağustos inşallah
Kızlaaaaaaaaaaaar kızlaaarrr bebişimin kalp atışını gördümmm inanamıyorumHayatımda yaşadığım en üst seviye mutluluklar bunlar, Allahım korusun yavrumu
100 lük progestanlardan 8 saat arayla ikişer tane alıyorum. 4 yıl once doktorum oğluma hamileyken o şekilde vermişti. Yine aynı şekilde alıyorum. 9-10 haftalıkken kesmemi söylemişti. Doktorum çok iyiydi doğumum da çok rahat olmuştu. ama o yıl özek sağlık sigortam vardı doktorun özel muayane ücretleri hayli fazlaydı. sigortam karşılıyordu doğumu da acıbademde yapınca ertesi sene sigorta bana aşırı yüksek fiyat çıkardı:)) o yüzden tekrar sigorta yaptıramadım.Cnm gunde 6 tane mi progestan kullaniyorsun doktorun mu bu sekilde verdi? Benim gecen seferki hamileligim dusukle sonuclandi kanamam vardi ama onda bile doktor gunde 1 tane vermişti. Biraz fazla geldi ama tabi dr. Bu sekilde demisse vardir bildigi.
Korkma canim benim ,bende ayni seyi hisediyordum dun kontrole gittik ve hersey yolunda imis ,vucudumuz gebelige alistigi icin agrimiz hafifliyor bitiyor yada zaman zsman oluyormusHerkese mutlu ve sağlıklı yillar dilerim. Arkadaşlar benim gogsum bazen ağrıyor bazen hic agrim olmuyor. Sizde de boyle oluyor mu?? Korkuyorum bebek iyi mi diyecok stres oldum
Canimm progestanin iğnesini kullansan daha iyi olur ya allah yavrunu sana bağışlasın bnm de lekelenmelerim var sürekli bi bitio bi başlıo bnde korkuyorum allahım onları bizden almasin insyine kanamam başladı arkadaşlar üstelik rengi parlak kırmızı. Progestan 200lk kullanyrm ama gecmiyor bn ne yapcm böyle. Zaten düşük tehlikem var. Her günüm azap oluyor dayanacak gücüm kalmadı artık. Yawrumun doğduğunu göremeyeceğim galiba
Allah korusun canım inşallah bir şey olmaz yavrunayine kanamam başladı arkadaşlar üstelik rengi parlak kırmızı. Progestan 200lk kullanyrm ama gecmiyor bn ne yapcm böyle. Zaten düşük tehlikem var. Her günüm azap oluyor dayanacak gücüm kalmadı artık. Yawrumun doğduğunu göremeyeceğim galiba
Benim bildiğim 5. Haftadan itibaren yapılıyor bende yaptıracağım ama öyle kolay kolay olan birşey değilmiş gönlünü ferah tut bende kedi besliyorum bu yüzden huzursuzum ama insanların çoğu farkında okmadan geçirirmiş bağışıklığı zaten olurmuş ben pazartesi günü yaptıracağımBen 4+2 günlük hamileyim. Düne kadar hergün kahvaltıda 1-2 dilim pastırma tüketiyordum. Doktoruma sordumtüketmemen gerekirdi dedi. Bir kuşku oluştu bende. 8. Hafta yapıcaz zaten kontrolleri dedi daha 1 ay var.toxoplazma testini en erken ne Zamanyaptırabiliyoruz bir Bilginiz var mı?
doktora gittim şükür kalp atışını duydumm 7 ahftalık hamileyim sat değerine görede uyumlu içim rahatladı felaket mide bulantım var yalnız o fena premesis die bir ilaç yazdı fakat bulamadım zaten küçük şehirde yaşıoruz etkilimiydi acaba bitkiselmiş ilaç da değil keşke bulabilse idim(mide bulantıları çok kötüüü
Merhaba canlarr...sizi bebisimle tanistirmak istiyorum..kalp atislarini da duyduk..yemek kesesini de almis yanina keyfi yerinde..
Kızlar günaydın..
Bugün ne ağrım ne sızım ne şişkinliğim var.. Bir tek göğüslerim ağrıyor o kadar.. İğne yaptırmasan ilaç almasam neredeyse hamile olduğumu unutucammİyi mi kötü mü bilemedim ama neyse..
Kızlaaaaaaaaaaaar kızlaaarrr bebişimin kalp atışını gördümmm inanamıyorumHayatımda yaşadığım en üst seviye mutluluklar bunlar, Allahım korusun yavrumu
doktora gittim şükür kalp atışını duydumm 7 ahftalık hamileyim sat değerine görede uyumlu içim rahatladı felaket mide bulantım var yalnız o fena premesis die bir ilaç yazdı fakat bulamadım zaten küçük şehirde yaşıoruz etkilimiydi acaba bitkiselmiş ilaç da değil keşke bulabilse idim(mide bulantıları çok kötüüü
gaviscon şurup mu tam olarak adı ne bende alıp kullansam onu bulurum galiba siz kaç haftalıksınız midem çok kötü 1,5 yaşında kızım var ayakta durmam gerek ama bulantı ile çok zorMaşallah canm gözün Aydın.
Canım ya bende 2 gündür böyl hissediyorum. Uyku yapmasa hamileyim demicem
Canımmm çok sevindim senınde gözün Aydın.
Canım 5 gün önce başladım premesise bana gerçekten etkisi oldu. Şimdi daha rahat geçiriyorum daha kötü olursada özllikle sabahları gaviscon içiyorum. Ohhhhh mis oluyor.
trabzondamı yaşıyorsunuz 61 var da isim de:)Kızlar aynısını yaşadım.haftayA sabahtan ac gel olmazsa kürtaj dedi...hemen başka dr A gittim. Bir gün sonra bebeği gördük.kalp atışını duyduk..korkmayın kizlar dua edin Allah çok büyük.herşeyin hayırlısı
Adı tam yazıldığı gibi. Hamilelikte kullanılabiliyor.8. Haftadayız biz. Benımde çok ağır geçiyor mide olayım. Şuan bile zorluyor.etkisini azaltıyor bu şurupgaviscon şurup mu tam olarak adı ne bende alıp kullansam onu bulurum galiba siz kaç haftalıksınız midem çok kötü 1,5 yaşında kızım var ayakta durmam gerek ama bulantı ile çok zor
yine kanamam başladı arkadaşlar üstelik rengi parlak kırmızı. Progestan 200lk kullanyrm ama gecmiyor bn ne yapcm böyle. Zaten düşük tehlikem var. Her günüm azap oluyor dayanacak gücüm kalmadı artık. Yawrumun doğduğunu göremeyeceğim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?