2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
TAROTTO gözün aydın canım. dünyada duyulabilecek en güzel sestir o... Harika bir duygudur :)

herkese günaydınlar ve mutlu yıllar

100 lük progestanlardan 8 saat arayla ikişer tane alıyorum. 4 yıl once doktorum oğluma hamileyken o şekilde vermişti. Yine aynı şekilde alıyorum. 9-10 haftalıkken kesmemi söylemişti. Doktorum çok iyiydi doğumum da çok rahat olmuştu. ama o yıl özek sağlık sigortam vardı doktorun özel muayane ücretleri hayli fazlaydı. sigortam karşılıyordu doğumu da acıbademde yapınca ertesi sene sigorta bana aşırı yüksek fiyat çıkardı:)) o yüzden tekrar sigorta yaptıramadım.

yine kanamam başladı arkadaşlar üstelik rengi parlak kırmızı. Progestan 200lk kullanyrm ama gecmiyor bn ne yapcm böyle. Zaten düşük tehlikem var. Her günüm azap oluyordayanacak gücüm kalmadı artık. Yawrumun doğduğunu göremeyeceğim galiba

Ben 4+2 günlük hamileyim. Düne kadar hergün kahvaltıda 1-2 dilim pastırma tüketiyordum. Doktoruma sordumtüketmemen gerekirdi dedi. Bir kuşku oluştu bende. 8. Hafta yapıcaz zaten kontrolleri dedi daha 1 ay var.toxoplazma testini en erken ne Zamanyaptırabiliyoruz bir Bilginiz var mı?

Herkese mutlu ve sağlıklı yillar dilerim. Arkadaşlar benim gogsum bazen ağrıyor bazen hic agrim olmuyor. Sizde de boyle oluyor mu?? Korkuyorum bebek iyi mi diye cok stres oldum
Korkma canim benim ,bende ayni seyi hisediyordum dun kontrole gittik ve hersey yolunda imis ,vucudumuz gebelige alistigi icin agrimiz hafifliyor bitiyor yada zaman zsman oluyormus

Canimm progestanin iğnesini kullansan daha iyi olur ya allah yavrunu sana bağışlasın bnm de lekelenmelerim var sürekli bi bitio bi başlıo bnde korkuyorum allahım onları bizden almasin ins

Allah korusun canım inşallah bir şey olmaz yavruna

Benim bildiğim 5. Haftadan itibaren yapılıyor bende yaptıracağım ama öyle kolay kolay olan birşey değilmiş gönlünü ferah tut bende kedi besliyorum bu yüzden huzursuzum ama insanların çoğu farkında okmadan geçirirmiş bağışıklığı zaten olurmuş ben pazartesi günü yaptıracağım

Ben istanbul bahçeşehirdeyim gidebileceğim yakınlıkta önerebileceğiniz hastane doktor var mı? Arayıştayım sonuna kadar aynı yerede gideyim istiyorum ama hiç bir fikrim yok yardım bekliyorum kızlar

doktora gittim şükür kalp atışını duydumm 7 ahftalık hamileyim sat değerine görede uyumlu içim rahatladı felaket mide bulantım var yalnız o fena premesis die bir ilaç yazdı fakat bulamadım zaten küçük şehirde yaşıoruz etkilimiydi acaba bitkiselmiş ilaç da değil keşke bulabilse idim(mide bulantıları çok kötüüü

Bende o hapi kullaniyorum. cok bi etkisi olmasada hic yoktan iyidir.

Merhaba canlarr...sizi bebisimle tanistirmak istiyorum..kalp atislarini da duyduk..yemek kesesini de almis yanina keyfi yerinde..

Maşallah canm gözün Aydın.

Canım ya bende 2 gündür böyl hissediyorum. Uyku yapmasa hamileyim demicem

Kızlaaaaaaaaaaaar kızlaaarrr bebişimin kalp atışını gördümmm inanamıyorum Hayatımda yaşadığım en üst seviye mutluluklar bunlar, Allahım korusun yavrumu

Canımmm çok sevindim senınde gözün Aydın.

Canım 5 gün önce başladım premesise bana gerçekten etkisi oldu. Şimdi daha rahat geçiriyorum daha kötü olursada özllikle sabahları gaviscon içiyorum. Ohhhhh mis oluyor.

gaviscon şurup mu tam olarak adı ne bende alıp kullansam onu bulurum galiba siz kaç haftalıksınız midem çok kötü 1,5 yaşında kızım var ayakta durmam gerek ama bulantı ile çok zor

trabzondamı yaşıyorsunuz 61 var da isim de:)

gaviscon şurup mu tam olarak adı ne bende alıp kullansam onu bulurum galiba siz kaç haftalıksınız midem çok kötü 1,5 yaşında kızım var ayakta durmam gerek ama bulantı ile çok zor
Adı tam yazıldığı gibi. Hamilelikte kullanılabiliyor.8. Haftadayız biz. Benımde çok ağır geçiyor mide olayım. Şuan bile zorluyor.etkisini azaltıyor bu şurup

Allahim bebegini ve seni korusun insallah canm nolur kendini cok harap etme dr a haber verdin mi bi an once got muayeneye ins guzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…