2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar merhaba;

Hepinize mutlu yıllar diliyorum. İnşallah yeni yılda bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız. Ben kaç gündür öksürükten kurtulamadım. Afedersiniz balgam oluyor o da mide bulantısını tetikliyor, fenalardayım yani...

aynen bendede öyle oluyor normalde bulantım yokta balgam yapıyo

Adı tam yazıldığı gibi. Hamilelikte kullanılabiliyor.8. Haftadayız biz. Benımde çok ağır geçiyor mide olayım. Şuan bile zorluyor.etkisini azaltıyor bu şurup
nasıl kullanılıyor aç yada tok fark ediyormu ondan mı alsam ne etsem ilk hamilelğimdede kullanmıştım ama unuttum nasıl kullanıldığını birde beş aydan sonra felan vermişti bana

bugün doktorda bebeğimin kalp atışlarını dinledim. çok heyecanlandım. tip -1 diyabet hastası olduğum için endokrin doktoruna gitmemi ve diyete başlamamı önerdi. bugün itibariyle daha dikkatli olacağım.

Kizlar merhaba bende ritim bozuklugu var duyduğuma gore ritim bozuklugu olanlar normal dogum yapamiyolarmis doktoruma daha bahsetmedim bu durumdan ocak 10 da randavum böyle birşey duyan varmi yada çevresinde olan biri

Cevabın için sağol canım

B Began benide ekler misin yaş 25 sat 19 kasım muhtemel doğum tarihi 25 ağustos Ankara.

Bugün bende bebeğimin kalp atışını gördüm teyzeleri işte size minnak yavrum
Ekledim.
Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm hamişlerimize.

Allahim bebegini ve seni korusun insallah canm nolur kendini cok harap etme dr a haber verdin mi bi an once got muayeneye ins guzel haberlerle gel

Yok canım numarasını almak aklıma gelmedi. Pazartesiden önce gidemem doktora cumartesi yokmş doktor. Hala kan geliyo. Adetken bu kadar yoktu kan. O kadar çok istiyorum ki bu bebeği. İnşallah düşmemiştir. Mide bulantım da yok korkuyorum niye bulanmyo yine diye. Hep bulanrdı. Blkide psikoljktr bilmiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…