Kızlar merhaba;
Hepinize mutlu yıllar diliyorum. İnşallah yeni yılda bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız. Ben kaç gündür öksürükten kurtulamadım. Afedersiniz balgam oluyor o da mide bulantısını tetikliyor, fenalardayım yani...
nasıl kullanılıyor aç yada tok fark ediyormu ondan mı alsam ne etsem ilk hamilelğimdede kullanmıştım ama unuttum nasıl kullanıldığını birde beş aydan sonra felan vermişti banaAdı tam yazıldığı gibi. Hamilelikte kullanılabiliyor.8. Haftadayız biz. Benımde çok ağır geçiyor mide olayım. Şuan bile zorluyor.etkisini azaltıyor bu şurup
aynen bendede öyle oluyor normalde bulantım yokta balgam yapıyo
Ben de eskişehirdeyim hangi Dr a gıdıyorsunuz
Benimde sat 12kasim dogumumuz hemen hemen ayni zamanlarda:))
bal limon ve karabiber karıştırıp bir kaşık yiyorum birde kuşburnu ve ayva yaprağını kaynatıyorum iyice azaldı sabahları oluyor biraz.Canım sen bi şey yapıyor musun geçirmek için? Ne yapmam lazım yaa? Ciğerlerim çıkacak öksümekten.
Cevabın için sağol canımBenim bildiğim 5. Haftadan itibaren yapılıyor bende yaptıracağım ama öyle kolay kolay olan birşey değilmiş gönlünü ferah tut bende kedi besliyorum bu yüzden huzursuzum ama insanların çoğu farkında okmadan geçirirmiş bağışıklığı zaten olurmuş ben pazartesi günü yaptıracağım
Sanki oyle gozukuyor simdilik :) ama belli de olmazAgutosun sond bebisi bizmiyiz acaba :) 28-29 agustos gözüküyor dogum suan :)
Allahim bebegini ve seni korusun insallah canm nolur kendini cok harap etme dr a haber verdin mi bi an once got muayeneye ins guzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?