2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Hastanenin falan numarasi da mi yok ordan birinden istesen.. Canm endise etmekte cok haklisn ama pazartesiye kadr bu sekilde beklemeni de ben mantikli bulmadm pek dusuk tehlikesi varsa bile dr gorse engellenebilir vakalar oluyor yani gecikmemek lazm.. Sen bence ulas bi dr a bi sekilde.. Acile git ya da yonlendirsinler falan bilemiyorm Allah yardimcin olsn. Dinlen hic is yapma..

Bi de mide bulantisi psikolojik olabilir bende hic olmadi ki ilk gunden beri ama hic bi sorun yok yani bunye meselesi..

Öznur hiç doktor yok mu başka canım yapılacak birsey varsa da pazartesiye kadar Olmaz

Doktoruna hemen bildir. Progestan igne olarak vericek büyük ihtimal. .igne daha etkili

canım acil git hastaneye tetkik yapıcak bir doktor bulunur

Bence de hastaneye gidebilirsen iyi olur, ustten ultrason yapıp baksinlar kanamanın durumuna. Rabbim hayırlısıyla kucaklamanı nasip etsin bebegini. Duat et, hayırlısını iste.

Kizlar merhaba bende ritim bozuklugu var duyduğuma gore ritim bozuklugu olanlar normal dogum yapamiyolarmis doktoruma daha bahsetmedim bu durumdan ocak 10 da randavum böyle birşey duyan varmi yada çevresinde olan biri
Doğrudur. Benim arkadaşımda da var aynı durum. Tehlikeli boyutta üstelik. Son ayda Hiper tansiyonda görüldü. Mecbur 4 hafta erkenden sezaryen yapıldı. Doktoruna mutlaka erkenden söyle.senin her dönemde kontrol Altın'da olman gerekiyor.kesinlikle ıkınmak yasak.Normal doğum izin verilmiyor.

Cnm baska bi doktora git. Acile git yatirsinlar. Ozel hastanelerin doktorlari bu tarz durumlarda geliyolar. Bi gidiver ttlm

Kizlar merhaba bende ritim bozuklugu var duyduğuma gore ritim bozuklugu olanlar normal dogum yapamiyolarmis doktoruma daha bahsetmedim bu durumdan ocak 10 da randavum böyle birşey duyan varmi yada çevresinde olan biri
Enee bende de var

Sayfalari aradim ama telefon dondu okuyamadm TAROTTO ttlm gitmissin doktora gozun aydin insallah darisi basima

Yeni yillar arkadaslar. Pazartesi doktora gittim 5+0. Doktor kese var dedi. Ama ultrason resmime bakiyorum bakiyorum goremiyorum. Bi bakr misiniz?

Eklentiler

• FB_IMG_1451573149920.webp
    33 KB · Görüntüleme: 170
merhaba kedilerden böyle bir hastalık geçebileceğinizi ilk kez sizin msjınızdan öğrendim. Öğrenip farkındalık kazandığım için sevinsem mi, yoksa kedim olduğu için tedirgin mi olsam bilemedim. testi nerde nasıl yaptırıyorsunuz? kedinize de test yaptırcak mısınız? diyelim pozitif çıkıp hastalığı geçirdiğiniz saptandı bunun hamimilikten önce mi sonra mı olduğunu nasıl bileceksiniz? kusura bakmayın çok soru sordum ama acayip tedirginim şuan.

Kedilerin dışkılarından , çiğ etten ve iyi yıkanmamış sebzelerden bulaşıyor bu hastalık... Test zaten iki safhalı bi testmiş hamileyken yani testi yaptırdığınız an pozitif mi yoksa öncesi mi pozitif ortaya çıkıyor eğer ikiside yada hamileyken oozitif çıkarsanız bi test daha yapıyorşar ne zaman kaptığınıza dair ve maalesef genelde gebelik sonlandırılıyor imiş benim topladığım bilgiler bu yönde ancak evde beslenen aşıları tam olan ve çiğ et yemeyen fare yakalamayan bir kediden bulaşma ihtimali imkansız eğer kediniz pozitifse bağışıklık kazanmış demektir zararsızdır sizde önceden pozitif çıkarsanız çok iyi bişey bağışıklık kazanmış demeksiniz yani bir daha hastalığa yakalnmazsınız demek hastalıkta grip gibi bişeymiş bi çok kişi grip sanıp atlatıyormuş aslında .. Yani sadece kedi değil salam pastırma pişmemiş et iyi yıkanmamış bi maruldan bulaşma ihtimali daha fazla ben baya bi araştırdım bayada uzun oldu yazdım ama umarım içini rahatlatabilmişimdir yinede tabi test gerekli önlem için en azından sormak istediğin başka bişey varsa sorabilirsin

Bu arada Testi ben özel yerlerde sordum devlette yapıyodur kesin 100-150 tl civarı ücreti var çok küçük olmayan laboratuvarı olan yerler genelde yapıyor benben00

Benimde iki tane kedim var evde besliyorum. Sadece kendi mamalarini yiyorlar, asilari da tam. O yuzden hic korkmuyorum. Test yaptirdim zaten negatif cikti. Doktorum da sizin dediginiz gibi iyi yikanmamis sebze ve meyveden gecme ihtimalinin daha yuksek oldugunu soyledi. Sadece ne olur ne olmaz diye kumlarini artik esim temizliyor.

çok teşekkür ederim size msjı yazdığım beri de araştırıyorum zaten. kedimiz 3 aydan fazladır bizde 6 aylık yani bizde olmadıgı dönemde tutmuştur büyük ihtimal fare falan. ama kedi paraziti aldıktan sonra 3 hafta boyunca yayıyormuş sonra atıyormuş sanırım. Bu durumda bize gelmeden bağışıklık kazanması lazım, biz çiğ et vermiyoruz devamlı kuru mama. Zaten transfer günümüzden buyanada eşim temizliyor kumunu. Bu arada öğrendiğim kadarı ile toksoplazma testi tutin hamilelik tahlilleri kapsamında kan sayımı falan yaptırılırken isteniyormuş. Ptesi doktorumu arayıp soracam

ewt bizimkinin de parazit hafları ve aşıları tam. kedimi biryere göndermem asla ama çok tedirginim msjınız biraz içimi rahatlattı. Acaba bu test size kaçıncı haftada yapıldı ve sonuçları kaç günde belli oluyor, devlette mi yaptırdınız?

Ozelde yaptirmistim ama dediginiz gibi rutin tahliller arasinda geciyor. Hatta ben ozellikle bahsetmeyi unutmustum doktora ama istedigi testler arasinda o da varmis ben farkinda olmadan yapildi. Ama ben tekirdagda yasiyorum burda yaptirdim ve bazi tahlil sonuclari istanbula gonderiliyormus o yuzden sonuclarin gelmesi 1 haftayi buldu. Yanilmiyorsam toksoplasma da bunlardan biriydi. Bu arada test 5.haftamda yapilmisti. Iciniz rahat olsun bence evde kedi besleyip gayet saglikli bebekler dunyaya getiren pekcok insan var biliyorsunuz. Ben de kedilerimden asla vazgecmem hatta hamileligimi ilk kedilerime mujdeledim kardesiniz olacak diye :) bebegimin buyuyup de kedilerimle oynayacaklari gunleri gormeyi iple cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…