Bu yaştan sonra ne bileyim canım ya ,hem düşünüyorum ,hem korkuyorum.anane gibi çocuğun yanındaİyi yapmışsın
Bende kazayla olmuş felan sandım
Çocuk iyidir ya çocuk candır, dosttur
Bitane daha yap bence
Hepimiz birer kaynana adayıyızAnammmmmmmmm ne Mutlu oğullarımızı alacak olana valla evlenip barklansınlar sonra haydi yallah Tazzik Hiç girmicem o toplara kendi hayatıma bakacam artık
Kız sen citirsindir. Resim atsana banaBu yaştan sonra ne bileyim canım ya ,hem düşünüyorum ,hem korkuyorum.anane gibi çocuğun yanında
Ya deneyimli anne arkadaşlar benim koca resmen benden kaçıyor. Bana sorsan çok mu meraklıyım hayır. Ama yani sürekli bi bahane yok yorgunum yok uykum var bu akşam da başı ağırıyor bey efendi nin. O böyle yaptıkça kendimde kusur arıyorum. Veremediğim kilolarda değişen dış görünüşümde vs. Ama emziriyorum sonuçta şu an özellikle ilk 6 ay kilo düşünecek değilim.Heee bende iki kız doğurmuş oğlanı 3cüde tutturmuş felan sandım
Herkesle konuşunca kafam karışıyor arada Kusura bakma sen
Anaaa sen Yen'i taze gelinsin dahaaa
Gerdek gecesindemi tutturdun kız
Ne çabuk kıvılcımları çakmışsın öyle vallahi
Maşallah diyim
Hararetli bacım benim
@Kaswa_ eğer elimde olsaydı doğum işini en geç 27-28 de bitirirdim. gebelik uykusuzluk vs tantanaya insan gençken daha kolay katlanıyor. 34-35 te çocuklar okullu olsa, kafa rahat, kendine daha çok zaman kalır. gezer tozarsın çocuklarla.Ben 34 düm 3 numarayı doğurdum
B Began ciğim 36 3 numarayı doğurdu
@honeybee_34 41 yaşında 3 numarayı doğurdu
Vem.beauty miz 40 yaşında , bir oğluş tutturdu sonunda
Fikrime gelince doğurmasına doğuruyorsun
Ama bana görede hamilelik yaş ilerledikçe taşıması zor oluyor.
Bebiş dersen bakmasına bakıyorsun ama kafanın yavaş yavaş götüremediğini hissediyorsun.
Ve genç anne olmak herzaman daha güzel bir avantaj bana göre.
İlk kızım 11 yaşında keşkede bukadar beklemeyip en fazla araya 2şer yaş koyarak bu işi halletseydim diyorum.
Araya çok zaman koyup tekrar bez, kaka , mama ,sil baştan yapmak.....bilemiyorum bence bekleme çok
Dimi kelebeğim bizde altın borçtur ama işte kıymeti bu demek ki sözde birde benim eşim abiAynen canm şükür tabiii
Ay sizinki de bombastik olmuş maşallah birebir karşılık
Hahahahahahahahahahajaj ayyy ilahi kizzzz ben de cok guldm sesli guldmmm
Evet canm o konuda iyiler bariiii
Oyle canm o konuda masallahlari var acik kapatiyolar biraz daaa...
Canm Alp pasa nasill?? Iyi dimii
Hamileyken bebek var ,doğurunca da anadır kutsaldır memesinde sütü var diye midir nedir?Ya deneyimli anne arkadaşlar benim koca resmen benden kaçıyor. Bana sorsan çok mu meraklıyım hayır. Ama yani sürekli bi bahane yok yorgunum yok uykum var bu akşam da başı ağırıyor bey efendi nin. O böyle yaptıkça kendimde kusur arıyorum. Veremediğim kilolarda değişen dış görünüşümde vs. Ama emziriyorum sonuçta şu an özellikle ilk 6 ay kilo düşünecek değilim.
Çamaşır ipi sarı pipi miKızım diye demiyorum pek hanimdir elinden her iş gelir. Çamaşır ipi sarı pipiye talibiz.
Ben düşünüyorum da asıl 20lerde zorlanırdım o uçarı halimle,şimdi daha sabırlıyım sanki bilemiyorum ki..gerçi geriden geldim ben hep ruhen de fiziken de bi on yaş gencim he he@Kaswa_ eğer elimde olsaydı doğum işini en geç 27-28 de bitirirdim. gebelik uykusuzluk vs tantanaya insan gençken daha kolay katlanıyor. 34-35 te çocuklar okullu olsa, kafa rahat, kendine daha çok zaman kalır. gezer tozarsın çocuklarla.
Ya bizde Zaman olmuyor diye malum tık yok .. Ama hemen kendine çevirme bence tatlım bak benim eşimde çok yorgun geliyor inan hergün başım çatlıyor diyor ilaç almadan yatamıyor ..yanı boşuna kendinde kusur arama olur böyle seyler biraz Zaman geçsin sonra sen kaçmaya başlarsın ..kilo konusuna gelince bende bir göbüş var şimdi markete gitsem hamile diye yer verirlerYa deneyimli anne arkadaşlar benim koca resmen benden kaçıyor. Bana sorsan çok mu meraklıyım hayır. Ama yani sürekli bi bahane yok yorgunum yok uykum var bu akşam da başı ağırıyor bey efendi nin. O böyle yaptıkça kendimde kusur arıyorum. Veremediğim kilolarda değişen dış görünüşümde vs. Ama emziriyorum sonuçta şu an özellikle ilk 6 ay kilo düşünecek değilim.
Canim hastane ekleyebilirsin dedi ama milli Eğitim kabul etmedi. Ben ücretsiz izin alacağım. Her yerde aynıdır yönetmelik açık çünkü.La Lune cnm sen dogum iznini ekletmeye calisicam falan diyordun her sehirde uygulama farkli mi ?
Senin yorgunluğunu görüyor olabilir canım. Benimki de ne zman ise koyulsa kız ağlıyor. Ne yapalım bir süre böyle olmak zorunda.Ya deneyimli anne arkadaşlar benim koca resmen benden kaçıyor. Bana sorsan çok mu meraklıyım hayır. Ama yani sürekli bi bahane yok yorgunum yok uykum var bu akşam da başı ağırıyor bey efendi nin. O böyle yaptıkça kendimde kusur arıyorum. Veremediğim kilolarda değişen dış görünüşümde vs. Ama emziriyorum sonuçta şu an özellikle ilk 6 ay kilo düşünecek değilim.
Kaç on gençsin hem de. 20li yaşlarda gibisin.Ben düşünüyorum da asıl 20lerde zorlanırdım o uçarı halimle,şimdi daha sabırlıyım sanki bilemiyorum ki..gerçi geriden geldim ben hep ruhen de fiziken de bi on yaş gencim he he.
La Lune şahit
Canim sen tuvalete gitsen kar. Nerede o kadar ağlayan bebe ile seks düşünecek hal.Ya bizde Zaman olmuyor diye malum tık yok .. Ama hemen kendine çevirme bence tatlım bak benim eşimde çok yorgun geliyor inan hergün başım çatlıyor diyor ilaç almadan yatamıyor ..yanı boşuna kendinde kusur arama olur böyle seyler biraz Zaman geçsin sonra sen kaçmaya başlarsın ..kilo konusuna gelince bende bir göbüş var şimdi markete gitsem hamile diye yer verirler
Düşüncesi bile irite ediyor bu Aralar zatenKaç on gençsin hem de. 20li yaşlarda gibisin.
Canim sen tuvalete gitsen kar. Nerede o kadar ağlayan bebe ile seks düşünecek hal.
Ben daha adet olmadım ya gerçi doktor normal bir yıldan fazla bile olmayabilirsin dedi.. Gerçi böyle de alıştım rahata hiç
Mi olmasam ne
Ne güzel ya ben de kırkım çıktı beş gün olmadım altıncı gün oldu Hem de bu sefer uzun sürdü normalde dört gün sürerdi bu sefer altı gün sürdü Keşke ben de şöyle bir sene falan olmasa ne iyi olurduBen daha adet olmadım ya gerçi doktor normal bir yıldan fazla bile olmayabilirsin dedi.. Gerçi böyle de alıştım rahata hiç
Mi olmasam ne
Markette yer vermek ne ola ki otobüs,metrobüs varken:)Ya bizde Zaman olmuyor diye malum tık yok .. Ama hemen kendine çevirme bence tatlım bak benim eşimde çok yorgun geliyor inan hergün başım çatlıyor diyor ilaç almadan yatamıyor ..yanı boşuna kendinde kusur arama olur böyle seyler biraz Zaman geçsin sonra sen kaçmaya başlarsın ..kilo konusuna gelince bende bir göbüş var şimdi markete gitsem hamile diye yer verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?