2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hepimiz birer kaynana adayıyız Anammmmmmmmm ne Mutlu oğullarımızı alacak olana valla evlenip barklansınlar sonra haydi yallah Tazzik Hiç girmicem o toplara kendi hayatıma bakacam artık

Kızım diye demiyorum pek hanimdir elinden her iş gelir. Çamaşır ipi sarı pipiye talibiz.

Ya deneyimli anne arkadaşlar benim koca resmen benden kaçıyor. Bana sorsan çok mu meraklıyım hayır. Ama yani sürekli bi bahane yok yorgunum yok uykum var bu akşam da başı ağırıyor bey efendi nin. O böyle yaptıkça kendimde kusur arıyorum. Veremediğim kilolarda değişen dış görünüşümde vs. Ama emziriyorum sonuçta şu an özellikle ilk 6 ay kilo düşünecek değilim.

@Kaswa_ eğer elimde olsaydı doğum işini en geç 27-28 de bitirirdim. gebelik uykusuzluk vs tantanaya insan gençken daha kolay katlanıyor. 34-35 te çocuklar okullu olsa, kafa rahat, kendine daha çok zaman kalır. gezer tozarsın çocuklarla.

Dimi kelebeğim bizde altın borçtur ama işte kıymeti bu demek ki sözde birde benim eşim abi soğuk suyu kendi elimle verip al iç Can'ım dedim

@Kaswa_ 36 yaşındayım ilk bebeğim ,maaşallah diyeyim sorunsuz bir hamilelik ve doğum geçirdim ,ancak gel gör ki insanın sabrı 20 li yaşlardaki gibi olmuyor ,kafa kaldırmıyor ,kaybetme korkusu bende inanılmaz arttı o da yaştandır diyorum ,belim sırtım tutmuyor kucakta taşımaktan ben derimki erkenden doğur bitir bu işi ,şimdiki aklım olsa :))) ben kesin öyle yapardım

Hamileyken bebek var ,doğurunca da anadır kutsaldır memesinde sütü var diye midir nedir?

Kızım diye demiyorum pek hanimdir elinden her iş gelir. Çamaşır ipi sarı pipiye talibiz.
Çamaşır ipi sarı pipi mi öldürdün beni gülmekten ayyyy maşallah benim kızıma büyüğü koşa koşa evlenir de küçüğü bayağı bi başıma kalacak öyle hissediyorum malum tuvalete bile benimle giriyor

Ben düşünüyorum da asıl 20lerde zorlanırdım o uçarı halimle,şimdi daha sabırlıyım sanki bilemiyorum ki..gerçi geriden geldim ben hep ruhen de fiziken de bi on yaş gencim he he .
La Lune şahit

Ya bizde Zaman olmuyor diye malum tık yok .. Ama hemen kendine çevirme bence tatlım bak benim eşimde çok yorgun geliyor inan hergün başım çatlıyor diyor ilaç almadan yatamıyor ..yanı boşuna kendinde kusur arama olur böyle seyler biraz Zaman geçsin sonra sen kaçmaya başlarsın ..kilo konusuna gelince bende bir göbüş var şimdi markete gitsem hamile diye yer verirler

La Lune cnm sen dogum iznini ekletmeye calisicam falan diyordun her sehirde uygulama farkli mi ?
Canim hastane ekleyebilirsin dedi ama milli Eğitim kabul etmedi. Ben ücretsiz izin alacağım. Her yerde aynıdır yönetmelik açık çünkü.
Senin yorgunluğunu görüyor olabilir canım. Benimki de ne zman ise koyulsa kız ağlıyor. Ne yapalım bir süre böyle olmak zorunda.

Ben düşünüyorum da asıl 20lerde zorlanırdım o uçarı halimle,şimdi daha sabırlıyım sanki bilemiyorum ki..gerçi geriden geldim ben hep ruhen de fiziken de bi on yaş gencim he he .
La Lune şahit
Kaç on gençsin hem de. 20li yaşlarda gibisin.
Canim sen tuvalete gitsen kar. Nerede o kadar ağlayan bebe ile seks düşünecek hal.

Kaç on gençsin hem de. 20li yaşlarda gibisin.

Canim sen tuvalete gitsen kar. Nerede o kadar ağlayan bebe ile seks düşünecek hal.
Düşüncesi bile irite ediyor bu Aralar zaten Eskiden eşim şikayet ederdi ama bu çocuktan sonra ağzını bile açmıyor görüyor durumu

Ben daha adet olmadım ya gerçi doktor normal bir yıldan fazla bile olmayabilirsin dedi.. Gerçi böyle de alıştım rahata hiç
Mi olmasam ne
Ben daha adet olmadım ya gerçi doktor normal bir yıldan fazla bile olmayabilirsin dedi.. Gerçi böyle de alıştım rahata hiç
Mi olmasam ne
Ne güzel ya ben de kırkım çıktı beş gün olmadım altıncı gün oldu Hem de bu sefer uzun sürdü normalde dört gün sürerdi bu sefer altı gün sürdü Keşke ben de şöyle bir sene falan olmasa ne iyi olurdu

Markette yer vermek ne ola ki otobüs,metrobüs varken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…