Kızlar kimler rota aşısı yaptırdı 12 hafta dolmadan ilk dozu yaptırmak gerekiyo sanırım. Sizlerin fikri ne?
Canım bizi geçtim seni hic yıkamaz. Sabirlisin sen yine de canım.Benim Beynim çatladı gece ağlamasından sinir krizi geçirtti bana bağırdım artık dayanamadım saat 6 buçuktu pes ettim eşim sesime uyandı geldi taşıdı ama susmuyor saat tam 7 buçukta onu koltukta ayağımda sallarken oturur vaziyette ikimizde uyuya kalmışız saat 9 da bir açtım ki gözümü her yerim tutulmuş çocuk ayaklarımda yatmış .. Kurban olduğum Allah hem gücü veriyor hem koruyor gerçekten her bir uyuya kalışımız var oğlumla akıllara zarar .. Kız bir şey diyim mi bizi bu saatten sonra hiç bir şey yıkmaz artık
Dilerim sıkıntınızı aşarsınız ferahlığa çıkarsınız Can'ım benim
Merhaba kızlar nasılsınız? Beni hatırlayan var mı acaba :)
Annemler bendeydi giremedim hiç bir yıldır görmeyince her anım onlarla ve oglusumlaydı.Bebisleriniz nasıl? Geçen salı 2.ay aşısını olduk.Cok sükür ateşsiz atlattık.
Takı mevzusu konuşulmuş en son biz bir çeyrekle bi de bir iki kıyafetle gecirdik
Kizlar ates olceriniz yoksa aklinizda klsun bu aksam ebebekte kampanya var. Yarin sabah 8e kadar ebbeek websitesinde braun marka atesolcerler yuzde 40 indirimde.
İyi geceler kızlar bende @gul_sek gibi ev tasicam 15 gün içinde evden çıkmamız lazım yarın ev aramaya başlıyoruz çok zor olacak bebisle insallah istediğim gibi ev olurda hemen buluruz
Bu arada bende 34 yaşındayım zorshnmuyorum ama kafa bazen kaldirmiyor ne kadar erken okadar iyi
Valla yaa onsut monsut anlamadigim isler zikkimin dibi yani veriyoz memeyi emiyo iste kici basimi varmis birde o ciktipersembe gotureyim bari kakali bezide gotureyim ayirayim da yarin ki bezini. Sen sor banada soyle. Cidden kafayi bozdum. Esim desen herseye evham yapiyorsun birseyi yok cocugun bilmem ne diyip duruyo. Ya gunde 3 kere kaka yapardi sari sari guzel guzel. Cisleri doldururdu bezinden tasardi ne zaman mamayi kestim sut verdim cocuk durdu yani yavasladi sanki zayifladi gibimede geliyo. Mal esime diyorum daha iyi zayiflasin yanaklari sarkiyodu asagi diyo mal yaa azarlayincada neden azarladin oluyo.
Korkutuyorlar gibi titriyo tövbe tövbe, ateşi yok kaka sorunumuz var
Korkutuyorlar gibi titriyo tövbe tövbe, ateşi yok kaka sorunumuz var
Canim ya buginde kosturmakla gecti gunum,hastaneye gittim bazi tahliler daha istediler. Alp te eve geldikten sonra cok huysuzdu,anca sakinledide bende bakayim buralara dedim
Hepimiz birer kaynana adayıyızAnammmmmmmmm ne Mutlu oğullarımızı alacak olana valla evlenip barklansınlar sonra haydi yallah Tazzik Hiç girmicem o toplara kendi hayatıma bakacam artık
Can'ım ama vücuttaki şişlik çok daha kolay gidiyor ve daha çabuk toparlanıyor biliyor MusunNe güzel ya ben de kırkım çıktı beş gün olmadım altıncı gün oldu Hem de bu sefer uzun sürdü normalde dört gün sürerdi bu sefer altı gün sürdü Keşke ben de şöyle bir sene falan olmasa ne iyi olurdu
Ayyyy dimi ya neler yaparız neler bi sürü sosyal aktivite :)Bende aynen oyle planliyorum,Pisikedii yide aliriz,konken partileri falan neyin vakit geciririz,yasliligimizda ugrascak baska seyler buluruZ
Oradakiler az öküz tatlım ya bazıları uyuyor taklidi bile yapıyordu yer vermemek içinMarkette yer vermek ne ola ki otobüs,metrobüs varken:)
Ohooooo gozumde bayag bir resim canlandi hani,birde sen 45 kiloydun dimi,offf sende fizikte superdi dimi,40 tan sonra iyi cesaret etmissin valla tebrik ederim.Idealist,kariyer peşinde haldır haldır çalışan,evlilik bana göre degil diyen hatunlar vardır bilirsin.heh ben onlardandım işte.ama hep bebeğim olsun istedim çok seviyorum cocukları.anaaaa bi baktım yaş gidiyor,dankkkk etti kafaya.panik oldum.birden karar verdim,7senedir kendini affettirmeye çalışan eski manitayla evleniverdim.şükür tutturdukçaktım kıvılcımı senin deyiminle
Koskoca 9 ayı film şeridi gibi geçirdin gözlerimin önünden tatlımKızlar bugün 1 kere 20 dakika uyudu kızım, ayağımda kucağımda loşumda mememde biberonda.. Bu saate geldik, şimdi de böyle tam dalacak sıçrıyo sanki tükürüğü mü boğazına kaçıyo böyle yüzünü buruşturup bir çığlık,... Kaka yapmadı iki gündür sanırım onun da etkisi var.. Puff dillenselerde sıkıntılarını söyleseler, reglimiz geçince allahım hamileyim inşallah dedik, karnımıza düşünce 3. Ayda cinsiyet merak ettik, sonra ilk hareketi ne zaman hissedeceğiz dedik, son 5 son 3 doğacakları günleri saydık doğmalarını bekledik hep beklemek sonra sevinmekle geçiyor, kaka yaptı, pırt yaptı, geğirdi, uyudu hep ayrı gün ayrı telaşlar ayrı mutluluklar... Tüm kuzularımız sağlıkla güzel günler görsünler, karşılarına kötü insanlar çıkmasn, işleri güçleri rast gitsin inşallah...
Ay nolcak yaaa,istiyorsan yap valla,seningibi bir tanidik vardi,50 yasindayken 3 cocufu vardi,en buyugu 10 bile degildi. Hem dogurmak vucudu yeniliyor,yaslilik saatini otelemis oluyorsun. Senbenden daha genc olursun 50 yasinda,benden demesiiiBu yaştan sonra ne bileyim canım ya ,hem düşünüyorum ,hem korkuyorum.anane gibi çocuğun yanında
Can'ım inşallah çabucak be istediğin gibi ev bulursunuz. Allah sesimizi duysun kolaycacık taşın inşallahİyi geceler kızlar bende @gul_sek gibi ev tasicam 15 gün içinde evden çıkmamız lazım yarın ev aramaya başlıyoruz çok zor olacak bebisle insallah istediğim gibi ev olurda hemen buluruz
Bu arada bende 34 yaşındayım zorshnmuyorum ama kafa bazen kaldirmiyor ne kadar erken okadar iyi
Gazını yapıyor mu ondan belki yazıkKorkutuyorlar gibi titriyo tövbe tövbe, ateşi yok kaka sorunumuz var
Zaman'la tutumlu olur umarım eşin artık Bebiş te var .. Her şey yoluna girecek inşallah her Bebek kısmetiyle gelir rıZkları şansları bol olsun hepCanım ben bugün 2 aylık aşısı için gittim. Hemşire rota aşısını yaptırmak istersen onu da yapalım dedi. O paralı değil mi diye sordum tabi :) birde bu aşılarla agir olmaz mi dedim. Farketmiyor dedi. Yapalım öyleyse dedim bende.
Aşıları yaparken çok ağladı. Benden önceki bebeğin annesi de ağlıyordu kuzum. Odadan çıkınca sustu elif. Aşırı uykusu vardı zaten giderken huysuzdu. Eve geldim emerken daldı 5e kadar da sadece acıktığı için gozleri kapalı ağladı. Aşıdan.sonra ateşi çıkmadı. Simdi derin uykuya dalamadı bir türlü. Gece ateşi çıkar mi? Nasıl takip etmeliyim ben uyursam o uyanmadan kendi kendime uyanamam. Ateşli olursa da o uyanmaz ne yapsam?
Canım bizi geçtim seni hic yıkamaz. Sabirlisin sen yine de canım.
İnşallah canım. Kira vermeyeceğiz ya o bile kurtarır durumu. Esim biraz tutumlu olsa.. hesabını tutmuyor hic ne varsa harcıyor. Bide muhasebeci düşün yani
Hatırlamam mi :) artik daha sık gelirsin
Ya benim almam lazim. Doktora sordun.Nasıl alayım ne önerirsiniz diye. En iyisi koltuk altından ölçmek dedi ama ağlarken ne mümkün
Var mi tavsiye?
Canım ya zor valla inşallah kısa sürede istediğin gibi bir ev bulursunuz. Benim ilk ev sahibim kontrat biter bitmez evi sattım çıkın demiştiapar topar çıkmak zorunda kaldık. bi kaç ay daha kalabilsek ev alacaktık.
Ay maşallah kuzuya ne tatlı öyle ya :)Ay gülmekten öldüm......benim kız yatak odasindaki avizeye yattigi yerden elini uzatiyor sanki tutacakmiş gibi o el öyle havada bekliyor sağa sola gidiyor baktikça gülücük de atiyor kendi kendine aguluyor....yirim ben onu yirim dişlerimi sıkıyorum valla onu ısırmamak için :)
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım
Ben kundak yaptım ama yarım kundağı beceremedim malesef kalçasında sorun var çift bez yapıyorum gerçi kundaktan da haz etmedi benim kız, eller hep açıkta kalacakAyni sıçrama var bizde de seninki yaptırıyorsa yarim kundak yap belki fayda eder. benimki örttürmüyor bile. İllaki açıkta olacak o kollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?