2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar kimler rota aşısı yaptırdı 12 hafta dolmadan ilk dozu yaptırmak gerekiyo sanırım. Sizlerin fikri ne?

Canım ben bugün 2 aylık aşısı için gittim. Hemşire rota aşısını yaptırmak istersen onu da yapalım dedi. O paralı değil mi diye sordum tabi :) birde bu aşılarla agir olmaz mi dedim. Farketmiyor dedi. Yapalım öyleyse dedim bende.

Aşıları yaparken çok ağladı. Benden önceki bebeğin annesi de ağlıyordu kuzum. Odadan çıkınca sustu elif. Aşırı uykusu vardı zaten giderken huysuzdu. Eve geldim emerken daldı 5e kadar da sadece acıktığı için gozleri kapalı ağladı. Aşıdan.sonra ateşi çıkmadı. Simdi derin uykuya dalamadı bir türlü. Gece ateşi çıkar mi? Nasıl takip etmeliyim ben uyursam o uyanmadan kendi kendime uyanamam. Ateşli olursa da o uyanmaz ne yapsam?

Canım bizi geçtim seni hic yıkamaz. Sabirlisin sen yine de canım.

Dilerim sıkıntınızı aşarsınız ferahlığa çıkarsınız Can'ım benim

İnşallah canım. Kira vermeyeceğiz ya o bile kurtarır durumu. Esim biraz tutumlu olsa.. hesabını tutmuyor hic ne varsa harcıyor. Bide muhasebeci düşün yani

Hatırlamam mi :) artik daha sık gelirsin

Kizlar ates olceriniz yoksa aklinizda klsun bu aksam ebebekte kampanya var. Yarin sabah 8e kadar ebbeek websitesinde braun marka atesolcerler yuzde 40 indirimde.

Ya benim almam lazim. Doktora sordun.Nasıl alayım ne önerirsiniz diye. En iyisi koltuk altından ölçmek dedi ama ağlarken ne mümkün
Var mi tavsiye?

Canım ya zor valla inşallah kısa sürede istediğin gibi bir ev bulursunuz. Benim ilk ev sahibim kontrat biter bitmez evi sattım çıkın demişti apar topar çıkmak zorunda kaldık. bi kaç ay daha kalabilsek ev alacaktık.

tugbayhan

Siz ne komiksiniz öyle eşinle
Ben önden iki çocuk doğurdum ön süt felan nedir bilmiyordum bu üç numarada burdan kk dan öğrendim
Bazen az bilmek daha iyi sanki .:)))
Mesela geçenlerde bana birisi dediki
Bazı annelerde çok süt olur ama sütleri doyurucu olmaz .haydaa 3-5 gün kafayı buna taktım acaba doyurucu değilmi süttüm diye. Baktım olmuyor
Sonra boşvermeye çalıltım ,valla ağladıkça dayıyorum ağzına ön arka nevarsa içiyor artık.:))
Sen okadar çok takmışsınki ,bence sadece bunları çocuk doktoruyla görüşürsen tek tek sorarsan ancak Ozaman rahatlar,evine dönersin bişey yoksada. Zayıf duruyor olabilir unutmaki boyda uzuyor arada.
Mesela benim kızında belirli saatleri var akşam üstü başlar bu saatlere kadar vız vız bağırır çağırır açmış gibi sıkıntısı varmış gibi
Ama değil çünkü biberonu istemiyor, göğüsle kavga ediyor , bezi temiz, beni alın kucakta gezdirin diyor .
Şimdi daldı yanımda göğsümde ,yanından yavaşça çekilip gitmeye korkuyorum kalkacak diye

Ay gülmekten öldüm......benim kız yatak odasindaki avizeye yattigi yerden elini uzatiyor sanki tutacakmiş gibi o el öyle havada bekliyor sağa sola gidiyor baktikça gülücük de atiyor kendi kendine aguluyor....yirim ben onu yirim dişlerimi sıkıyorum valla onu ısırmamak için :)

nymeria-burcu
Canım hiç sesin çıkmıyor nasılsın ? Nerelerdesin?
Alp bebeğimiz iyidir inşallah
Canim ya buginde kosturmakla gecti gunum,hastaneye gittim bazi tahliler daha istediler. Alp te eve geldikten sonra cok huysuzdu,anca sakinledide bende bakayim buralara dedim

Hepimiz birer kaynana adayıyız Anammmmmmmmm ne Mutlu oğullarımızı alacak olana valla evlenip barklansınlar sonra haydi yallah Tazzik Hiç girmicem o toplara kendi hayatıma bakacam artık

Bende aynen oyle planliyorum, Pisikedii yide aliriz,konken partileri falan neyin vakit geciririz,yasliligimizda ugrascak baska seyler buluruZ

Can'ım ama vücuttaki şişlik çok daha kolay gidiyor ve daha çabuk toparlanıyor biliyor Musun

Ohooooo gozumde bayag bir resim canlandi hani,birde sen 45 kiloydun dimi,offf sende fizikte superdi dimi,40 tan sonra iyi cesaret etmissin valla tebrik ederim.

Koskoca 9 ayı film şeridi gibi geçirdin gözlerimin önünden tatlım

Bu yaştan sonra ne bileyim canım ya ,hem düşünüyorum ,hem korkuyorum.anane gibi çocuğun yanında
Ay nolcak yaaa,istiyorsan yap valla,seningibi bir tanidik vardi,50 yasindayken 3 cocufu vardi,en buyugu 10 bile degildi. Hem dogurmak vucudu yeniliyor,yaslilik saatini otelemis oluyorsun. Senbenden daha genc olursun 50 yasinda,benden demesiii

Can'ım inşallah çabucak be istediğin gibi ev bulursunuz. Allah sesimizi duysun kolaycacık taşın inşallah

Zaman'la tutumlu olur umarım eşin artık Bebiş te var .. Her şey yoluna girecek inşallah her Bebek kısmetiyle gelir rıZkları şansları bol olsun hep

Ay maşallah kuzuya ne tatlı öyle ya :)

Ayni sıçrama var bizde de seninki yaptırıyorsa yarim kundak yap belki fayda eder. benimki örttürmüyor bile. İllaki açıkta olacak o kollar
Ben kundak yaptım ama yarım kundağı beceremedim malesef kalçasında sorun var çift bez yapıyorum gerçi kundaktan da haz etmedi benim kız, eller hep açıkta kalacak

kelebek.hill saol canim benim iyiyiz bizde cok sukur,bi gelisme yok simdilik devam. Senin kv tarafi ayni benimkiler gibi dusuncesizler,sende dusunceli olmalarini istiyorsun hakli olarak,nabarsan yap oyleler degismiyorlar.

Ya bizimkilerde gercekten ugursuz,onlar bize geldi mi,esimle iliskim bozulur,evimde mutlaka birsey bozulur,bir yere gidecek olurum illa basima kotu bireey gelir keza esim is yerinde surekli sikinti ceker falan,bu 3 hafta gecerkten cok zordu,enkaz gibi oldum. Cocugun hastaligida onlar varken cikti zaten. Kendimizi yeni yeni toparliyoruz,onlarla birlikte tepemiZe kara bulutlar cokup duruyor,allahim uzun bir sure gelmesinler insalah.cok yorgunum daha buyuk birseyi daha tasiyamam,biraz dinleniyim sonrw yine savasirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…