2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İyi geceler kızlar bende @gul_sek gibi ev tasicam 15 gün içinde evden çıkmamız lazım yarın ev aramaya başlıyoruz çok zor olacak bebisle insallah istediğim gibi ev olurda hemen buluruz
Bu arada bende 34 yaşındayım zorshnmuyorum ama kafa bazen kaldirmiyor ne kadar erken okadar iyi

Kızlar bugün 1 kere 20 dakika uyudu kızım, ayağımda kucağımda loşumda mememde biberonda.. Bu saate geldik, şimdi de böyle tam dalacak sıçrıyo sanki tükürüğü mü boğazına kaçıyo böyle yüzünü buruşturup bir çığlık,... Kaka yapmadı iki gündür sanırım onun da etkisi var.. Puff dillenselerde sıkıntılarını söyleseler, reglimiz geçince allahım hamileyim inşallah dedik, karnımıza düşünce 3. Ayda cinsiyet merak ettik, sonra ilk hareketi ne zaman hissedeceğiz dedik, son 5 son 3 doğacakları günleri saydık doğmalarını bekledik hep beklemek sonra sevinmekle geçiyor, kaka yaptı, pırt yaptı, geğirdi, uyudu hep ayrı gün ayrı telaşlar ayrı mutluluklar... Tüm kuzularımız sağlıkla güzel günler görsünler, karşılarına kötü insanlar çıkmasn, işleri güçleri rast gitsin inşallah...

Ben 24 yasindayim benim bu yasta belim kolum tutmuyor ki artik ikinciyi bile rafa kaldirmis vaziyetteyim

Ben düşünüyorum da asıl 20lerde zorlanırdım o uçarı halimle,şimdi daha sabırlıyım sanki bilemiyorum ki..gerçi geriden geldim ben hep ruhen de fiziken de bi on yaş gencim he he .
La Lune şahit

Sadece La Lune şahit olduğu için ben bişi diyemicem
Şaka şaka Eminim taş gibisindir :)
Doğur sen doğur sonra pişman olursun

3/5 ay o psikolojiden çıkamıyorlar erkekler
Düzelir

Sorma benimkide bugun 1 kere yapti mama takviyesine baslicam gene . Cunku ciside azaldi sanki zayifladida. Sut doyurmuyo mu napiyo anlamadim ki sut bol ama onsut denen zikkimmi bol ne. Birde tam cekmiyo bizim sapsik memeyi sikiyorum sut var ama gel gorki memeyle kavga halinde deliriyo resmen bol bol gelsin istiyo heralde oyle cok biberonda vermedim ama huyu iyice degisti bunun. 4 den beri uyumuyo oglen off acliktan mi uyuyamiyo acaba

Ne o kız öyle 15 gün içinde çıkmamız lazım felan
Evden kovulmuş gibi
Bi sorunmu var canım ?

hayalimsin1 bugun gene yesil yapti hafif . Mama takviyesine baslicam. Birkere yapti kaka sadece ciste az az yapiyo doldurmuyo eskisi gibi. Demek bu benim sut yagli degil onsut denen zikkim bol mu ne anlamiyorum ki sagmakta ise yaramadi. Uyumuyoda acliktan heralde

Aminnnn canım amin
Benimkide hala bağırıyor bi bende bi babada
Az dalıyor yatağa konulduğu gibi tekrar kalkıyor
Şu derin uykuyu bi yakalasak ondan sonra güzel uyur biliyorum huyunu

Kız benimkide bugün biraz yeşil yaptı
Zaten 10 gündür sulu sulu ishal gibi
Benim yarın kendi randevum var doktorda nevşinide soracam bakalım normalmi değilmi görecez
Bence sende kendi kendine teşhisleri bırak doktora danış rahatla biran önce
Psikolojiyi ön sütlerle bozdun kız :))

Valla yaa onsut monsut anlamadigim isler zikkimin dibi yani veriyoz memeyi emiyo iste kici basimi varmis birde o cikti persembe gotureyim bari kakali bezide gotureyim ayirayim da yarin ki bezini. Sen sor banada soyle. Cidden kafayi bozdum. Esim desen herseye evham yapiyorsun birseyi yok cocugun bilmem ne diyip duruyo. Ya gunde 3 kere kaka yapardi sari sari guzel guzel. Cisleri doldururdu bezinden tasardi ne zaman mamayi kestim sut verdim cocuk durdu yani yavasladi sanki zayifladi gibimede geliyo. Mal esime diyorum daha iyi zayiflasin yanaklari sarkiyodu asagi diyo mal yaa azarlayincada neden azarladin oluyo.

Evet ama sen memeni vermeye devam et kuzum, bende de meme verince ilk 5 dakika emiyor sonra ağlıyor o zaman yapıyorum mama 90 cc, öyle idare ediyorum... Huzursuz bebeğim bu gün... Titriyo uykuya dalamıyo, böyle olunca benimde hiç keyfim huzurum kalmıyor

Neden titriyo ki hastami oldu atesimi var canim yaa insallah dalar ::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…