Ağzını öpeyim, bence öyle bizde de çıt yokHamileyken bebek var ,doğurunca da anadır kutsaldır memesinde sütü var diye midir nedir?
Ateş ölçer hangisini öneriyosunuz kızlarrrr, yardımKizlar ates olceriniz yoksa aklinizda klsun bu aksam ebebekte kampanya var. Yarin sabah 8e kadar ebbeek websitesinde braun marka atesolcerler yuzde 40 indirimde.
Kasa sırası olabilitesi yüksek canımMarkette yer vermek ne ola ki otobüs,metrobüs varken:)
Bi fotonu bizde alalım, güzel kadınMarkette yer vermek ne ola ki otobüs,metrobüs varken:)
Ben 24 yasindayim benim bu yasta belim kolum tutmuyor ki artik@Kaswa_ 36 yaşındayım ilk bebeğim ,maaşallah diyeyim sorunsuz bir hamilelik ve doğum geçirdim ,ancak gel gör ki insanın sabrı 20 li yaşlardaki gibi olmuyor ,kafa kaldırmıyor ,kaybetme korkusu bende inanılmaz arttı o da yaştandır diyorum ,belim sırtım tutmuyor kucakta taşımaktan ben derimki erkenden doğur bitir bu işi ,şimdiki aklım olsa :))) ben kesin öyle yapardım
Ben düşünüyorum da asıl 20lerde zorlanırdım o uçarı halimle,şimdi daha sabırlıyım sanki bilemiyorum ki..gerçi geriden geldim ben hep ruhen de fiziken de bi on yaş gencim he he.
La Lune şahit
Ya deneyimli anne arkadaşlar benim koca resmen benden kaçıyor. Bana sorsan çok mu meraklıyım hayır. Ama yani sürekli bi bahane yok yorgunum yok uykum var bu akşam da başı ağırıyor bey efendi nin. O böyle yaptıkça kendimde kusur arıyorum. Veremediğim kilolarda değişen dış görünüşümde vs. Ama emziriyorum sonuçta şu an özellikle ilk 6 ay kilo düşünecek değilim.
Sorma benimkide bugun 1 kere yapti mama takviyesine baslicam gene . Cunku ciside azaldi sanki zayifladida. Sut doyurmuyo mu napiyo anlamadim ki sut bol ama onsut denen zikkimmi bol ne. Birde tam cekmiyo bizim sapsik memeyi sikiyorum sut var ama gel gorki memeyle kavga halinde deliriyo resmen bol bol gelsin istiyo heralde oyle cok biberonda vermedim ama huyu iyice degisti bunun. 4 den beri uyumuyo oglen off acliktan mi uyuyamiyo acabaKızlar bugün 1 kere 20 dakika uyudu kızım, ayağımda kucağımda loşumda mememde biberonda.. Bu saate geldik, şimdi de böyle tam dalacak sıçrıyo sanki tükürüğü mü boğazına kaçıyo böyle yüzünü buruşturup bir çığlık,... Kaka yapmadı iki gündür sanırım onun da etkisi var.. Puff dillenselerde sıkıntılarını söyleseler, reglimiz geçince allahım hamileyim inşallah dedik, karnımıza düşünce 3. Ayda cinsiyet merak ettik, sonra ilk hareketi ne zaman hissedeceğiz dedik, son 5 son 3 doğacakları günleri saydık doğmalarını bekledik hep beklemek sonra sevinmekle geçiyor, kaka yaptı, pırt yaptı, geğirdi, uyudu hep ayrı gün ayrı telaşlar ayrı mutluluklar... Tüm kuzularımız sağlıkla güzel günler görsünler, karşılarına kötü insanlar çıkmasn, işleri güçleri rast gitsin inşallah...
İyi geceler kızlar bende @gul_sek gibi ev tasicam 15 gün içinde evden çıkmamız lazım yarın ev aramaya başlıyoruz çok zor olacak bebisle insallah istediğim gibi ev olurda hemen buluruz
Bu arada bende 34 yaşındayım zorshnmuyorum ama kafa bazen kaldirmiyor ne kadar erken okadar iyi
Kızlar bugün 1 kere 20 dakika uyudu kızım, ayağımda kucağımda loşumda mememde biberonda.. Bu saate geldik, şimdi de böyle tam dalacak sıçrıyo sanki tükürüğü mü boğazına kaçıyo böyle yüzünü buruşturup bir çığlık,... Kaka yapmadı iki gündür sanırım onun da etkisi var.. Puff dillenselerde sıkıntılarını söyleseler, reglimiz geçince allahım hamileyim inşallah dedik, karnımıza düşünce 3. Ayda cinsiyet merak ettik, sonra ilk hareketi ne zaman hissedeceğiz dedik, son 5 son 3 doğacakları günleri saydık doğmalarını bekledik hep beklemek sonra sevinmekle geçiyor, kaka yaptı, pırt yaptı, geğirdi, uyudu hep ayrı gün ayrı telaşlar ayrı mutluluklar... Tüm kuzularımız sağlıkla güzel günler görsünler, karşılarına kötü insanlar çıkmasn, işleri güçleri rast gitsin inşallah...
Ahhh becerebilsem de özeline yollayabilsem fotoSadeceLa Lune şahit olduğu için ben bişi diyemicem
Şaka şaka Eminim taş gibisindir :)
Doğur sen doğur sonra pişman olursun
hayalimsin1 bugun gene yesil yapti hafif . Mama takviyesine baslicam. Birkere yapti kaka sadece ciste az az yapiyo doldurmuyo eskisi gibi. Demek bu benim sut yagli degil onsut denen zikkim bol mu ne anlamiyorum ki sagmakta ise yaramadi. Uyumuyoda acliktan heralde
Becerebilsem yollayacağım da olmuyo burdan.la lune sagolsun benim oğlanın fotosunu whats up tan yollayıvermişti buraya.ordan gonderdim fotomu.Bi fotonu bizde alalım, güzel kadın
Valla yaa onsut monsut anlamadigim isler zikkimin dibi yani veriyoz memeyi emiyo iste kici basimi varmis birde o ciktiKız benimkide bugün biraz yeşil yaptı
Zaten 10 gündür sulu sulu ishal gibi
Benim yarın kendi randevum var doktorda nevşinide soracam bakalım normalmi değilmi görecez
Bence sende kendi kendine teşhisleri bırak doktora danış rahatla biran önce
Psikolojiyi ön sütlerle bozdun kız :))
Evet ama sen memeni vermeye devam et kuzum, bende de meme verince ilk 5 dakika emiyor sonra ağlıyor o zaman yapıyorum mama 90 cc, öyle idare ediyorum... Huzursuz bebeğim bu gün... Titriyo uykuya dalamıyo,Sorma benimkide bugun 1 kere yapti mama takviyesine baslicam gene . Cunku ciside azaldi sanki zayifladida. Sut doyurmuyo mu napiyo anlamadim ki sut bol ama onsut denen zikkimmi bol ne. Birde tam cekmiyo bizim sapsik memeyi sikiyorum sut var ama gel gorki memeyle kavga halinde deliriyo resmen bol bol gelsin istiyo heralde oyle cok biberonda vermedim ama huyu iyice degisti bunun. 4 den beri uyumuyo oglen off acliktan mi uyuyamiyo acaba
Neden titriyo kiEvet ama sen memeni vermeye devam et kuzum, bende de meme verince ilk 5 dakika emiyor sonra ağlıyor o zaman yapıyorum mama 90 cc, öyle idare ediyorum... Huzursuz bebeğim bu gün... Titriyo uykuya dalamıyo,böyle olunca benimde hiç keyfim huzurum kalmıyor
Korkutuyorlar gibi titriyo tövbe tövbe, ateşi yok kaka sorunumuz varNeden titriyo kihastami oldu atesimi var canim yaa insallah dalar ::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?