2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Taki muhabbeti daha cosmus bugün
Bende yazayim. Kayinvalide kayinpeder bilezik aldılar. Baska sehirdeler 1 bavul dolusu ördüğü ve hazir kiyafetlerden getirdi. (bende az almislar annem kadar almadilar.demistim icimden ama buraya bakınca iyi almışlar meger) Buraya gelincede oglum minik olunca buyuk geldi cogu seyi tekrar 5-6 parca aldilar. Kaynim bekar oda ata lira taktı. Esimde bilezik aldı. Annemle babam çocuk odası aldilar. Yuzuklerim olmuyor diye tek taş pırlanta yüzük aldılar. Gardirop dolusu kıyafet örgü falan bide. Ilk torun iki tarafında bizim. Daha kayinvalidem keske elimizde olsada daha kalın taksaydik diye soyleyip durdu :))) bende yuzsuzluk yaparak olsun annecim ikinciye daha kalin alırsınız.dedim :))))

Uyurken biberon versrn ağzına almaz mi ? Benimki gundunz asidan dolayı ilk defa 3 saat gecmesine ragmen uyanmayinca uyurken verdim biberon oyle yedi.

Uyurken biberon versrn ağzına almaz mi ? Benimki gundunz asidan dolayı ilk defa 3 saat gecmesine ragmen uyanmayinca uyurken verdim biberon oyle yedi.
Tam oyle yapiyordum ki dikti gozleri,durtmemi bekliyormus,ben biliyorum cunku bizimki hayatta 2 saatten fazla ac duramaz hahha

Canim ya buginde kosturmakla gecti gunum,hastaneye gittim bazi tahliler daha istediler. Alp te eve geldikten sonra cok huysuzdu,anca sakinledide bende bakayim buralara dedim

Hastaneydi, kontroldü hepsini hayırlısıyla atlatsaydınız rahatlardınız ikinizde. alpte yavrum git gel yollarda huzursuzlanıyor haliyle
Tahlil sonuçları iyi çıktımıştır inşallah

Bugün ikin ay asimizi olduk. Bir ara 37.4e çıktı ateş. Yükselmedi baska. Ama yukselirse diye uyuyamiyorum ya birde sağlık ocagindaki ebe 38.5 olmadan surup verme dedi 38.5 cok yuksek degil mi kizlar

Kaç gibi yaptırdın aşıyı
Bu saate kadar çıkmadıysa ateş dahada çıkacağını sanmıyorum , benim ortancada yanlış hatırlamıyorsam doktor 3-5saat içinde ateş çıkarsa çıkar değilse çıkmaz artık demişti sanki

Bugün ikin ay asimizi olduk. Bir ara 37.4e çıktı ateş. Yükselmedi baska. Ama yukselirse diye uyuyamiyorum ya birde sağlık ocagindaki ebe 38.5 olmadan surup verme dedi 38.5 cok yuksek degil mi kizlar
Ayyy sen bakma onlara çocuk huzursuzlanırsa ver sadece Ateş düşürücü değil ki aynı Zaman da ağrı kesici ..birde boş laf yok bekle 38 buçuğu geçsin hepsi tırı vırı o Ateş 39 a doğru yola çıkınca sonra düşmek bilmiyor

Yürekten katılıyorum sana caspercım benim biraz şu pis Boğaz'ımı düzene sokmam lazım
Benimde ya hamilelegimde boyle degildim. Gecen alisverise çıktım gorumcenin nişanı olacak hicbirsey mi yakışmaz. bide satıcıların en buyuk bedeni bu demesi yok mu

Benimde ya hamilelegimde boyle degildim. Gecen alisverise çıktım gorumcenin nişanı olacak hicbirsey mi yakışmaz. bide satıcıların en buyuk bedeni bu demesi yok mu
Ogffff bugün eşimde aynısını dedi hamileyken bile böyle değildn diye birde ben ABur cubura çok yüklendim peki bulabildin mi gönülüne göre bir seyler

tugbayhan canım önce bir sakin ol no panic :) sütün var senın maşallah anlattığına göre neden mama veriyorsun ki hani olmasa sütün verirsin ama var gerek yok.göğsünü 3 saat te 1 sağ mesela tek göğsünden kac cc çıkıyor bunun ilk sağdıgın 5 dk sını dök kalan kısmını ver çocuğuna.sabırla bunu yap. Bak benım kız da emerken ağlıyor bazen meme ilekavga ediyor anlıyorum ki süt tazyikli geliyor rahat ememiyor bağırıyor hemen göğsümü sağıp göğsü rahatlatıp oyle devam ediyorum emzirmeye ve bağırma memeyle kavga kalmıyor.sütün tazyikli geliyor olabilir ağzında pamukcuk olabilir gazı olabilir. bağırdığı Zaman kaldır gazını cıkar,tekrar emzirmeye devam et.kilo vermemiş olabilir her huzursuz ya da hasta olduğunda önsütün fazlalığına bağlama Bebek bu günü gününü tutmaz tatlım sen sürekli sabırla sağ göğsünü daha önceden sağmadığın için de göğüs yeni uyarılıyor daha cok sütün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…