- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Uyurken biberon versrn ağzına almaz mi ? Benimki gundunz asidan dolayı ilk defa 3 saat gecmesine ragmen uyanmayinca uyurken verdim biberon oyle yedi.Bizimkino zar zor uyuttum,2 saattir uyuyor uyansinda mamayi veriyim diye bekliyorum. Hala uyanmadi benimde cok uykum var, beni uykumdan uyandirdiginda cok aptal oluyorum. Kafam calismiyor,bi an ne yapacagimi unutuyorum,benim gibi olan var mi? Hix kolay ayilamiyorum
Tam oyle yapiyordum ki dikti gozleri,durtmemi bekliyormus,ben biliyorum cunku bizimki hayatta 2 saatten fazla ac duramaz hahhaUyurken biberon versrn ağzına almaz mi ? Benimki gundunz asidan dolayı ilk defa 3 saat gecmesine ragmen uyanmayinca uyurken verdim biberon oyle yedi.
Ayyy bende istiyorum bu kurstan. Yaprak sarması pasta ohh ne varsa:)
Uyumadan iyi olmus aldigi :)) yoksa sersemliyor insan. Az uyuyup kalkinca :)) yesin hemen yat :)))Tam oyle yapiyordum ki dikti gozleri,durtmemi bekliyormus,ben biliyorum cunku bizimki hayatta 2 saatten fazla ac duramaz hahha
Canim ya buginde kosturmakla gecti gunum,hastaneye gittim bazi tahliler daha istediler. Alp te eve geldikten sonra cok huysuzdu,anca sakinledide bende bakayim buralara dedim
Yürekten katılıyorum sana caspercımAyyy bende istiyorum bu kurstan. Yaprak sarması pasta ohh ne varsa:)
Az önce uykuya daldı, ama nasıl bir iç çekiş sonra inleyerek acı çekerek ağlama aman aman kimsenin kuzucuğu olmasın böyleGazını yapıyor mu ondan belki yazık
Bugün ikin ay asimizi olduk. Bir ara 37.4e çıktı ateş. Yükselmedi baska. Ama yukselirse diye uyuyamiyorum yabirde sağlık ocagindaki ebe 38.5 olmadan surup verme dedi 38.5 cok yuksek degil mi kizlar
Ayyy sen bakma onlara çocuk huzursuzlanırsa ver sadece Ateş düşürücü değil ki aynı Zaman da ağrı kesici ..birde boş laf yok bekle 38 buçuğu geçsin hepsi tırı vırı o Ateş 39 a doğru yola çıkınca sonra düşmek bilmiyorBugün ikin ay asimizi olduk. Bir ara 37.4e çıktı ateş. Yükselmedi baska. Ama yukselirse diye uyuyamiyorum yabirde sağlık ocagindaki ebe 38.5 olmadan surup verme dedi 38.5 cok yuksek degil mi kizlar
Kıyamam ona ben ya geçmiş olsun umarım güzel bir uyku çekersinizAz önce uykuya daldı, ama nasıl bir iç çekiş sonra inleyerek acı çekerek ağlama aman aman kimsenin kuzucuğu olmasın böyle
Benimde ya hamilelegimde boyle degildim. Gecen alisverise çıktım gorumcenin nişanı olacak hicbirsey mi yakışmaz.Yürekten katılıyorum sana caspercımbenim biraz şu pis Boğaz'ımı düzene sokmam lazım
Yarasın iyi ki uyanıp içmiş şimdi mis gibi uyusun PAşaTam oyle yapiyordum ki dikti gozleri,durtmemi bekliyormus,ben biliyorum cunku bizimki hayatta 2 saatten fazla ac duramaz hahha
Ogffff bugün eşimde aynısını dedi hamileyken bile böyle değildn diye birde ben ABur cubura çok yüklendimBenimde ya hamilelegimde boyle degildim. Gecen alisverise çıktım gorumcenin nişanı olacak hicbirsey mi yakışmaz.bide satıcıların en buyuk bedeni bu demesi yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?