- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Valla verimli geçmiş dogumumOhh sana gelen takmııışş giden takmış
Vay yavrum vay
Bizde her iki taraftanda neneler, dedeler sizlere ömür
Birtenecik amcamız var oda boşandıktan sonra genç bir kadın buldu şehiri terk etti gidiş o gidiş
Hala gelip yüzünü bile görmedi
Eşime diyorum yarın öbürgün dışarda oynadığını görse yiğen diye tanımaz .:)))
Kendine bile hayırı yok yani :)
Yeni kadınla ilgilenmekten abisinede zamanı yok:)
Kurduğu iş yerinide eşim yeterki ayağıma dolanmasın diye kendi kazandığıyla açtı ona
Aç kalmasın diye
Zıkım yiyesice
Benim tarafta abim sağolsun birtane 25lik2000 Danimarka kronu taktı
Diğer zühürt abimde 500 dk taktı he bide kıyafet felan getirdiler
Eşimde sonunda tek taşı aldı çok şükür
Senelerdir tek taş demekten adamın kafasını taş etmiştim :) Doğuma nasip oldu :))
Yaa 3 gun dikkat atesi kontrol et diyince ebe gece çıkarsa diye yatamadim. Rahatladim valla ya sagolun :))Aşı eğer Ateş yaparsa ilk 6 saat içinde cıkar daha da çıkmaz daha yükselmez cnm üzerini kalın tutma bebegin git yat dinlen
Gozun aydin canım:)))Yaşasın telefondan da girebileceğim artık
Uyusana tatlım sende onunlaBilemedim ki şimdilik uyuyor ama gözlerinde ki çaresiz bakış yüreğimi yaktı, uyumam beklerim sabaha kadar
Aklımdan geçeni yazmisin canım ys. Oda gereklidir cocuk icin. Ama yinede bilrmedim doktora sorcam persembe 3. y kontrolumuz varYa kızlar bişi soracam herkez bu ön sütten memnun değil ama
Kafama takılan bişi var
Ben bunu merak edip ebeye sorduğumda
Ön sütünde önemli olduğunu, önce ön süt susuzluk görevini giderir daha sonra doyurma olayına geçer süt demişti.
emzirirken çok su vermeye buyüzden gerek yok demişti, ki banada mantıklı geliyor
Bu ön süttü sağıp dökenler
Enazından çay kaşığıyla arada su verin bebelerinize bari derim ben
Ohhh gözün aydın :)Yaşasın telefondan da girebileceğim artık
Benim ki sürekli memede olduğu için teyzesi birde ben ilk başlarda göğsümü deli gibi sağdım şimdi ye kadarda sağıyorum ama kereta sağdığım sütü ne kaşıkla ne biberonla içmiyor illa ki göğüsten emecek:)Maşallah maşallah süt olsun ne güzel bazen sağmaya üşeniyorum gece sağmış olduğum sütü dayıyorum kızıma istediği gibi çekip emiyor hızlıca uykusu dağılmadan yatıyor ön sütü az son sütü aldığı için daha uzun tok kalıyor ve uyanmıyor :)
Valla verimli geçmiş dogumumannem babannrmde kendi evlerine ilk geldik diye 50lik taktilar:))) ksyinvalidelrr artik gidince taksrlsr mi bilmem :)) başınız sagolsun canım benim. Öyle deme erkek olsa bi 100luk daha takarlardi yavrimm
Genç kariyi bulunc ne yapsin ye
Benim ki sürekli memede olduğu için teyzesi birde ben ilk başlarda göğsümü deli gibi sağdım şimdi ye kadarda sağıyorum ama kereta sağdığım sütü ne kaşıkla ne biberonla içmiyor illa ki göğüsten emecek:)
Ebe cok doğru söylemiş Can'ım mesela benım göğüslerim hemen süt doluyor cok şükür sütüm cok Bebek emeceği sütün çoğunu önsüt alıyor doymuyor içeceği süt miktarı belli mecburen sağıp fazlasını döküyorum ama yine de su veriyorum Bebek diyelim 120 cc süt mide kapasitesi öğün başına önsütü fazla aldığı için sonsütü az alıp midesi dolduğu için daha fazla da ememiyor doymuyorYa kızlar bişi soracam herkez bu ön sütten memnun değil ama
Kafama takılan bişi var
Ben bunu merak edip ebeye sorduğumda
Ön sütünde önemli olduğunu, önce ön süt susuzluk görevini giderir daha sonra doyurma olayına geçer süt demişti.
emzirirken çok su vermemeye buyüzden gerek yok demişti, ki banada mantıklı geliyor
Bu ön süttü sağıp dökenler
Enazından çay kaşığıyla arada su verin bebelerinize bari derim ben
Oh mis gibi anne sıcaklığı varken biberonu ne yapsın kuzucuk :)Benim ki sürekli memede olduğu için teyzesi birde ben ilk başlarda göğsümü deli gibi sağdım şimdi ye kadarda sağıyorum ama kereta sağdığım sütü ne kaşıkla ne biberonla içmiyor illa ki göğüsten emecek:)
Alışmış kudurmustan beterdir diye bosa dememislerSağol canım
Sen gelen gidenin takmasına alışmışsın
Bak hala bekliyor takıyı
Hiç sorma irkek olaydı kv dem kesin 250lik takardı
Onunlada köşeyi dönerdim ben
Ebe cok doğru söylemiş Can'ım mesela benım göğüslerim hemen süt doluyor cok şükür sütüm cok Bebek emeceği sütün çoğunu önsüt alıyor doymuyor içeceği süt miktarı belli mecburen sağıp fazlasını döküyorum ama yine de su veriyorum Bebek diyelim 120 cc süt mide kapasitesi öğün başına önsütü fazla aldığı için sonsütü az alıp midesi dolduğu için daha fazla da ememiyor doymuyor
Anam kızı emzirdim uyuttum 2 saat oldu Bi 5 dk size bakınayım dedim 2 saat olmuş ben de yatayım 5 civarı görüşürüz kızın şapkası düşmüş takayım da yatayım :)
Aynen tatlım bende o kadar veriyorum gündüz daha cok yoruluyoruz dinleyemiyoruz daha az süt oluyor benım de gece taş oluyor resmen ağrıyorAnladım canım
Ne güzel senin hemen doluyormuş
Yok benim İla 3-4 saat geçmeli gündüzleri
Gece hemen doluyor sorun yok
Sorunumuz gündüzleri genelde
Bende ön sütü vermeme rağmen suda veriyorum arada 3-4çay kaşığı
Ağızları kurumasın yavrucuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?