2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya kızlar bişi soracam herkez bu ön sütten memnun değil ama
Kafama takılan bişi var
Ben bunu merak edip ebeye sorduğumda
Ön sütünde önemli olduğunu, önce ön süt susuzluk görevini giderir daha sonra doyurma olayına geçer süt demişti.
emzirirken çok su vermemeye buyüzden gerek yok demişti, ki banada mantıklı geliyor
Bu ön süttü sağıp dökenler
Enazından çay kaşığıyla arada su verin bebelerinize bari derim ben

Valla verimli geçmiş dogumumannem babannrmde kendi evlerine ilk geldik diye 50lik taktilar:))) ksyinvalidelrr artik gidince taksrlsr mi bilmem :)) başınız sagolsun canım benim. Öyle deme erkek olsa bi 100luk daha takarlardi yavrimm
Genç kariyi bulunc ne yapsin ye

Aklımdan geçeni yazmisin canım ys. Oda gereklidir cocuk icin. Ama yinede bilrmedim doktora sorcam persembe 3. y kontrolumuz var

Benim ki sürekli memede olduğu için teyzesi birde ben ilk başlarda göğsümü deli gibi sağdım şimdi ye kadarda sağıyorum ama kereta sağdığım sütü ne kaşıkla ne biberonla içmiyor illa ki göğüsten emecek:)

Sağol canım

Sen gelen gidenin takmasına alışmışsın
Bak hala bekliyor takıyı

Hiç sorma irkek olaydı kv dem kesin 250lik takardı
Onunlada köşeyi dönerdim ben

Benim kızımda biberonu hiç sevmiyor
Bakma sen günde bir defa mama takviyesi yapıyorum dememe çok nadir tutuyor
Genelde içmiyor dökülüyor tekrar
Onlarda haklı sıcacık meme ve anne kokusu varken
Ne yapsınlar lastikli biberonu

Ebe cok doğru söylemiş Can'ım mesela benım göğüslerim hemen süt doluyor cok şükür sütüm cok Bebek emeceği sütün çoğunu önsüt alıyor doymuyor içeceği süt miktarı belli mecburen sağıp fazlasını döküyorum ama yine de su veriyorum Bebek diyelim 120 cc süt mide kapasitesi öğün başına önsütü fazla aldığı için sonsütü az alıp midesi dolduğu için daha fazla da ememiyor doymuyor

Oh mis gibi anne sıcaklığı varken biberonu ne yapsın kuzucuk :)

Sağol canım

Sen gelen gidenin takmasına alışmışsın
Bak hala bekliyor takıyı

Hiç sorma irkek olaydı kv dem kesin 250lik takardı
Onunlada köşeyi dönerdim ben
Alışmış kudurmustan beterdir diye bosa dememisler takardi takardi 250lik neyse şansına küs:)))))

Anladım canım
Ne güzel senin hemen doluyormuş
Yok benim İla 3-4 saat geçmeli gündüzleri
Gece hemen doluyor sorun yok
Sorunumuz gündüzleri genelde
Bende ön sütü vermeme rağmen suda veriyorum arada 3-4çay kaşığı
Ağızları kurumasın yavrucuklar

Anam kızı emzirdim uyuttum 2 saat oldu Bi 5 dk size bakınayım dedim 2 saat olmuş ben de yatayım 5 civarı görüşürüz kızın şapkası düşmüş takayım da yatayım :)

İyigeceler canım
Bende kaçayım
Sabah 8 de doktorda randevumuz var
Uyusam iyi olucak

Aynen tatlım bende o kadar veriyorum gündüz daha cok yoruluyoruz dinleyemiyoruz daha az süt oluyor benım de gece taş oluyor resmen ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…