2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
10 sa yaptırdım canım 12 saat geçti. Atesten uyansmazsa diye evham yaptım. Iyi bari 3-5 saati bilmiyordum

Ya demi 38.5 cok geldi bana bıçak degil ki anında dusursun demi. 37.4 d3n yukari çıkmadı dahada cikmaz insallh

Birebir dediğin gibi yapıyorum bende önce sağıf tazyikli gelemi döküyorum sonrada arada mola verip kaldırıp gazını alıyorum yazık daha rahat emiyor

Ogffff bugün eşimde aynısını dedi hamileyken bile böyle değildn diye birde ben ABur cubura çok yüklendim peki bulabildin mi gönülüne göre bir seyler
Yok canım ya nerde yarın tekrar çıkcaz oğlum iyi olursa insaalh. Cuma yola cikcaz cumartesi söz olacak aile arasında ona bile birsey bulamadım

Yok canım ya nerde yarın tekrar çıkcaz oğlum iyi olursa insaalh. Cuma yola cikcaz cumartesi söz olacak aile arasında ona bile birsey bulamadım
Bulursun yarın umarım ya hayırlısıyla da gidip gelirsiniz tatlım ..bir duada sana gönlüne göre kıyafet bul inşallahhhhh:)

Birebir dediğin gibi yapıyorum bende önce sağıf tazyikli gelemi döküyorum sonrada arada mola verip kaldırıp gazını alıyorum yazık daha rahat emiyor
Oh mis aynen Can'ım fışkırır tarzda gelen sütü ben olsam ben de içmem bağırırım :) emdikten sonra gazı çıksa bile en az 15 dk kucağımda dimdik tutarım kusmaz böylece sonra karnının üzerine yatırırım ne kadar kalmak isterse bu pozisyonda artık :)

Ohh sana gelen takmııışş giden takmış
Vay yavrum vay
Bizde her iki taraftanda neneler, dedeler sizlere ömür
Birtenecik amcamız var oda boşandıktan sonra genç bir kadın buldu şehiri terk etti gidiş o gidiş
Hala gelip yüzünü bile görmedi
Eşime diyorum yarın öbürgün dışarda oynadığını görse yiğen diye tanımaz .:)))
Kendine bile hayırı yok yani :)
Yeni kadınla ilgilenmekten abisinede zamanı yok:)
Kurduğu iş yerinide eşim yeterki ayağıma dolanmasın diye kendi kazandığıyla açtı ona
Aç kalmasın diye
Zıkım yiyesice
Benim tarafta abim sağolsun birtane 25lik 2000 Danimarka kronu taktı
Diğer zühürt abimde 500 dk taktı he bide kıyafet felan getirdiler
Eşimde sonunda tek taşı aldı çok şükür
Senelerdir tek taş demekten adamın kafasını taş etmiştim :) Doğuma nasip oldu :))

Bende aynını yapıyorum gazı çıksa bile hemen yatırmıyorum :) o tazyikliduruöa sinir oluyorum çocuk memeyi bıraktığı an sağa sola yüzüne akıyor deli oluyorum hemen kalkıp sağıp öyle veriyorum göğsümü

Ben buraya kaydettiğim mail adresimi bloke ettim doğumdan sonra, yeni mail adresimi buraya bildirdim ama bana hiç bir şey sormadan cırt güncelledik dediler şimdi burdan çıkmaya korkuyorum telefondan da giremedim, gerçi yeni şifre isteyeceğim şimdi olurda giremezsem 30 dakika içinde yönetime beni tanıdığınız söyleyin kızlar

Maşallah maşallah süt olsun ne güzel bazen sağmaya üşeniyorum gece sağmış olduğum sütü dayıyorum kızıma istediği gibi çekip emiyor hızlıca uykusu dağılmadan yatıyor ön sütü az son sütü aldığı için daha uzun tok kalıyor ve uyanmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…